Cara Dapatkan Percubaan Percuma IPVanish – Hack termudah untuk tahun 2020


Dengan itu jalur lebar yang tidak terhad dan beralih pelayan tanpa had, IPVanish telah menjadi VPN popular untuk pengguna yang ingin menyiarkan rancangan kegemaran mereka.

Walau bagaimanapun, dengan perkhidmatan ini bergelut untuk nyahsekat Netflix AS, ia adalah idea yang baik untuk menguji IPVanish terlebih dahulu untuk memastikan ia dapat memberi anda semua yang anda perlukan dari VPN - sebelum anda membuat komitmen untuk membuat pembayaran.

Berita buruknya ialah IPVanish menawarkan percubaan percuma tetapi hanya pada peranti iOS. Berita baiknya ialah anda boleh dengan mudah menguji perkhidmatan dengannya Jaminan wang balik 7 hari sebaliknya.

Percubaan Percuma IPVanish: Ikhtisar

Sesiapa sahaja yang menggunakan aplikasi IPVanish iOS boleh menikmati a percubaan 7 hari percuma, tetapi anda perlu membuat sebahagian besarnya Jaminan wang balik 7 hari jika anda mahu mencuba VPN di platform yang berbeza.

Ini bermakna anda perlu butiran kad input dan membuat pembayaran untuk menggunakan VPN selama tujuh hari. Walau bagaimanapun, ia juga bermakna anda akan menguji Ciri-ciri lengkap IPVanish - bukannya perkhidmatan terhad yang menawarkan beberapa VPN lain dengan percubaan percuma.

Ciri-ciri tersebut termasuk 1,300+ pelayan di 75+ negara, Penyulitan AES 256-bit, trafik P2P tanpa had, dan mengkritik tanpa nama. Anda juga boleh sambungkan sehingga 10 peranti di bawah satu akaun, jadi anda akan dapat menguji IPVanish di semua platform yang anda gunakan.

Mulakan Percubaan IPVanish Percuma Sekarang

Percubaan Percuma IPVanish: Panduan Persediaan Pantas

1. Pergi ke laman IPVanish dan klik 'Mulai Sekarang'.

percubaan percuma ipvanish 1

2. Pilih daripada pelan pembayaran IPVanish. Anda boleh memilih mana-mana langganan yang anda suka kerana mereka semuanya dilindungi oleh jaminan wang balik 7 hari.

percubaan percuma ipvanish 2

3. Isikan anda maklumat dan Butiran pembayaran.

4. Muat turun aplikasi untuk peranti anda dan buat selama tujuh hari!

Anda telah menggunakan Percubaan Percuma IPVanish Anda - Apa Seterusnya?

Jika anda tidak mahu meneruskan langganan IPVanish anda, anda mesti ingat membatalkan sebelum tujuh hari permulaan selesai. Jika anda terlupa atau menunggu terlalu lama, ada tiada jaminan anda akan dikembalikan.

Untungnya, membatalkan langganan anda agak mudah. Apa yang perlu anda lakukan ialah lawati panel kawalan IPVanish, klik pada 'Saya ingin membatalkan langganan saya', dan ikuti arahan untuk membatalkannya.

Anda tidak perlu memohon untuk mendapatkan wang anda sama ada. Semua bayaran balik akan diproses secara automatik dalam masa 10 hari perniagaan - tiada usaha yang diperlukan!

Ketahui lebih lanjut dengan panduan IPVanish untuk membatalkannya.

Mulakan Percubaan IPVanish Percuma Sekarang

Ringkasan

IPVanish mungkin tidak menawarkan percubaan percuma tradisional tetapi anda masih boleh mencuba tanpa risiko selama seminggu dengan jaminan wang baliknya.

Jika anda lebih suka memilih percubaan percuma, lihat panduan kami untuk VPN terbaik dengan percubaan percuma.

Atau ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan VPN lain yang benar-benar bebas untuk digunakan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me