Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε όλο τον κόσμο

Με μερικές από τις πιο σκληρά geoblocks στον κόσμο, Το BBC iPlayer προσπαθεί σκληρά να σας σταματήσει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή η υπηρεσία κατά παραγγελία χρησιμοποιεί επίσης ισχυρό λογισμικό αντι-VPN, οπότε ακόμη και μερικά από τα πιο γνωστά VPN δεν λειτουργούν με το iPlayer. Αλλά μπορώ να βοηθήσω!

Έχω δοκιμάσει 37 VPN και βρήκα τα 5 καλύτερα VPN για το BBC iPlayer. Όλα τα VPN στη λίστα μου σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του BBC iPlayer, έτσι ώστε να μπορείτε να προλάβετε τον Tommy Shelby καθώς αναλαμβάνει το Birmingham στο Peaky Blinders ή παρακολουθήστε αστέρια πηγαίνετε κεφάλι στο κεφάλι στο χορό Strictly Come Dancing από οποιαδήποτε θέση την υδρόγειο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στο εξωτερικό και να δείτε ποια VPNs έκαναν τη λίστα με το top VPN για το BBC iPlayer που λειτουργούν πραγματικά το 2020.

Γρήγορος οδηγός - Πώς να παρακολουθήσετε BBC iPlayer σε όλο τον κόσμο

 1. Αγοράστε και κατεβάστε ένα VPN που λειτουργεί με το BBC iPlayer - η κορυφαία επιλογή μου είναι ExpressVPN, χάρη στην κάλυψη του διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, την ταχύτητα και την ασφάλεια.
 2. Εγκαταστήστε το επιλεγμένο λογισμικό VPN. Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN έχουν εύκολο να ακολουθήσουν τις οδηγίες ή έναν οδηγό εγκατάστασης.
 3. Συνδεθείτε με ένα UK server.
 4. Προχωρήστε στο BBC iPlayer και εγγραφείτε / συνδεθείτε. Μπορεί να σας ζητηθεί ένας ταχυδρομικός κώδικας στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την εγγραφή σας στο BBC iPlayer, το οποίο μοιάζει με αυτό για το παλάτι του Μπάκιγχαμ: SW1A 1AA.
 5. Βρείτε την αγαπημένη σας βρετανική εκπομπή και πατήστε το παιχνίδι!

Παρακολουθήστε το BBC iPlayer με το ExpressVPN!


Αντιμετώπιση προβλημάτων:
Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer στο VPN σας, δοκιμάστε έναν διαφορετικό διακομιστή.
Αν αυτό δεν λειτουργήσει, κλείστε το πρόγραμμα, αποσυνδέστε το από το VPN, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα cookies, στη συνέχεια, επανασυνδεθείτε με το VPN σας, κατευθυνθείτε στο BBC iPlayer και συνδεθείτε.

Ξεκινήστε με το ExpressVPN!

Σύντομα στο χρόνο; Εδώ είναι τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer

 1. ExpressVPN- Ευέλικτη, αξιόπιστη ροή με χωριστή σήραγγα και ταχύτητες φωτιάς.
 2. Surfshark - Εντυπωσιακή κάλυψη διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικά προφίλ ροής για το BBC iPlayer.
 3. Cyberghost - Καλύτερο για αρχάριους VPN, με βελτιστοποιημένους διακομιστές συνεχούς ροής και γρήγορη εγκατάσταση.
 4. NordVPN - Εξαιρετική για ταχύτητα, αξιοπιστία, απόδοση και τιμή. Stream BBC iPlayer χωρίς προβλήματα με τη λειτουργία SmartPlay.
 5. PrivateVPN - Ικανός να διατηρεί γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστες συνδέσεις
 • Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα VPN?
 • Πώς επιλέξαμε τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς το BBC σας σταματά να βλέπετε αυτά τα πολύτιμα βρετανικά κιβώτια; Καλά, χρησιμοποιεί τεχνολογία γεωγραφικού εντοπισμού για να εντοπίσει την τοποθεσία σας.

