Bagaimana Untuk Menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian Di mana-mana Dalam Talian!

Adakah anda bersedia untuk pembentukan semula rumah dan meraikan percutian bertema 70-an? Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian adalah di HGTV. Anda boleh menikmati menonton pelakon Brady asal mengubahsuai rumah Brady yang ikonik tepat pada masanya untuk cuti sama ada Sling TV atau TV YouTube.

Walau bagaimanapun, semua perkhidmatan penstriman yang cemerlang datang dengan tangkapan. Sekiranya anda berada di luar AS, anda tidak boleh menonton pertunjukan sejak itu Sling TV dan tempat TV geo-sekatan jika anda tidak mempunyai alamat IP berasaskan AS.

Jangan putus asa. Penyelesaiannya adalah lebih mudah daripada pembentukan semula sarjana sarjana Greg Brady. VPN yang teguh memintas blok geografi bahawa perkhidmatan TV ada.

VPN menyembunyikan semua data anda dengan menghantarnya melalui terowong terenkripsi apabila anda menyambung ke pelayan AS. Anda boleh pesta Bradys tanpa kebimbangan blok, tidak kira di mana anda tinggal. 

Baca panduan saya di bawah tiga VPN terbaik untuk menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian.

Panduan Cepat - Bagaimana Menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian di Sling TV atau YouTube TV

 1. Pilih VPN terbaik untuk streaming. Saya cadangkan NordVPN untuk perkhidmatan keseluruhan terbaik.
 2. Muat turun dan pasang perisian VPN.
 3. Sambung ke pelayan berasaskan AS.
 4. Pergi ke TV Sling sama ada dan TV YouTube dan log masuk / mendaftar. Berseronok!

Mulakan Streaming Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian Sekarang!

Panduan Cepat - Cara Mendaftar untuk Sling TV

Sling TV adalah perkhidmatan yang luar biasa untuk menghidupkan saluran yang membunuh, tetapi ia meletakkan sekatan geografi pada alamat IP di luar AS. Sekatan lain ialah anda memerlukan kad kredit dengan alamat AS untuk mempunyai perkhidmatan Sling TV. Tidak risau. Baca panduan saya di bawah dan ikuti langkah-langkah untuk mendapatkan akaun TV Sling anda dalam beberapa minit.

 1. Log masuk / mendaftar untuk akaun PayPal.
 2. Pergi ke halaman kedai kad hadiah PayPal AS.
 3. Taip "Sling TV" di bar carian dan kemudian beli kad hadiah.
 4. PayPal menghantar kad hadiah maya ke alamat e-mel PayPal anda.
 5. Sambungkan ke VPN anda dan pilih pelayan AS.
 6. Pergi ke Sling TV.
 7. Pergi ke "Dapatkan Tawaran" dan klik pada "Tebus Kad Hadiah."
 8. Arahan itu kemudian membimbing anda bagaimana untuk mendaftar untuk akaun dan menebus kad hadiah anda.
 9. Anda boleh mendaftar sama ada Sling Blue atau Sling Orange untuk mendapatkan HGTV (rumah Pengubahsuaian Sangat Brady: Home Edition).
 10. Pergi ke HGTV dan mulakan streaming Bradys!

Panduan Cepat - Cara Mendaftar untuk TV YouTube

Seperti Sling TV, YouTube TV geoblocks bukan alamat IP AS. Selain itu, walaupun anda berada di AS, YouTube TV menyekat saluran TV tempatan jika anda berada di luar liputan serantau. Tetapi VPN yang boleh dipercayai mendapat sebarang geo-sekatan TV YouTube, yang membuka semua salurannya untuk anda nikmati. Ikut panduan saya di bawah untuk melompat di YouTube TV dalam masa yang singkat.

