Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020

Terdapat sebab ExpressVPN adalah salah satu VPN yang paling popular di sekitar. Ia selamat, serba boleh, dan sungguh cepat.

Ia sentiasa pintar ujian memandu produk sebelum melakukan, dan VPN tidak terkecuali. Percubaan percuma adalah cara terbaik untuk memastikan ia mempunyai aliran, kelajuan, dan perkhidmatan yang anda cari.

Terdapat tangkapan, walaupun. ExpressVPN sebenarnya tidak menawarkan percubaan percuma. Sebaliknya, ia mempunyai jaminan wang balik 30 hari tanpa pertanyaan. Ini bermakna anda boleh menguji ExpressVPN selama sebulan - dan dapatkan kembali wang anda apabila anda selesai.

Berminat? Inilah yang anda perlu ketahui.

Percubaan Percuma ExpressVPN: Gambaran Keseluruhan

ExpressVPN menawarkan a kepuasan penuh, jaminan bayaran balik 30 hari - dan itulah yang anda akan gunakan untuk kelebihan anda.

Selama sebulan, anda akan dapat menikmati ExpressVPN tanpa batasan dan tidak ada kewajiban. Apabila anda selesai, anda dijamin bayaran balik penuh.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020

ExpressVPN adalah pilihan utama, terutamanya jika anda sedang mencari kelajuan. Ia secara konsisten mengatasi persaingan dalam ujian kelajuan.

Ada lebih suka daripada kelajuan kilat cepat. Rangkaian ExpressVPN termasuk 3,000+ pelayan di 94 negara. Ini menjadikannya mudah memotong geoblock dan penyaring kandungan lain. Dengan Penyulitan AES 256-bit, ExpressVPN akan memastikan data anda selamat. Ia juga mengekalkan a dasar tidak ketat dan menawarkan suis-suis.

Anda boleh mencuba ExpressVPN pada aplikasi asli untuk mana-mana anda peranti. Perkhidmatan ini termasuk sokongan pelanggan 24/7, jadi bantuan sentiasa tersedia.

Untuk semua butiran mengenai ciri dan prestasi VPN ini, pastikan untuk menyemak ulasan kami mengenai ExpressVPN.

Mulakan Percubaan Percuma Anda Sekarang!

Mengapa ExpressVPN Adalah Berbeza

ExpressVPN bukan satu-satunya syarikat yang menawarkan jaminan wang balik 30 hari, tetapi terdapat beberapa sebab mengapa mereka mengalahkan persaingan mereka.

Syarikat-syarikat lain yang menawarkan bayaran balik sepenuhnya dalam tempoh tertentu adalah sukar untuk dihubungi. Pasukan sokongan ExpressVPN, sebaliknya, mempunyai rekod prestasi cemerlang. Mereka memproses bayaran balik dengan cepat, tanpa pertanyaan.

ExpressVPN adalah telus dengan dasar bayaran balik mereka. Tiada peraturan tersembunyi seperti had penggunaan data yang akan membatalkan pengembalian dana anda. Jika anda memilih untuk meminta wang anda kembali semasa tempoh percubaan, anda akan menerima pembayaran anda secara penuh, tidak kira berapa banyak data yang telah anda gunakan.

Anda perlu membayar pendahuluan untuk menikmati perkhidmatan ExpressVPN, tetapi jika anda memutuskan untuk tidak menggunakan ExpressVPN, anda akan menerima bayaran balik penuh. Dasar bayaran balik ExpressVPN dengan jelas menyatakan: "Anda boleh membatalkan akaun anda dengan bayaran balik penuh dalam masa 30 hari dari pembelian awal anda (" Jaminan Wang Balik ")."

Percubaan Percuma Tidak Benar-benar Percuma

Tempoh percubaan untuk ExpressVPN benar-benar jaminan wang balik 30 hari, tetapi ini lebih baik daripada percubaan percuma.

