Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP από οπουδήποτε το 2020 [+ VIDEO]


Εάν είστε εκτός Γερμανίας, ίσως έχετε Παρακολούθηση προβλημάτων δείχνει στο ZDF ή Das Erste. Οι ιστότοποι διαβάζουν τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσουν από πού περιηγείστε. Εάν δεν βλέπουν ένα Γερμανικό IP, ορισμένοι ιστότοποι περιορίζουν ή αποκλείουν την πρόσβασή σας.

Με ξένη IP, θα μπορούσατε να είστε ακόμη κλειδωμένο από το γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό σας.

Ο τρόπος γύρω από αυτό το πρόβλημα είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP χωρίς να αλλάξετε την πραγματική σας θέση. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα δύσκολο πράγμα, αλλά είναι πραγματικά πολύ απλό.

Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στη Γερμανία είναι ένα VPN υψηλής ποιότητας (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο). Θα σας μιλήσουμε μέσω των σχετικών βημάτων. Θα μοιραστούμε επίσης κάποιες συμβουλές από τους επαγγελματίες VPN σχετικά με τον τρόπο επιλογής του καλύτερου VPN για εσάς.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP με ένα VPN

 1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στη Γερμανία. CyberGhost VPN είναι η # 1 επιλογή μας.
 2. Κάντε λήψη του λογισμικού VPN και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή σας ή σε άλλη συσκευή.
 3. Εκκινήστε το λογισμικό και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Γερμανία.
 4. Ελέγξτε τη νέα γερμανική διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο μας.

Πίνακας περιεχομένων

 • Πώς ένα VPN μπορεί να σας πάρει μια διεύθυνση IP της Γερμανίας
 • Ένα VPN σας κρατά επίσης ασφαλές & Σας επιτρέπει να κάνετε ροή σχεδόν οτιδήποτε
 • Τι να ψάξετε σε ένα VPN
 • Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Γερμανίας

Πώς ένα VPN μπορεί να σας πάρει μια γερμανική διεύθυνση IP

Ένα καλό VPN σάς παρέχει πρόσβαση σε ασφαλείς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Η διαδικτυακή σας κίνηση μετακινείται μέσω του εξυπηρετητή που επιλέγετε πριν πάτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Αυτό σημαίνει το ο ιστότοπος βλέπει τη διεύθυνση IP του διακομιστή αντί της δικής σας.

Έτσι αν επιλέξετε ένα διακομιστή στη Γερμανία, το δικό σας η περιήγηση σχετίζεται με μια διεύθυνση IP της Γερμανίας. Οι ιστότοποι που επισκέπτεστε δεν έχουν κανένα τρόπο να γνωρίζουν ότι δεν είστε πραγματικά εντός της χώρας.

Όσο το VPN σας έχει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όποιο γερμανικό περιεχόμενο θέλετε.

Η κατοχύρωση της τοποθεσίας σας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός VPN, αλλά δεν είναι το μόνο με οποιονδήποτε τρόπο. Ένα VPN ποιότητας μπορεί να κάνει πολλά, πολύ περισσότερα.

Ένα VPN σας κρατά επίσης ασφαλές & Σας επιτρέπει να κάνετε ροή σχεδόν οτιδήποτε

Κάθε φορά που πηγαίνετε στο διαδίκτυο, όπου κι αν βρίσκεστε, είστε ευάλωτα σε hacking, επιθέσεις DoS, και το spyware. Αυτοί οι κίνδυνοι γίνονται πολύ μεγαλύτεροι εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο wi-fi ή κατάστημα, έχετε πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάνετε online επιχειρήσεις.

Υψηλή ποιότητα VPN προστατεύστε το απόρρητο και ασφαλίστε τη σύνδεσή σας. Χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας κρατήστε τη συσκευή και τα δεδομένα σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Τα VPN επινοήθηκαν ως εργαλεία ασφάλειας στο διαδίκτυο και εξακολουθούν να εκτελούν αυτή τη λειτουργία εξαιρετικά σήμερα.

Με την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών, ένα καλό VPN σάς επιτρέπει παραμείνετε ενημερωμένοι με τις τοπικές ειδήσεις και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές στη Γερμανία από το εξωτερικό.

Μπορείς μάστε τη γερμανική γλώσσα με την ανάγνωση γερμανικών περιοχών ειδήσεων και την παρακολούθηση δημοφιλών εκπομπών όπως το Stromberg και το Dark. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιφερειακά κοινωνικά δίκτυα και αποτελέσματα αναζήτησης, ένα τεράστιο πλεονέκτημα αν είστε εξερευνώντας τις αγορές των επιχειρήσεων στη Γερμανία.