Το BBC iPlayer μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας και χρησιμοποιεί αυτό για να βρει την ακριβή φυσική σας θέση. Αν βλέπεις ότι είσαι εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, πες γεια σε geoblocks και αυτό το ενοχλητικό μήνυμα σφάλματος.

Αλλά υπάρχει μια λύση. Η εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης που κρύβει την πραγματική διεύθυνση IP σας. Είσαι δεδομένης μιας νέας διεύθυνσης IP (από το Ηνωμένο Βασίλειο) έτσι φαίνεται ότι είστε στην πραγματικότητα εκεί.

Μόλις παραποιήσετε την τοποθεσία σας και ξεγελάσετε το BBC iPlayer για να σκεφτείτε ότι είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε πρόσβαση σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή του BBC στα χέρια σας.

5 καλύτερα VPN για την παρακολούθηση του BBC iPlayer

1. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

 • 3.000+ διακομιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων πέντε τοποθεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Βελτιωμένες ταχύτητες
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση και ασφάλεια υψηλού επιπέδου
 • 24/7 live chat
 • Λειτουργεί με: το BBC iPlayer, το Netflix, το ITV Hub, το Amazon Prime Video, το NBC, το CBS, το Disney+
 • Συμβατό με: iOS, macOS, Android, Windows, Linux, δρομολογητές, Apple TV

Αν είστε μετά από γρήγορη ροή (ποιος δεν είναι;), τότε ExpressVPN είναι μια μεγάλη επιλογή. Προσφέρει μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες κάθε VPN Έχω δοκιμάσει, το οποίο εγγυάται χωρίς περιορισμό ή καθυστέρηση.

Το ExpressVPN έχει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπάρχουν διακομιστές σε πέντε περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, έτσι μπορείτε να κάνετε ροή από το Λονδίνο, το Κεντ, ή ακόμα και το Wembley.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN ενσωματωμένη δοκιμή ταχύτητας για να διαπιστώσετε ποιοι βρετανικοί διακομιστές επιτελούν το καλύτερο, έτσι ώστε να έχετε streaming χωρίς προβλήματα.

Υπάρχει απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, η οποία είναι ιδανική για την επίδειξη μετά την επίδειξη.

Επιτρέπει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις στις πιο δημοφιλείς συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε αυτό το επεισόδιο σε άλλη συσκευή εν κινήσει.

Η ασφάλεια του ExpressVPN είναι high-end, συμπεριλαμβανομένων Κρυπτογράφηση 256-bit και πρωτόκολλα πολλαπλής ασφάλειας για να διαλέξετε. Του συμβατό με το OpenVPN - μια εξαιρετική επιλογή για ασφαλή, γρήγορη ροή.

Έχετε επίσης έναν αυτόματο διακόπτη kill, μια αυστηρή πολιτική μη-logs και προστασία από διαρροές DNS και IP για πρόσθετη ιδιωτικότητα.

Το ExpressVPN προσφέρει επίσης κάτι που δεν κάνει ο κάθε πωλητής και αυτό είναι το split tunneling. Μπορείτε να επιλέξετε τη δρομολόγηση του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής BBC iPlayer μέσω του VPN με τη νέα διεύθυνση IP του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά αφήστε ξεχωριστές άλλες εφαρμογές, όπως η online τραπεζική. Καλά, σωστά?

Όσον αφορά την υποστήριξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN Ζωντανή συνομιλία 24/7 και πρόσβαση σε πληθώρα οδηγών βήμα προς βήμα και συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπό του.

Πληρώνει για να κάνει την έρευνά σας, οπότε γιατί όχι διαβάστε την πλήρη επισκόπηση ExpressVPN πριν εγγραφείτε?

Μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους μαζί του 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων και χρησιμοποιήστε το κουπόνι μας για να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας.

