Cara Dapatkan Alamat IP Finnish dari mana-mana di 2020 [+ VIDEO]


Jika anda berada di luar Finland, anda mungkin ada masalah mengakses akaun bank Finland anda atau menonton permainan Liiga di Telia. Sesetengah tapak web Finnish menghalang akses anda ke kandungannya jika alamat IP anda menunjukkan bahawa anda berada di negara lain.

Satu-satunya cara di sekeliling blok ini ialah menukar alamat IP anda. Untuk melihat kandungan yang anda mahu di laman web Finnish, anda memerlukan alamat IP di Finland. Anda boleh dengan mudah mendapatkan alamat IP Finland menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN).

Kami akan membimbing anda melalui proses dan membantu anda memilih VPN terbaik untuk anda. Anda akan menonton Bordertown seolah-olah anda berada di Helsinki sebelum anda tahu!

Panduan Cepat: Cara Dapatkan alamat IP Finland dengan VPN

 1. Pilih VPN dengan pelayan di Finland.NordVPNis pilihan # 1 kami.
 2. Muat turun perisian VPN dan pasangkannya ke komputer atau peranti lain.
 3. Lancarkan perisian dan sambungkan ke pelayan di Finland.
 4. Semak alamat IP Finnish baharu anda dengan alat khas kami.

Dapatkan alamat IP Finland SEKARANG

Isi kandungan

 • Bagaimana VPN Boleh Dapatkan Anda Alamat IP Finland
 • VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa
 • Apa yang perlu dijumpai dalam VPN
 • VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Finland

Bagaimana VPN Boleh Dapatkan Anda Alamat IP Finland

Apabila anda melanggan VPN berkualiti tinggi, anda mendapat akses segera ke rangkaian pelayan global yang selamat. Apa yang perlu anda lakukan ialah pilih pelayan di negara yang sama dengan laman web yang anda mahu akses - dalam kes ini, Finland.

Sebaik sahaja anda disambungkan, trafik internet anda akan dihalakan melalui pelayan Finlandia. Alamat IP anda sendiri akan disembunyikan dan digantikan oleh IP pelayan, menjadikannya kelihatan seolah-olah anda melayari web dari dalam Finland.

Anda akan mendapat akses kepada semua yang anda perlukan di Finland, dan anda juga akan menikmati banyak manfaat lain daripada menggunakan VPN.

VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa

Sekiranya anda bekerja dari jauh, bank dalam talian, atau menggunakan wi-fi awam, anda berisiko mendapatkan maklumat sensitif yang dicegah oleh penggodam. Teratas VPN menggunakan penyulitan dan pencegahan pengesanan yang kuat untuk melindungi data anda dari jatuh ke tangan yang salah.

IP Finland dari VPN anda juga membolehkan anda melihat berita serantau dan rangkaian sosial dan mendapatkan hasil carian dalam bahasa Finland. Jika anda merancang perjalanan, anda boleh menemui harga hotel yang lebih baik. Dan jika awak memperluaskan perniagaan anda ke Finland, anda boleh menyelidik pasaran seperti orang dalam.

Proksi percuma juga boleh memberikan alamat IP di Finland, tetapi mereka boleh menjadi sangat berisiko untuk digunakan. Banyak penukar IP percuma hos iklan yang tidak selamat, meninggalkan anda terdedah kepada peretasan, malware, atau serangan DoS. Ada juga menuai dan menjual data anda kepada pihak ketiga.

Sesetengah VPN percuma melakukan lebih baik dengan keselamatan, tetapi anda tidak boleh bergantung kepada mereka untuk streaming. Mereka biasanya terlalu lambat kerana bilangan pengguna yang disambungkan ke setiap pelayan. Ramai daripada mereka juga telah disekat oleh tapak yang skrin untuk VPN, jadi anda boleh dinafikan akses walaupun dengan IP Finland.

The VPN terbaik mempunyai rangkaian pelayan besar supaya anda tidak perlu bimbang tentang kelembapan yang mempengaruhi tontonan filem anda. Mereka juga memintas perisian VPN-blocking untuk memberikan anda akses kepada Netflix, BBC iPlayer, dan apa sahaja yang anda perlukan di Finland.

Apa yang perlu dijumpai dalam VPN

 • Pelayan di Finland: Anda memerlukan sekurang-kurangnya satu untuk mendapatkan alamat IP Finland.
 • Keupayaan Membuka Kunci: VPN yang boleh melepasi blok sukar di laman web seperti Hulu akan memberi anda akses kepada apa sahaja yang anda perlukan di Finland.
 • Keselamatan Lanjutan: Pilih VPN dengan penyulitan dan ciri AES seperti suis bunuh, VPN berganda, dan perlindungan kebocoran DNS.
 • Mesra pengguna: Cari pembekal yang mempunyai aplikasi yang mudah digunakan dan sokongan pelanggan yang boleh dipercayai.
 • Kelajuan tinggi: VPN dengan rangkaian pelayan besar, sambungan pantas, dan jalur lebar tanpa had akan membolehkan anda menyiarkan perlumbaan F1 dan Rally dengan lancar.

VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Finland

1. NordVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.9 - VPN Keseluruhan # 1 kami

Peranti NordVPN

TAWARAN KHUSUS: MENGHUBUNGI DISKAUN 70% untuk Dapatkan alamat IP Finland Dengan NordVPN SEKARANG!

NordVPN mempunyai rangkaian lebih daripada 5,000 pelayan, dengan 35 di Finland. Penyulitan AES mengekalkan aktiviti dalam talian anda selamat, sementara rangkaian Bawang menambah lapisan keselamatan yang lain. Suite CyberSec yang unik menyekat iklan dan tapak berniat jahat secara automatik.

Pengguna suka ciri Smartplay, yang mana secara automatik memilih pelayan yang anda perlukan untuk mengakses tapak streaming geo-terhad. Fkelajuan sambungan ast membolehkan anda menstrimkan episod terkini Nymphs atau buffer Nurse percuma.

Cuba NordVPN untuk diri sendiri dengan percuma Jaminan wang balik 30 hari apabila anda melanggan.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah kajian pakar terperinci kami NordVPN.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Dapatkan NordVPN Sekarang!

2. ExpressVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.9 - VPN Terpantas Kami Diuji untuk Finland

Faedah ExpressVPN

Jangan Miss It: Dapatkan 49% daripada VPN # 1 & cuba untuk 30 hari risiko-PERCUMA

ExpressVPN telah tamat 2,000 pelayan di seluruh dunia, dengan pilihan di Finland untuk memberi anda akses kepada kandungan Finland yang anda perlukan. Pembekal ini kelajuan kilat cepat menjadikannya pilihan yang popular untuk streaming.

Sambungan dan aktiviti internet anda dilindungi dengan penyulitan AES gred tentera. Ciri tambahan ExpressVPN seperti terowong perpecahan, a bunuh suis, dan DNS pengetahuan sifar memberi anda kawalan tambahan ke atas keselamatan dalam talian anda.

Anda boleh menguji ExpressVPN untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah ulasan pakar terperinci kami ExpressVPN.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN Sekarang!

3. CyberGhost

Penilaian Keseluruhan: 4.8 - Nilai VPN Terbaik / VPN Terbaik untuk Mac / Intuitif Direka Antara Muka untuk Streaming Segera

pelbagai peranti cyberghost

Untuk Masa Terhad SAHAJA - Dapatkan Diskaun 73% CyberGhost Sekarang

CyberGhost dianggap sangat oleh pengguna untuk kegunaannya profil berdedikasi untuk kegunaan VPN biasa. Contohnya, profil mengotorkan secara automatik menghubungkan peranti anda ke pelayan P2P yang dioptimumkan semasa melangkah perlindungan tanpa nama.

Dengan 22 pelayan di Finland, CyberGhost memberikan anda pilihan alamat IP Finland. Dengan penyulitan AES 256-bit, a suis bunuh automatik, a dasar tidak log, dan Perlindungan kebocoran DNS, pembekal yang berpatutan dan mesra ini sangat serius terhadap privasi anda.

Sekiranya ini semua berbunyi terlalu baik untuk menjadi kenyataan, berikan CyberGhost untuk mencuba percubaan percuma selama 24 jam.  Terdapat juga a Jaminan wang balik 45 hari apabila anda melanggan.

Perlu Maklumat Lanjut? Inilah kajian pakar terperinci kami CyberGhost.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Dapatkan CyberGhost Sekarang!

4. Surfshark

Penilaian Keseluruhan: 4.7 - Sepuluh VPN untuk Kelajuan, Nilai, dan Keselamatan

Cara Dapatkan Alamat IP Finnish dari mana-mana di 2020 [+ VIDEO]

Surfshark VPN mempunyai 500+ pelayan, termasuk pilihan di Helsinki dengan pelbagai alamat IP Finland. Dalam masa yang singkat sejak ia melanda pasaran, VPN ini telah mendapat reputasi yang kukuh untuk kelajuannya dan keupayaan konsisten untuk memintas geoblock sukar.

Penyulitan gred ketenteraan disokong oleh ciri-ciri seperti DNS persendirian dan a rantai VPN berganda untuk memastikan maklumat peribadi anda sentiasa dilindungi. Kami sangat menyukai ciri CleanWeb yang membolehkan anda aliran lancar tanpa iklan pop timbul.

Surfshark menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari apabila anda melanggan.

Perlu Maklumat Lanjut? Berikut adalah ulasan pakar terperinci kami Surfshark.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Dapatkan Surfshark Sekarang!

Bacaan lanjut

Mahu mencuba VPN semasa tinggal dalam anggaran anda? Lihat laman tawaran kami dan memanfaatkan tawaran terbaru, terbaik.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai keselamatan internet di Finland, lihat kajian kami tentang VPN terbaik untuk Finland.

Jangan terlepas peluang untuk menonton pertempuran Flying Finn itu! Baca panduan kami untuk menonton Formula 1 dalam talian.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 77

map