 1. Pergi ke VPN anda dan pilih pelayan AS. Jika anda berada di dalam AS, tetapi ingin menonton saluran tempatan, contohnya, New York, memilih pelayan berasaskan New York.
 2. Daftar untuk TV YouTube.
 3. Anda kemudian mendapat gesaan untuk menggunakan akaun Google. Buat akaun Google AS baharu.
 4. Masukkan kad kredit AS atau maklumat akaun PayPal anda.
 5. Pergi ke HGTV.
 6. Itu sahaja! Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Holiday menanti!

Kenapa Anda Perlu VPN Menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian

Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian adalah mesti melihat jika anda ingin menonton Ree Drummond dari The Pioneer Woman memberikan tips memasak. Tetapi anda tidak beruntung jika anda tinggal di luar AS. TV Sling dan YouTube TV geoblocks anda daripada menonton mana-mana rancangannya.

Di sinilah VPN yang boleh dipercayai berguna.

VPN terbaik menyediakan anda dengan pelbagai pilihan pelayan AS. Apabila anda menyambung ke salah satu pelayan berasaskan AS, VPN menyimpan alamat sebenar anda tersembunyi melalui terowong yang disulitkan.

TV Sling atau YouTube TV percaya anda berada di rantaunya, dan ia membuka kunci semua saluran pilihannya yang besar. 

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Streaming Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian adalah adil permulaan apa yang disediakan oleh VPN yang kukuh.

Bagaimana jika anda ingin menonton rancangan berasaskan realiti yang lain, seperti Top Chef? Terima kasih kepada banyak pelayan global, VPN memberi anda akses tanpa had kepada semua jenis laman streaming, dari Hulu dan Netflix ke STARZ.

Kebimbangan besar apabila anda berada di internet ialah kecurian dalam talian, iklan invasif, dan juga mengintip kerajaan. VPN terkemuka menyimpan semua maklumat dalam talian anda selamat dengan yang terbaik dalam ciri-ciri keselamatan siber seperti Penyulitan AES 256-bit dan penghalang adware dan malware.

Anda juga kekal 100% tanpa nama dengan dasar no-log VPN.

Jika, atas sebab tertentu, sambungan anda jatuh semasa anda berada di VPN, yang suis bunuh automatik memastikan data anda tidak dapat dilihat sebagai VPN mencari sambungan baru.

Akhirnya, perkhidmatan VPN yang hebat menyelesaikan salah satu soalan andaKonfigurasi penghala-seperti router perkhidmatan pelanggan yang hebat dan tutorial dalam talian.

3 VPN Terbaik untuk Menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian

Sekarang anda mempunyai idea yang baik tentang cara kerja VPN terbaik mari kita lihat pada saya tiga VPN kegemaran untuk streaming Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian.

1. NordVPN

NordVPN

VPN kegemaran saya dalam senarai ini ada ciri keseluruhan terbaik, dari kelajuan ke keselamatan. Anda boleh menyambung ke Sling TV atau YouTube TV tanpa masalah dengan NordVPN 1,500+ pelayan di Amerika Syarikat.

Bradys tidak pernah menampan dengan NordVPN jalur lebar tanpa had dan sambungannya yang sangat pantas kelajuan. Ia mempunyai lebih daripada 5,300 pelayan global yang boleh menemui anda hampir apa-apa perkhidmatan streaming di dunia, seperti SEKARANG TV.

The Ciri SmartPlay adalah optimum jika anda mahu NordVPN mencari anda pelayan terpantas untuk tapak penstriman tertentu seperti Sling TV.

Perkara terakhir yang anda mahukan ketika menonton Bradys mendapatkan perayaan adalah penggodam mencuri maklumat anda. Jangan bimbang. Penjahat internet tidak akan menyusup masuk NordVPN penyulitan gred tentera. 

Dasar tiada log memastikan kerajaan tidak pernah mempunyai rekod dalam talian anda. Anda juga mendapat suis bunuh automatik dan VPN Double. 

Ciri VPN Double adalah tambahan yang unik. Ia memberi anda ketenangan fikiran tambahan menjalankan trafik internet anda melalui bukan satu, tetapi dua pelayan selamat.