Stream BBC iPlayer Με ExpressVPN!

2. Surfshark

Συσκευές Surfshark

 • 1.040+ διακομιστές σε 61+ χώρες και τρεις τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Πυρκαγιά ταχύτητες
 • Διαφήμιση CleanWeb, εντοπισμός και αποκλεισμός κακόβουλων προγραμμάτων
 • 256-bit κρυπτογράφηση και μια αυστηρή πολιτική μη-logs
 • Κατάσταση καμουφλάζ για την πιο εύκολη κατάργηση του BBC iPlayer
 • Λειτουργεί με: το BBC iPlayer, το Netflix, το Amazon Prime Video, το Hulu, το HBO GO, το SHOWTIME, το Hotstar
 • Συμβατό με: iOS, macOS, Chromebook, Linux, Android, Windows, προγράμματα περιήγησης

Θέλετε σούπερ γρήγορη ροή σε όλες τις συσκευές σας; Surfshark επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, έτσι ώστε όλο το νοικοκυριό σας να μπορεί να μεταδώσει το BBC iPlayer.

Surfshark έχει 1.040+ διακομιστές παγκοσμίως, με διακομιστές σε τρεις τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάθε διακομιστής είναι αξιόπιστος για την απεμπλοκή του BBC iPlayer και δεν είχα κανένα πρόβλημα να παρακάμψω geoblocks κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου.

Του Οι ταχύτητες είναι γρηγορότερες, πράγμα που σημαίνει streaming HD χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να φορτωθεί η αγαπημένη σας εκπομπή.

Surfshark προσφέρει απεριόριστα δεδομένα και εύρος ζώνης, έτσι δεν υπάρχουν περιορισμοί στο πόσο μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Είστε ασφαλείς στρατιωτική κρυπτογράφηση, μια αυστηρή πολιτική μη-logs και ιδιωτικό DNS σε κάθε διακομιστή.

Δεν θέλετε να διακόπτεται από διαφημίσεις; Surfshark έχει ένα ενσωματωμένο blocker διαφημίσεων που ονομάζεται CleanWeb, η οποία εμποδίζει την εμφάνιση οποιωνδήποτε διαφημίσεων, ιχνηλατών ή κακόβουλου λογισμικού και μολύνει τη συσκευή σας.

Προστίθεται επίσης ιδιωτικότητα μέσω του Surfshark's Multi-Hop Feature, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε σε διάφορες τοποθεσίες ταυτόχρονα, έτσι δεν μπορεί να βρεθεί μια ενιαία διαδρομή online κίνησης. Σας κάνει ακόμα πιο δύσκολο να εντοπίσετε.

Εάν βρίσκεστε σε μια χώρα με μεγάλους περιορισμούς, το Surfshark's Η λειτουργία καμουφλάζ κάνει ακόμα πιο εύκολη την απεμπλοκή του BBC iPlayer. Αυτό σας κρύβει από τον ISP σας, έτσι δεν μπορεί πραγματικά να δει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN, δεν έχει σημασία το streaming περιεχομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα? Ελέγξτε την κριτική μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία καμουφλάζ και άλλες λειτουργίες Surfshark.

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, υπάρχει a 24/7 live chat.

Είστε προστατευμένοι με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους. Και θυμηθείτε εφαρμόστε το κουπόνι μας για μια μεγάλη έκπτωση!

Stream BBC iPlayer Με Surfshark!

3. CyberGhost

Συσκευές CyberGhost

 • 600+ διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πυρκαγιά ταχύτητες
 • Βελτιστοποιημένοι διακομιστές για streaming BBC iPlayer
 • Επτά ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Κορυφαία ασφάλεια
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Λειτουργεί με: το BBC iPlayer, το Netflix, το NOW TV, το Hulu, το Amazon Prime Video, το NBC, το Crunchyroll
 • Συμβατό με: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, δρομολογητές, Chromebook

CyberGhost είναι γρήγορη και εύκολη ρύθμιση, και αξιόπιστη για την παράκαμψη των αυστηρών γεωπλόκων του BBC iPlayer.

