Bagaimana untuk Menonton Globe Golden ke-76 Live dari mana-mana sahaja


Golden Globes tahun lalu adalah epik dan upacara tahunan tahun ke-76 tidak ditetapkan untuk mengecewakan sama ada. Itu adalah melainkan jika anda berlaku di luar Amerika Syarikat pada Ahad, 6 Januari pukul 8:00 petang ET / 5: 00 PT.

Pertunjukan penghargaan streaming sementara di luar Amerika Syarikat mungkin kelihatan mencabar, tetapi sebenarnya agak mudah. Dengan VPN yang boleh dipercayai dan arahan langkah demi langkah kami, anda akan dapat menonton Golden Globes ke-76 hidup dari mana-mana dan pada mana-mana peranti.

Oleh itu, letakkan popcorn anda di dalam ketuhar gelombang mikro dan bacalah.

Panduan Pantas:

Adakah anda di luar AS tanpa akses ke kabel Amerika? Tiada masalah! VPN dengan mudah dapat membantu anda memintas geoblock dan mendapat akses ke aliran hidup Golden Globes ke-76, tidak kira di mana anda berada.

Ini caranya:

  1. Pasang VPN anda. (Kami cadangkan menggunakan NordVPN untuk pengalaman penstriman yang terbaik.)
  2. Sambung ke pelayan di AS, pergi ke laman web Sling TV, dan langgan pakej Sling Blue.
  3. Lancar aliran Globe Golden ke-76 di NBC 4 melalui Sling TV.

Mula Streaming Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Globe Emas

Cara rasmi untuk menonton Golden Globes adalah melalui laman web NBC, yang mempunyai hak eksklusif untuk menunjukkan dan menyiarkannya setiap tahun. Walau bagaimanapun, ini hanya berfungsi jika anda kini berada di Amerika Syarikat dan mempunyai akaun dengan pembekal kabel Amerika.

Jika tidak, anda akan mendapat yang ditakuti mesej ralat: "Streaming Langsung Tidak Tersedia di Kawasan Anda".

Pelesenan NBC bagi pameran Golden Globes adalah geo-terhad kepada AS, jadi sesiapa sahaja yang cuba mengakses kandungan mereka dari negara lain akan disekat. nasib baik, VPN dengan mudah membolehkan anda memintas jenis geo-sekatan ini dengan memasangkan alamat IP sebenar komputer anda dan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda berada di bandar Amerika.

Walau bagaimanapun, hanya mengubah alamat IP anda tidak akan cukup dalam kes ini. Jika anda mahu mengakses kandungan streaming NBC, anda juga memerlukan akaun dengan pembekal kabel Amerika.

Tetapi jangan takut - dengan VPN bertaraf tinggi, akaun TV Sling dan sedikit kreativiti, anda juga dapat mengatasi halangan itu juga.

Cara Menonton Globe Emas dari mana-mana sahaja

Menggunakan VPN anda, anda boleh mengaksesnya Sling TV, laman web streaming yang tidak memerlukan akaun dengan pembekal kabel Amerika. Apabila anda membeli pakej Sling Blue, anda dapat menstrim kandungan NBC secara langsung dari mana-mana sahaja.

Sling TV juga menawarkan a Percubaan percuma 7 hari, jadi anda boleh mendaftar sebelum Golden Globes - dan jika anda tidak memerlukan langganan anda untuk apa-apa lagi, anda hanya boleh membatalkan selepas pertunjukan.

Berikut tutorial langkah demi langkah kami untuk menonton Golden Globes ke-76 hidup dari mana-mana sahaja.

Sebelum mengikuti langkah ini, pastikan anda memasang VPN utama, seperti NordVPN, dan menyambung ke pelayan di Amerika Syarikat.

Anda juga ingin memastikan untuk mendaftar untuk Sling Blue tidak lebih awal dari 6 Disember, supaya pakej 1 bulan anda masih boleh diakses pada 6 Januari, malam Globe Golden ke-76.