Tetapan LAN kenabian menyembunyikan peranti anda di rangkaian kawasan setempat, yang ideal jika anda cuba mencari saluran tempatan di TV YouTube di luar rantau anda.

i juga suka CyberSec, NordVPN's ciri perlindungan malware dan adware. Ia juga menghalang anda dari laman web yang mungkin menyembunyikan malware berniat jahat.

Jika anda peminat permainan video, NordVPN melindungi anda dari serangan DDoS apabila anda berada dalam talian.

Anda mendapat semua bantuan yang anda perlukan 24/7 sokongan sembang hidup. 

Jaminan wang balik 30 hari dan enam sambungan serentak adalah cara yang baik untuk anda dan rakan serumah anda untuk mencuba tanpa risiko VPN ini.

Jika anda memerlukan butiran lanjut mengenai protokol keselamatan atau ciri-ciri penstriman NordVPN, baca kami ulasan penuh pakar.

Kami Kupon NordVPN adalah cara terbaik untuk menjimatkan langganan anda.

Ciri-ciri Utama NordVPN

 • 5,300 pelayan di 59 negara
 • AES 256-bit enkripsi
 • Ciri SmartPlay, ciri CyberSec
 • Dasar tidak log dan suis bunuh secara automatik
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Enam sambungan serentak
 • 24/7 live chat
 • Bekerja dengan: Sling TV, YouTube TV, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, penghala

Stream A Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian Dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Bagaimana Untuk Menonton Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian Di mana-mana Dalam Talian!

Episod Satu Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Holiday membuatnya kelihatan seperti pembentukan semula rumah tidak mengambil masa sama sekali. Walau bagaimanapun, jika anda mahu sesuatu itu meletup cepat dalam masa nyata, kemudian tidak lagi melihat ExpressVPN.

VPN ini berada di bahagian atas ujian kelajuan saya, dan yang jalur lebar yang tidak terhad bererti anda tidak akan terlepas bilik di rumah Brady. Ia mempunyai banyak pelayan AS, bersama-sama dengan lebih 3,000 pelayan di 90+ ​​negara. Anda boleh melompat dari rancangan realiti pengubahsuaian rumah kepada bola sepak di dalam Sukan SE di dalam beberapa saat.

Terowong perpecahan memberi anda pilihan untuk mengarahkan beberapa lalu lintas melalui VPN anda dan selebihnya melalui internet-mimpi multitasker.

ExpressVPN's Ciri-ciri keselamatan siber adalah seperti yang mengagumkan kerana kelajuannya. Anda tidak akan mengalami lubang keselamatan terima kasih dasar tiada pembalakan yang ketat, perlindungan kebocoran DNS, dan perlindungan kebocoran IPv6.

Pelacak pihak ketiga tidak akan melihat perkara dengan Express VPN penyulitan gred tentera. Suis bunuh terbina dalam menyimpan semua data anda selamat walaupun dalam kes penurunan sambungan.

Ciri lain yang lain adalah Teknologi TrustedServer. Teknologi ini menyapu ingatan pelayan global dengan setiap permulaan semula. Plus, ia menggunakan DNS pengetahuan sifar pada setiap pelayan. 

Untuk maklumat lanjut mengenai semua ciri keselamatannya, bacalah kami kajian menyeluruhtermasuk pemikiran kami di TrustedServer.

Sekiranya anda menghadapi masalah menyambung sama ada TV Sling atau TV YouTube, ExpressVPN menawarkan yang sangat baik 24/7 sokongan sembang hidup. Walau bagaimanapun, tiada sokongan telefon pada masa ini.

ExpressVPN bukan pilihan termurah, tetapi ia menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari dan sehingga lima sambungan peranti pada satu masa. Cobalah selama sebulan tanpa risiko dan kemudian tentukan apakah itu sesuai untuk anda.

Menjimatkan perbelanjaan ExpressVPN dengan kami kupon.