Είναι δυνατό να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP με δωρεάν VPN ή μεσολάβηση, αλλά θα παραιτηθείτε από την ασφάλεια, την απόδοση ή και τα δύο. Πλέον δωρεάν αντικατάστασης IP χρησιμοποιήστε αδύναμη κρυπτογράφηση και μην φυλάσσετε τη σύνδεσή σας ενάντια στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά κακό, πολλοί δωρεάν VPN συλλέγουν και να πουλήσουν τα δεδομένα σας σε τρίτους. Είναι επίσης γνωστό αργά. Ακόμα κι αν ένα δωρεάν VPN σας δίνει πρόσβαση σε αγώνες της Bundesliga (και οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα), θα έχετε να αντιμετωπίσετε ατελείωτες buffering.

ο τα καλύτερα δίκτυα VPN έχουν παγκόσμιες συστοιχίες διακομιστών υψηλής ταχύτητας, οπότε ποτέ δεν θα αγωνιστείτε με την επιβράδυνση του δικτύου. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν παρελθόν το λογισμικό προβολής VPN σας παρέχει ομαλή πρόσβαση στο Netflix, το BBC iPlayer, και όλα όσα χρειάζεστε στη Γερμανία.

Τι να ψάξετε σε ένα VPN

 • Διακομιστές στη Γερμανία: Χρειάζεστε τουλάχιστον μία για να πάρετε μια γερμανική διεύθυνση IP.
 • Αξιόπιστη ασφάλεια: Επιλέξτε ένα VPN που έχει κρυπτογράφηση AES και προσθέστε διασφαλίσεις όπως ένα διακόπτη kill και προστασία διαρροής DNS.
 • Δυνατότητες απεμπλοκής: Ένα VPN με ιστορικό παράκαμψης των geoblocks στις ΗΠΑ Netflix και Hulu θα σας δώσει επίσης πρόσβαση σε RTL και ProSieben στη Γερμανία.
 • Ταχύτητα: Αναζητήστε VPN με μεγάλα παγκόσμια δίκτυα και γρήγορους διακομιστές για να μπορείτε να απολαμβάνετε ομαλή ροή ποδοσφαιρικών αγώνων και αγώνων F1.
 • Πολιτική μη καταγραφής: Η Γερμανία είναι μέρος της Συμμαχίας των 14 Eyes. Ένα VPN που δεν τηρεί αρχεία της δραστηριότητας των χρηστών είναι η καλύτερη επιλογή σας για να αποφύγετε την επιτήρηση.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Γερμανίας

1. CyberGhost

Συνολική Βαθμολογία: 4.8 - Το VPN Best Value για τη Γερμανία / Intuitively Designed Interface για άμεση ροή

CyberGhost VPN

Για περιορισμένο χρόνο ΜΟΝΟ - Πάρτε το 73% OFF CyberGhost NOW!

Το CyberGhost σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών για μια γερμανική IP με 576 διακομιστές στη Γερμανία και πάνω από 5.700 παγκοσμίως. Οι χρήστες απολαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες του CyberGhost και το απεριόριστο εύρος ζώνης που σας επιτρέπουν ροή οποιουδήποτε γερμανικού περιεχομένου ομαλά.

Παρόλο που ο παροχέας εδρεύει στη Ρουμανία, το VPN αναπτύχθηκε από Γερμανούς μηχανικούς. Χρησιμοποιεί τις ισχυρότερες διαθέσιμες μεθόδους κρυπτογράφησης και πλήθος προηγμένων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτης θανάτου, προστασία διαρροών και αποκλεισμό διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων.

Όλη αυτή η προστασία κρύβεται πίσω από μία από τις πιο φιλικές προς τον χρήστη διεπαφές, που διατίθενται σε εφαρμογές για όλες τις σημαντικές συσκευές. Μπορείς ξεκινήσει πολλές κοινές χρήσεις VPN (πχ. ροή, διαρροή, wi-fi προστασία) με ένα κλικ.

Μπορείτε επίσης να συνδέστε έως και 7 συσκευές Την ίδια στιγμή. Και αν θέλετε ποτέ να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία, το CyberGhost προσφέρει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το CyberGhost δωρεάν για 24 ώρες σε πολλές συσκευές. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να εγγραφείτε με ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η λεπτομερής αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων της CyberGhost.

