Bagaimana Untuk Perbaiki HBO Bukan Kawasan Mesej – 2020 Update


Notis: Anda memerlukan langganan VPN dan HBO GO untuk membetulkan mesej ralat ini. Sekiranya anda sudah mempunyai langganan, baca terus di bawah. Sekiranya anda tidak mempunyai langganan, semak artikel ini tentang bagaimana untuk mendapatkan HBO GO tanpa kad kredit Amerika.

Apabila anda bersedia untuk menghabiskan petang makan popcorn dan menangkap pada acara HBO kegemaran anda, perkara terakhir yang anda ingin lihat ialah mesej ralat ini:

Mesej ralat HBO GO

Sama ada anda tinggal di luar Amerika Syarikat atau di luar negara bercuti, ia mengecewakan untuk mendapatkan disekat dari kandungan streaming hanya kerana lokasi anda.

Malangnya, HBO GO mempunyai penyekat geo yang menghalang mana-mana pengguna mengaksesnya jika berada di luar AS. Ini adalah kerana undang-undang hak cipta.

nasib baik, ada cara untuk mendapatkan sekitar blok ini, dan kami menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya di bawah.

Bagaimana Unblock HBO GO: Quick Guide

 1. Pilih VPN dengan pelayan AS. CyberGhost adalah pilihan utama kami untuk streaming HBO GO.
 2. Pasang apl VPN anda dan berhubung dengan pelayan di AS.
 3. Buat atau log masuk untuk awak HBO GO Akaun. (Jika anda tidak mempunyai akaun, artikel ini menunjukkan anda bagaimana untuk mendapatkannya.)
 4. Tangkap acara kegemaran anda!

Tonton HBO dengan CyberGhost!

Buka HBO GO dengan VPN

Peminat HBO di luar AS mungkin kecewa untuk disekat daripada rancangan kegemaran mereka. Untungnya, VPN adalah penyelesaian yang mudah.

VPN akan menutup alamat IP anda dan membolehkan anda menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza di seluruh dunia.

Ini menipu laman web seperti HBO GO memikirkan bahawa anda berada di kawasan servis mereka. Artikel ini dan video penjelasan menunjukkan kepada anda bagaimana VPN berfungsi.

HBO GO bukan satu-satunya perkhidmatan penstriman dengan kandungan geografi terhad. Perkhidmatan lain seperti Netflix dan BBC iPlayer meletakkan halangan yang sama untuk pengguna mereka berdasarkan lokasi mereka.

Satu-satunya kaedah cubaan dan benar untuk membuka kunci kandungan ini adalah dengan VPN, tetapi tidak semua VPN berjaya melangkau geoblocks yang ketat pada tapak streaming.

Tidak Semua VPN Bekerja dengan HBO GO

Banyak laman web penstriman yang popular telah mula melaksanakan blok anti-VPN setelah mendapati orang telah mengakses kandungan geo-terhad dengan VPN. Ini pada asasnya mengesan lalu lintas VPN dan menyekatnya.

Blok VPN yang terkenal telah mengetengahkan penyedia VPN apabila ia mencapai tujuan khusus ini.

Hari ini, hanya beberapa VPN terpilih yang dapat mengakses kandungan streaming geo terhad. Apabila anda memilih VPN untuk digunakan dengan HBO GO, anda perlu mencari ciri-ciri berikut:

 • Pelayan yang terletak di AS. HBO GO hanya tersedia untuk penonton di Amerika Syarikat, jadi anda mesti memilih VPN yang akan membolehkan anda menyambung ke pelayan AS.
 • Keupayaan untuk memintas blok VPN HBO GO. Kami akan memberi anda senarai VPN yang diuji yang pasti dapat mengakses perkhidmatan tersebut.
 • Sambungan berkelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had jadi anda boleh menstrimkan rancangan kegemaran anda dalam HD tanpa penangguhan buffering.
 • Ciri keselamatan yang kuat untuk melindungi data dan privasi anda, seperti penyulitan gred ketenteraan, suis bunuh automatik, dan dasar tanpa log yang ketat.

