Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost – Hack termudah untuk tahun 2020


Memilih VPN terbaik untuk keperluan anda kadang kala menjadi lebih rumit daripada membaca ulasan atau menyemak ciri-ciri.

Itulah sebabnya ia sentiasa menjadi idea yang baik cuba sebelum anda membeli. Menguji VPN dengan percubaan percuma adalah satu-satunya bebas risiko cara untuk mengetahui sama ada ia sesuai untuk anda.

Jika anda telah mendengar perkara-perkara yang baik tentang CyberGhost tetapi ingin memberikan ujian sebelum anda membuat komitmen untuk langganan, kami mempunyai beberapa berita baik dan berita buruk.

Berita baiknya ialah CyberGhost tidak menawarkan percubaan percuma. Berita buruk ialah perbicaraan itu hanya selama 24 jam.

Percubaan Percuma CyberGhost: Ikhtisar

Mempertimbangkan itu VPN lain biasanya menawarkan percubaan percuma selama 7 hari, satu hari kelihatan sangat singkat.

Satu terbalik ialah CyberGhost memberikan anda fakses ull ke semua ciri Premium dalam tempoh ini.

Beberapa VPN hadkan perkhidmatan mereka untuk percubaan percuma. Dengan CyberGhost, anda akan dapat menguji semua ciri-ciri sebelum anda melakukan untuk membuat pembelian - walaupun hanya selama 24 jam.

Itu masih cukup masa untuk memastikan ia ada pelayan di lokasi yang betul dan mampu membuka kunci kandungan atau memintas mana-mana sekatan geo anda perlu pergi.

Dan kami fikir ciri-ciri CyberGhost itu bernilai diperiksa. Ini salah satu daripada VPN yang jarang ditemui yang kami dapati dapat nyahpasang Netflix, Hulu, HBO GO, dan BBC iPlayer.

CyberGhost juga mempunyai 5,700+ pelayan di seluruh dunia, sangat kelajuan yang mengagumkan, penstriman yang khusus dan merentasi pelayan, iklan dan penghalang malware, dan keselamatan gred tentera.

Titik bonus lain untuk percubaan percuma CyberGhost ialah anda tidak perlu memasukkan butiran kad apa-apa untuk menggunakannya. Maksudnya anda tidak akan dikenakan caj automatik apabila percubaan anda tamat tempoh.

Baik bunyi? Mulakan percubaan percuma anda sekarang dengan panduan persediaan cepat kami.

Mulakan Percubaan CyberGhost Percuma Anda Sekarang

Percubaan Percuma CyberGhost: Panduan Persediaan Pantas

1. Pergi ke halaman percubaan percuma CyberGhost dan klik 'Mulakan percubaan percuma anda'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost - Hack termudah untuk tahun 2020

2. CyberGhost akan muat turun secara automatik pada peranti anda.

percubaan percuma cyberghost 1

3. Setelah ia dimuat turun, buka CyberGhost, klik 'Daftar', dan isikan borang untuk membuat akaun.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost - Hack termudah untuk tahun 2020

4. Anda perlu sahkan alamat e-mel anda untuk mengaktifkan akaun anda. Pergi ke akaun e-mel anda, buka e-mel daripada CyberGhost VPN, dan klik 'Aktifkan Percubaan'.

Nota: e-mel pengaktifan kami masuk ke dalam kami Folder Junk jadi, jika anda tidak melihat anda, semak di sana.

percubaan percuma cyberghost 2
5. Kembali ke aplikasi VPN anda dan klik butang kuasa. Anda perlu memberikan aplikaseri beberapa kebenaran untuk memulakan, jadi ikuti arahan pada skrin dan klik 'Benarkan' apabila digesa.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost - Hack termudah untuk tahun 2020

6. Dan itulah! Anda sudah bersedia untuk pergi. Awak akan menjadi secara automatik disambungkan ke pelayan terbaik dan aplikasinya memberikan anda berguna undur ke penghujung percubaan percuma anda jadi anda boleh menjejaki.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost - Hack termudah untuk tahun 2020

Anda telah menggunakan Percubaan Percuma CyberGhost Anda - Apa Seterusnya?

Sejak awak tidak perlu memasukkan apa-apa butiran pembayaran untuk memuat turun percubaan CyberGhost percuma anda, anda tidak perlu risau tentang membatalkan sebarang bayaran automatik apabila kehabisannya.

Jika anda suka menggunakan CyberGhost dan mahu terus melanggan, semata-mata klik 'Upgrade' di bahagian atas aplikasinya.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma CyberGhost - Hack termudah untuk tahun 2020

Ini akan membawa anda ke halaman harga CyberGhost di mana anda boleh memilih pelan yang sesuai dengan anda.

Walau bagaimanapun, jika anda merasa seperti 24 jam tidak cukup masa untuk membuat keputusan, ada pilihan lain. Selain percubaan percuma, CyberGhost juga menawarkan Jaminan balik wang dengan semua langganannya.

Jaminan ini adalah panjang yang berbeza bergantung kepada rancangan yang anda pilih. Pelan sebulan menawarkan a Jaminan wang balik 14 hari. Pelan setahun atau tiga tahun kedua-duanya menawarkan a jaminan wang balik 45 hari.

Itu memberi anda satu bulan tambahan dan setengah untuk menguji keupayaan VPN.

Jika anda masih tidak mahu meneruskan menggunakan CyberGhost selepas itu, mendapatkan kembali wang anda adalah adil proses mudah. Hanya ikuti panduan kami membatalkan CyberGhost dan mendapatkan bayaran balik.

Mulakan Percubaan CyberGhost Percuma Anda Sekarang

Ringkasan

CyberGhost mungkin tidak menawarkan percubaan percuma yang sangat panjang tetapi, sebagai salah satu VPN teratas kami, ia sememangnya bernilai diperiksa. Selain itu, jaminan wang balik membuat ujian VPN ini lebih mudah.

Sekiranya anda lebih suka mencuba VPN yang menawarkan tempoh percubaan percuma lagi, ini adalah sebahagian daripada kami yang terbaik.

Atau, dapatkan lebih banyak maklumat dalaman dengan senarai VPN terbaik mengikut Reddit.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me