BIT WARS Hacking Report: Hacks dan Serangan Top 2015 – Bab Percuma Termasuk!

Apa yang membuatkan awak menulis buku ini?

Terdapat banyak laporan tahunan tentang keselamatan siber, tetapi kebanyakannya sangat teknikal dan sangat membosankan untuk dibaca untuk orang biasa yang bukan profesional siber. Saya fikir ia akan menjadi menyenangkan untuk menulis sebuah buku pendek dan tidak teknikal yang boleh dibaca dan mendapat pemahaman yang lebih baik mengenai ancaman yang dihadapi oleh semua orang di Internet. Ini akan meningkatkan kesedaran, serta menyediakan beberapa pendidikan dasar dan tips keselamatan siber untuk pengguna purata.


Apa pengetahuan baru yang anda dapatkan semasa menulis buku itu?

Saya mendapat pemahaman yang lebih baik tentang landskap ancaman semasa, serta kekurangan serius prinsip keselamatan siber asas oleh syarikat-syarikat besar. Kedua-dua produk rangkaian mereka, serta dalam rangkaian korporat mereka. Beberapa contoh yang baik ialah pelanggaran OPM yang mendedahkan maklumat latar belakang lebih daripada 20 juta pekerja persekutuan, ahli ketenteraan, dan kontraktor persekutuan yang telah memegang pelepasan keselamatan; hamba 3 penjagaan kesihatan terbesar sepanjang masa yang mendedahkan rekod lebih dari 100 juta orang; dan saya meramalkan ancaman dari peranti Internet (IOT) Internet.

Buku ini akan PERCUMA di Amazon untuk 3 hari akan datang untuk pembaca vpnMentor!

Dapatkan sekarang melalui Amazon.

Di bawah adalah pengenalan BIT WARS Hacking Report: Hacks dan Serangan Top 2015 oleh Dr. Thomas S Hyslip

2015 adalah tahun gila untuk penggodaman dan jenayah siber, dan nampaknya tidak ada yang kebal dari penglibatan. Pejabat Pengurusan Personel Kerajaan (OPM) kerajaan persekutuan telah digodam dan siasatan latar belakang kerajaan dikompromi. Para pengusaha kanak-kanak VTech telah diretas dan ia telah menemui boneka Hello Barbie oleh Mattell yang tidak selamat dan boleh digunakan untuk mendengar dalam perbualan melalui internet.

Tiga hamba penjagaan kesihatan terbesar sepanjang masa, dan 5 dari 10 teratas, berlaku pada 2015. Semua bersama-sama lebih 100 juta rekod penjagaan kesihatan dikompromi. Itulah 1/3 dari seluruh penduduk Amerika Syarikat. Ini menjadikan anda tertanya-tanya jika beralih kepada rekod perubatan elektronik adalah idea yang baik.

Tetapi mungkin yang paling dibincangkan mengenai hack tahun ini ialah laman web Ashleymadison.com. Kira-kira 37 juta orang terdedah sebagai mempunyai akaun di laman web berzina.
Tahun ini saya memeriksa 15 kerahsiaan dan serangan untuk BIT WARS, Laporan Peretasan. Apabila kita bergerak ke arah internet perkara (IOT), hacks akan terus dimasukkan
barangan harian seperti Hello Barbie Mattell, serta kenderaan seperti Jeep Cherokee Fiat Chrysler.

Terima kasih kerana membeli buku saya dan saya harap anda menikmatinya.

Kekal selamat,
Thomas S Hyslip

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me