Cara Menonton Doktor Siapa Dimana Percuma Dalam Talian!

Hanya ada satu perkara yang menakutkan daripada Dalek. Itulah pemikiran yang hilang pada siri terbaru Dokter Who.

Bergantung pada lokasi anda, anda mungkin tidak dapat mengikuti pengembaraan Doktor. Berita baiknya adalah anda boleh menonton Doktor Siapa dari mana sahaja dengan VPN. 

Kerana sekatan pelesenan, BBC menghentikan penonton luar negara daripada menonton kandungannya. Ini satu proses yang dipanggil geoblocking dan itu sebabnya pertunjukan terbaik BBC sukar untuk diakses.

Tetapi anda tidak perlu pemutar skru sonik untuk menghindari sekatan geo ini. Anda hanya memerlukan VPN. Dengan menyembunyikan alamat IP anda dan menyambungkan anda ke pelayan jauh di UK, VPN menyekat seluruh katalog BBC iPlayer. 

Berikut adalah tiga VPN utama saya untuk menonton Doktor Siapa dari mana sahaja!

Panduan Pantas - Cara Menonton Doktor Siapa di BBC iPlayer

 1. Pilih VPN berkelajuan tinggi dengan pelayan UK yang boleh dipercayai. Untuk prestasi BBC iPlayer yang terbaik, saya cadangkan NordVPN untuk keupayaan pembasmiannya yang mengagumkan dan kelajuan yang pantas.
 2. Muat turun dan pasang perisian anda ke komputer, tablet atau TV Pintar anda.
 3. Sambung ke pelayan di UK.
 4. Daftar untuk akaun BBC iPlayer dan mula streaming.

Mula Doktor Streaming Siapa Sekarang!

Panduan Cepat - Cara Daftar untuk BBC iPlayer

 1. Lawati bbc.co.uk/iplayer.
 2. Klik pada akaun BBC dan masukkan maklumat peribadi anda.
 3. Anda perlu memasukkan kod pos UK untuk mengesahkan akaun anda, seperti SE1 4TW, kod pos untuk Tower Bridge di London.

Kenapa Anda Perlu VPN Menonton Dokter Siapa

Penggunaan BBC iPlayer perisian geolokasi untuk menghalang penonton bukan UK. Ia membantu BBC menjejaki butiran penyiaran seperti pelesenan dan pengedaran.

Perisian ini menentukan lokasi geografi anda dengan mendapatkan alamat IP anda. Jika anda berada di luar UK, anda tidak akan dapat menstrim.

Tetapi VPN melawan geoblock dengan menyembunyikan lokasi sebenar anda.

VPN jalankan trafik internet anda melalui pelayan jauh di lokasi yang berbeza. Ia kemudiannya memberikan semula alamat IP baharu anda berasal dari negara itu. Dengan menyambung ke pelayan di UK, kali berikutnya anda pergi ke aliran Doctor Who, BBC iPlayer akan berfikir anda menonton pada peranti di UK.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

VPN sempurna untuk kandungan geografi terhad streaming, hanya menyambung ke pelayan di daerah dan aliran yang relevan tanpa batasan.

Tetapi VPN juga merupakan cara terbaik untuk kekal selamat dan selamat dalam talian. Dengan penipu internet, troll malware, dan serangan manusia-dalam-tengah meningkat, VPN menyediakan lapisan tambahan keselamatan. 

Itu kerana VPN menyulitkan data anda. Dengan membungkus maklumat peribadi anda dalam lapisan kod yang tidak dapat ditembusi, VPN memastikan sesi anda dilindungi.

Mereka hebat untuk meningkatkan privasi juga. Dengan menyembunyikan IP anda, VPN menyimpan anda tersembunyi dari pengiklan spam, ISP, dan pengawasan kerajaan.

VPN adalah cara terbaik untuk menikmati internet yang selamat, terjamin, dan pantas. Berikut adalah pilihan utama saya untuk penstriman Doktor Siapa di mana sahaja.

