Cara Dapatkan Alamat IP Bangladesh Di mana-mana di 2020 [+ VIDEO]


Jika anda mempunyai kesulitan menonton Banglaflix di luar Bangladesh, anda akan menentang menentang geoblock.

Laman streaming, enjin carian, perkhidmatan berita, dan platform media sosial membuat keputusan untuk menunjukkan kepada anda berdasarkan lokasi anda. Jika anda tidak mempunyai alamat IP di Bangladesh, anda tidak dapat mencapai kandungan yang anda perlukan.

Sekatan geografi di laman web ini bukan sekadar menjengkelkan. Mereka boleh menghalang anda membayar bil anda atau menjaga keluarga anda. Contohnya, beberapa Bank Bangladesh tidak akan membenarkan anda menggunakan akaun anda dari IP asing.

Kami akan menunjukkan kepada anda cara untuk dapatkan alamat IP Bangladeshi dengan cara yang selamat dan mudah dengan VPN. Memandangkan VPN yang boleh dipercayai dengan pelayan di Bangladesh sukar dicari, kami juga akan menerangkan cara memilih yang boleh dipercayai.

Panduan Cepat - Cara Dapatkan Alamat IP Bangladesh dengan VPN

 1. Pilih VPN dengan pelayan Bangladesh. ExpressVPN adalah pilihan terpantas, paling boleh dipercayai.
 2. Muat turun perisian VPN dan pasang pada komputer atau peranti lain.
 3. Lancarkan perisian dan sambungkan ke pelayan di Bangladesh.
 4. Semak alamat IP baharu anda menggunakan alat istimewa kami.

Isi kandungan

 • Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Bangladesh
 • Lebih Daripada IP Baru - Manfaat Lain Penggunaan VPN
 • Cara Pilih VPN Terbaik untuk Anda - Apa yang Harus Diperhatikan
 • VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Bangladesh

Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Bangladesh

VPN kualiti memisahkan aktiviti dalam talian anda dari lalu lintas internet biasa dengan memberikan anda akses ke rangkaian pelayan selamat global. Sebaik sahaja anda memilih lokasi pelayan yang anda mahu, semua lalu lintas anda dialihkan melalui pelayan itu sebelum pergi ke laman web.

Apabila anda menggunakan VPN, laman web Bangladeshi geo-terhad hanya melihat alamat IP pelayan yang anda pilih. Jika awak berhubung dengan pelayan VPN di Bangladesh, setiap laman web akan berfikir anda berada di Bangladesh, juga. Hanya pembekal VPN anda tahu di mana anda benar-benar berada.

Oleh kerana lalu lintas anda mempunyai IP Bangladeshi, geoblocks yang bertujuan untuk menyekat kandungan web kepada pengguna di Bangladesh akan hilang. Anda akan mempunyai tiada masalah menggunakan mana-mana laman web, platform streaming, atau perkhidmatan kewangan berpusat di negara ini.

VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa

VPN terbaik menawarkan alamat IP di banyak negara yang berbeza. Di samping menonton semua pertunjukan dan filem kegemaran anda di Bangladesh, anda boleh buka kunci Hotstar, US Netflix, dan Sky Go dari mana saja di dunia.

Perlu diingat, bagaimanapun, bahawa skrin platform penayangan popular untuk VPN. Mereka akan menghalang anda jika mereka dapat memberitahu alamat IP anda adalah palsu. Itulah sebabnya VPN percuma tidak dapat memberi anda akses kepada kandungan penstriman yang terbaik. VPN Premium menggunakan teknologi canggih untuk menipu penyekat VPN.

Dengan alamat IP Bangladesh anda, anda boleh mengikuti kisah berita tempatan dan jawatan media sosial. Ini cara yang bagus untuk belajar tentang budaya Bengali jika anda merancang perjalanan ke rantau ini. Anda juga boleh mendapat kelebihan berbanding pesaing perniagaan dengan meneliti pasaran tempatan seperti orang dalam.

Jika anda berkongsi fail, menjalankan perniagaan, atau menggunakan akaun bank dalam talian, keselamatan data adalah penting. Penyulitan gred tentera dan pencegahan pengesanan VPN premium VPN melindungi anda daripada pencuri data dan perampas peranti, walaupun anda menggunakan wi-fi awam.

Perkhidmatan proksi percuma juga menukar alamat IP anda, tetapi mereka tidak menjamin data dan peranti anda. Ramai proksi percuma menggunakan penyulitan lemah dan rangkaian peer-to-peer yang memberikan pengguna lain akses kepada sambungan anda, membuat anda terdedah kepada serangan DoS.

Pakar kami menguji beratus-ratus VPN untuk mencari orang-orang yang melindungi privasi anda semasa memberi anda akses tanpa had ke kandungan di Bangladesh dan seluruh dunia. Berikut adalah lima ciri utama VPN yang mesti mempunyai IP yang selamat di Bangladesh.

