Cara Menonton Musim 20 Undang-undang & Perintah: SVU Mana-mana


Sekiranya undang-undang berakhir & Perintah: SVU Musim 19 meninggalkan anda dengan sangat mahukan lebih banyak, maka ini akan datang bulan September keinginan anda.

Ice-T dan selebihnya kembali pulangan satu jam istimewa di NBC pada 27 September pada pukul 9 malam. Tetapi bagaimana anda boleh mengakses rancangan itu jika anda tidak mempunyai akses ke kabel atau terletak di luar Amerika Syarikat?

Cara Menonton Musim 20 Undang-undang & Perintah: SVU Mana-mana

Semua tidak hilang!

Awak boleh akses pengaturcaraan NBC, termasuk Undang-undang & Pesanan: SVU Season 20 melalui Sling TV. Apa yang anda perlukan adalah VPN yang boleh memintas geoblock dan mempunyai severs di Amerika Syarikat, penyulitan yang sangat baik, dan kelajuan pantas. CyberGhost adalah pilihan kami yang disyorkan.

Cara Menonton Musim 20 Undang-undang & Pesanan: SVU dengan TV Sling

  1. Pilih VPN dengan pelayan AS. Kami mengesyorkan CyberGhost untuk perkhidmatan penstriman di AS.
  2. Sambung ke pelayan AS.
  3. Pergi ke Sling TV dan menikmati Undang-undang Musim 20 & Pesanan: SVU.

Mula Menonton SEKARANG!

Jika anda tidak mempunyai akaun TV Sling, artikel ini menerangkan bagaimana untuk menetapkan satu tanpa kad kredit Amerika.

Memilih VPN Kanan untuk Streaming tanpa Membayar Penny

VPN adalah cara yang sempurna untuk mengakses kandungan geo-terhad yang selamat, seperti Undang-undang & Perintah SVU Musim 20 - tetapi anda memerlukan yang betul. Dengan begitu banyak VPN yang ditawarkan, bagaimana anda boleh memastikan anda memilih dengan bijak??

VPN yang boleh memintas geoblock sangat penting jika anda ingin mengakses Sling TV dari luar Amerika Syarikat. Tidak semua VPN boleh melakukannya dengan jayanya, dan yang boleh, tidak semua mempunyai pelayan di AS atau kelajuan yang diperlukan untuk aliran tanpa buffering.

Pertimbangan lain adalah kos. Anda sudah membayar untuk akaun TV Sling anda, jadi mengapa tambah kos anda apabila ada perkhidmatan VPN percuma?

Cara Menonton Musim 20 Undang-undang & Perintah: SVU Mana-mana

Terdapat VPN percuma yang boleh melancarkan kandungan geoblock yang berjaya. Walau bagaimanapun, ini jarang berlaku dan perlu diingat bahawa mereka masih perlu membuat wang. Ini biasanya dilakukan sama ada oleh menjual ruang iklan pada perkhidmatan mereka atau oleh menjual data anda. VPN percuma terbaik menjelaskan dengan jelas bagaimana mereka menggunakan data anda, tetapi masih ada risiko yang signifikan terhadap privasi anda. Jadi, menggunakan VPN percuma bukan sesuatu yang kami cadangkan.

Walau bagaimanapun, ia adalah mungkin untuk menonton Undang-undang Musim 20 & Pesanan: SVU tanpa kos tambahan. Banyak tawaran VPN percubaan percuma. Hanya pilih pembekal yang menawarkan percubaan percuma, mendaftar untuk perkhidmatan, gunakan tempoh percubaan untuk mula menonton SVU, dan kemudian membatalkan sebelum akhir tempoh percubaan, tukar kepada pembekal VPN yang lain dan ulangi proses.

Tidak semua pembekal menawarkan percubaan percuma - ada yang mempunyai Jaminan balik wang sebaliknya. Proses ini sama, kecuali kali ini anda membayar untuk bulan pertama ketika mendaftar, dan kemudian meminta pengembalian dana apabila Anda membatalkan dalam tempoh jaminan.

Walau bagaimanapun, kami yakin sekali anda lihat betapa berguna pembekal VPN anda, anda akan mahu melekat dengan mereka.

Top 5 VPN untuk Menonton Undang-undang Musim 20 & Perintah: SVU mana saja

Inilah lima VPN kami yang terbaik untuk menonton Undang-undang Musim 20 & Pesanan: SVU; kesemuanya juga menyediakan keselamatan data yang sangat baik dan privasi dalam talian.