Ciri-ciri Utama ExpressVPN

 • 3,000+ pelayan di 160 lokasi di seluruh dunia
 • Penyulitan gred tentera 256-bit
 • Teknologi TrustedServer dan pemecahan terowong
 • Dasar sifar log
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Lima sambungan peranti dibenarkan
 • 24/7 live chat
 • Bekerja dengan: Sling TV, TV YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer
 • Serasi dengan: Android, iOS, Windows, macOS, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Kindle Fire, Chrome, Linux, Firefox, router

Stream A Very Brady Renovation: Holiday Edition With ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Sesetengah VPN mahal untuk langganan. Tidak begitu dengan CyberGhost. Ianyaciri aplikasi ntuitif, 1,100 + pelayan AS, kelajuan pantas, dan lebar jalur tanpa had membuatnya murah.

Pilihannya Ciri Peraturan Pintar memberi anda kebebasan untuk memilih pelayan terpantas untuk perkhidmatan penstriman seperti YouTube TV atau BBC iPlayer. Plus, anda tidak perlu risau tentang pendakian ISP manakala adik-beradik Brady menunjukkan kepada anda cara menghias dan menghidangkan gaya 70-an.

CyberGhost membuat anda selamat dari pengintip dan pencurian dalam talian dengan Penyulitan AES 256-bit dan perlindungan kebocoran DNS.

Walaupun tiada rekod CyberGhost yang mempunyai audit bebas, ia ada dasar sifar log.

Ia juga melindungi anda suis bunuh automatik dan perlindungan adware dan malware.

Salah satu ketinggalan CyberGhost yang paling ketara adalah kurangnya sokongan pelanggan yang boleh dipercayai. Ia menawarkan sokongan sembang langsung yang sangat responsif, tetapi anda mungkin atau mungkin tidak mendapat jawapan yang paling jelas pada kali pertama.

Jika anda membaca kami kajian semula, anda akan melihat bahawa kami suka harga, terutamanya dengan murah hati CyberGhost Jaminan wang balik 45 hari dan tujuh peranti peranti serentak setiap langganan.

Sekiranya anda bersedia memberikan CyberGhost, cuba gunakan salah satu daripada kami kupon untuk penjimatan tambahan

Ciri-ciri Utama CyberGhost

 • 1,100+ pelayan AS, 5,700 + pelayan global
 • Aplikasi mesra pengguna
 • Penyulitan gred ketenteraan
 • Dasar tidak log
 • Jaminan wang balik 45 hari
 • Tujuh sambungan peranti serentak
 • Sembang langsung tersedia
 • Bekerja dengan: Sling TV, TV YouTube, ESPN, DAZN, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Showtime, HBO SEKARANG
 • Serasi dengan: Chrome, Linux, Firefox, macOS, Windows, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, router

Stream A Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian Dengan CyberGhost!

Kesimpulannya

Pengubahsuaian Sangat Brady: Edisi Percutian bukan sahaja memberikan anda idea pembentukan semula, tetapi ia juga menunjukkan kepada anda cara membuat fondue yang hangat. Dengan TV Sling atau akaun YouTube TV, anda boleh menikmati semua episod dan lihat apa yang Bradys masih hidup sehingga hari ini.

Jika anda menghadapi geoblock, anda boleh mendapatkannya VPN yang disyorkan untuk memintas sebarang sekatan geo bahawa Sling TV atau YouTube TV sudah ada.

Awak mahu jalur lebar tanpa had untuk mengelakkan kekurangan atau buffering, tetapi anda juga perlu cybersecurity yang bermutu tinggi. VPN yang teguh melindungi semua data anda dengan ciri seperti penyulitan gred tentera untuk memastikan anda tersembunyi daripada pencuri dan pengintip dalam talian.

Untuk pengalaman streaming Brady terbaik, saya cadangkan NordVPN untuk kedua-dua sambungan kelajuan dan keselamatan yang ketat.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai cara menyahsekat YouTube TV, baca artikel kami cara mengakses YouTube TV dari mana-mana sahaja, yang juga mempunyai video bermaklumat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me