Kami menyelamatkan anda masa penyelidikan ini dan menyusun senarai VPN terbaik dengan ciri-ciri ini. Semua VPN dalam senarai ini telah diuji dengan teliti untuk memastikan bahawa mereka bekerja dengan HBO GO.

VPN Terbaik untuk Menonton HBO GO

1. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost bukan sahaja a kegemaran orang ramai VPN, tetapi juga pilihan utama kami untuk streaming HBO GO. Dengan itu profil penstriman dikonfigurasikan dengan pelayan HBO yang berdedikasi dan senarai hebat 3,700 + pelayanTermasuk 600+ di Amerika Syarikat sahaja-CyberGhost mudah menyelinap melewati geoblock HBO GO.

Anda boleh menonton semua pertunjukan HBO kegemaran anda dalam HD tanpa terganggu oleh penimbangan terima kasih kepada CyberGhost sambungan berkelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had.

Anda juga tidak perlu bimbang tentang keselamatan dalam talian semasa anda dilindungi oleh ciri-ciri keselamatan high-end CyberGhost, termasuk penyulitan gred ketenteraan, perlindungan malware, dan menyekat iklan.

CyberGhost telah mendedikasikan aplikasi untuk pelbagai peranti dan membolehkan sehingga tujuh peranti serentak dengan satu akaun, yang menjadikannya mudah untuk menonton HBO GO pada mana-mana peranti.

Anda boleh menguji CyberGhost untuk diri anda dengan Percubaan percuma 7 hari pada peranti mudah alih anda atau percubaan percuma 24 jam pada komputer anda.

Langganan CyberGhost bulanan datang dengan jaminan jaminan balik 14 hari tanpa risiko, sementara langganan 6 bulan atau lebih datang dengan jaminan 45 hari pulangan murah hati.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton dengan CyberGhost Sekarang

2. NordVPN

Faedah NordVPN

Kami keseluruhan nilai tertinggi Penyedia VPN juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk kandungan streaming pada HBO GO.

Rangkaian pelayan NordVPN terdiri daripada 5,200 + pelayan di 60+ negara, termasuk 1,700 + pelayan AS. Dengan rangkaian besar itu pelayan kelajuan tinggi dan lebar jalur tanpa had, anda tidak perlu bimbang tentang masa memuat panjang atau kualiti video yang lemah.

Salah satu positif terbesar NordVPN ialah Ciri SmartPlay, yang boleh mengesan geoblocks dan secara automatik menyambungkan anda ke pelayan yang boleh mengakses kandungan yang anda mahukan. Itu bermakna anda boleh memuatkan HBO GO dan mula menonton tanpa berhenti seketika untuk beralih ke pelayan AS.

NordVPN akan memastikan sambungan anda selamat dan peribadi pada setiap masa dengannya ciri keselamatan industri yang terkemuka dan dasar tidak ketat. Pembekal menawarkan aplikasi khusus untuk setiap platform utama dan membolehkan sehingga enam sambungan peranti serentak, yang bagus untuk keluarga atau isi rumah dengan pelbagai peranti.

Oleh kerana semua langganan NordVPN datang dengan bebas risiko Jaminan wang balik 30 hari, tidak ada alasan untuk tidak mencuba NordVPN untuk diri sendiri.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton dengan NordVPN Sekarang

3. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

ExpressVPN telah memperoleh reputasi sebagai VPN terpantas di pasaran, yang menjadikannya pilihan hebat untuk streaming pada HBO GO.

VPN itu rangkaian besar 3,000+ pelayan termasuk beratus-ratus pelayan di AS, jadi kesesakan tidak pernah menjadi masalah. Dengan kelajuan kilat-cepat dan lebar jalur tanpa had, anda boleh menonton pertunjukan HBO kegemaran anda dalam HD tanpa pernah terganggu oleh penimbal.

ExpressVPN membolehkan anda menyambung sehingga lima peranti serentak, dan aplikasi berdedikasi yang mesra pengguna tersedia untuk semua platform utama, termasuk penghala dan TV pintar.