1. CyberGhost

pelbagai peranti cyberghost

CyberGhost sudah berakhir 400 pelayan di Amerika Syarikat, membuatnya mudah untuk mencari seseorang untuk menonton Musim 20. Jika anda menghadapi masalah, ia juga mempunyai bahagian khusus dalam FAQ yang berkaitan dengan kandungan geografi terhad dan bagaimana untuk meningkatkan pengalaman streaming anda.

Perkhidmatan ini stabil dan boleh dipercayai dan menggabungkan pelbagai ciri yang berguna dengan antara muka yang mudah digunakan, menjadikannya pilihan yang popular dengan pengguna. Ciri-ciri CyberGhost termasuk penyulitan AES 256-bit, suis bunuh, perlindungan kebocoran DNS, dan pilihan protokol, termasuk OpenVPN dan PPTP.

Jaminan wang balik 30 hari boleh didapati untuk semua pengguna CyberGhost. Walau bagaimanapun, jika anda mendaftar dan menggunakan perkhidmatan pada peranti iOS atau Android, anda juga akan mendapat manfaat daripada Percubaan percuma 7 hari.

2. ExpressVPN

Faedah ExpressVPN

ExpressVPN adalah salah satu daripada beberapa VPN teratas yang sebahagian besarnya boleh jalankan TV Sling TV dengan mudah. 28 lokasi pelayan di Amerika Syarikat, kelajuan cepat, sambungan yang stabil dan tidak ada had muat turun atau jalur lebar, juga membantu menjadikannya pilihan yang popular untuk streaming, seperti yang anda dapat lihat di banyak ulasan yang sangat baik.

Sambungan dijamin dengan penyulitan AES 256-bit dan pengguna juga mendapat manfaat daripada perlindungan kebocoran DNS / IPv6, terowong perpecahan, suis bunuh, dan dasar tidak log masuk yang ketat.

ExpressVPN menawarkan a Jaminan wang balik 30 hari pada semua pakej langganannya.

3. NordVPN

Peranti NordVPN

NordVPN adalah pilihan yang sangat baik untuk melangkau geoblocks, terima kasih kepada pelayan mereka yang tersembunyi, yang mengaburkan trafik yang disulitkan, menjadikannya kelihatan seperti lalu lintas biasa yang diharapkan oleh penerima. Gabungannya lebih daripada 1,800 pelayan di AS dengan keselamatan yang tidak boleh dilangkau menjadikannya salah satu pembekal VPN yang paling popular.

Penyedia tegas mematuhi arahannya dasar tiada pembalakan, yang bersama dengan penyulitan AES 2048-bit, pilihan pembayaran tanpa nama, penyulitan berganda, suis bunuh, dan Bawang Lebih VPN menjadikannya salah satu perkhidmatan VPN paling selamat yang ada.

NordVPN boleh digunakan enam peranti pada masa yang sama dan menawarkan tawaran langganan yang cemerlang, semua dengan jaminan wang balik 30 hari.

4. PrivateVPN

peranti privatevpn

PrivateVPN mempunyai beberapa lokasi pelayan di Amerika Syarikat dan merupakan pilihan yang ideal jika anda cari VPN yang mudah digunakan dan boleh dipercayai.

Tinjauan hebat PrivateVPN menyerlahkan penyulitan AES 2048-bit dan pelbagai protokol keselamatan sebagai positif. Di samping itu, pembekal menawarkan kelajuan yang sesuai untuk aliran Musim 20 Undang-undang & Pesanan: SVU dan telah tiada jalur lebar atau had muat turun pada perkhidmatannya.

Pengguna mempunyai akses kepada jaminan wang balik 30 hari tetapi diminta memberi alasan untuk permintaan pengembalian dana.

5. Trust.Zone

peranti zon amanah

Trust.Zone menawarkan pelbagai lokasi pelayan di AS, jalur lebar tanpa had, kelajuan yang sangat baik, dan sambungan yang stabil. Ciri-ciri ini terbukti sangat popular dengan ramai pengguna.

Penyedia tidak mengambil kesamaan dan keselamatan serius, menawarkan pembayaran BitCoin, penyulitan AES 256-bit, suis bunuh, dan pelbagai protokol termasuk OpenVPN dan L2TP.

Trust.Zone menawarkan a Percubaan percuma 3 hari dan jaminan wang balik 10 hari kepada semua pengguna.

Mencari VPN yang betul untuk anda membuka yang baru, internet yang lebih selamat dan selamat, bebas dari risiko penggodaman, malware, dan virus. Ia juga menyediakan dunia kemungkinan baru, termasuk kandungan geo-terhad yang mengotorisasi dan streaming.

Baca Panduan kami ke VPN untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mengapa anda perlu menggunakan VPN. Untuk meneroka pilihan VPN lain, klik di sini.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map