Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Αυστραλία το 2020 [IN SECONDS]

Εάν ζείτε κάτω κάτω και αγαπάτε το καλύτερο της βρετανικής τηλεόρασης, από την Πάσχα στην Πρέμιερ Λιγκ, χρειάζεστε το BBC iPlayer.

Υπάρχει ένα πρόβλημα. Τεχνικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο του iPlayer μόνο αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λέμε «τεχνικά» επειδή υπάρχει ένα γρήγορο και απλό κόλπο για να παρακάμψει αυτό το «geoblock». Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό VPN με διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τότε μπορείς να έχετε εύκολη πρόσβαση στο iPlayer μόλις ένα κλικ, σε όλη τη διαδρομή από το Oz!

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πόσο εύκολο είναι.


Πώς να παρακολουθήσετε: Γρήγορος οδηγός

Για να κάνετε streaming του BBC iPlayer στην Αυστραλία, χρειάζεται μόνο να ακολουθήσετε αυτά τα εύκολα βήματα:

 1. Αγοράστε ένα VPN με διακομιστές στο UK.NordVPN είναι το αγαπημένο μας.
 2. Κάντε λήψη του VPN και εγκαταστήστε το στη συσκευή σας.
 3. Επιλέξτε έναν βρετανικό διακομιστή από τη λίστα διαθέσιμων διακομιστών του VPN και συνδεθείτε.
 4. Πηγαίνετε στο BBC iPlayer και επιλέξτε μια εκπομπή για να παρακολουθήσετε.
 5. Απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα BBC!

Ξεκινήστε την παρακολούθηση τώρα!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Αυστραλία

Εάν ζείτε ή ταξιδεύετε πέρα ​​από τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου, τα geoblocks σας εμποδίζουν αυτόματα να έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer.

Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το επεξεργαστείτε αν έχετε VPN. Ένα VPN καλύπτει την αρχική σας διεύθυνση IP και σας εκχωρεί ένα νέο βάσει της τοποθεσίας του διακομιστή που επιλέξατε. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέγοντας ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο σας κάνει να εμφανίζεστε εκεί και σας δίνει πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές BBC.

Ένα VPN επίσης σας κρατά ασφαλή και εξασφαλίζει την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο με την κρυπτογράφηση της δραστηριότητάς σας.

Πολλά δωρεάν VPN ισχυρίζονται ότι παρακάμπτουν geoblocks και σας κρατούν ασφαλή. Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό, αυτές οι υπηρεσίες VPN μπορεί να είναι πολύ περιορισμένες ή ακόμα και επικίνδυνες. Κάποιοι συμβιβάζουν το απόρρητό σας με μέτρια κρυπτογράφηση ή ακόμα και να πουλάτε τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Έτσι, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αξιόπιστο VPN. Ευτυχώς, αρκετοί προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις χρημάτων.

Αν ψάχνετε για ένα VPN για πρόσβαση στο BBC iPlayer στην Αυστραλία, χρειάζεστε ένα με υψηλές ταχύτητες, εξαιρετικές επιδόσεις και πολλούς διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απεριόριστο εύρος ζώνης και αξιόπιστες συνδέσεις είναι επίσης πολύ σημαντικές.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του BBC iPlayer στην Αυστραλία

1. NordVPN

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Αυστραλία το 2020 [IN SECONDS]

Με το NordVPN, μπορείτε να διαλέξετε 700+ βελτιστοποιημένους διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σας εξοικονομεί επίσης από το buffer με αστραπή γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ιδανικό για πρόσβαση στο BBC iPlayer.

Το VPN υποστηρίζει αυτό με αεροστεγή ασφάλεια. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το NordVPN έχει ένα αυστηρή πολιτική μη-αρχείων καταγραφής, αυτόματος διακόπτης καταστροφής και διπλή δυνατότητα VPN. Η επισκεψιμότητά σας κρυπτογραφείται δύο φορές, για να προσθέσετε επιπλέον επίπεδο ασφαλείας όταν κάνετε streaming.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το NordVPN είναι συνολικά, το # 1 υψηλότερο βαθμολογημένο VPN. Προσφέρει επίσης ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

2. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Με 370 UK servers για να διαλέξετε, αυτό το VPN είναι από καιρό μια από τις κορυφαίες επιλογές για streaming BBC iPlayer στο Oz. CyberGhost εύκολα παρακάμπτεται τα εξαιρετικά σκληρά εργαλεία ανίχνευσης και γεωσκόπησης του καναλιού, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορη ροή και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το ισχυρότερη ασφάλεια, η ηλεκτρονική ταυτότητά σας προστατεύεται με κρυπτογράφηση 256-bit AES. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της CyberGhost το κάνει επίσης μια δημοφιλής επιλογή για αρχάριους και επαγγελματίες ομοίως.

Για να ελέγξετε αυτό το VPN για τον εαυτό σας, χρησιμοποιήστε το ο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών και δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους (1 ημέρα για τα Windows, 7 ημέρες για κινητές συσκευές).

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

3. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Γνωστό ως ένα το ταχύτερο VPN της αγοράς, Το ExpressVPN παρέχει μια υπηρεσία με λειτουργίες με δυνατότητες για διεθνή ροή.