1. Masukkan Sling.com dan pilih Tonton 7 Hari Percuma

goldenglobes (1)

2. Daftar untuk akaun untuk memulakan percubaan percuma anda.

goldenglobes (2)

3. Pilih Perkhidmatan Blue Sling dan tatal ke bawah untuk memilih Teruskan.

goldenglobes (3)goldenglobes (4)

4. Masukkan maklumat pengebilan anda untuk melengkapkan pendaftaran anda. Anda boleh membatalkannya sebelum akhir percubaan.
(Anda mungkin perlu meminjam kod zip AS rakan atau saudara saudara.)

goldenglobes (5)

5. Dengan memilih Menonton sekarang, anda akan diarahkan ke platform penstriman TV Sling.

goldenglobes (6)

6. Pilih Ikon Carian di penjuru kanan sebelah atas halaman.

goldenglobes (7)

7. Masukkan "NBC"Dalam bar carian dan pilih NBC 4 New York untuk menyiarkan Anugerah Golden Globe tahunan ke-76 pada 6 Januari pukul 8:00 petang ET / 5: 00 PT.

goldenglobes (8)

VPNS Terbaik untuk Mengamati Golden Globes

Tidak semua VPN datang dengan ciri yang sama, itulah sebabnya penting untuk memilih VPN yang mempunyai semua yang anda perlukan untuk pengalaman streaming yang lancar.

Ini adalah tiga pilihan utama kami untuk VPN terbaik untuk menonton Globe Golden ke-76:

1. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN adalah pilihan pertama kami untuk streaming langsung Golden Globes kerana mereka sambungan yang boleh dipercayai dan ciri-ciri keselamatan yang menarik.

Dengan 1,884 pelayan di Amerika Syarikat, mana yang anda pilih akan membolehkan anda memintas geeklock Sling TV dengan cepat dan mudah.

Sebaik sahaja anda disambungkan ke platform NBC on Sling TV, anda dapat menstrim Globe Golden ke-76 di kelajuan tinggi tanpa buffering, terima kasih kepada teknologi SmartPlay NordVPN.

Mereka aCiri CyberSecsecara mendatar mengesan dan menyekat iklan pop timbul, memastikan anda tidak mengalami apa-apa gangguan.

Cuba NordVPN bebas risiko dengan mendaftar dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai NordVPN, semak semakan penuh kami.

Tonton dengan NordVPN Sekarang

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

Dengan ExpressVPN, anda dijamin kelajuan penstriman kilat-cepat dengan jalur lebar yang tidak terhad. Ia juga menawarkan rangkaian pelayan yang besar di AS dan di seluruh dunia.

Anda akan dapat mengakses platform Sling TV pada bila-bila masa, terima kasih kepada amalan mereka alamat IP yang sentiasa berputar yang membolehkan anda untuk memintas mana-mana langkah anti-VPN Sling TV mungkin ada.

ExpressVPN's ciri keselamatan canggih bermakna sambungan anda akan sentiasa bersifat peribadi dan selamat dan identiti dalam talian anda akan sentiasa tanpa nama.

Dengan ExpressVPN's Jaminan wang balik 30 hari dan Percubaan percuma 7 hari untuk pengguna mudah alih, anda boleh mengetahui apa semua rave tentang.

Tonton dengan ExpressVPN Sekarang

3. CyberGhost

Antara muka yang mudah digunakan oleh CyberGhost menawarkan profil yang telah ditetapkan untuk streaming, yang dikenali sebagai Profil Streaming terjamin.

Apabila anda menyambung ke profil penstriman, tetapan yang betul akan dikonfigurasi secara automatik untuk memastikan aliran hidup anda dari Golden Globe ke-76 adalah lancar.

Anda boleh menyambung sehingga 7 peranti ke akaun CyberGhost tunggal serentak, jadi anda boleh menonton rancangan pada telefon pintar atau tablet anda dari mana-mana sahaja.

CyberGhost juga menyediakan Penyulitan 256-bit, suis bunuh automatik, dan perlindungan kebocoran DNS - menjaga data anda selamat walaupun anda menonton melalui sambungan wi-fi awam.

Ambil kesempatan daripada mereka Jaminan wang balik 45 hari dan Percubaan percuma 7 hari untuk melihat sendiri.

Untuk maklumat lanjut mengenai CyberGhost, baca halaman ulasan kami yang mendalam.

Tonton dengan CyberGhost Sekarang

Ringkasan

Lokasi anda tidak perlu di antara anda dan Golden Globes. Anda boleh menonton Golden Globes ke-76 hidup dari mana-mana tempat dan tidak ketinggalan kedua permaidani merah, upacara penyampaian yang menarik, atau hiburan selebriti - yang perlu anda lakukan ialah memasang salah satu VPN kami yang disyorkan dan ikuti arahan mudah yang digariskan di atas.

Jika anda ingin membeli VPN premium untuk harga yang hebat, jangan lupa untuk menyemak kami tawaran dan halaman kupon.

Artikel lain yang mungkin anda suka:

Bagaimana Menonton Harry Potter di Netflix
VPN Terbaik untuk Filem Streaming
VPN Terbaik untuk Netflix
VPN Terbaik untuk BBC iPlayer

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me