Apa yang perlu dijumpai dalam VPN

 • Pelayan di Bangladesh: VPN hanya boleh memberi anda IP sebenar Bangladesh jika pembekal beroperasi sekurang-kurangnya satu pelayan di negara ini.
 • Membunuh suis: Suis bunuh menghalang pendedahan lokasi sebenar anda dengan secara automatik menghentikan semua penghantaran data jika sambungan VPN anda terganggu. Ciri ini penting di Bangladesh, di mana gangguan rangkaian adalah perkara biasa.
 • Penyulitan kuat: Semua pengurup IP mendakwa untuk menyulitkan data anda, tetapi hanya orang yang menggunakan Standard Penyulitan Lanjutan (AES) sebenarnya menyimpan data anda dengan selamat.
 • Pelayan pantas: Sekiranya anda mahu menstrim video atau berkongsi fail tanpa penangguhan yang panjang, pastikan untuk memilih VPN dengan sambungan berkelajuan tinggi.
 • Aplikasi yang mesra pengguna: Aplikasi VPN yang direka dengan baik memudahkan anda menukar lokasi pelayan dan menukar tetapan anda pada sebarang peranti.

VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Bangladeshi

1. ExpressVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.9 - VPN Terpantas Kami Diuji untuk Bangladesh

Faedah ExpressVPN

Jangan Miss It: Dapatkan 49% OFF VPN # 1 & cuba untuk 30 hari risiko-PERCUMA

Ujian bebas kami sendiri mengesahkannya: ExpressVPN benar-benar adalah VPN peribadi terpantas di pasaran. Ia juga mudah memintas hampir semua geoblock atau penapis VPN, menjadikannya a pilihan popular untuk streaming, permainan, dan pelayaran tanpa nama.

Rangkaian global lebih 3,000 pelayan di 94 negara termasuk lokasi di Bangladesh. Dan kerana ExpressVPN sentiasa memperbaharui pilihan alamat IPnya, anda boleh menggunakan IP Bangladesh yang berlainan sepanjang langganan anda.

ExpressVPN juga mendapat markah tertinggi untuk keselamatan. Aplikasi untuk semua platform utama menggunakan penyulitan AES gred tentera, disokong oleh a bunuh suis dan DNS dan Perlindungan kebocoran IPv6. Ketat dasar sifar log memastikan aktiviti anda tidak dapat dikesan semula kepada anda.

Menyambung ke pelayan Bangladeshi adalah cepat dan mudah dengan ExpressVPN. Tetapi jika anda ada soalan, khidmat pelanggan tersedia 24/7 melalui sembang langsung. Pengguna baru menikmati soalan tanpa soalan, Jaminan wang balik 30 hari.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah ulasan pakar terperinci kami ExpressVPN.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN Sekarang!

2. HMA

Penilaian Keseluruhan: 4.5 - VPN dengan Rangkaian Pelantar Seluruh Dunia Terbesar

peranti hidemyass

TAWARAN KHAS: Mendaftar Sekarang untuk Dapatkan DISKAUN 75% pada Rancangan VPN HMA Anda!

Dengan 280 lokasi di 190 negara, HMA merangkumi dunia lebih baik daripada VPN lain yang telah kami uji. Ia mempunyai dua pelayan di Dhaka, dengan enam Alamat IP Bangladeshi untuk dipilih.

Aplikasi cross-platform HMA direka dengan indah untuk menawarkan pengalaman pengguna yang anggun dan mudah. Pengguna suka mod yang dikonfigurasikan itu membantu anda mencari pelayan terbaik untuk tujuan anda:

 • Mod Lokasi membolehkan anda memilih mana-mana pelayan di rangkaian. Cuma klik salah satu pelayan Dhaka untuk mendapatkan IP Bangladesh anda.
 • Mod Segera secara automatik menghubungkan anda ke pelayan yang terpantas yang ada berdekatan dengan anda. Ia sesuai untuk berkongsi fail menggunakan unik HMA muat naik fail pantas perkhidmatan.
 • Mod Kebebasan membantu anda memintas penapisan dan pengawasan kerajaan dengan mengalihkan lalu lintas anda melalui pelayan di negara dengan perlindungan ucapan bebas.

Aplikasi HMA menggunakan penyulitan AES 256-bit, dan kebanyakannya termasuk a suis bunuh yang boleh dipercayai dan perlindungan kebocoran. VPN ini tidak dapat memadankan kelajuan ExpressVPN, tetapi ketersediaannya pelayan streaming khusus menjadikannya pilihan yang baik untuk menonton Ityadi.

Jika anda baru dalam perkhidmatan, anda boleh mendaftar dengan ketenangan fikiran a Jaminan wang balik 30 hari.

Ketahui apa pakar kami berfikir tentang HMA dalam kajian bebas kami.

HMA boleh menyahsekat: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 •  Mengganggu tidak digalakkan.

HMA berfungsi pada peranti ini:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala.

Dapatkan HMA Sekarang!

Bacaan lanjut

Kami telah mendapat Tawaran dan Kupon VPN Terbaik - Dikemaskini Mingguan!

Ketahui Mengenai VPN yang paling selamat dan terpantas untuk Digunakan Ketika Anda berada di Bangladesh

Benar-benar Segala-galanya yang Anda Perlu Tahu Mengenai VPN

VPN Terpantas yang Kami Diuji (Ditambah Beberapa Terkejut)

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me