Cara Dapatkan Alamat IP Filipina dari mana-mana di 2020 [+ VIDEO]


Jika anda telah cuba menonton ABS-CBN dari luar Filipina, anda mungkin telah melihat geoblock yang menghalang anda daripada bermain beberapa rancangan. Oleh kerana sekatan pelesenan, banyak tapak streaming hanya membenarkan akses kepada pengguna dengan alamat IP Filipina.

Jika anda ingin memintas blok ini untuk menonton rancangan kegemaran anda, atau menggunakan portal bank Filipina anda tanpa sekatan, anda perlu mengubah alamat IP anda. Ia mudah untuk mendapatkan IP yang anda perlukan dengan VPN. Baca terus untuk mengetahui bagaimana.

Panduan Cepat: Bagaimana Mendapatkan Alamat IP Filipina dengan VPN

 1. Pilih VPN dengan sekurang-kurangnya satu pelayan di Filipina. Kami mengesyorkan NordVPN untuk kelajuan dan keselamatannya.
 2. Muat turun perisian dan pasang pada komputer dan peranti lain.
 3. Lancarkan perisian dan sambungkan ke pelayan di Filipina.
 4. Gunakan alat kami untuk memeriksa alamat IP baharu anda.

Dapatkan NordVPN Sekarang!

Isi kandungan

 • Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Filipina
 • Apa yang Bolehkah VPN Lakukan? Tetap Anonymous dan Stream Apa sahaja
 • Pilih VPN Terbaik untuk Anda - Ini Adakah Ciri-ciri yang Anda Perlu
 • VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Filipina

Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Filipina

Apabila anda menggunakan VPN, trafik internet anda dialihkan semula melalui salah satu pelayan peribadi rangkaian. Proses itu, dipanggil Terowong VPN, memberi anda alamat IP baharu yang sepadan dengan lokasi pelayan.

Ini bermakna apabila anda menyambung ke pelayan di Filipina, setiap laman web, perkhidmatan dalam talian, rangkaian sosial, dan enjin carian akan menganggap anda benar-benar di pulau-pulau. Jika anda menggunakan VPN teratas atas, a seluruh dunia kandungan dan keselamatan dalam talian akan terbuka untuk anda.

VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa

VPN melindungi lalu lintas internet anda dengan penyulitan akhir-ke-hujung. Penyulitan kuat menghalang anda ISP, penjenayah siber, dan pengiklan daripada mengumpul data anda.

VPN juga menyimpan maklumat anda selamat di wi-fi awam, dan menyembunyikan identiti anda jika anda memuat turun torrents atau menjalankan penyelidikan rahsia di pasaran perniagaan Filipina.

Proksi percuma dan VPN juga boleh menukar alamat IP anda, tetapi mereka tidak berfungsi dengan baik untuk streaming. Ramai daripada mereka sangat lambat, dan kebanyakannya mudah untuk tapak streaming untuk mengesan dan menyekat. Perkhidmatan percuma juga iklan tuan rumah atau menjual data anda, menjadikannya jauh lebih selamat daripada VPN premium.

VPN yang kami cadangkan adalah beberapa alat keselamatan dan keselamatan dalam talian yang terbaik yang ada hari ini, dan mereka membenarkan anda mengubah lokasi anda dengan seberapa kerap yang anda perlukan. Tiada cara yang lebih baik untuk mengambil kawalan ke atas dunia dalam talian anda.

Apa yang perlu dijumpai dalam VPN

 • Penyulitan gred ketenteraan: Standard Penyulitan Lanjutan (AES) adalah jenis penyulitan paling selamat dan paling selamat yang ada.
 • Dasar tanpa pembalakan: Pastikan pembekal anda menawarkan a dasar privasi yang ketat yang berjanji untuk tidak log maklumat peribadi anda atau aktiviti dalam talian.
 • Kelajuan tinggi: Jika anda mahu menstrim video tanpa ketinggalan atau memuat turun fail besar, anda perlu pelayan pantas dan lebar jalur tanpa had.
 • Pelayan di Filipina: Filipina bukan lokasi yang paling biasa untuk pelayan VPN, tetapi anda memerlukan sekurang-kurangnya satu pelayan di sana untuk mendapatkan alamat IP Filipina.
 • Aplikasi untuk pelbagai platform: Untuk menyelamatkan diri konfigurasi manual berat teknologi, pilih VPN dengan apl khusus untuk setiap peranti anda.

VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Filipina

1.ExpressVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.9 - VPN Terpantas Kami Diuji untuk Filipina

Peranti ExpressVPN

Jangan Miss It: Dapatkan 49% daripada VPN # 1 & cuba untuk 30 hari risiko-PERCUMA

ExpressVPN mempunyai lokasi pelayan Filipina, dengan pelbagai alamat IP yang anda boleh beralih antara. Ia mempunyai reputasi yang baik untuk kelajuan pelayan pantas, dan boleh dengan pasti memintas sebahagian daripada geoblocks yang paling rumit di dunia.

ExpressVPN tidak menyimpan log dan mempunyai penyulitan AES gred tentera untuk memastikan data anda selamat. Aplikasi asli merentas platform adalah mudah dipasang dan digunakan. Anda boleh mencuba risiko perkhidmatan percuma di bawah 30 hari, tanpa soalan, jaminan wang balik.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah ulasan pakar terperinci kami ExpressVPN.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN Sekarang

2. HMA

Penilaian Keseluruhan: 4.6 - VPN dengan Rangkaian Server Terbesar Di Seluruh Dunia

peranti hidemyass

TAWARAN KHAS: Dapatkan DISKAUN 75% pada HMA anda! Langganan

HMA menawarkan rangkaian pelayan terbesar bagi semua VPN premium yang kami cadangkan. Two lokasi pelayan di Filipina menawarkan enam alamat IP untuk dipilih.

Pelayan HMA adalah pantas dan boleh dialihkan dengan pasti geoblock, yang menjadikan VPN ini menjadi kegemaran pengguna untuk streaming. Ia menggunakan penyulitan AES gred tentera dan banyak ciri keselamatan canggih lain.

Penyedia ini log beberapa maklumat sambungan untuk tujuan diagnostik, tetapi tiada butiran aktiviti anda disimpan. Anda boleh mencuba HMA di bawah a Jaminan wang balik 30 hari.

Perlu maklumat lanjut? Inilah kajian pakar terperinci mengenai HMA

HMA boleh menyahsekat: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 •  Mengganggu tidak digalakkan.

HMA berfungsi pada peranti ini:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala.

Dapatkan HMA Sekarang

3. PrivateVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.7 - VPN Nilai Terbaik untuk Alamat IP Filipina

peranti privatevpn

Untuk Masa Terhad SAHAJA - Dapatkan 67% OFF PrivateVPN Sekarang

PrivateVPN menawarkan gabungan kelajuan, keselamatan dan liputan pelayan global yang hebat. Tdia Filipina Lokasi pelayan mempunyai beberapa alamat IP untuk dipilih.

PrivateVPN menggunakan penyulitan AES 2048-bit dan ciri keselamatan lanjutan seperti a bunuh suis dan perlindungan kebocoran DNS. Awak boleh melindungi sehingga 6 peranti dengan satu kontrak, yang menjadikannya pilihan yang tepat jika anda mempunyai keluarga atau alat ganti banyak.

PrivateVPN adalah salah satu VPN terbaik kami, dan ada a Jaminan wang balik 30 hari jika anda ingin mencubanya sebelum anda melakukan jangka panjang.

Perlu Maklumat Lanjut? Berikut adalah kajian pakar terperinci kami PrivateVPN.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Dapatkan PrivateVPN Sekarang!

Bacaan lanjut

Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai VPN: Panduan untuk Pemula

Bagaimana Bypass Geoblocks - Ya, Anda Boleh Bahkan Akses Netflix!

VPN terpantas untuk streaming (berdasarkan ujian bebas kami)

Dapatkan Tawaran Terbaik di VPN Anda dengan Kod Kupon Ini!

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me