Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN – Hack termudah untuk tahun 2020


ProtonVPN adalah tawaran terkini dari pasukan di sebalik perkhidmatan e-mel yang disulitkan, ProtonMail. ProtonMail terkenal dengannya penekanan terhadap privasi jadi tidak hairanlah bahawa VPN tidak jauh di belakang.

Seperti yang anda boleh bayangkan salah satu pembekal e-mel yang paling selamat di dunia, Keselamatan data sangat tinggi terhadap keutamaan ProtonVPN. Apa yang menghairankan tentang VPN ini ialah ia memegang apabila ia turut disiarkan.

Apabila kami menguji keupayaan ProtonVPN, kami mendapati bahawa ia adalah salah satu VPN yang jarang berlaku yang sebenarnya dapat bypass geoblocking di tapak seperti Netflix dan Hulu.

Sebagai tapak streaming menjadi semakin canggih di mengesan dan menyekat VPN, pelayan itu kerja untuk menyekat sekatan geografi pada suatu hari kadang-kadang boleh turun ke depan.

Daripada melompat ke langganan berbayar, adalah idea yang baik untuk memeriksa sama ada perkhidmatan boleh memberikan apa yang anda perlukan terlebih dahulu.

Nasib baik, ProtonVPN juga menawarkan a Percubaan percuma 7 hari jadi anda boleh menguji key unblock dan privasi untuk diri sendiri, sebelum anda membelanjakan wang.

Percubaan Percuma ProtonVPN: Gambaran Keseluruhan

Jika anda ingin mengakses percubaan percuma ProtonVPN, bersiaplah untuk melakukan penggalian!

Tidak seperti perkhidmatan lain, ProtonVPN tidak mempunyai halaman percubaan percuma khusus di laman web mereka. Kami memerlukan sedikit pencarian untuk mengetahui bahawa percubaan 7 hari itu sebenarnya termasuk apabila anda mendaftar untuk pelan bebas ProtonVPN.

Daripada memuat turun VPN dan membatalkan langganan anda sebaik sahaja percubaan anda tamat, dengan ProtonVPN anda boleh dapatkan akses kepada ciri pelan Plus mereka untuk tujuh hari pertama langganan percuma anda.

ProtonVPN juga tidak seperti beberapa VPN lain di dalamnya tidak menghadkan ciri untuk percubaan percuma. Mendaftar untuk akaun percuma anda akan membawa anda penggunaan penuh perancangan Plus tujuh hari.

Ini termasuk akses kepada 380+ pelayan di 32 negara, liputan sehingga 5 peranti di bawah satu lesen, P2P mengotorkan, dan pelayan Tor berdedikasi.

Anda juga akan dilindungi oleh ciri-ciri keselamatan ProtonVPN yang mengagumkan. Ini termasuk AES 256-bit enkripsi dan VPN senibina Teras Selamat yang unik, yang mana laluan lalu lintas anda melalui pelbagai pelayan untuk menjamin tanpa nama dan keselamatan.

Cubalah untuk diri anda sendiri dengan mendaftar untuk pelan ProtonVPN percuma sekarang atau periksa panduan persediaan cepat kami di bawah.

Mulakan Percubaan ProtonVPN Percuma Anda Sekarang

Percubaan Percuma ProtonVPN: Panduan Persediaan Pantas

1. Pergi ke VPN percuma ProtonVPN halaman dan klik 'Dapatkan ProtonVPN Percuma'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN - Hack termudah untuk tahun 2020
2. Pelan pilihan akan muncul. Klik 'Dapatkan Percuma' sekali lagi.

protonvpn percubaan percuma 1
3. Apabila diminta, masukkan e-mel anda dan klik 'Dapatkan ProtonVPN percuma'.

protonvpn percubaan percuma 2
4. Semak e-mel anda untuk anda Kod Pengesahan Proton. Sebaik sahaja anda menerimanya, taip ke dalam kotak 'Kod pengesahan' dan hit 'Validate'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN - Hack termudah untuk tahun 2020

5. Untuk membuat akaun anda, Isikan maklumat anda dan klik 'Lengkap'.

protonvpn percubaan percuma 3
6. Muat turun aplikasi ProtonVPN 
pada peranti anda. Ingat, anda boleh menguji percubaan 5 peranti yang berbeza.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN - Hack termudah untuk tahun 2020
7. Sekali ia dimuat turun, buka ProtonVPN dan log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan yang anda sediakan sebelum ini.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN - Hack termudah untuk tahun 2020
8. Itu sahaja, anda sudah siap! Hanya klik 'Cepat Sambung' atau pilih pelayan dari senarai untuk bermula.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ProtonVPN - Hack termudah untuk tahun 2020

Anda telah menggunakan percubaan percuma ProtonVPN - Apa yang Seterusnya?

Perkara yang bagus mengenai percubaan percuma ProtonVPN ialah, kerana ia termasuk sebagai sebahagian daripada rancangan percuma, ada tiada risiko yang akan dikenakan sekali percubaan anda tamat.

Semua yang akan berlaku apabila tujuh hari anda sudah siap ialah anda akan kehilangan akses kepada ciri pelan ProtonVPN Plus. Anda hanya akan mempunyai akses kepada pelayan di tiga negara, pada satu peranti, dan anda kelajuan akan dikurangkan.

Anda juga akan kehilangan akses kepada perlindungan Core ProtonVPN.

Berita baik ialah, jika anda memilih untuk meningkatkan akaun anda ke pelan ProtonVPN Plus dan mengaktifkan semula semua ciri ini, anda akan dilindungi oleh Jaminan wang balik 30 hari.

Itulah dasarnya percubaan percuma sebulan percuma, dengan bayaran balik dijamin jika anda tidak lagi mahu menggunakan ProtonVPN pada akhir 30 hari.

Mulakan Percubaan ProtonVPN Percuma Anda Sekarang

Ringkasan

Dengan percubaan percuma selama 7 hari dan jaminan wang kembali 30 hari, anda akan mempunyai masa yang mencukupi untuk menguji sama ada ProtonVPN tepat untuk anda. Lihat apa yang pengguna katakan tentang VPN yang berpatutan ini.

Mahu menyemak beberapa pilihan lain? Baca panduan kami ke VPN terbaik dengan percubaan percuma.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me