Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA – Hack termudah untuk tahun 2020


HMA telah lama menjadi popular untuknya kesederhanaan dan kemampuan - terutama dengan anda yang mahu cepat dan mudah menyiarkan rancangan kegemaran anda tanpa terlalu banyak tetapan rumit.

Ini VPN mesra pengguna tawaran pelayan streaming khusus, a sambungan 'pelayan terbaik' automatik, dan jalur lebar yang tidak terhad. Semua yang membuat HMA a pilihan yang hebat untuk penstriman yang tidak rumit.

Sebenarnya, ketika kami baru-baru menguji pelayan AS VPN, kami mendapati bahawa mereka kebanyakannya mampu bypass Netflix geoblocking dan akses Netflix AS.

Sudah tentu, tidak perlu mengambil kata kami untuknya. Salah satu perkara terbaik mengenai HMA ialah perkhidmatan ini menawarkan Percubaan percuma 7 hari jadi anda boleh menguji keupayaan pembasmian VPN untuk diri sendiri.

Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut mengenai percubaan dan cara mengaksesnya.

Percubaan Percuma HMA: Gambaran Keseluruhan

Sesetengah percubaan percuma VPN boleh menjadi rumit kerana mereka tidak memberikan anda akses kepada ciri yang sama jika anda seorang pelanggan yang membayar. Beberapa percubaan percuma hadkan penggunaan data anda Sementara yang lain hadkan berapa banyak pelayan yang boleh anda akses.

Mujurlah HMA tidak meletakkan sebarang had pada akaun anda semasa percubaan percuma 7 hari anda. Anda akan dapat mengakses rangkaian keseluruhan VPN 940+ pelayan di 280+ lokasi dan juga pelayan berdedikasi untuk streaming dan perkongsian P2P.

Cuba mod Instan VPN, yang mana secara automatik menghubungkan anda ke pelayan yang terbaik untuk keperluan anda, atau semak mod Lokasi jika anda perlu mengakses pelayan di negara tertentu - contohnya jika anda unblocking Netflix US.

Jika anda cuba dapatkan penapisan, anda juga boleh memilih Mod Kebebasan untuk menjadi secara automatik disambungkan ke negara ucapan bebas.

Semasa anda meneroka semua ciri yang berbeza pada HMA, anda akan dilindungi oleh yang sama penyulitan gred tentera seperti yang anda akan lakukan jika anda telah membayar langganan. Perkhidmatan ini juga membolehkan anda sambungkan sehingga 5 peranti di bawah satu lesen jadi anda boleh menguji bahawa aplikasi berfungsi di semua platform yang anda gunakan.

Baik bunyi? Langgan percubaan percuma sekarang atau tatal ke bawah untuk panduan persediaan cepat kami.

Mulakan Percubaan HMA Percuma Anda Sekarang

Percubaan Percuma HMA: Panduan Persediaan Pantas

Sejajar dengan gaya mesra pengguna, HMA telah membuat muat turun percubaan percuma dengan cepat dan mudah. Inilah caranya untuk disiapkan:

1. Buka Percubaan Percuma HMA halaman.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020

2. Klik pada butang yang menyatakan Percubaan Percuma atau tatal ke bawah untuk mencari muat turun pautan untuk peranti anda.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020

3. Isi butiran anda dan klik 'Start Trial'.

percubaan percuma hma 1
4. Jangan risau tentang mendapat bayaran. Oleh kerana bar di sebelah kanan menunjukkan, anda tidak akan dibilkan sehingga akhir perbicaraan (kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk elakkan mendapat bayaran sama sekali selepas panduan persediaan ini).

percubaan percuma hma 2
5. Sediakan kata laluan untuk cipta akaun anda.

percubaan percuma hma 3
6. Muat turun klien VPN HMA.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020
7. Setelah aplikasi dimuat turun, bukanya, klik pada 'Masuk', dan masukkan butiran anda.

Perlu diketahui bahawa pengaktifan akaun anda mungkin mengambil sedikit masa. Anda perlu menunggu e-mel pengesahan yang mengatakan, 'HMA anda! Kunci Lesen VPN Pro kini aktif ' sebelum anda boleh log masuk.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020
8. Sebaik sahaja anda log masuk, anda boleh pergi! Hanya pilih mod yang anda hendak gunakan dan klik 'Sambung' atau pilih pelayan anda jika anda menggunakan Mod Lokasi.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020

Bagaimana Anda Membatalkan Pembayaran Automatik?

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, HMA akan membilkan anda apabila percubaan 7 hari anda tamat.

Jika anda mahu elakkan daripada dikenakan, ia boleh menjadi idea yang baik membatalkan langganan anda dengan serta-merta supaya anda tidak lupa untuk melakukannya sebelum tujuh hari anda habis.

Membatalkan tidak akan menjejaskan perkhidmatan anda, ia hanya akan menghalang anda daripada dituntut apabila percubaan anda habis.

Untuk membatalkan langganan anda, pergi ke akaun HMA anda dan klik 'Batal Langganan' di bawah lesen anda.

percubaan percuma hma 4

Kotak akan muncul bertanya jika anda pasti. Hanya klik 'Ya, batalkan'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma HMA - Hack termudah untuk tahun 2020

Selepas anda membatalkan, pastikan bahawa bahagian lesen anda yang menyatakan 'Auto-renewal' ada ditukar kepada 'OFF'.

percubaan percuma hma 5

Anda telah menggunakan Percubaan Percuma HMA Anda - Apa Seterusnya?

Jika anda mahu terus menggunakan HMA selepas percubaan percuma anda tamat tempoh, anda hanya perlu kembali ke akaun anda dan klik 'Beli Sekarang' di bawah lesen anda yang sedia ada.

percubaan percuma hma 6

Dalam berita yang lebih baik, HMA memberikan anda a Jaminan wang balik 30 hari di atas percubaan percuma 7 hari - jadi anda boleh mempunyai lebih banyak masa untuk bersenam jika VPN yang tepat untuk anda.

Perlu diingat bahawa jaminan wang balik 30 hari adalah sedikit lebih ketat berbanding percubaan 7 hari. Anda hanya akan dapat menuntut semula wang anda jika anda telah mengakses perkhidmatan tersebut kurang daripada 100 kali dan digunakan kurang daripada 100 GB jalur lebar. Lihat panduan kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tuntutan bayaran balik anda.

Mulakan Percubaan HMA Percuma Anda Sekarang

Ringkasan

Jika anda tidak pasti tentang HMA dan bagaimana ia memegang perkhidmatan VPN yang lain, percubaan percuma 7 hari adalah cara yang baik untuk meletakkan VPN popular ini untuk menguji.

Sekiranya anda berminat mencari VPN yang lain, anda boleh mencuba secara percuma, lihat senarai VPN terbaik kami dengan percubaan percuma.

Sebagai alternatif, jika anda baru kepada VPN, dapatkan nasihat tentang memilih VPN terbaik untuk anda.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me