Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]


Η Canale 5 έγινε ιστορία το 1980, όταν έγινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο που παρέχει εθνική κάλυψη σε ολόκληρη την Ιταλία. Σήμερα, έχει κερδίσει μια τεράστια, πιστή βάση θεατών που την καθιστά το πιο παρακολουθούμενο κανάλι στη χώρα με μερίδιο ακροαματικότητας άνω του 16%.

Το να είσαι πρωτοπόρος είναι μόνο ένα από τα πράγματα που κάνει το Canale 5 δημοφιλές. Ως γενικό κανάλι, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων, από ντοκιμαντέρ και talk shows μέχρι σαπουνόπερες, δράμα και μερικά από τα καλύτερα τηλεοπτικά σχήματα πραγματικότητας - υπάρχει κάτι για όλους.

Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι το κανάλι είναι δημοφιλές ακόμα και με τους Ιταλούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν είστε ένας από αυτούς, πιθανώς γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο να φτάσετε στο κανάλι 5 στο διαδίκτυο και στο εξωτερικό, είτε στον browser σας είτε μέσω του Kodi - καλά, είμαστε εδώ για να το κάνουμε απλό για εσάς με ένα VPN.

Γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω το κανάλι 5 έξω από την Ιταλία?

Αν προσπαθήσατε να φορτώσετε το κανάλι 5 live στο εξωτερικό, έχετε σίγουρα geobocked:

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]Αν και η ζωντανή τηλεόραση του Canale 5 είναι δωρεάν, είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιταλία. Έτσι το ρεύμα θα γίνει να περιορίζεται στους ταξιδιώτες και τους εκπατριστές εκτός της χώρας.

Παρόλο που το Canale 5 φαίνεται να είναι προσβάσιμο σε απευθείας σύνδεση μόνο στην Ιταλία, υπάρχει μια γρήγορη και εύκολη λύση - ένα VPN.

Πώς μπορεί ένα VPN να με βοηθήσει να παρακολουθήσω το κανάλι 5 στο εξωτερικό?

Εάν τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι νέα για εσάς, μην πανικοβληθείτε, είναι πολύ απλό στη χρήση! Τα δίκτυα VPN είναι ο τρόπος γύρω από το πρόβλημα της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς αλλάζουν τη διεύθυνσή σας IP για να φανεί ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα από αυτήν που είστε στην πραγματικότητα. Επιλέξτε έναν διακομιστή οπουδήποτε αλλού για να αναδιατάξετε τα δεδομένα σας έτσι εξαλείφετε οποιονδήποτε γεωγραφικό περιορισμό που μπορεί να σας περιορίσει ή να σας εμποδίσει να παρακολουθήσετε τηλεοπτική εκπομπή συγκεκριμένης περιοχής.

Με αυτόν τον τρόπο, επιλέγοντας ένα Η ιταλική τοποθεσία για τη διεύθυνση IP θα κάνει τη συσκευή σας να εμφανίζεται έναs εάν είστε στην Ιταλία.

Τα VPN σας βοηθούν να προσεγγίσετε γεωγραφικούς περιορισμούς, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Έχετε εγγυηθεί το ψηφιακό απόρρητο και την πλήρη ανωνυμία στο Διαδίκτυο. Οι καλύτεροι παροχείς VPN θα βεβαιωθούν ότι δεν θα παραβιαστείτε στο διαδίκτυο σε οποιοδήποτε σημείο.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό για αρχάριους αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα βασικά στοιχεία των εικονικών ιδιωτικών δικτύων.

Πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο VPN προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιεί τους στόχους σας. Για τη ροή της τηλεόρασης, συνιστούμε την ακόλουθη λίστα με κορυφαία VPNs - ο καθένας από αυτούς διαθέτει διακομιστές απεριόριστου εύρους ζώνης, γρήγορες συνδέσεις, μηδενικές πολιτικές καταγραφής και μια ποικιλία ιταλικών διακομιστών που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε το Canale 5 ανεξάρτητα από την τρέχουσα τοποθεσία σας:

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πώς μπορώ να βρω κανάλι 5 έξω από την Ιταλία?

Μόλις έχετε το αξιόπιστο VPN έτοιμο, έχετε μερικές επιλογές.

Η πρώτη και ευκολότερη επιλογή είναι απλά να ανοίξετε τη ζωντανή ροή του καναλιού. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το VPN σας και αλλάξτε τη θέση σας στην Ιταλία Εκ των προτέρων. Θα θελήσετε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, καθώς οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες λαμβάνουν μόνο 3 λεπτά προβολής.

Μπορείτε να ανανεώσετε την οθόνη για να επαναφέρετε το χρονοδιακόπτη, αλλά αυτό είναι κάτι ενόχλησης.

Για το Kodi ενθουσιώδες εκεί έξω, το Εργαλείο βίντεο Mediaset θα έχετε επίσης πρόσβαση. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για οδηγίες.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ: Βεβαιωθείτε ότι το VPN σας είναι ενεργοποιημένο κατά την εγκατάσταση πρόσθετων ή προσθηκών. Το Kodi εξετάστηκε πρόσφατα και τα περισσότερα από τα πρόσθετα ενδέχεται να αποκλειστούν. Η ισχυρή κρυπτογράφηση και η μηδενική πολιτική είναι απαραίτητη για να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή αναπαραγωγής μπορεί να εγκαταστήσει πρόσθετα από άγνωστες πηγές. Από την αρχική οθόνη, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις συστήματος > Εμπειρογνώμονας (1) > Πρόσθετα (2) > Άγνωστες πηγές Ενεργοποιημένες (3):

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]

2. Στη συνέχεια, κάντε λήψη του plugin Video Mediaset και επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσθετα > Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης > Εγκαταστήστε από αρχείο zip:

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]

3. Εγκαταστήστε το plugin που κατεβάσατε, θα ειδοποιηθείτε για την επιτυχή εγκατάσταση στην πάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, θα βρείτε την προσθήκη βίντεο Mediaset στη διεύθυνση Αρχική οθόνη > Πρόσθετα > Πρόσθετα βίντεο:

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]

4. Τώρα, απλά ανοίξτε το πρόσθετο. Επιλέγω Canale Live και η Canale 5 θα είναι στην κορυφή, έτοιμη για εσάς:

Παρακολουθήστε το Canale 5 Italia Online Live Οπουδήποτε [Ενημέρωση 2020]

Και αυτό είναι! Τώρα έχετε το κανάλι 5 στο Kodi.

Παρακολουθήστε Canale 5 Οπουδήποτε με VPN

Μπορεί να χρειαστεί κάποια πρόσθετη βοήθεια και λίγο τίναγμα για να πάρετε Canale 5 εκτός Ιταλίας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από το αξίζει. Είτε προτιμάτε το πρόγραμμα περιήγησης είτε το Kodi, θα παρακολουθείτε αυτό το υπέροχο κανάλι στο διαδίκτυο και στο εξωτερικό, χάρη στο VPN.

Θέλετε να προβάλλετε άλλο περιεχόμενο; Αυτά τα VPN θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me