3 VPN Terbaik untuk Menonton Dokter Siapa

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN mempunyai rekod yang hebat untuk membuka kunci BBC iPlayer. Itulah sebabnya Ciri SmartPlay DNS. Anda mendapat kestabilan tambahan dan kelajuan SmartDNS dengan kuasa geoblocking VPN. Dengan cara itu, anda dapat akses ke semua laman penayangan kegemaran anda tanpa langkah tambahan.

Anda juga mendapat akses kepada 5,300+ pelayan di 59 negara, termasuk lebih daripada 500 di UK. Pilihan pelayan yang luas itu menjadikan Watch Doctor Who extra reliable. Plus, data tanpa had bermaksud anda boleh mengalir sepanjang jalan ke Gallifrey.

BBC iPlayer dikepala turun pada VPN tetapi NordVPN kekal satu langkah ke hadapan dengan sentiasa menyegarkan pelayannya untuk mengelakkan pengesanan. Ia juga menggunakan pelayan yang diganggu untuk menghentikan BBC iPlayer daripada mengenali VPN sedang digunakan.

Kelajuan adalah kunci juga. Dengan jalur lebar yang tidak terhad, NordVPN boleh mengendalikan kedua-dua aliran standard dan tinggi definisi BBC iPlayer. Jika anda menghadapi sebarang masalah, sokongan sembang langsung tersedia 24/7. 

Serta aliran yang kuat, NordVPN menawarkan keselamatan yang kukuh. Nikmati penyulitan AES 256-bit enkripsi dan suis bunuh automatik untuk memastikan anda tetap dilindungi walaupun sambungan anda jatuh.

Cubalah bebas risiko dengan a Jaminan wang balik 30 hari atau mengetahui bagaimana ia dilakukan dalam ujian sepenuhnya Kajian NordVPN.

Semak kami Halaman kupon NordVPN untuk menyimpan sedikit pada langganan anda.

Ciri-ciri Utama NordVPN

 • 5,300+ pelayan di 59 negara
 • Enkripsi tentera AES 256-bit
 • Dasar tidak log
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Sambungkan enam peranti serentak
 • 24/7 sokongan pelanggan
 • Bekerja dengan: Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan YouTube
 • Serasi dengan: Chrome, Linux, Firefox, Windows, macOS, Android, iOS, dan kebanyakan penghala

Doktor Stream Siapa dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Jika anda mahu streaming BBC iPlayer yang pantas dan boleh dipercayai, ExpressVPN adalah untuk anda. Ia datang pertama kami lima tertinggi VPN diberi nilai terpantas dan kelajuan menjadikannya sempurna untuk penstriman HD. Split-tunneling juga membolehkan anda memilih lalu lintas mana yang anda mahu jalankan semula.

ExpressVPN menawarkan pelayan di lima lokasi di UK. Itu akan menghalang pelayan daripada membebankan dan menangkap perhatian BBC iPlayer. Mereka pelayan UK juga dioptimumkan untuk streaming tanpa batasan data atau sekatan lebar jalur. Sempurna untuk perjalanan masa penimbal bebas.

Jika sambungan anda jatuh, ExpressVPN menawarkan 24/7 sokongan sembang hidup untuk menyambungkan anda ke pelayan UK yang baru secepat mungkin.

Sesi anda juga selamat. Menggunakan ExpressVPN AES-256 bit encryption disokong oleh suis bunuh automatik. Ia juga serasi dengan semua platform utama dan perisian operasi supaya anda boleh mengalir pada setiap peranti.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kelajuan cepat kilat ExpressVPN? Semak kami ulasan mendalam. Atau cuba untuk diri sendiri dengan Jaminan wang balik 30 hari.

Jika ExpressVPN adalah pilihan utama anda. Kami halaman kupon akan membantu anda menjimatkan langganan anda.

Ciri-ciri Utama ExpressVPN

 • 3,000+ pelayan di 94 negara
 • Enkripsi tentera AES 256-bit
 • Dasar tidak log
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Sambungkan lima peranti serentak
 • 24/7 sokongan pelanggan
 • Bekerja dengan: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, dan beberapa penghala

Doktor Stream Siapa dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan untuk membuka kunci Doktor Siap. Cuma klik BBC iPlayer dalam menu tarik turun dan CyberGhost akan secara automatik menghubungkan anda ke pelayan terbaik yang tersedia.