Πάρτε το CyberGhost τώρα!

2. ExpressVPN

Συνολική Αξιολόγηση: 4.9 - Το Ταχύτερο VPN Δοκιμάσαμε για τη Γερμανία

Συσκευές ExpressVPN

Μην το χάσετε: Πάρτε το 49% από το ταχύτερο VPN & δοκιμάστε το για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο!

Το ExpressVPN θαυμάζεται τόσο από τους χρήστες όσο και από τους ειδικούς για τις γρήγορες ταχύτητες και τις δυνατότητες απεμπλοκής του. Μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τα γεωπλάκα Απολαύστε τα αγαπημένα σας γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια υψηλής ποιότητας.

Το ExpressVPN έχει 148 τοποθεσίες διακομιστών, με πολλαπλές επιλογές για διευθύνσεις IP στη Γερμανία. Η κρυπτογράφηση AES-256 προστατεύει τα δεδομένα σας, ενώ η προστασία διαρροής DNS, η διαίρεση σήραγγας και ο διακόπτης kill σας δίνουν πλήρη έλεγχο του ιδιωτικού σας απορρήτου.

Το ExpressVPN κοστίζει λίγο περισσότερο από τα περισσότερα δίκτυα VPN, αλλά είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας από κάθε άποψη. Μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας χωρίς κινδύνους με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Ακολουθεί η αναλυτική ανασκόπηση εμπειρογνωμόνων του ExpressVPN.

Αποκτήστε το ExpressVPN τώρα!

3. NordVPN

Συνολική Βαθμολογία: 4.9 - Το Συνολικό μας # 1 VPN

Συσκευές NordVPN

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αποκτήστε το 70% ΕΚΠΤΩΣΗ για να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP με το NordVPN NOW!

Το NordVPN διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ασφάλειας αιχμής που θα περιμένατε από ένα premium VPN και πολλά άλλα. Το πρωτόκολλο Double VPN προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα κρυπτογράφησης, και ένας διακόπτης θανάτου εξασφαλίζει ότι υπάρχουν δεν υπάρχουν διαρροές δεδομένων, ακόμα και αν αποτύχει η σύνδεση VPN.

Με γρήγορες ταχύτητες και πάνω από 5.200 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, το NordVPN σας προσφέρει πολλές επιλογές για ομαλή ροή. Με 257 διακομιστές NordVPN στη Γερμανία, θα παρακολουθήσετε το τελευταίο Mord mit Aussicht σε χρόνο μηδέν.

Απολαύστε τις μεγάλες μακροπρόθεσμες συνδρομές με την ηρεμία ενός 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η λεπτομερής αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων μας για το NordVPN.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

4. Surfshark

Συνολική βαθμολογία: 4.7 - Top Ten VPN για ταχύτητα, αξία και ασφάλεια

Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP από οπουδήποτε το 2020 [+ VIDEO]

Το Surfshark VPN έχει 500+ εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο, με ένα Τοποθεσία της Φρανκφούρτης που σας δίνει IP στη Γερμανία. Αυτός ο σχετικά νέος πάροχος κερδίζει γρήγορα τους χρήστες με το δικό του γρήγορους διακομιστές και την ικανότητα να παρακάμπτουν σκληρά geoblocks.

Παίρνετε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας με το Surfshark όπως και με τα πιο καθιερωμένα δίκτυα VPN. Υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση και χαρακτηριστικά όπως ιδιωτικό DNS και a διπλή αλυσίδα VPN βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σας είναι πάντα μόνο για τα μάτια σας.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε μόνο με έναν νέο πάροχο που επιθυμεί να οικοδομήσει μια βάση πελατών, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστες συνδέσεις συσκευών με έναν μόνο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας.

Χρησιμοποιήστε το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να δείτε μόνοι σας εάν το Surfshark έχει αυτό που χρειάζεται για να γίνει ο επόμενος μεγάλος παίκτης στην αγορά VPN.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η αναλυτική κριτική εμπειρογνωμόνων μας για το Surfshark.

Πάρτε Surfshark τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των προσφορών μας για όλες τις τελευταίες προσφορές VPN.

Εάν περνάτε χρόνο τόσο εντός όσο και εκτός της Γερμανίας, ελέγξτε τις εμπειρίες των εμπειρογνωμόνων μας για τα καλύτερα VPN για τη Γερμανία για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια υπηρεσία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας παντού.

Μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Now Germany από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me