Hanya Fools dan Kuda di Netflix! Inilah Cara Menonton pada tahun 2020

Komedi Hanya pantas dan Kuda yang cepat kaya akhirnya di Netflix UK. Walau bagaimanapun, jika anda ingin melihat mengapa Hanya Fools dan Kuda memenangi anugerah Sitcom Terbaik Britain, anda memerlukan alamat Inggeris.

Sekiranya anda ingin menonton Hanya Bodoh dan Kuda dari luar UK, anda memerlukannya VPN premium yang diperolehi oleh sekatan geografi Netflix. VPN terbaik menyembunyikan alamat IP sebenar anda dengan menyambung ke pelayan UK. Mereka menipu Netflix memikirkan anda mempunyai alamat Inggeris. Dengan mencurigakan alamat IP anda, anda kini ada akses kepada semua katalog streaming Netflix UK. Selain itu, anda juga boleh menonton semua 64 episod Hanya Fools dan Kuda!

Panduan Pantas: Cara Menonton Hanya Bodoh dan Kuda di Netflix

 1. Pilih VPN. Kami mengesyorkan NordVPN untuk streaming keseluruhan terbaik di Netflix UK.
 2. Muat turun dan pasang VPN anda ke peranti pilihan anda.
 3. Sambung ke pelayan di UK.
 4. Lompat ke Netflix UK dan daftar masuk / log masuk. Selamat streaming!

Mulakan Streaming Hanya Bodoh dan Kuda Kini!

Mengapa Anda Perlu VPN untuk Menonton Hanya Bodoh dan Kuda

Menggunakan Netflix geo-larangan dalam semua 190+ negara gergasi penstriman. Setiap rantau mempunyai katalog aliran dan persembahan yang unik. Sekiranya anda tinggal di Sepanyol, dan ingin menonton Hanya Bodoh dan Kuda, penting untuk mempunyai VPN yang boleh membuka kunci Netflix UK.

VPN premium terowong sambungan anda melalui pelayan wilayah tertentu. VPN menyembunyikan alamat IP sebenar anda dan memberikan alamat tempatan Netflix UK yang membuka kunci katalognya di UK.

Ciri VPN terbaik a sejumlah besar pelayan rangkaian UK untuk dipilih. Semakin penting jumlahnya, Netflix lebih sedikit peluang mengesan alamat IP tepat anda.

Anda juga mahukan perkhidmatan VPN itu sentiasa menyegarkan alamat IP pelayannya untuk mendahului peningkatan harian Netflix pada langkah anti-VPN.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Anda ingin menikmati semua antik Del Boy dan Rodney, dan a VPN membimbing anda melalui sekatan geografi Netflix tanpa kehilangan Trotter escapade. Walau bagaimanapun, VPN peringkat tinggi lebih daripada sekadar alamat IP jubah.

Hanya Fools and Horses menyediakan jam hiburan, tetapi VPN yang kukuh memberikan anda akses kepada semua jenis perkhidmatan penstriman di dunia. Plus, anda sentiasa boleh menikmati kandungan tanpa had dengan privasi yang lengkap.

Mpenyulitan gred iliter melindungi semua data anda semasa streaming. The VPN melindungi aktiviti dalam talian anda, dan bahkan si penjahat cyber yang paling bijak boleh memintas dinding penyulitan.

A VPN juga menghalang iklan yang menjengkelkan dan pengintip jahat lain seperti penggodam dan perisian hasad.

3 VPN Terbaik untuk Menonton Hanya Bodoh dan Kuda

Sekarang anda tahu apa tawaran VPN terbaik, lihat 3 kegemaran kami.

1. NordVPN

Hanya Fools dan Kuda di Netflix! Inilah Cara Menonton pada tahun 2020

NordVPN duduk di atas kedudukan kami untuk streaming Only Fools and Horses. Anda ingin membuka kunci Netflix UK dengan mudah, dan menyediakan NordVPN 800+ pelayan di UK.

Walau bagaimanapun, cuba mencari pelayan UK mana yang boleh digunakan sebagai tugas. Itulah sebabnya NordVPN menawarkan Ciri SmartPlay DNS yang menemui pelayan UK terbaik dan menghubungkan anda secara automatik.

VPN ini mempunyai ciri unik yang tidak menawarkan VPN yang lain. Salah satu kegemaran kami ialah CyberSec. Ia menghilangkan iklan invasif yang memperlahankan penyemak imbas anda. Ia juga menghalang laman web yang tidak dikenali dan tidak ada malware yang boleh menyerang sistem anda.

