Cara Batal VyprVPN dan Dapatkan Bayaran Balik – 2020 Kemas Kini

Seperti banyak VPN lain, VyprVPN tidak menawarkan percubaan percuma. Sebaliknya, pengguna mendapat Jaminan wang balik 30 hari. Sekiranya anda ingin membatalkan perkhidmatan tanpa membayar, anda perlu melakukannya dalam tempoh 30 hari pertama.

Kami menguji dasar bayaran balik VyprVPN supaya anda tidak perlu. Walaupun kami mendaftar untuk pelan termurah VyprVPN kami menerima bayaran balik sepenuhnya.

Ini mudah dilakukan dan boleh dicapai dalam hanya beberapa klik. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana di bawah.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan VyprVPN dan mencari alternatif, kami mengesyorkan NordVPN. Ia pantas, aman, dan menawarkan pembatalan tanpa had, aliran, dan penuaan. Plus, anda boleh cuba secara percuma selama 30 hari!

Bagaimana untuk Membatalkan VyprVPN

Membatalkan VyprVPN adalah proses yang mudah, tanpa mengira sistem operasi yang anda gunakan. Pada Windows, hanya ikuti tiga langkah ini.

  1. Pergi keVyprVPN dan masuk ke akaun anda.
  2. Batalkan langganan anda.
  3. Batalkan pelan pembayaran anda melalui pembekal pembayaran anda.

Jika anda menyediakan akaun anda pada peranti mudah alih, prosesnya serupa, kecuali yang anda perlukan pergi ke kedai aplikasi anda dan batalkan langganan anda dari sana.

Anda boleh mendapatkan tutorial langkah demi langkah terperinci di bawah.

Saya Dibatalkan Langganan Saya - Sekarang Apa?

Setelah anda menyelesaikan pembatalan VyprVPN anda, anda mungkin ingin mempertimbangkan mendaftar dengan pembekal lain yang dapat memenuhi keperluan anda. NordVPN adalah # 1 kami alternatif.

Peranti NordVPN

NordVPN menawarkan keselamatan yang tiada tandingan dan kelajuan yang luar biasa. Ia berfungsi di China dan boleh memintas geoblocks di laman web dan perkhidmatan penstriman, termasuk Netflix USA.

Yang terbaik antara semua, NordVPN secara konsisten menawarkan jaminan wang balik 30 hari ke atas semua pelan langganan. Ini bermakna anda mendapat sebulan untuk menyemaknya dan melihat sama ada ia sesuai untuk anda - tanpa risiko, tanpa tekanan. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut, apa yang anda perlu lakukan ialah meminta bayaran balik.

Dapatkan 70% Off NordVPN Sekarang!

Membatalkan VyprVPN dalam 5 Langkah Mudah

Kami membuka akaun VyprVPN pada Windows dan pada telefon Android. Kedua-dua akaun mudah dibatalkan. Di sini kami membawa anda melalui membatalkan langkah langganan Windows secara berturut-turut.

Langkah 1

Klik pada Panel kawalan di bahagian atas halaman, dan masuk ke akaun anda.

cara membatalkan vyprvpn (1)Langkah 2

Dari papan pemuka, klik pada Akaun tab di sebelah kiri skrin.

cara membatalkan vyprvpn (2)Langkah 3

Klik pada Batalkan Perkhidmatan. Anda akan dibawa ke halaman baru dan diminta mengesahkan sama ada anda ingin membatalkannya. Klik Batalkan untuk mengesahkan tindakan ini.

bagaimana membatalkan vyprvpn (3)Langkah 4

Sediakan sebab mengapa anda ingin membatalkan perkhidmatan dan klik Teruskan Pembatalan. Langganan anda kini dibatalkan.

cara membatalkan vyprvpn (4)Langkah 5

Kini semua yang perlu dilakukan ialah keluarkan perisian VyprVPN dari sistem pengendalian anda dan membatalkan pelan pembayaran. Sekiranya anda tidak membatalkan rancangan tersebut, anda masih boleh dicaj walaupun anda telah membatalkan langganan.

Jika anda ingin membatalkan selepas tempoh 30 hari pulangan anda berakhir, kami mengesyorkan anda cuba menghubungi perkhidmatan pelanggan VyprVPN untuk mengetahui sama ada mereka akan memberikan bayaran balik - tetapi tidak ada jaminan.

Masa untuk VPN Baru

Sebaik sahaja anda telah membatalkan langganan anda, penting untuk tidak membiarkan diri anda tidak dilindungi. Jangan terlepas tawaran hebat ini di NordVPN! Sekiranya anda tidak pasti jika NordVPN adalah VPN yang betul untuk anda, lawati laman web VPN 5 Teratas kami dan terokai apa yang mereka tawarkan.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me