Εχει περισσότερους από 600 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και 5.700+ παγκοσμίως. Κάθε ένας από τους διακομιστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτρέπει την κοινή χρήση P2P.

CyberGhost έχει επίσης διακομιστές με ειδικά προφίλ ροής για το BBC iPlayer, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση βελτιστοποιημένους διακομιστές με γρήγορες ταχύτητες. Μάθετε περισσότερα για αυτούς τους διακομιστές, καθώς και πολλά άλλα, στο την αναθεώρηση CyberGhost μας.

CyberGhost οι συνδέσεις είναι αξιόπιστες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απομάκρυνση των Nessa και των αμήνλων του Smithy στους Gavin και Stacey. Εχει επίσης γρήγορες ταχύτητες για συνεχή ροή.

Έχετε μέχρι επτά ταυτόχρονες συνδέσεις, οπότε αφήστε όλο το οικογενειακό ρεύμα του BBC iPlayer στο σπίτι ή εν κινήσει.

Τι γίνεται με την ασφάλεια; CyberGhost χρησιμοποιεί στρατιωτική κρυπτογράφηση, υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα ασφαλείας και διαθέτει ενσωματωμένο αυτόματο διακόπτη θανάτου για μέγιστη προστασία.

Υπάρχει μια μηδενική πολιτική καταγραφής, οπότε δεν έχει μείνει πίσω η διαδρομή δεδομένων. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε με cryptocurrencies όπως το Bitcoin για πλήρη ανωνυμία.

Του η ισχυρή κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι είστε ασφαλείς στο δημόσιο WiFi που σας δίνει την ειρήνη του μυαλού οπουδήποτε θέλετε να κάνετε ροή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του την κριτική μας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ζωντανή συνομιλία 24/7 για οποιεσδήποτε ερωτήσεις υποστήριξης. Και αν θέλετε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους πρώτα, χρησιμοποιήστε το Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Δεν θα σας αφήσουμε να εγγραφείτε χωρίς έκπτωση; Θυμάμαι να χρησιμοποιήστε το κουπόνι μας!

Stream BBC iPlayer Με CyberGhost!

4. NordVPN

NordVPN

 • 5,400+ εξυπηρετητές παγκοσμίως και 500+ στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Χαρακτηριστικό SmartPlay που έχει σχεδιαστεί για ροή
 • HD streaming με εκπληκτικές ταχύτητες
 • Κρυπτογράφηση 256-bit και μηδενική πολιτική καταγραφής
 • Adblocker
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Λειτουργεί με: το BBC iPlayer, το Netflix, το Disney +, το Hulu, το Amazon Prime Video, το CBS, το Lightbox
 • Συμβατό με: iOS, macOS, Windows, Android, Linux, δρομολογητές, προγράμματα περιήγησης

Το NordVPN είναι ένα γρήγορο VPN που μπορεί να περάσει σχεδόν από οποιοδήποτε geoblock, συμπεριλαμβανομένου του BBC iPlayer.

Εχει 5.400+ εξυπηρετητές σε 59 χώρες, με περισσότερους από 500 κατοίκους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από όλες τις χώρες που προσφέρει η NordVPN, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η δεύτερη περιοχή που καλύπτεται ευρέως.

Όλα τα NordVPN's Οι διακομιστές βελτιστοποιούνται για ροή με τη λειτουργία SmartPlay, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο BBC iPlayer. Υπάρχει απεριόριστα δεδομένα - απαραίτητο για την ροή δείχνει πίσω στην πλάτη!

NordVPN's Οι ταχύτητες είναι γρήγορες. Τόσο γρήγορα, στην πραγματικότητα, αυτό η ταχύτητά μου αυξήθηκε ενώ ήμουν συνδεδεμένος.

