Cara Menonton Voot di Amerika Syarikat pada tahun 2020


Awak boleh hanya mengakses program yang sangat baik dari perkhidmatan atas permintaan Voot jika anda tinggal di India. Di luar India, kandungannya - termasuk pertunjukan seperti Bigg Boss, Badman, atau Splitsvilla - adalah geoblocked.

Untuk menonton Voot di AS, anda perlu mengatasi batasan geo ini. Dengan VPN yang kukuh, ini sangat mudah dilakukan. Baca terus untuk mengetahui cara menggunakan VPN untuk mengakses Voot di Amerika Syarikat, dan dari mana sahaja di dunia.

Panduan Pantas: Cara Menonton Voot dari Mana-mana

Ikuti langkah asas ini dan anda akan menonton Voot dalam beberapa minit.

 1. Pilih VPN premium. Kami mengesyorkan NordVPN kerana ia mempunyai rangkaian pelayan yang besar di India dan menawarkan kelajuan yang konsisten untuk streaming.
 2. Muat turun dan pasang VPN yang anda pilih untuk peranti anda.
 3. Gunakan VPN anda untuk menyambung ke pelayan di India.
 4. Daftar atau log masuk ke Voot, letakkan kaki anda dan mula menayangkan rancangan kegemaran anda.

Mula Menonton Voot Sekarang!

Kenapa Anda Perlu VPN Menonton Voot

Voot dikebumikan di luar India. Jika anda cuba mengakses perkhidmatan streaming menggunakan alamat IP AS, anda akan disekat.

Apabila anda menggunakan VPN, lalu lintas anda disulitkan dan dialihkan melalui pelayan selamat di lokasi pilihan anda. Jika anda menyambung ke pelayan di India, anda akan diberikan Alamat IP India dan anda akan dapat menonton Voot di Amerika Syarikat (atau di mana sahaja).

Hanya kerana VPN mempunyai pelayan di India, ia tidak menjamin bahawa anda akan dapat mengakses Voot secara automatik. Tidak semua VPN boleh mengatasi geoblocks dengan pasti, menjadikannya penting untuk memilih perkhidmatan premium.

Banyak tapak streaming mempunyai perisian anti-VPN, yang akan mengesan apabila anda cuba mengakses kandungan menggunakan VPN, yang membawa kepada VPN anda disekat. Anda boleh melangkau risiko ini dengan memilih sebuah VPN yang menjalankan pelayan yang tersekat.

Jenis pelayan ini topeng fakta bahawa data anda telah disulitkan oleh VPN. Oleh itu, Voot dan perkhidmatan penstriman lain, tidak dapat membezakan antara setiap data dan data VPN anda.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Apabila anda menggunakan VPN, anda menikmati banyak faedah selain dapat memintas geoblock dan mendapatkan akses tanpa batasan ke kandungan global.

VPN premium menyimpan aktiviti internet anda secara peribadi dan selamat dengan menyulitkan data anda dan menipu alamat IP anda.

Ini menghalang penyedia perkhidmatan internet anda (ISP) dan pengiklan dari menjejaki aktiviti dalam talian anda. Plus, Maklumat sensitif anda dilindungi dari mata dan penggodam, walaupun pada rangkaian wi-fi awam tanpa jaminan.

VPN yang paling boleh dipercayai mempunyai a dasar pembalakan sifar, bermaksud bahawa mereka tidak menyimpan data anda. Tiada data bermakna apa-apa untuk diserahkan atau dijual kepada pihak ketiga.

VPN yang mantap dengan pelayan berkelajuan tinggi membolehkan anda menikmati kandungan tanpa batas dari seluruh dunia dengan selamat, tanpa buffering atau lag.

5 VPN Terbaik untuk Menonton Voot

Berikut ialah cadangan kami untuk lima VPN terbaik untuk mengalirkan Voot di Amerika Syarikat.

1. NordVPN

Cara Menonton Voot di Amerika Syarikat pada tahun 2020

Pilihan utama VPN kami untuk menonton Voot di Amerika Syarikat adalah NordVPN, kerana kombinasi kelajuan, keselamatan, dan kestabilannya sukar ditewaskan.

Dengan berakhirnya 5,600 pelayan kelajuan tinggi di seluruh dunia, termasuk 20+ lokasi di India, anda tidak akan mempunyai masalah menyambung ke Voot. Apa-apa masalah yang anda mungkin akan dapat diselesaikan dengan pantas oleh perkhidmatan pelanggan sembang 24/7 yang sangat baik.

NordVPN mengambil keselamatan anda dengan sangat serius, dan menawarkan anda penyulitan gred ketenteraan, dasar tidak ketat ketat, dan dua suis bunuh yang berbeza untuk ukuran yang baik.

The Protokol DoubleVPN memberikan anda lapisan penyulitan tambahan, menjadikan Nord VPN a pilihan yang hebat untuk kesedaran privasi.

Rangkaian global yang besar, kelajuan tinggi, dan kestabilan NordVPN telah menjadikannya kegemaran pengguna.

Anda dapat melihat mengapa dengan Jaminan pulangan wang tanpa risiko 30 hari. 

