Bagaimana untuk Menonton Oscar LIVE dari mana-mana sahaja


Anugerah Akademi ke-91 di kaki langit, dan kami tidak sabar untuk melihat siapa yang akan mengambil mahkota!

Majlis ini akan disiarkan secara langsung di ABC Go untuk penonton dengan langganan rangkaian TV AS yang serasi, tetapi bagaimana pula dengan kita yang lain?

SayaAnda tinggal di luar AS atau tidak mahu membayar langganan TV, kita ada mudah hack untuk menonton Oscars hidup secara percuma. Apa yang anda perlukan adalah VPN berkelajuan tinggi dengan pelayan di Australia!

Channel 9 Australia akan siaran langsung Oscars secara percuma pada 9NOW, platform penstriman dalam talian.

9NOW menggunakan teknologi geolokasi ke blok penonton asing, tetapi mudah memintas blok ini dengan VPN.

VPN yang berkualiti akan menjadikannya kelihatan seperti anda sedang streaming dari dalam Australia jadi anda boleh menonton Oscars hidup, serta permintaan selepas ia disiarkan.

VPN yang betul juga akan menyulitkan trafik internet anda untuk melindungi maklumat peribadi anda dari penggodam, pelacak, dan pencuri. Ini amat penting jika anda membeli-belah, bank, atau membayar perkhidmatan dalam talian.

Dalam panduan ringkas ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan VPN untuk mengalirkan Oscars secara percuma dari mana saja di dunia. Kami juga akan membantu anda memilih perkhidmatan terbaik untuk keperluan anda.

Cara Menonton Oscars: Panduan Pantas

 1. Daftar untuk VPN dengan pelayan berkelajuan tinggi di Australia. Hotspot Shieldis pilihan kami # 1 untuk 9NOW!
 2. Pasang apl VPN anda dan sambungkan ke pelayan Australia.
 3. Buat akaun 9NOW percuma anda dan ketuk ke tab TV Live.
 4. Letakkan popcorn di atas, anda sudah bersedia untuk menonton Oscars!

Mula Menonton SEKARANG!

Bagaimana Membuat Akaun 9NOW Percuma dari Luar Australia

Bagaimana untuk Menonton Oscar LIVE dari mana-mana sahajaApabila anda membuat akaun baru, 9NOW akan meminta anda untuk beberapa butiran asas, termasuk kod pos empat angka. Anda perlu menggunakan kod pos Australia, seperti:

 • 5000 (Adelaide)
 • 6000 (Perth)
 • 7000 (Hobart)

Kenapa Anda Perlu VPN Menonton Oscars dari Mana-mana sahaja

Penduduk AS dengan langganan rangkaian TV yang serasi boleh menonton Oscars hidup di ABC Go. Penonton antarabangsa dan penduduk AS tanpa perkhidmatan langganan berbayar boleh menggunakan VPN untuk mengalirkan Oscars secara percuma pada 9NOW.

Apabila anda membuka aliran pada 9NOW, perisian geolokasi anda menyemak lokasi IP anda. Sekiranya anda tinggal di luar Australia, anda akan menghadapi mesej ralat yang menghalang anda dari streaming.

nasib baik, VPN boleh mengatasi geoblock ini dengan memasangkan IP anda agar kelihatan seperti anda sedang streaming dari dalam Australia.

Anda boleh menggunakan VPN anda akses laman web dan perkhidmatan geoblocked di seluruh dunia, termasuk Netflix AS dan India Hotstar. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan di negara tempat tapak web tersedia, dan anda bersedia untuk pergi.

Untuk pengalaman penstriman yang paling cepat mungkin, anda memerlukan VPN dengan sambungan berkelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had. Lagipun, anda tidak boleh kekal up-to-date dengan semua drama karpet merah jika aliran anda terus menjejaskan!

VPN berkualiti tinggi juga akan melindungi maklumat peribadi anda, seperti kad kredit dan butiran log masuk anda. Anda hanya perlu memilih perkhidmatan yang ditawarkan Penyulitan 256-bit, yang ketat dasar tidak log, dan a suis bunuh automatik.

VPN Terbaik untuk Menonton Oscars pada 9NOW

1. Hotspot Shield

peranti perisai hotspot

 • Percubaan percuma 7 hari dan jaminan wang balik 45 hari.
 • Aplikasi yang mudah digunakan untuk semua platform utama.
 • Rangkaian pelayan global.

Hotspot Shield adalah pilihan utama kami untuk streaming. Ia menawarkan jalur lebar yang tidak terhad di atasnyarangkaian global pelayan kelajuan tinggi. Rangkaiannya termasuk pelayan Australia yang boleh dipercayai jalan pintas 9NOW's geoblocks.

VPN yang popular ini akan melindungi maklumat peribadi anda dengan Penyulitan 256-bit dan a dasar tidak ketat. Semua aplinya mempunyai ciri suis bunuh automatik dan dibina perlindungan perisian hasad dan phishing.

Aplikasinya mudah dipasang dan digunakan, walaupun ini adalah kali pertama anda menggunakan VPN. Hotspot Shield menawarkan a Percubaan percuma 7 hari dan a Jaminan wang balik 45 hari pada semua rancangannya supaya anda boleh cuba untuk diri sendiri. Ketahui lebih lanjut dengan membaca ulasan dari pengguna Hotspot Shield sebenar.