Προσφέρει κορυφαία κρυπτογράφηση σε βιομηχανία, παράλληλα με μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφών, προστασία από διαρροές DNS και IP και έναν αυτόματο διακόπτη σκουπίσματος.

Υπάρχει επίσης ένα blocker διαφημίσεων, CyberSec, η οποία διακόπτει ενοχλητικές διακοπές, αλλά προστατεύει επίσης τη συσκευή σας από οποιονδήποτε επιβλαβή ιό που μπορεί να αποκαλύψει την τοποθεσία σας ή να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

Μπορείς επιλέξτε από πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN UDP / TCP και IKEv2 / IPsec, ώστε να έχετε την καλύτερη ισορροπία ταχύτητας και ασφάλειας για εσάς.

Το NordVPN έχει επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης για το Chrome και τον Firefox, που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ελαφριά πρόσθετα απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε το πλήρες VPN για να κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητά σας, πράγμα που καθιστά ευκολότερη τη σύνδεση. Το αποκρύπτει μόνο τη διεύθυνση IP στο πρόγραμμα περιήγησής σας, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε άλλο με την τοπική διεύθυνση IP σας.

Έχετε μέχρι έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με ένα λογαριασμό, επίσης.

Δείτε αν το NordVPN είναι για εσάς ελέγχοντας την πλήρη ανασκόπηση της απόδοσης και των χαρακτηριστικών του.

Εχει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους; Αν θέλετε να προχωρήσετε και να εγγραφείτε, θυμηθείτε χρησιμοποιήστε την αποκλειστική μας έκπτωση.

Stream BBC iPlayer Με το NordVPN!

5. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

 • Έξι servers στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Γρήγορες ταχύτητες και αξιόπιστες συνδέσεις
 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Κορυφαία κρυπτογράφηση στον κλάδο
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Λειτουργεί με: BBC iPlayer, Netflix, SHOWTIME, HBO GO, HBO Τώρα, Hulu, Amazon Prime Video
 • Συμβατό με: Windows, Android, iOS, macOS, Chrome, Firefox, Blackberry

Το PrivateVPN είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό VPN που είναι αξιόπιστο για την παράκαμψη των έντονων περιορισμών του BBC iPlayer.

Έχει ένα διακομιστικό δικτύου 150+ εξυπηρετητές σε 60 τοποθεσίες, με έξι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υπάρχει απεριόριστο διακόπτες διακομιστή, έτσι μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των έξι UK servers όσες φορές θέλετε, για να βρείτε αυτό που εκτελεί το καλύτερο.

Αν και έχει ένα μικρό δίκτυο, το δικό του Οι ταχύτητες είναι γρήγορες, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους διακομιστές να επιβαρύνονται με τους χρήστες και να σας επιβραδύνουν.

Εχει απεριόριστα δεδομένα, Συνεπώς, παρακαλώ να αποχαιρετήσετε τους περιορισμούς για το πόσο μπορείτε να παρακολουθήσετε!

PrivateVPN's οι εφαρμογές είναι εύχρηστες, και μπορείτε να το εγκαταστήσετε μέχρι και έξι συσκευές ταυτόχρονα. 

Η ασφαλής ροή είναι απαραίτητη και χρησιμοποιεί το PrivateVPN Κρυπτογράφηση 256-bit για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP και να προστατεύσετε την επισκεψιμότητά σας. Εχει επίσης έναν αυτόματο διακόπτη σκοτώσεων και μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων.

Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, υπάρχει a 24/7 live chat. Υπάρχει επίσης δωρεάν απομακρυσμένη υποστήριξη για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε.

Δοκιμάστε τον με τον εαυτό σας 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων και χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης για εξοικονόμηση χρημάτων με τη συνδρομή σας.

Φυσικά, έχουμε εκτελέσει εκτεταμένες δοκιμές στο PrivateVPN για να δούμε πόσο καλά λειτουργούν τα χαρακτηριστικά του. Διαβάστε περισσότερα στη λεπτομερή ανασκόπηση.