Bersedia untuk melanggan? Jimat wang dengan kod kupon NordVPN kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton Voot dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Bukan sahaja ExpressVPN merupakan salah satu VPN yang paling boleh dipercayai di pasaran, tetapi ia juga terpantas. The kelajuan melepuh pelayannya sangat sesuai untuk streaming dan dengan lokasi pelayan di India, menonton Voot akan menjadi masalah tanpa kerumitan.

Ciri-ciri adalah standard yang tinggi dan termasuk sokongan untuk semua protokol VPN utama, perpecahan terowong, pelayan stealth, penyulitan gred ketenteraan, dasar tidak log, dan membunuh perlindungan suis.

Pengguna suka ciri MediaStreamer yang membolehkan anda menyiarkan Voot dan perkhidmatan lain pada peranti yang tidak biasanya menyokong VPN, seperti TV Pintar anda, Amazon Fire TV, Apple TV, dan konsol permainan.

Semak banyak ciri ExpressVPN dengan tiada pertanyaan, 30 hari, jaminan wang balik.

ExpressVPN tidak murah tetapi memberikan nilai yang sangat baik untuk wang anda. Dan anda boleh mendapatkan nilai tambahan jika anda menggunakan kod kupon kami.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Tonton Voot dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

CyberGhost mempunyai rangkaian global yang luas 5,900+ pelayan yang merangkumi 90 buah negara, termasuk 20 lokasi di India, untuk aliran lancar Voot.

Maklumat sensitif anda dicagar oleh penyulitan kuat, aplikasi bocor, dasar sifar log, dan suis bunuh automatik merentas semua peranti.

A antara muka mudah, aplikasi yang mudah digunakan, dan perkhidmatan pelanggan yang responsif buat CyberGhost VPN yang popular dengan pemula.

The 45 hari, jaminan wang balik memberi anda banyak masa untuk mencuba VPN yang stabil dan boleh dipercayai untuk diri sendiri.

CyberGhost ialah a VPN mesra bajet, dan anda boleh menjadikannya lebih mesra bajet dengan kod kupon kami.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton Voot dengan CyberGhost!

4. Surfshark

Peranti Surfshark

Malah keluarga terbesar peminat Voot boleh menyiarkan rancangan kegemaran mereka dengan Surfshark kerana ia menawarkan sambungan serentak tanpa had.

Bonus tanpa had sambungan tanpa had itu tidak berguna jika prestasi Surfshark adalah kurang, tetapi sebenarnya ia sangat baik.

VPN yang baru ini sememangnya membuat nama untuk dirinya sendiri dengan ciri-ciri hebatnya yang termasuk penyulitan dua kali, terowong perpecahan, keselamatan yang mantap, dan mod NoBorders untuk tetapan penyimpulan tambahan.

Rangkaian 800+ pelayan yang semakin berkembang di lebih dari 50 negara, termasuk lokasi pelayan di India, memastikan anda cepat dan lancar aliran Voot di Amerika Syarikat.

Sertai semakin banyak peminat Surfshark dan cuba kelajuan dan kestabilan VPN ini Jaminan wang balik 30 hari. 

5. IPVanish

Peranti IPVanish

Kuasa unblocking yang baik, keselamatan yang mantap, jalur lebar tanpa had, dan kelajuan pantas membuat IPVanish pilihan lain VPN untuk streaming Voot.

Dengan IPVanish, anda tidak akan mempunyai masalah dengan sambungan yang jatuh atau buffering, dan anda boleh pesta-menonton rancangan kegemaran anda dengan mudah. Plus dengan IPVanish, anda boleh melakukannya sehingga 10 peranti pada masa yang sama.

Walaupun berpangkalan di AS, ia mengendalikan dasar pembalakan kosong, jadi tidak akan ada data untuk diserahkan sekiranya permintaan DMCA. Berita baik jika anda menghargai privasi dalam talian anda.

Ciri keselamatan berkualiti - termasuk a membunuh suis dan tetapan obfuscasi tambahan - buat IPVanish VPN yang boleh dipercayai untuk pengguna.

Tempoh bayaran balik tujuh hari mungkin lebih lama, tetapi ia masih memberi anda banyak masa untuk mencuba VPN yang serba lengkap ini.

IPVanish boleh menyahsekat:

 • Netflix, BBC iPlayer

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan menyokong aktiviti P2P

IPVanish berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Telefon Windows, Penghala, Chromebook, Amazon Fire TV

Tonton Voot dengan IPVanish!

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Jika anda mahu menonton Voot di AS, cara paling mudah adalah dengan VPN premium.

VPN membolehkan anda menyambung ke pelayan di India, memberikan anda alamat IP India yang anda perlukan untuk memintas geoblock Voot dan mula streaming.

Anda maklumat privasi dan sensitif akan dilindungi oleh keselamatan yang mantap dan penyulitan data anda. Anda boleh mengalir dengan selamat dalam pengetahuan bahawa data anda tidak dapat dijangkau oleh penggodam dan mata prying, walaupun pada rangkaian wi-fi awam tanpa jaminan.

Cadangan kami atas VPN untuk menonton Voot di AS adalah NordVPN, terima kasih kepada banyak pelayan berkelajuan tinggi di India dan keselamatan yang kukuh yang disediakannya.

Ketahui lebih lanjut mengenai dengan mudah mendapatkan alamat IP India.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me