Cara (BENAR-BENAR) Tonton BBC IPlayer Online di China pada tahun 2020


Pernahkah anda cuba menangkap berita terkini atau menonton program kegemaran anda di BBC di China, tetapi tidak dapat mengakses mana-mana perkhidmatan atau aplikasi web BBC kebelakangan ini? Itu kerana China telah menambah BBC kepada senarai yang terkenal dengan laman web dan perkhidmatan yang disekat.

Tindakan tegas yang ganas ini berlaku setelah penggunaan BBC protokol mesra privasi "HTTPS" yang kerap disekat oleh Great Firewall yang terkenal di China.

James Donohue, jurutera perisian utama BBC News, menjelaskan dalam pernyataan bahawa suis ke HTTPS menyediakan persekitaran melayari lebih selamat dan peribadi untuk semua pengguna internet. Ia juga akan membolehkan pengguna untuk yakin bahawa semua kandungan BBC adalah sah dan tidak diganggu.

Oleh itu, BBC telah menggesa penggunanya di China untuk menggunakan VPN untuk dapat mengakses kandungannya tanpa sekatan. Teruskan membaca seperti yang kami tunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan VPN premium untuk China secara percuma.

Cara Menonton BBC Online di China

  1. Pilih VPN dengan penyulitan canggih dan rangkaian pelayan besar di kawasan-kawasan di mana BBC tersedia. (NordVPN adalah yang terbaik.)
  2. Sambung ke pelayan (cth. UK, AS, Asia ...).
  3. Pergi ke laman web BBC dan mula menonton.

Mula Menonton SEKARANG!

Memilih VPN Kanan untuk Menonton BBC di China

Tidak syak lagi China mendahului senarai negara-negara terburuk untuk kebebasan internet. Lebih daripada 8,000 tapak web dan aplikasi popular disekat oleh Great Firewall, apatah lagi undang-undang keselamatan siber yang semakin meningkat untuk mengawal dan memantau aktiviti dalam talian pengguna.

Itulah sebabnya VPN yang boleh dipercayai dengan keselamatan pepejal, dasar tidak log, dan pelayan berkelajuan tinggi adalah penting jika anda mahu memintas sekatan China dan mengakses sebarang kandungan yang disekat, termasuk BBC, Netflix, Youtube, Facebook, dan Gmail.

VPN menyembunyikan alamat IP anda supaya ia kelihatan seolah-olah anda melayari dari lokasi yang berbeza. Di samping itu, ia melindungi semua aktiviti internet anda dari pengawasan dalam talian dan ancaman berbahaya seperti penggodam. Anda mahu mengelakkan VPN percuma - mereka tidak berfungsi di China dan mudah dikesan oleh Firewall Besar.

Walaupun kebanyakan VPN diharamkan di China, VPN berikut masih berfungsi di sana dan telah diuji oleh pakar kami untuk memastikan bahawa anda boleh menggunakannya untuk menonton BBC di China. Bukan itu sahaja, tetapi mereka semua menawarkan ujian percuma atau jaminan wang balik, jadi anda tidak akan kehilangan apa-apa.

VPN Terbaik untuk Menonton BBC di China

1. NordVPN

Peranti NordVPN

Sekiranya anda cuba menyekat BBC di China, NordVPN adalah penyelesaian yang sempurna. Ia mempunyai rangkaian pelayan pantas yang besar di 62 negara, termasuk 500+ pelayan di UK sahaja. Ia juga berperisai dengan pelbagai ciri keselamatan, seperti VPN Double untuk mengatasi sekatan di China, dan ia menyimpan log kosong.

Dengan sehingga enam sambungan serentak dan IP yang berdedikasi, anda boleh dengan mudah menggunakannya pada platform yang berbeza pada masa yang sama - contohnya, anda boleh menonton program BBC kegemaran anda pada komputer riba anda semasa melayari internet di telefon anda.

Lihat apa yang pengguna katakan tentang NordVPN dan cuba sendiri tanpa risiko, dengan a Jaminan wang balik 30 hari.