Stream BBC iPlayer Με το PrivateVPN!

Πώς επιλέξαμε τα καλύτερα δίκτυα VPN για το BBC iPlayer

Δεν θέλω να διακινδυνεύσω τη φήμη μου συνιστώντας τα VPN που είναι κάτω από το par, έτσι Δοκίμασα κάθε VPN για να βεβαιωθώ ότι πληρούσε αυστηρά κριτήρια πριν την προσθέσει στη λίστα μου.

Για το σκοπό αυτό, εξέτασα κυρίως τις τοποθεσίες διακομιστών VPN, τις ταχύτητες σύνδεσης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Διακομιστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Οι διακομιστές που βασίζονται στο ΗΒ είναι απαραίτητοι αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το iPlayer. Αλλά μόνο ένας ή δύο servers δεν αρκεί. Το iPlayer προσθέτει συνεχώς νέα IP VPN στη λίστα μπλοκ του, έτσι χρειάζεστε μια σημαντική επιλογή από διακομιστές για να μεταβείτε σε αυτήν εάν είναι κλειδωμένη αυτή που βρίσκεστε.

Αποφάσισα να εξετάσω τα VPN με τουλάχιστον 10 διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου για την καλύτερη αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες που σας προτείνω σας δίνουν απεριόριστους διακόπτες διακομιστή, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τη θέση όσες φορές επιθυμείτε.

Ταχύτητες σύνδεσης

Κανείς δεν αρέσει να ρέει σε χαμηλό ορισμό. Θέλουμε να δούμε το πρόσωπο του ηθοποιού που παραδίδει μια γραμμή - όχι μόνο μια θολή συστάδα εικονοστοιχείων. Για ροή υψηλής ευκρίνειας, χρειάζεστε ταχύτητα σύνδεσης τουλάχιστον 3Mbps.

Μετά τη σύνδεση με τους διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου, Πραγματοποίησα μια δοκιμή ταχύτητας σε κάθε μία για να βεβαιωθώ ότι ήταν αρκετά γρήγοροι για υψηλής ποιότητας streaming.

Ασφάλεια

Η ροή φαίνεται σαν η πιο κρίσιμη πτυχή ενός VPN, αλλά στην πραγματικότητα κατατάσσεται ακριβώς κάτω από την ασφάλεια. Η χρήση ενός επικίνδυνου VPN θέτει σε κίνδυνο τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως πιστωτικές κάρτες και τραπεζικές λεπτομέρειες.

Έχω συστήσει μόνο τα VPN που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου για να αποτρέψουν τους χάκερς. Οι υπηρεσίες στη λίστα μου δεν καταγράφουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας και όλοι διαθέτουν αυτόματους διακόπτες θανάτου για να σας προστατεύσουν σε περίπτωση βλάβης σύνδεσης.

Η προστασία διαρροών DNS και IPv6 δεν είναι απολύτως απαραίτητη για streaming, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ τα VPN που τους προσφέρουν. Καθιστούν ευκολότερη την παράκαμψη των geoblocks προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στα αιτήματα IP και DNS.

Τι άλλο μπορεί να κάνει ένα VPN?

Ένα VPN σάς επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε ροή από οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο καλό.

Όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή, Κρύβει τη διεύθυνση IP σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε εντελώς αόρατοι, ενώ πλησιάζετε με το Downton Abbey.

Αν αναρωτιέστε γιατί αυτό είναι σημαντικό, καλά σας καθιστά λιγότερο ευάλωτους στους χάκερς και τους κλέφτες της ιδιωτικής ζωής που θα ήθελαν να πάρουν τα χέρια τους στα δεδομένα σας, επειδή δεν γνωρίζουν καν ότι είστε εκεί.

Ένα VPN είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για την ασφάλεια, όχι μόνο την ανωνυμία.