Tonton dengan Perisai Hotspot

2. NordVPN

nordvpndevices

 • Jaminan wang balik 30 hari.
 • Penyulitan VPN dua kali.
 • 5,100+ pelayan di 61 negara.

NordVPN ialah VPN berkelajuan tinggi yang sempurna untuk streaming. Ia menawarkan jalur lebar yang tidak terhad dan keselamatan yang canggih ciri pada 5,100+ pelayan di 61 negara. Dengan rangkaian yang besar ini, anda tidak akan kehabisan lokasi maya untuk dipilih!

NordVPN's aplikasi mudah digunakan. Ciri unik SmartPlay membuat streaming kandungan geoblocked mudah. Ia secara automatik menghubungkan anda ke pelayan yang anda perlukan untuk memintas mana-mana geoblock yang anda hadapi.

Perkhidmatan yang mengesankan dan boleh dipercayai telah memperoleh ulasan pelanggan terbaik NordVPN. Anda boleh mencubanya tanpa risiko dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Tonton dengan NordVPN

3. ExpressVPN

Bagaimana untuk Menonton Oscar LIVE dari mana-mana sahaja

 • Jaminan wang balik 30 hari dan percubaan percuma untuk pengguna mudah alih.
 • 24/7 perkhidmatan pelanggan melalui live chat.
 • 3,000 + pelayan di 94 negara.

ExpressVPN ialah VPN terpantas yang ada. Ini menjadikannya perlawanan sempurna untuk streaming 9NOW. Dan, kerana ia menawarkan jalur lebar yang tidak terhad, anda boleh mengucapkan selamat tinggal kepada buffering semasa anda menonton Oscars.

ExpressVPN beroperasi 3,000+ pelayan di 148 lokasi, termasuk empat bandar utama di Australia. Rangkaian pelayan besar ini membolehkannya zum geoblock yang lalu sementara itu ciri keselamatan top-of-the-line pastikan data anda selamat.

Pengguna baru boleh membuat sebahagian besarnya Jaminan wang balik 30 hari untuk melihat apa yang boleh dilakukan oleh VPN kilat ini. Pengguna Android dan iOS juga akan menikmati Percubaan percuma 7 hari. Untuk mengetahui lebih lanjut, lihat apa yang dikatakan pengguna sebenar tentang ExpressVPN.

Tonton dengan ExpressVPN

4. CyberGhost

CyberGhost VPN

 • Percubaan percuma 24 jam dan jaminan wang balik 45 hari.
 • Antara muka intuitif yang sesuai untuk pemula.
 • 3,700+ pelayan di 54 negara.

CyberGhost's kelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had akan memastikan pesta tontonan Oscars anda lancar.

Ia aplikasi mesra pengguna menjadikannya mudah untuk mengoptimumkan sambungan anda untuk streaming dalam hanya beberapa klik, dan yang ciri keselamatan mewah akan menyimpan aktiviti penyemakan imbas anda secara peribadi. Dengan ciri-ciri seperti ini, mudah untuk melihat mengapa CyberGhost adalah kegemaran orang ramai.

Anda boleh mencubanya tanpa risiko dengan Percubaan percuma 24 jam dan murah hati Jaminan wang balik 45 hari. Ia juga menawarkan percubaan percuma sehingga 7 hari untuk pengguna Android, iOS, dan Windows.

Tonton dengan CyberGhost

5. SaferVPN

selamat-peranti

 • Percubaan percuma 24 jam dan jaminan wang balik 30 hari.
 • Aplikasi untuk semua peranti, termasuk penghala.
 • 700+ pelayan di 34 negara.

VPN yang pantas dan selamat ini sempurna untuk streaming, melayari, dan segala-galanya di antara. SaferVPN menawarkan kelajuan terpantas yang mungkin dan jalur lebar yang tidak terhad sepanjang hari, setiap hari.

Ia beroperasi a rangkaian pelayan global, jadi anda boleh membuka kunci kandungan geoblock di mana-mana negara. Anda boleh mencuba tanpa risiko dengan percubaan percuma 24 jam dan a Jaminan wang balik 30 hari untuk melihat apa yang berlaku di sekeliling.

Tonton dengan SaferVPN

Ringkasan

VPN adalah cara terpantas untuk menonton Oscars hidup dari mana saja di dunia. Apa yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke pelayan di Australia dan anda boleh menyaksikan majlis secara langsung dan secara percuma pada 9NOW.

VPN berkualiti tinggi boleh memintas geoblocks dan membuka kunci kandungan eksklusif dari seluruh dunia, termasuk semua rancangan dan filem kegemaran anda.  Ia juga akan melindungi maklumat peribadi anda daripada penggodam, pelacak, dan mata-mata.

Tidak pasti VPN apa yang terbaik untuk pesta Oscar anda? Kami mencadangkan Hotspot Shield, dan anda boleh mencubanya!

Mulakan Percubaan Perisai Hotspot Percuma SEKARANG SEKARANG!

Bacaan lanjut

Berminat untuk menjimatkan wang tunai anda yang diperolehi? Pakar-pakar saintifik kami telah menyusun senarai tawaran VPN terbaik yang tersedia saat ini.

Lihat penyedia VPN yang meniup kami di Anugerah VPN 2019.

Berminat lebih daripada sekadar aliran selamat? Lihat cadangan pakar kami untuk VPNS tanpa log yang terbaik.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me