Cara Dapatkan Percubaan Percuma PrivateVPN – Hack termudah untuk 2020


Sebagai perkhidmatan yang agak baru di tempat kejadian, PrivateVPN bagaimanapun berkembang dalam populariti kerana ia kelajuan kelajuan dan keselamatan pertama.

Walaupun ulasan pengguna kami kelihatan menjanjikan, tiada siapa yang tahu lebih baik daripada anda ketika memahami pemahaman apa yang anda perlukan dari VPN. Mengambil kata orang lain untuknya adalah baik tetapi lebih baik untuk menggunakan penghakiman anda sendiri dan menguji perkhidmatan sebelum anda komited untuk membayar.

Malangnya, PrivateVPN tidak menawarkan percubaan percuma seperti yang dilakukan oleh perkhidmatan lain.

Itu tidak bermakna anda tidak boleh mengujinya, walaupun. Apa yang anda perlu lakukan ialah memanfaatkan PrivateVPN Jaminan wang balik 30 hari sebaliknya.

Percubaan Percuma PrivateVPN: Gambaran Keseluruhan

Percubaan PrivateVPN tidak betul-betul percuma; anda perlu memberikan butiran kad anda dan membuat pembayaran untuk bermula dengan.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan selepas 30 hari, anda boleh membatalkan langganan anda dan meminta bayaran balik.

Terdapat setiap peluang anda akan sangat gembira dengan perkhidmatan yang anda tidak perlu membatalkan langganan anda. PrivateVPN mempunyai beberapa cantik kelajuan yang luar biasa melalui 150+ pelayan di 60 negara - Sesuai untuk membuat sebahagian besarnya Pelayan mesra P2P dan mengkritik tanpa nama.

PrivateVPN juga menawarkan ciri-ciri keselamatan yang mengagumkan. Gred tertinggi mungkin Penyulitan 2048-bit akan memastikan trafik anda selamat dan peribadi. An suis bunuh automatik, perlindungan kebocoran, dan a dasar pembalakan sifar ketat juga akan melindungi data anda.

Akhir sekali, PrivateVPN membenarkan anda sambungkan sehingga 6 peranti pada masa yang sama di bawah satu lesen. Ini bermakna anda boleh memastikan VPN berfungsi di mana-mana platform yang anda gunakan.

Ingin mencubanya? Ikuti panduan persediaan kami di bawah.

Mulakan Percubaan Percubaan PrivateVPN Anda Sekarang

Percubaan Percuma PrivateVPN: Panduan Persediaan Pantas

1. Pergi ke laman web PrivateVPN dan klik 'Dapatkan PrivateVPN'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma PrivateVPN - Hack termudah untuk 2020
2. Pilih panjang pelan yang sesuai dengan anda yang terbaik. Mereka semuanya dilindungi oleh jaminan wang balik 30 hari jadi tidak kira mana yang anda pergi.

percubaan percuma privatevpn 1
3. Masukkan butiran anda dan pilih cara pembayaran pilihan anda.

4. Muat turun aplikasi PrivateVPN yang berkaitan untuk peranti yang anda gunakan dan nikmati 30 hari keselamatan dan privasi!

Anda telah menggunakan percubaan percuma PrivateVPN anda - Apa yang Seterusnya?

Kami harus memberi amaran kepada anda sekarang bahawa membatalkan langganan PrivateVPN anda dan dapatkan wang anda kembali boleh menjadi sukar.

Terdapat tiada proses pembatalan automatik jadi semua permintaan untuk membatalkan mesti melalui pasukan sokongan PrivateVPN. Anda akan perlu memberi sebab mengapa anda membatalkannya, walaupun ini tidak perlu panjang atau rumit. Awak juga tidak boleh menggunakan lebih daripada 100 GB lalu lintas semasa 30 hari permulaan anda.

Sokongan pelanggan boleh menjadi perlahan dan pengulas kami adalah tidak dapat kembali wangnya sama sekali. Walau bagaimanapun, dalam panduan untuk membatalkan PrivateVPN dan mendapat bayaran balik, kami tidak mempunyai masalah sama sekali dan menerima bayaran balik kami pada hari yang sama.

Mulakan Percubaan Percubaan PrivateVPN Anda Sekarang

Ringkasan

Rekod jejak PrivateVPN yang tidak konsisten apabila ia berkaitan dengan bayaran balik. Walau bagaimanapun, dengan keselamatan yang begitu hebat, pelan pembayaran mudah dan mudah, anda mungkin tidak mahu membatalkannya lagi!

Tidak sanggup mengambil risiko? Berikut adalah beberapa VPN dengan percubaan percuma yang benar-benar percuma.

Anda juga boleh menyemak beberapa VPN lain yang bagus untuk mengutuk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me