Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020


Είτε πρόκειται για το NBA ή το NFL, το Wimbledon ή το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν είστε αθλητικός ανεμιστήρας, γνωρίζουμε ότι θα κάνατε σχεδόν τίποτα για να παρακολουθήσετε το ESPN.

Αλλά τι κάνετε εάν προτιμάτε να μην εγγραφείτε σε καλωδιακό δίκτυο? Τι γίνεται εάν θέλετε να παρακολουθείτε εν κινήσει ή όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα ESPN. Ωστόσο, Το ίδιο το ESPN είναι γεω-μπλοκαρισμένο, που το καθιστά διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ. Αν προσπαθήσετε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της από οπουδήποτε αλλού, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος λέγοντας ακριβώς αυτό. Τόσο ενοχλητικό, σωστά?

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020

Δεν θέλουμε να χάσετε αυτό το παιχνίδι, γι 'αυτό θα σας πούμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ESPN ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Μπορείτε ακόμη και να αρχίσετε να παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή αν σας αρέσει. Δεν θα πιστέψετε πόσο εύκολο είναι.

Πώς να παρακολουθήσετε γρήγορα το ESPN

  1. Επιλέξτε ένα VPN, εγγραφείτε και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Συνιστούμε CyberGhost- ένα γρήγορο VPN για streaming - και μπορείτε να το δοκιμάσετε για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο.
  2. Σύνδεση σε διακομιστή στις Η.Π.Α.
  3. μεταβείτε στο Ιστότοπο ESPN, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αρχίσετε να παρακολουθείτε.

Ναι, είναι τόσο απλό!

Αποκτήστε ένα VPN για το ESPN

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόπος παρακολούθησης του ESPN. Ωστόσο, είναι προσβάσιμο μόνο από τις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, θα δείξει ότι η IP σας προέρχεται από διαφορετική χώρα και θα αποκλειστεί.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στις Η.Π.Α., αποκρύπτοντας την πραγματική διεύθυνση IP και την αντικατάστασή της με διαφορετική διεύθυνση IP στη χώρα που επιλέγετε. Με άλλα λόγια, αλλάζει την εικονική θέση σας από εκεί που βρίσκεστε στην τοποθεσία διακομιστή στην οποία είστε συνδεδεμένοι.

Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN στις Η.Π.Α., θα εντοπιστεί η διεύθυνση IP του Η.Π.Α. του Ηνωμένου Βασιλείου και θα σας δοθεί πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία με γεωφυσικές παρεμβάσεις.

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί για σχεδόν οποιαδήποτε γεωγραφική υπηρεσία σε απευθείας σύνδεση. Επιπλέον, το VPN κρυπτογραφεί όλη την διαδικτυακή σας κίνηση για να προστατεύσει το ιδιωτικό απόρρητο και την ασφάλεια του διαδικτύου σας. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να παρακάμψετε γεωπεριφράξεις, αλλά θα είστε επίσης ασφαλείς και ανώνυμοι σε απευθείας σύνδεση.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για πρόσβαση στο ESPN

Ενώ υπάρχουν σήμερα αμέτρητα VPN στην αγορά, δεν είναι όλα κατάλληλα για πρόσβαση σε υπηρεσίες που βασίζονται στις ΗΠΑ, όπως το ESPN. Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN που έχει διαφορετικούς διακομιστές σε όλες τις ΗΠΑ.

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα δίκτυα VPN προστατεύουν την ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, το απόρρητο και την ελευθερία σας με το κόστος της ταχύτητας. Η ζωντανή ροή δεδομένων απαιτεί γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. δεν θέλεις να περιμένεις προσωρινή αποθήκευση ενώ παρακολουθείς το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν στο ESPN! Χρειάζεστε ένα απίστευτο γρήγορο VPN που δεν θα επιβραδύνει την ταχύτητα σύνδεσης. Οι σάκοι μπορούν να διαφέρουν από έναν πάροχο σε άλλο.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρόκειται να θελήσετε είναι μια σταθερή σύνδεση, ένα υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης και η δυνατότητα παράκαμψης των μέτρων αντι-VPN που έχουν ληφθεί από κάποιους ιστότοπους.

Η επιλογή του σωστού VPN για το ESPN μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Κάναμε όλη την έρευνα για εσάς και καταρτίσατε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για streaming ESPN.

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN χρησιμοποιώντας το CyberGhost VPN

Σε αντίθεση με άλλα δίκτυα VPN, Το CyberGhost διαθέτει ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό ειδικά σχεδιασμένο για την απεμπλοκή γεω-μπλοκαρισμένων ιστοσελίδων streaming όπως το ESPN. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά όλη την διαδικασία πολύ απλούστερη. Ας δούμε πώς έγινε αυτό

1. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης αν είναι ανοιχτό, και ανοίξτε την εφαρμογή CyberGhost.

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020

2. Κάντε κλικ στο "Unblock Streaming" και αναζητήστε το ESPN στο παραπάνω πεδίο αναζήτησης

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020

3. Κάντε κλικ στο παράθυρο ESPN

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020Σημείωση: Σε αυτό το σημείο, η εφαρμογή CyberGhost θα ρυθμίσει αυτόματα τις ρυθμίσεις σύνδεσης για να μπορέσει να συνδεθεί στον πιο κατάλληλο διακομιστή VPN για πρόσβαση στο ESPN.

4. Περιμένετε όταν η CyberGhost δημιουργήσει μια σύνδεση

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020

5. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση, η εφαρμογή θα ανοίξει αυτόματα τον ιστότοπο του ESPN και θα έχετε πλήρη πρόσβαση

Παρακολουθήστε το ESPN Live ακόμα κι αν είστε εκτός των ΗΠΑ το 2020

Συγχαρητήρια! Τώρα βλέπετε το ESPN.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το CyberGhost σάς επιτρέπει να επιλέξετε απλά την υπηρεσία ροής που θέλετε να ξεμπλοκάρετε μέσα από την εφαρμογή και τα υπόλοιπα. Μόλις επιλέξετε την υπηρεσία, η εφαρμογή συνδέεται αυτόματα στον πιο κατάλληλο διακομιστή και ανοίγει τον ιστότοπο.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χρήσιμη για χρήστες που έχουν ήδη συνδρομή στο ESPN ή να έχετε μια αμερικανική πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, εάν δεν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε το ESPN, αλλά μέσω της Sling TV, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό χωρίς να χρειαστείτε μια αμερικανική κάρτα. Αυτό το άρθρο σας λέει πώς.

Πολλοί συμβαίνουν στον αθλητικό κόσμο σήμερα, αλλά τώρα δεν θα χάσετε τίποτα!

Ανησυχείτε για το ότι ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα σε μια υπηρεσία VPN; Λοιπόν, μην το κάνετε! Εξοικονομήστε χρόνο και ρίξτε μια ματιά στις πιο καυτές συμφωνίες VPN και κουπόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

  • Πώς να παρακολουθήσετε το NBC Sports Live από οπουδήποτε
  • Παρακολουθήστε την εποχή 2018-2019 NFL NOW σε 4 εύκολα, αποδεδειγμένα βήματα
  • Τα καλύτερα δίκτυα VPN
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me