Cara Betulkan Lagenda Lagenda Apex – Hack paling digemari untuk pemain pada tahun 2020

Anda berada di tengah-tengah pertempuran yang hebat di Skull Town di Apex Legends. Pasukan skuad Lifeline anda turun. Anda tergesa-gesa untuk mendapatkan sepanduknya ke Beacon Respawn di Thunderdome. Anda melihat berlian hijau kecil menandakan suar, dan, tiba-tiba, permainan anda jatuh.

Terima kasih kepada lag, royale pertempuran anda selesai. Bagaimana anda memastikan bahawa anda mendarat di King's Canyon tanpa gangguan lag? Anda memerlukan VPN yang boleh dipercayai supaya anda dapat sekali lagi menjadi Legend selama sehari.

Cara Betulkan Lagenda Lagenda Apex

 • Pilih VPN - Kami mengesyorkan NordVPN untuk permainan
 • Pasang NordVPN pada peranti anda
 • Gunakan pilihan "Quick Connect" NordVPN untuk menyambung ke pelayan berhampiran anda
 • Itu sahaja! Lag tidak seharusnya menjadi masalah lagi

Mulakan Bermain dengan NordVPN!

Bagaimana VPN Boleh Membantu Anda Betulkan Lagenda Lagenda Apex

Lags adalah gangguan yang berasal dari kependaman. Latihan berfungsi seperti ping: Ini ukuran antara pelanggan anda dan pelayan permainan anda. Semakin tinggi kependaman itu, semakin baik peluang keterlambatan atau menghentikan permainan anda.

Sejak Apex Legends bebas bermain dengan populariti di seluruh dunia, terdapat ribuan pengguna pada setiap pelayan. Pelayan boleh menjadi terlalu sibuk, dan sesetengah penyedia perkhidmatan internet (ISP) bahkan akan mengambil jalan keluar untuk memperlambat internet, aka ISP throttling. Lag adalah hasil dari kejadian malang ini.

Jika anda ingin kembali ke Wraith Legend cepat, kami mengesyorkan menambah VPN. VPN bukan sahaja akan menyamarkan lokasi anda, tetapi ia juga akan menemui anda pelayan terpantas untuk Apex Legends. Jumlah rampasan tinggi di Pit adalah satu klik!

VPN Terbaik untuk Memperbaiki Lag: NordVPN

Cara Betulkan Lagenda Lagenda Apex - Hack paling digemari untuk pemain pada tahun 2020

Sekiranya anda mahukan Legend VPN sebenar, kami cadangkan NordVPN. Kami rujian VPN yang banyak untuk permainan, dan NordVPN adalah pemenang yang jelas di kalangan beratus-ratus VPN yang lain.

Keselamatan dalam skuad anda adalah keutamaan dalam Apex Legends, dan ia tidak berbeza apabila anda membeli-belah untuk VPN yang betul. NordVPN menawarkan perlindungan seperti tentera dengan penyulitan 256-bit dan perlindungan anti-DDoS terbina dalam. Dunia permainan anda selamat kerana edari pelayan adat NordVPN melindungi anda daripada kerahsiaan keselamatan.

Lags tidak berpeluang memasuki medan perang NordVPN. Kemas kini NordVPN mengenai sambungan laju mereka bermakna permainan Apex Legends anda tetap dalam masa nyata.

Apa lagi tawaran NordVPN untuk permainan anda?

 • 5,100+ pelayan di 60 negara
 • Dasar tidak log masuk yang ketat
 • Suis bunuh automatik
 • Ciri CyberSec yang menghalang malware dan ancaman siber lain
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7
 • Jaminan wang balik 30 hari

Zon selamat yang sentiasa mengecil pada peta Apex Legends bermakna anda perlu berfikir dengan cepat dan mendahului lengkung. NordVPN memberi anda kebebasan untuk membuat keputusan yang cepat tanpa bimbang tentang keselamatan yang gagal dan campur tangan lag.

Untuk maklumat lanjut, baca kajian NordVPN penuh kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Mulakan Permainan dengan NordVPN!

Cara lain untuk memperbaiki Lag

VPN yang mantap adalah pilihan yang sangat baik untuk menyelesaikan masalah lag. Tetapi, terdapat juga perbaikan bukan VPN yang patut disebut:

 • Gunakan kabel ethernet dan bukannya wi-fi pada penghala anda. A sambungan internet berwayar mempunyai kestabilan yang lebih baik, dan ia biasanya lebih baik daripada sambungan wi-fi.
 • Pergi ke tetapan permainan dan perkara-perkara yang lebih rendah seperti Resolusi, Penyegerakan Maya, dan Anti-aliasing.
 • Putuskan sambungan mana-mana peranti lain anda (seperti telefon anda) menggunakan sambungan internet anda.
 • Cabut modem dan penghala anda selama 30 minit untuk but semula perkakasan rangkaian anda.
 • Tutup proses latar belakang (untuk Mac dan Tetingkap) seperti peningkatan Antivirus dan pelanggan Torrent.

Ringkasan

Populariti Apex Legends hanya akan meningkat apabila melancarkan peta baru. Anda mahukan keselamatan untuk menerokai kawasan baru ini tanpa menjejaskan parti tersebut. A VPN yang boleh dipercayai seperti NordVPN akan membuat rampasan anda dengan kelajuan kilat cepat, pilihan pelayan besar, dan keselamatan peringkat tentera.

Bacaan lanjut

Baca mengapa kami meletakkan NordVPN sebagai pemenang 5 VPN Terbaik kami untuk Permainan.

Mahu melabur dalam VPN berprestasi tinggi tanpa melanggar bank? Pakar-pakar saintifik kami telah menyusun senarai tawaran VPN terbaik ini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me