Lihat Tawaran NordVPN

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

ExpressVPN ialah VPN terpantas di sekeliling dan sangat popular di kalangan pengguna untuk kandungan streaming dalam talian walaupun di negara-negara yang mencabar seperti China, terima kasih kepada tahap penyulitan yang tidak dapat dikalahkan. VPN yang dibungkus ciri, tanpa log ini mempunyai rangkaian yang mengagumkan 2000+ pelayan ultra pantas di lebih daripada 90 buah negara dengan enam lokasi pelayan di UK.

Anda juga boleh menggunakan ExpressVPN pada tiga peranti yang berbeza pada masa yang sama buang semua perkhidmatan BBC, termasuk BBC iPlayer, semasa berada di bawah radar. Gunakan jaminan wang balik 30 hari dan tentukan sendiri.

Lihat Tawaran ExpressVPN

3. PureVPN

Cara (BENAR-BENAR) Tonton BBC IPlayer Online di China pada tahun 2020

PureVPN mempunyai rangkaian 750+ pelayan di lebih 140 negara, termasuk China dan Hong Kong. Mereka juga menawarkan perkhidmatan VPN China khas, yang boleh memintas Great Firewall of China. Adalah penting untuk diingat bahawa mereka mempunyai beberapa masalah privasi pada masa lalu, tetapi jika anda hanya cuba mengakses BBC dari China, ini mungkin tidak akan menimbulkan masalah. Baca apa pendapat pengguna sebenar.

Aplikasi mesra pengguna mereka menyokong 6 protokol yang berbeza dan menawarkan ciri keselamatan lanjutan, seperti suis membunuh dan terowong perpecahan.

Jika anda tidak pasti jika PureVPN adalah pilihan yang tepat untuk anda, anda boleh mengambil kesempatan daripada mereka Jaminan wang balik 7 hari (dengan dasar pembayaran balik tanpa diminta) dan mencubanya.

Lihat Tawaran PureVPN

4. VyprVPN

Cara (BENAR-BENAR) Tonton BBC IPlayer Online di China pada tahun 2020

VyprVPN sukan satu set ciri keselamatan yang mengagumkan - terutamanya, teknologi Chameleon mereka yang direka khusus untuk memotong DPI (Deep Packet Inspection) dan Great Firewall of China. Di samping itu, ia memiliki dan menguruskan pelayan DNS sendiri di mana tiada pihak ketiga yang terlibat, menjadikannya pilihan yang popular di kalangan pengguna.

Anda juga boleh menggunakannya pada lima peranti pada masa yang sama dan memilih antara 700+ pelayan di 70+ negara. Pengguna baru dilindungi oleh a Jaminan wang balik 30 hari, jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Lihat Tawaran VyprVPN

5. PrivateVPN

Cara (BENAR-BENAR) Tonton BBC IPlayer Online di China pada tahun 2020

Jika anda lebih suka perkhidmatan yang lebih mudah yang boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan hanya sebagai VPN mewah, PrivateVPN adalah lelaki anda. Walaupun ia mempunyai rangkaian pelayan yang lebih kecil (80+ pelayan di 50 + negara), VPN ini adalah cukup berkuasa untuk bekerja di China pada kelajuan tinggi.

PrivateVPN tidak menyimpan log dan anda boleh menikmatinya enam peranti setiap akaun. Dengan cara ini, anda boleh menonton BBC di China tanpa sekatan kelajuan atau jalur lebar. Mereka juga menyediakan sokongan yang sangat baik dan menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari. Semak testimonial pengguna di sini.

Lihat Tawaran PrivateVPN

Walaupun undang-undang penapisan China yang semakin meningkat, seperti yang anda lihat di atas, masih terdapat VPN daripada menghadapi cabaran sukar ini dan membantu anda menonton BBC dan kandungan lain yang disensor dengan selamat dan tanpa nama.

Dapatkan 70% OFF NordVPN Sekarang!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me