Kebanyakan VPN yang menawarkan tempoh percubaan percuma hanya berbuat demikian untuk jumlah masa yang sangat terhad. Jika anda hanya mempunyai tiga hingga tujuh hari untuk menguji VPN, anda mungkin tidak melihat bagaimana ia berfungsi di bawah keadaan yang berlainan. Untuk benar-benar merasai VPN, anda perlu mencuba untuk tujuan yang berlainan pada waktu yang berbeza pada hari tersebut.

Tidak seperti ExpressVPN, perkhidmatan lain menawarkan percubaan percuma dengan sekatan berat. Anda mungkin mempunyai data terhad, jalur lebar, atau akses pelayan. ExpressVPN memberikan pengguna data dan jalur lebar tanpa had, serta akses rangkaian penuh.

Terdapat satu lagi perkara yang perlu diperhatikan. Beberapa percubaan percuma mempunyai prestasi yang menakjubkan, sehingga anda mendaftar untuk langganan. Apabila anda memuat turun ExpressVPN, anda boleh mengetahui bahawa apa yang anda lihat adalah apa yang anda dapat.

Percubaan Percuma ExpressVPN: Panduan Persediaan Pantas

Ia tidak sukar untuk mendaftar untuk ExpressVPN dan mendapatkan 30 hari tanpa risiko. Berikut langkah-langkah langkah demi langkah:

  1. Pergi ke halaman percubaan ExpressVPN .Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  2. Selepas anda klik pada butang merah besar, pilih rancangan. Petua: Tidak kira berlangganan yang anda pilih, sebagai kesemuanya dilindungi oleh jaminan wang balik 30 hari.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  3. Lengkapkan proses langganan dengan memasukkan alamat e-mel anda dan memilih kaedah pembayaran. Petua: Tidak seperti VPN yang lain, ExpressVPN menawarkan bayaran balik walaupun untuk pembayaran Bitcoin.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  4. Nikmati perlindungan dan kelajuan VPN yang paling tinggi sehingga 30 hari!

Pemasangan

  1. Memasang ExpressVPN pada peranti anda adalah mudah. Mulakan dengan melog masuk ke akaun anda.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  2. Selepas melog masuk, anda akan dapat muat turun perisian ExpressVPN untuk peranti anda.
  3. Setelah muat turun selesai, aplikasi akan dibuka. Anda akan menerima segera masukkan kod pengaktifan. Ini boleh didapati di akaun anda di laman web ExpressVPN.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  4. Masukkan kod pengaktifan pada aplikasinya.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  5. Pilih jika anda mahu aplikasi dilancarkan apabila komputer anda dimulakan dan jika anda mahu menghantar laporan. ExpressVPN tidak termasuk sebarang maklumat mengenal pasti dalam laporan prestasinya.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020
  6. Sekarang anda boleh menyambung ke pelayan VPN.Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020

Percubaan Percuma ExpressVPN: Apa Seterusnya?

Di sana anda memilikinya - sebaik sahaja anda melanggan, anda dapat memuat turun dari menikmati ExpressVPN.

Memohon bayaran balik adalah sama mudahnya - yang perlu anda lakukan ialah membatalkan langganan anda dan meminta sokongan pelanggan untuk kembali wang anda.

Ringkasan

ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN premium di pasaran. Ia menawarkan anda kelajuan terpantas, pelayan selamat, dan lebih 3,000 pelayan di 94 negara. Walau bagaimanapun, anda mungkin mahu mencubanya sebelum anda melakukan.

Walaupun ExpressVPN tidak menawarkan percubaan percuma, mereka menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari. Tawaran ini lebih baik daripada percubaan percuma kerana ia tidak termasuk sebarang sekatan ke atas perkhidmatan anda. Anda dapat melihat betapa banyak pengguna yang menyukai ExpressVPN di sini.

Bacaan lanjut

Jika anda mahukan lebih banyak arahan untuk mendapatkan bayaran balik anda pada akhir tempoh percubaan, kami juga telah menulis panduan mendalam untuk menutup akaun ExpressVPN anda.

Untuk kod kupon tambahan, anda boleh tekan di sini.

Adakah anda mendapati panduan ini berguna? Jangan ragu untuk berkongsi dengan orang lain yang ingin mencuba VPN premium secara percuma!

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ExpressVPN pada Januari 2020

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me