VPN melindungi data anda dengan ciri keselamatan terulung, termasuk penyulitan 256-bit dan suis bunuh automatik.

Awak boleh baca apa yang pengguna katakan, atau mengambil kesempatan daripada soalan-soalan tanpa ekspresi ExpressVPN Jaminan wang balik 30 hari untuk mencuba perkhidmatan untuk diri sendiri. Terdapat juga a Percubaan percuma 7 hari yang ditawarkan untuk peranti Android dan iOS.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Tonton dengan ExpressVPN Sekarang

4. Surfshark

Bagaimana Untuk Perbaiki HBO Bukan Kawasan Mesej - 2020 Update

Surfshark adalah satu lagi pilihan popular untuk rancangan penstriman pada HBO GO. Salah satu ciri terbaik VPN ini ialah yang anda boleh sambung peranti serentak tanpa had dengan satu akaun.

Ini menjadikan Surfshark pilihan yang baik untuk keluarga dan isi rumah yang tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk melindungi semua peranti mereka. Anda boleh memuat turun mesra pengguna aplikasi khusus untuk semua platform utama.

Rangkaian Surfshark 800+ pelayan di 50+ negara termasuk pelayan di 14 lokasi berbeza di Amerika Syarikat. Anda boleh dengan mudah menstrimkan episod terkini Game of Thrones dalam HD terima kasih kepada VPN jalur lebar tanpa had dan sambungan berkelajuan tinggi.

Sama ada anda sedang streaming atau menyemak imbas web, Surfshark akan melindungi data anda ciri keselamatan yang teguh, termasuk penyulitan 256-bit, suis membunuh automatik, perlindungan malware, menyekat iklan dan banyak lagi.

Anda boleh menggunakan Surfshark Jaminan wang balik 30 hari untuk mencuba perkhidmatan dan mengetahui sama ada ia sesuai untuk anda.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Tonton dengan Surfshark Sekarang

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

PrivateVPN mempunyai rangkaian yang lebih kecil daripada vendor lain dalam senarai ini, dengan jumlah kurang dari 100 pelayan. Walau bagaimanapun, PrivateVPN masih hebat pilihan mesra bajet yang tidak mempunyai masalah untuk mengakses HBO GO 14 pelayan AS, dan kebanyakan pengguna melaporkan kelajuan yang sangat baik.

Ini adalah VPN yang hebat untuk pemula kerana ia aplikasi mesra pengguna dan bantuan pemasangan jauh. Anda boleh menyambung ke PrivateVPN sehingga enam peranti serentak. Itu menjadikan PrivateVPN pilihan yang baik jika anda mengakses akaun HBO anda melalui Amazon Prime Video.

Selain menawarkan jalur lebar yang tidak terhad, PrivateVPN juga akan menyimpan data anda dengan selamat dan selamat ciri keselamatan yang teguh.

Anda boleh memanfaatkan PrivateVPN Percubaan percuma 7 hari dan Jaminan wang balik 30 hari untuk mengetahui sama ada perkhidmatan itu sesuai untuk anda.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Tonton dengan PrivateVPN Sekarang

Ringkasan

Anda boleh menonton HBO GO dari mana sahaja di dunia menggunakan VPN berkualiti tinggi.

VPN yang boleh dipercayai akan membolehkan anda menyiarkan rancangan kegemaran anda sementara juga melindungi maklumat peribadi anda dari penggodam, penyerang, dan mata-mata.

Semua perkhidmatan dalam senarai kami akan buka kunci HBO GO dengan selamat di mana anda tinggal, jadi tidak ada lagi yang menghalang anda daripada menangkap rancangan kegemaran anda. Mula menonton sekarang!

Bacaan lanjut

Mahu menyimpan sedikit wang tunai yang diperolehi? Pakar-pakar saintifik kami telah menyusun senarai tawaran VPN terbaik kini boleh didapati.

Berminat untuk melihat apa yang ditawarkan oleh Netflix AS? VPN teratas ini boleh tolong!

Jika anda ingin melindungi lebih daripada satu peranti, lihatlah VPN terbaik untuk pelbagai sambungan.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me