Cara Dapatkan Percubaan Percuma ZenMate – Hack termudah untuk 2020

Menurut ulasan pengguna kami, ZenMate adalah salah satu daripada VPN yang jarang berlaku yang mampu memintas sekatan geo ketat yang digunakan oleh BBC iPlayer. Kami juga mendapati lebih daripada itu mampu membuka kunci Hulu dan Netflix AS.

Walau bagaimanapun, beberapa pengulas juga telah melaporkan kelajuan yang mengecewakan dan kehilangan sambungan dengan pilihan pelayan ZenMate.

Jadi, bagaimana anda tahu jika VPN ini layak dilanggan? Kami fikir cara terbaik adalah uji sendiri untuk diri sendiri sebelum anda membayar apa-apa.

Nasib baik, ZenMate membolehkan anda melakukan perkara itu dengannya Percubaan percuma 7 hari.

Percubaan Percuma ZenMate - Gambaran Keseluruhan

Walaupun beberapa perkhidmatan VPN suka hadkan kelajuan atau bandwidth mereka untuk pengguna percubaan percuma, anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa sekatan dengan ZenMate.

Semasa percubaan percuma 7 hari, anda akan ada akses kepada pelbagai ciri-ciri ZenMate jadi anda boleh mendapatkan pemahaman yang baik tentang perkhidmatan dan sama ada ia sesuai dengan anda.

Ini bermakna anda akan dilindungi oleh AES 256-bit enkripsi semasa anda menyemak imbas. Anda juga akan dapat mencuba Kebolehan mengunci kunci ZenMate dan menguji VPN sehingga lima peranti yang berbeza.

Salah satu perkara terbaik mengenai percubaan percuma ZenMate ialah anda tidak perlu memasukkan butiran kad apa-apa untuk memulakan. Ini adalah percubaan percuma yang benar-benar percuma dan itu meletakkan anda pada tiada risiko caj yang tidak dijangka.

Apa yang perlu anda lakukan ialah memulakan percubaan percuma anda sekarang dengan panduan berguna untuk ditubuhkan.

Mulakan Percubaan ZenMate Percuma Anda Sekarang

Percubaan Percuma ZenMate - Panduan Persediaan Pantas

1. Pergi ke laman web ZenMate dan klik di mana ia mengatakan 'Mula Percubaan 7 Hari Percuma'.

percubaan percuma zenmate 1

2. Apl yang betul untuk peranti anda akan muat turun secara automatik.

Setelah ia dimuat turun, buka aplikasinya dan klik 'Next' untuk mula mendaftar.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ZenMate - Hack termudah untuk 2020

3. Isikan butiran anda dan klik 'Daftar'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ZenMate - Hack termudah untuk 2020

4. Pergi ke akaun e-mel anda dan klik pautan yang dihantar oleh ZenMate kepada anda sahkan alamat e-mel anda. Kemudian buka semula aplikasi dan klik 'Start Trial'.

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ZenMate - Hack termudah untuk 2020

5. Ikut arahan yang mengatakan 'Klik untuk selamat' dan anda sudah siap!

Cara Dapatkan Percubaan Percuma ZenMate - Hack termudah untuk 2020

Anda telah menggunakan Percubaan Percuma ZenMate Anda - Apa Seterusnya?

Kerana ZenMate tidak memerlukan butiran kad apa-apa untuk memuat turun percubaan percuma, anda boleh berehat mengetahui anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa pembayaran automatik pada akhir minggu.

Sebaik sahaja percubaan percuma 7 hari anda tamat tempoh, akaun anda akan semata-mata revert ke versi percuma daripada ZenMate. Ini bermaksud akses kepada hanya empat lokasi pelayan, kelajuan berkurangan, dan aksesibiliti pada hanya tiga platform.

Sekiranya anda masih belum membuat keputusan pada akhir percubaan percuma anda, anda mempunyai pilihan untuk membeli langganan ZenMate berbayar dengan Tempoh bayaran balik 14 hari. Ini memberi anda satu dua minggu lagi untuk mencuba perkhidmatan - walaupun anda perlu membuat pembayaran untuk bermula dengan.

Sekiranya anda memutuskan bahawa ZenMate bukan untuk anda, apa yang anda perlu lakukan ialah batalkan akaun anda dan meminta bayaran balik melalui pasukan sokongan ZenMate - sebelum tempoh 14 hari ini berakhir. ZenMate mempunyai panduan untuk mendapatkan kembali wang anda di laman webnya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut.

Ringkasan

ZenMate mungkin tidak menawarkan kelajuan terpantas tetapi ia memberikan percubaan percuma yang sangat mudah untuk dimuat turun dan digunakan. Anda juga boleh menikmati tempoh ujian yang lebih lama dengan tawaran balik 14-hari ZenMate.

Adakah anda lebih suka menghabiskan wang anda dengan VPN dengan kelajuan yang lebih sedikit? Kami menguji 5 VPN terpantas yang tersedia.

Anda juga boleh melihat beberapa VPN lain dengan ujian 7 hari.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me