Cara Dapatkan Alamat IP Pakistan dari mana-mana di 2020 [+ VIDEO]

Jika anda berada di luar Pakistan, anda boleh kesukaran mengakses laman berita serantau seperti Dunya atau GEO News. Anda mungkin juga beku daripada akaun kewangan dalam talian anda. Ini berlaku kerana sesetengah laman web hanya membenarkan orang di Pakistan melihat kandungan mereka.

Ia adalah sistem yang mengecewakan yang dikenali sebagai geoblocking, tetapi ia agak mudah untuk dilawati jika anda tahu satu helah ringkas. Apa yang anda perlukan adalah alamat IP Pakistan, yang boleh anda peroleh dengan menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN).

Dalam panduan ini, kami akan membimbing anda melalui langkah-langkah untuk mendapatkan alamat IP baharu di Pakistan dalam masa yang singkat.

Panduan Cepat: Bagaimana Mendapatkan Alamat IP Pakistan dengan VPN

 1. Pilih VPN dengan pelayan di Pakistan. ExpressVPN adalah pilihan # 1 kami.
 2. Muat turun perisian VPN dan pasang pada komputer atau peranti lain.
 3. Lancarkan perisian dan sambungkan ke pelayan di Pakistan.
 4. Klik di sini untuk menggunakan alat kami untuk mengesahkan alamat IP baharu anda.

Isi kandungan

 • Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Pakistan
 • VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa
 • Apa yang perlu dijumpai dalam VPN
 • VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Pakistan

Bagaimana VPN Boleh Mendapatkan Anda Alamat IP Pakistan

Apabila anda menyambung ke VPN, lalu lintas internet anda dialihkan semula melalui pelayan selamat di bahagian lain dunia. Choosing server di Pakistan akan menjadikannya kelihatan seolah-olah anda melayari internet dari dalam negeri.

Proses ini dikenali sebagai tunneling VPN dan ia boleh melakukan lebih banyak lagi untuk anda daripada sekadar menutup topeng lokasi anda. Sebelum kami mendapatkan cadangan VPN kami, inilah pandangan pantas beberapa manfaat VPN yang lain.

VPN juga membuat anda selamat & Membolehkan Anda Stream Hampir Apa-apa

Jika anda menggunakan e-mel, aplikasi pemesejan atau VoIP untuk berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan di Pakistan, penting untuk mengetahui bahawa Pakistan Internet Exchange memantau lalu lintas dalam talian. VPN akan melindungi komunikasi dalam talian anda dengan teknologi pencegahan enkripsi dan pencegahan yang kuat.

Menggunakan VPN juga berguna jika anda berminat dengan budaya Pakistan atau belajar bahasa Urdu. VPN dengan pelayan di Pakistan memberikan anda akses tanpa had ke rangkaian TV seperti Urdu 1, bersama dengan kandungan serantau lain yang boleh anda gunakan untuk mempelajari tradisi budaya atau pasaran perniagaan tempatan.

Adalah mungkin untuk mendapatkan alamat IP Pakistan menggunakan proksi atau VPN percuma, tetapi kebanyakannya tidak bagus untuk streaming. VPN percuma adalah perlahan kerana terdapat banyak pengguna yang berkongsi sebilangan kecil pelayan. Itu juga menjadikannya mudah untuk laman web yang skrin untuk VPN untuk menghalang perkhidmatan percuma.

Sebagai tambahan, banyak proksi adalah rangkaian peer-to-peer, jadi sambungan anda boleh diakses oleh pengguna lain. Itu bermakna mereka menimbulkan risiko serangan, malware, atau serangan DoS.

Ini bukan isu yang anda akan mempunyai dengan VPN premium. VPN terbaik menggunakan tambahan keselamatan seperti Penyulitan VPN dua kali dan suis pembunuh untuk memastikan data anda tidak pernah jatuh ke tangan yang salah. Mereka juga mempunyai alat penyingkiran untuk membantu anda menyelinap blok VPN masa lalu.

Apabila anda menggunakan alamat IP Pakistan anda, anda mungkin menghadapi masalah baru: penapisan laman web negara seketika. A VPN yang menyokong pertukaran pelayan tanpa had membolehkan anda untuk terus bertukar-tukar antara IP Pakistani dan bukan Pakistani supaya anda boleh mendapatkan sekitar dinding geoblock dan penapisan.

Apa yang perlu dijumpai dalam VPN

 • Pelayan di Pakistan: Anda memerlukan sekurang-kurangnya satu untuk mendapatkan IP Pakistan.
 • Ciri-ciri Keselamatan Lanjutan: Sebagai tambahan kepada penyulitan AES, cari perlindungan kebocoran DNS dan suis pembunuh.
 • Keupayaan Membuka Kunci: Anda mahukan VPN yang boleh mendapatkan geoblock lalu dan skrin VPN yang lalu supaya anda dapat menonton bukan sahaja episod baru Baaghi, tetapi juga Netflix, Hulu, dan banyak lagi.
 • Kelajuan tinggi: VPN yang menawarkan sambungan pantas, jalur lebar tanpa had, dan pelayan di seluruh dunia menjadikan streaming kandungan dalam talian mudah dan penimbal percuma.
 • Pertukaran Server Tanpa Had: Cari VPN yang menjadikannya mudah untuk berubah dari satu IP kepada yang lain sesering yang diperlukan.