Ολα η κυκλοφορία σας περνάει μέσα από ένα πολύ κρυπτογραφημένο τούνελ, η οποία είναι ξεχωριστή από οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή κίνηση. Είναι αόρατο, αλλά είναι επίσης εξασφαλισμένη με κώδικα που είναι σχεδόν αδύνατο να σπάσει, προστατεύοντας εσάς και τα δεδομένα σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα μη ασφαλισμένα δίκτυα όπως το δημόσιο WiFi.

Έχετε ακούσει κάποιον που λέει ότι ένα VPN μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του Internet; Δεν είναι ψέματα. Ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) μπορεί να περιορίσει το εύρος ζώνης σας, ειδικά όταν ξέρει ότι κάνετε streaming, η οποία προκαλεί ενοχλητική υστέρηση και απομόνωση. Δεδομένου ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν γνωρίζει ότι είστε εκεί, δεν μπορεί να παρεμβαίνει.

Ένα VPN δεν τροφοδοτεί τις ταχύτητές σας, έτσι ώστε να έχετε αξιόπιστες, γρήγορες συνδέσεις για streaming HD.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το BBC iPlayer ελεύθερο για χρήση?

Υπάρχουν δεν υπάρχει κόστος για τη λήψη του iPlayer ή για τη δημιουργία ενός λογαριασμού, και εσύ δεν θα καταβάλει καμία συνεχή συνδρομή. Το μόνο κόστος που συνδέεται με τη χρήση του είναι άδεια τηλεόρασης.

Χρειάζομαι άδεια τηλεόρασης για να παρακολουθήσω το BBC iPlayer?

Ανά νόμο του Ηνωμένου Βασιλείου και τους όρους και τις προϋποθέσεις του BBC, πρέπει να έχετε άδεια τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στο iPlayer. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να δώσετε έναν ταχυδρομικό κώδικα στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επιλέξετε ένα πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε άδεια τηλεόρασης. αυτό είναι. Χρειάζεστε την άδεια τηλεόρασης, ανεξάρτητα από το αν κάνετε streaming, εγγραφή ή προσεγγίσετε προηγούμενα επεισόδια.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το BBC iPlayer?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της για χρήση σε tablet, κινητά τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα όπως το Chrome ή να παρακολουθήσετε το δικό σας τηλεόραση χρησιμοποιώντας μια συσκευή συνεχούς ροής, αποκωδικοποιητή ή έξυπνη τηλεόραση.

Γιατί δεν θα λειτουργήσει το BBC iPlayer με το VPN μου?

Υποθέτοντας ότι χρησιμοποιείτε ExpressVPN ή μία από τις άλλες συστάσεις για το iPlayer, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα σύνδεσης εάν χρησιμοποιείτε αποκλεισμένο διακομιστή. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένο σε ένα διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς είναι οι μόνοι που δουλεύουν. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, ίσως ο συγκεκριμένος διακομιστής να έχει αναγνωριστεί από το BBC και να βρίσκεται στη μαύρη λίστα. Απλά αποσυνδέστε από αυτόν το διακομιστή και δοκιμάστε ένα άλλο.

Συμπέρασμα

Οι geoblocks του BBC του iPlayer μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά ένα ισχυρό VPN μπορεί να τα βγάλει εύκολα. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, αξιόπιστο VPN που εγγυάται πρόσβαση στο BBC iPlayer και σας κρατά ασφαλή.

Μου # 1 σύσταση είναι ExpressVPNλόγω των ταχυτήτων, της ασφάλειας και των πρόσθετων λειτουργιών για τους χρήστες.

Τώρα έχετε δει ποια δίκτυα VPN είναι καλύτερα για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer, γιατί όχι δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας για το Netflix?

Αναρωτιέστε ποιο πρωτόκολλο ασφαλείας είναι καλύτερο για streaming?  Διαβάστε τον ολοκληρωμένο οδηγό μας για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me