Hentikan Serangan Botnet yang Didorong AI dengan Pembelajaran L7 Defence ‘Unsupervised


Nama saya Yisrael Gross dan saya seorang pengasas bersama di L7 Defense. Dengan latar belakang pemasaran & Pembangunan Perniagaan untuk permulaan dan juga mengurus beberapa komuniti High Tech utama di Israel. Ia adalah salah satu peristiwa yang saya jumpa dengan pasangan saya Dr Doron Chema, pengasas bersama L7 Defense yang merupakan CEO syarikat dan CTO.

Pemandangan siber di Israel adalah gelung tertutup di mana setiap orang adalah kawan rapat kebanyakannya dari unit IDF. Katakan seorang usahawan datang dan dia mahu menyelam masuk ke dalamnya. Tetapi ia adalah kumpulan tertutup, jadi apa yang dia lakukan? Anda perlu kreatif. Dalam kes saya, saya melancarkan "Israel Cyber ​​Group", komuniti keselamatan siber yang akhirnya berkembang menjadi forum terbesar di ruang siber Israel. Lain-lain boleh menggunakan pendekatan lain untuk cabaran itu. Jadi, saya fikir ia hanyalah satu perkara yang menggunakan pengalaman anda yang relevan untuk mencapai titik itu.

Apakah teknologi L7 Defence itu semua?

Ia adalah penggunaan novel dari algoritma bioinformatik yang telah berkembang menjadi model pembelajaran baru yang tidak terjejas. Ammune ™ melindungi daripada serangan bot bot IOT yang paling berbahaya AI serta dari generasi sebelumnya teknologi botnet, sebagai sistem mandiri, sistem tertanam atau penyelesaian awan. Cara ia berfungsi ialah mengenal pasti corak "berbahaya" yang paling kompleks dari trafik, yang tidak dapat dilihat oleh alat lain. Corak yang dihasilkan dan keluaran "tandatangan" adalah sangat tepat dan dikawal secara algoritma oleh kadar ralat sasaran ("False Positive"). Perniagaan bijak, ia memberi banyak nilai penting kepada para pelanggan, termasuk "Plug & Main "penyebaran diikuti dengan hampir keperluan sifar untuk sokongan penyelenggaraan. Ia sangat tepat dengan hasilnya, menyebabkan biasanya tidak ada kerosakan kepada pelanggan dan menjaga privasi mereka dengan selamat, sesuai dengan peraturan GDPR. Tawaran semasa kami termasuk penyelesaian mitigasi DDoS serta penyelesaian Firewall Aplikasi Web yang mantap. Produk ini mengambil lapisan pertahanan menjadi ruang lingkup yang lebih luas kemudian digunakan hari ini, meliputi "ancaman perniagaan" utama pada pengguna, akaun dan transaksi yang dibuat oleh jenis botnet lanjutan yang disebutkan di atas. Kelebihan utama adalah bahawa produk itu digunakan di "halaman" pelanggan, tanpa perlu berkongsi kunci penyulitan, yang melayani pematuhan GDPR.

l7 pertahanan Ammune papan pemuka

Pandangan biasa pada papan pemuka Ammune

Dalam apa-apa pasaran yang kompetitif, apa yang menjadikan produk anda unik?

Jawapannya adalah lurus ke hadapan. Setakat yang kita ketahui, kita adalah satu-satunya vendor yang membuktikan kebolehannya berjaya berjaya dari AI yang diberi kuasa serangan IoT-botnet. Malangnya, ini adalah jenis serangan yang paling biasa yang berlaku pada hari ini, termasuk masalah seperti "pemadatan kelayakan", di mana suntikan automatik nama pengguna / pasangan kata laluan yang gagal untuk mendapatkan akses kepada akaun pengguna secara fraud. Oleh itu, jawapan yang mudah ialah kami memberikan pertahanan dari ancaman semasa yang tidak dapat dilakukan orang lain. Sudah tentu semua nilai yang disebutkan di atas juga ada, namun ia adalah pertahanan ancaman yang benar-benar penting, pelanggan bijak.

Siapa pelanggan biasa anda?

Perusahaan dan pengusaha yang ingin melindungi diri mereka dari serangan siber. Pada masa ini kita melihat banyak daya tarikan dari sektor kewangan serta dari kerajaan. Gelombang seterusnya dijangka dari syarikat internet, kerana kami berhasrat untuk melancarkan produk WAF kami tidak lama lagi akan digunakan secara langsung di platform awan utama seperti Amazon.

Apa yang anda boleh beritahu kami tentang rancangan masa depan L7 Defense??

Masa depan adalah dalam automasi dan ketepatan. Ini adalah parameter penyelesaian siber yang akan semakin dinilai oleh, terutamanya di bidang pengkomputeran Edge yang muncul, bersama dengan permainan tradisional IT, seperti awan. Kami berhasrat untuk berada di sana untuk pelanggan kami.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me