VPN Terbaik untuk Dapatkan Alamat IP Pakistan

1. ExpressVPN

Penilaian Keseluruhan: 4.9 - VPN Terpantas Kami Diuji untuk Pakistan

Peranti ExpressVPN

Jangan Miss It: Dapatkan 49% daripada VPN # 1 & cuba untuk 30 hari risiko-PERCUMA

ExpressVPN mempunyai rangkaian 3,000 + pelayan di seluruh dunia, termasuk lokasi di Pakistan, jadi anda tidak akan mempunyai masalah untuk mengakses laman membeli-belah dalam talian, seperti Daraz atau Yayvo. Pengguna suka untuknya keupayaan pembongkaran yang unggul dan kelajuan yang luar biasa.

Menggunakan ExpressVPN Penyulitan AES 256-bit dan mempunyai sendiri DNS persendirian di setiap pelayan untuk memastikan sambungan dan aktiviti anda bersifat peribadi. Ia juga menawarkan terowong perpecahan, yang membolehkan anda melindungi lalu lintas yang anda pilih semasa memberi anda mengakses rangkaian tempatan anda pada masa yang sama.

Dengan Jaminan wang balik 30 hari, tiada apa-apa kehilangan dengan mencuba ExpressVPN.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah ulasan pakar terperinci kami ExpressVPN.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Dapatkan ExpressVPN Sekarang

2. CyberGhost

Penilaian Keseluruhan: 4.8 - Nilai VPN Terbaik / VPN Terbaik untuk Mac / Intuitif Direka Antara Muka untuk Streaming Segera

pelbagai peranti cyberghost

Untuk Masa Terhad SAHAJA - Dapatkan 73% OFF CyberGhost Sekarang

Dengan 10 pelayan di Pakistan, Cyberghost adalah pilihan hebat untuk mendapatkan alamat IP Pakistan. Ia menyediakan penyulitan gred tentera dan juga keupayaan membuka kunci untuk melangkau geo-larangan, jadi anda boleh mengakses kandungan yang anda perlukan sambil menyimpan data anda secara peribadi.

CyberGhost's profil streaming khusus menjadikan VPN kegemaran dengan pengguna, kerana ia dikonfigurasikan untuk memilih pelayan yang dioptimumkan untuk streaming kandungan yang ingin anda tonton. Awak boleh menyambungkan sehingga 7 peranti pada satu akaun, jadi CyberGhost sangat bagus untuk keluarga.

Anda boleh mencuba CyberGhost dengan Percubaan percuma 24 jam, dan anda akan dilindungi oleh orang yang murah hati Jaminan wang balik 45 hari apabila anda melanggan.

Perlu maklumat lanjut? Inilah kajian pakar terperinci kami CyberGhost.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Dapatkan CyberGhost Sekarang

3. HMA

Penilaian Keseluruhan: 4.6 - Liputan Global Terbaik Antara Semua VPN Premium

peranti hidemyass 

TAWARAN KHUSUS: Ambil sendiri 75% Diskaun untuk mendapatkan alamat IP Pakistan dengan HMA SEKARANG!

HMA mempunyai rangkaian yang paling jauh dari semua VPN yang telah kami tinjau, dengan pelayan di 190+ negara, termasuk 2 di Pakistan. Ia menggunakan Penyulitan AES untuk menjamin privasi dan keselamatan anda dalam talian.

HMA berguna IP Shuffling Ciri ini juga membolehkan anda menukar alamat IP seberapa kerap yang anda kehendaki semasa anda menyemak imbas. Pengguna suka HMA untuknya antara muka intuitif.

Tiga HMA mod pratetap termasuk mod kebebasan yang dibuat secara khusus untuk melindungi orang di negara penapisan-negara yang berat, jadi itu adalah pilihan yang hebat untuk orang yang anda sayangi di Pakistan, juga. Dpelayan streaming berselerak marilah anda menikmati filem dan rancangan TV pada bila-bila masa tanpa lag.

Anda boleh menguji HMA dengan a cubaan percuma, dan terdapat juga a Jaminan wang balik 30 hari apabila anda melanggan.

Perlu maklumat lanjut? Berikut adalah kajian pakar terperinci kami mengenai HMA VPN.

HMA boleh menyahsekat: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan P2P yang ditetapkan boleh didapati.

HMA berfungsi pada peranti ini:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Penghala.

Dapatkan HMA Sekarang

Bacaan lanjut

Adakah anda ingin menjimatkan wang pada VPN anda? Lihat halaman tawaran kami dan ambil sendiri tawaran.

Ketahui mengenai penapisan internet dan di mana negara anda berpangkat ketika menyekat kandungan dalam talian.

Jika anda seorang peminat filem Bollywood, ketahui bagaimana anda boleh menonton Hotstar dari mana-mana sahaja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me