Tindakan privasi dan keselamatan dianggap serius di NordVPN. Ia datang dengan pencegahan keselamatan cybersecurity seperti penyulitan gred tentera, OpenVPN, dasar tiada sifar log, dan 2 membunuh suis.

Kami percaya ia adalah VPN tawar-menawar yang terbaik untuk kelajuan pantas dan membolehkan 6 peranti pada satu masa di rumah anda. Buang dalam a Jaminan wang balik 30 hari dan 24/7 sokongan sembang hidup, dan anda dapat melihat mengapa pengguna tidak boleh lebih bahagia!

Simpan di NordVPN dengan kod kupon kami.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Sokongan torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Stream Only Fools and Horses dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN adalah kejayaan aliran, terima kasih VPN terpantas yang kami uji. Ia 3,000+ pelayan di 90+ ​​negara (termasuk UK) adalah sesuai untuk menonton semua kecelakaan Trotter.

Salah satu ciri kegemaran kami ialah ExpressVPN split-tunneling, yang membolehkan anda memilih aplikasi dan perkhidmatan mana yang hendak disulitkan. Ia bagus jika anda mahu menggunakan pencetak rangkaian anda semasa melayari internet dengan selamat.

Satu lagi ciri eksklusif pada ExpressVPN ialah MediaStreamer. Anda boleh aliran Netflix UK pada peranti yang biasanya tidak menyokong VPN, seperti peranti permainan dan Apple TV.

ExpressVPN menawarkan kuat ciri-ciri keselamatan siber untuk menghalang penggodam dan pengintip. Ia termasuk Perlindungan kebocoran DNS / WebRTC, penyulitan 256-bit, sokongan OpenVPN, dan dasar log-kosong.

The Teknologi TrustedServer mengambil keselamatan cybersecurity satu langkah lagi memastikan setiap pelayannya sentiasa terkini.

VPN ini memerlukan sedikit lebih, tetapi yang Jaminan wang balik 30 hari memberi anda banyak masa untuk menentukan sama ada ia berfungsi untuk belanjawan anda.

Tambah 5 peranti setiap akaun, dan jelas mengapa pengguna berjaya dengan ExpressVPN.

Dapatkan tawaran yang baik di VPN Express dengan kod kupon kami.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Hanya Tenang dan Kuda Stream dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Hanya Fools dan Kuda di Netflix! Inilah Cara Menonton pada tahun 2020

CyberGhost adalah VPN dipercayai untuk pemula terima kasih reka bentuk yang mesra pengguna, persediaan satu klik, dan harga penetapan harga bagi semua belanjawan.

Anda boleh mengakses Hanya Fools dan Kuda dari banyak CyberGhost 900+ pelayan di UK.

CyberGhost yang berpangkalan di Romania (daripada bidang kuasa 5 mata / 14 mata) tidak berhemat mengenai ciri privasi dan keselamatan. Ia datang dengan a dasar sifar log, penyulitan 256-bit, penghalang adware dan penghalang malware, aplikasi bukti bocor, dan a suis membunuh dwi.

Sekiranya Hanya Fools dan Kuda tidak dapat menyambung, anda boleh menghubungi CyberGhost untuk sembang atau tiket secara langsung. A Jaminan wang balik 45 hari adalah satu lagi contoh mengapa pengguna VPN semua tahap pengalaman memilih CyberGhost.

CyberGhost adalah banyak, tetapi kod kupon kami menjimatkan anda!

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, profil khusus menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux, dan Chrome.

Stream Only Fools and Horses dengan CyberGhost!

Ringkasan

Yang tinggi dan terendah dari pengembaraan Trotter membuat Hanya Fools dan Kuda pengalaman komedi yang tidak pernah terlepas. Walau bagaimanapun, jika anda tinggal di luar UK, anda tidak boleh mengakses alamat Netflix UK sitkom. Awak boleh mendapatkan sekitar taktik anti-VPN Netflix dengan VPN berprestasi tinggi.

Plus, anda data sentiasa disulitkan untuk menghalang pengintip, penggodam, dan mata prying.

Pilihan # 1 kami adalah NordVPN untuk mengucapkan selamat tinggal kepada geoblock dan menghampakan ketawa.

Bacaan lanjut

Adakah VPN tidak log keperluan keselamatan tertinggi anda? Baca tentang 5 VPN Tiada Log Terbaik.

Apakah cara terbaik untuk menyembunyikan alamat IP anda? Ketahui 4 Cara Mudah Sembunyikan Alamat IP Anda.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me