Anda juga mendapat pilihan dari pelayan UK. CyberGhost menawarkan lebih 440 pelayan UK jadi jika seseorang turun, anda mempunyai banyak orang lain untuk dipilih. 24/7 sokongan sembang hidup berada di tangan untuk sebarang masalah sambungan.

Streaming yang baik memerlukan kelajuan yang baik dan CyberGhost terpulang kepada tugas. Ia infrastruktur pelayan global yang canggih menyediakan kelajuan yang boleh dipercayai semasa split-tunneling membolehkan anda memindahkan aktiviti web lain dari aplikasi untuk meningkatkan kelajuan keseluruhan.

Sepanjang masa, anda tetap dilindungi. CyberGhost termasuk AES 256-bit encryption, dasar no-log ketat, dan suis bunuh automatik untuk memastikan penstriman anda selamat.

Baca lebih lanjut mengenai pelayan streaming berdedikasi CyberGhost dalam kami ulasan menyeluruh atau cuba rasanya tanpa gangguan Jaminan wang balik 45 hari.

Apabila anda sudah bersedia untuk melanggan, lawati kami Halaman kupon CyberGhost.

Ciri-ciri Utama CyberGhost

 • 5,700+ pelayan di 90 negara
 • Enkripsi tentera AES 256-bit
 • Dasar tidak log
 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Sambungkan tujuh peranti serentak
 • 24/7 sokongan pelanggan
 • Bekerja dengan: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Pusat Komedi, Eurosport, dan ESPN,
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Doktor Stream Siapa dengan CyberGhost!

Mahu Layari Lebih Baik Sebelum Membuat Komitmen?

Video kami Bagaimana Menonton Doktor Siapa dari mana sahaja boleh menunjukkan kepada anda cara menggunakan penyedia VPN atas lain, Surfshark, untuk mengakses BBC iPlayer. Selain itu, anda boleh menyemak imbas kandungan lain yang berguna di saluran YouTube kami, dan ketahui lebih lanjut mengenai memilih dan menggunakan VPN.

Soalan Lazim

Di manakah saya boleh menonton Doktor Who 1960 yang asal?

BBC dan ITV mengembangkan perkhidmatan streaming bernama BritBox, yang menjalankan semua siri asal dan siri berikutnya Doctor Who. Pada masa ini, ia hanya boleh didapati di Amerika Syarikat, jadi jika anda ingin pesta menonton siri asal dari luar Negara, anda memerlukan VPN.

Adakah ia menyalahi undang-undang untuk mengakses BBC iPlayer menggunakan VPN?

Sama ada cara anda perlu melanggan BBC iPlayer, jadi tidak. Walaupun ia tidak digalakkan, ia tidak menyalahi undang-undang untuk mengakses perkhidmatan penstriman seperti BBC iPlayer menggunakan VPN. Malah, VPN sah di kebanyakan negara; tolak beberapa pengecualian seperti Iraq, China, dan Korea Utara.

Perkhidmatan penstriman lain apa yang membawa versi baru Doktor Siap?

Anda boleh mencari siri Doktor Siri semasa di Philo, Amazon Prime Video, Google Play, fuboTV, HBO Max, dan YouTube TV. Itu adalah tambahan kepada BBC iPlayer, jadi terdapat banyak pilihan untuk penonton di seluruh dunia.

Garisan bawah

Jangan sekali-kali terkunci daripada TARDIS lagi. Pilih VPN premium dan mula menghidupkan Doktor Yang selamat dan selamat hari ini.

Untuk prestasi BBC iPlayer terbaik, pilih perkhidmatan dengan pelayan streaming khusus dan pilihan kedai UK yang luas. Itulah sebabnya saya memilih untuk menonton Doktor Who NordVPN.

Mahu mengakses TV British terbaik dari mana-mana sahaja di dunia? Semak kami lima utama VPN untuk menonton BBC iPlayer. Atau jika anda berada dalam mood untuk filem, baca kami enam terbaik VPN terbaik untuk filem streaming.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me