Το ExpressVPN προσφέρει πολλούς διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, βελτιστοποιημένη για σταθερά γρήγορες και σταθερές συνδέσεις στις αγαπημένες σας εκπομπές BBC. Επίσης, διασφαλίζει τα δεδομένα σας με την πολιτική μη καταγραφής, τον αυτόματο διακόπτη kill και την κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας.

Στην κορυφή όλα, το ExpressVPN έχει επίσης ένα απλή διεπαφή που εξυπηρετεί τόσο εμπειρογνώμονες VPN όσο και αρχάριους, κάνοντας το ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των χρηστών. ExpressVPN είναι ένας ισχυρός συνδυασμός του φιλική προς το περιβάλλον ροή, εκπληκτικές ταχύτητες, ασφάλεια topnotch και υποστήριξη 24/7.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι το ExpressVPN είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, που έρχεται με μια πολιτική που δεν έχει ερωτήσεις.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4.Surfshark

Συσκευές Surfshark

Το "ανερχόμενο αστέρι" του κόσμου VPN, το Surfshark έχει διακομιστές βελτιστοποιημένων με ροή που βρίσκεται σε 3 διαφορετικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Μικρότερη από τα περισσότερα VPN, το Surfshark χρησιμοποιεί αυτό το πλεονέκτημα πετάξτε κάτω από το ραντάρ και παρακάμψτε τα πιο σκληρά geoblocks στον κόσμο. 

Το μικρότερο μέγεθος του δεν σημαίνει ότι το Surfshark πέφτει πίσω από τους ανταγωνιστές του στην ταχύτητα. Αυτό το VPN σας εγγυάται ένα αξιόπιστη σύνδεση χωρίς buffer στο BBC iPlayer, ακόμα κι αν βρίσκεστε πάνω από 15.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Μεγάλη Βρετανία.

Το Surfshark εξαλείφει επίσης τις διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες που καταστρέφουν την εμπειρία προβολής σας και καταναλώνουν το εύρος ζώνης σας, αποκλείοντάς τα σε επίπεδο διακομιστή. Επιπλέον, αυτό διατηρεί την ταυτότητά σας ανώνυμη και τα δεδομένα ασφαλή, με στρατιωτική κρυπτογράφηση 256-bit, μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και έναν αυτόματο διακόπτη θανάτου.

Με όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, το Surfshark έχει κερδίσει τη θέση του ως το VPN Top Newer μεταξύ των αναγνωστών μας. Ρίξτε μια ματιά με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Δείτε τις προσφορές Surfshark

5. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

Όπως αναφέρθηκε, α γρήγορη σύνδεση είναι ένας μεγάλος παράγοντας στην επιλογή ενός VPN για streaming, αλλά θέλετε επίσης κάτι που είναι εύκολο στη χρήση. Το PrivateVPN ικανοποιεί άριστα τις δύο ανάγκες.

Αυτός ο προμηθευτής με βάση τη Σουηδία απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες μόλις μάθουν για VPN, με απλό interface, εύκολη εγκατάσταση και εκπληκτική υποστήριξη πελατών κάθε βήμα του τρόπου. Βάλτε όλα αυτά μαζί, και θα έχετε streaming BBC σε χρόνο μηδέν.

Το πακέτο PrivateVPN για αρχάριους δεν σημαίνει ότι έχει θυσιάσει την ασφάλεια. Με έναν αυτόματο διακόπτη κλειδώματος, αυστηρή πολιτική μη-logs και προστασία από διαρροές IPv6 και DNS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε ασφαλείς, ασφαλείς και κρυμμένοι όταν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN. Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι χρήστες έχουν τραγουδήσει τους επαίνους αυτής της υπηρεσίας.

Με το PrivateVPN, δεν θα έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε με έναν από τους πολλούς διακομιστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο και να έχετε πρόσβαση στο BBC από οπουδήποτε στο Oz. Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας, χωρίς κινδύνους, με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Δείτε τις προσφορές PrivateVPN

Περίληψη

Με VPN, η απόλαυση του BBC iPlayer Down Under είναι απλή και εύκολη. Απλά θυμηθείτε να επιλέξετε έναν πάροχο χωρίς περιορισμούς ταχύτητας ή εύρους ζώνης και με ένα καλό δίκτυο διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από την παράκαμψη των geoblocks του iPlayer, ένα αξιόπιστο VPN κρυπτογραφεί επίσης τα δεδομένα σας και αποκρύπτει την ηλεκτρονική σας ταυτότητα, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στον κυβερνοχώρο χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Φυσικά, τα VPN δεν είναι μόνο για χρήστες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο iPlayer από την Αυστραλία. Τα VPN είναι για όλους, και μπορούμε να σας δώσουμε ένας τόνος λόγων γιατί πρέπει να πάρετε τα χέρια σας σε ένα σήμερα.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση NordVPN τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Προγραμματισμός για ροή Netflix; Εδώ είναι τα 5 καλύτερα VPN για την εργασία. 

Έχουμε δοκιμάσει 100s VPNs με την πάροδο των ετών. Διαβάστε τις βαθύτερες ταξινομήσεις των συνολικών καλύτερων VPN.

Εάν είστε μεγάλος οπαδός της παρακολούθησης της βρετανικής τηλεόρασης στο εξωτερικό, έχουμε τον οδηγό για εσάς.

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me