Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP από όλο τον κόσμο το 2020 [+ VIDEO]

[ware_item id=33][/ware_item]

Εάν είστε εκτός Χιλής, ίσως έχετε προβλήματα με την παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών στο Canal 13, TVN ή La Red. Μπορεί επίσης να μην είστε σε θέση να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας εξαιτίας περιορισμένη χρήση των χιλιανών τραπεζικών σας λογαριασμών.

Τα απογοητευτικά γεωμπλόκ περιορίζουν την πρόσβασή σας σε ιστότοπους με βάση την τοποθεσία σας, η οποία αποκαλύπτεται από τη διεύθυνση IP σας. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) με τα σωστά χαρακτηριστικά σας δίνει μια Χιλιακή διεύθυνση IP αμέσως.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα IP στη Χιλή με μερικά απλά βήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς πλήρης, γρήγορη και ιδιωτική πρόσβαση σε χιλιανές ιστοσελίδες από οπουδήποτε.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να αποκτήσετε Χιλής διεύθυνση IP με VPN

 1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στη Χιλή. CyberGhost VPN είναι η # 1 επιλογή μας.
 2. Κάντε λήψη του λογισμικού VPN και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή / τη συσκευή σας.
 3. Εκκινήστε το λογισμικό και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Χιλή.
 4. Ελέγξτε τη νέα σας διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο μας.

Πίνακας περιεχομένων

 • Μπορεί ένα VPN να σας πάρει πραγματικά μια διεύθυνση IP της Χιλής?
 • Ένα VPN σας κρατά ασφαλή & Σας επιτρέπει να προβάλλετε περιεχόμενο από πολλές χώρες
 • Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά VPN?
 • Μια λίστα με τα κορυφαία VPN για να πάρετε μια διεύθυνση IP της Χιλής

Πώς ένα VPN μπορεί να σας πάρει μια διεύθυνση IP της Χιλής


Για να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP από ιστότοπους, πρέπει να στείλετε την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο μέσω μιας άλλης τοποθεσίας. Πρέπει επίσης βεβαιωθείτε ότι οι ιστότοποι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν τα δεδομένα σας στη σύνδεσή σας.

Τα VPN υψηλής ποιότητας έχουν ασφαλή διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας για να δημιουργήσουν μια κρυφή "σήραγγα" μεταξύ της συσκευής σας και του διακομιστή που επιλέγετε. Όταν η κυκλοφορία σας φτάσει στον προορισμό της, το website βλέπει μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN.

Απλά εγγραφείτε για ένα αξιόπιστο VPN και επιλέξτε έναν διακομιστή της Χιλής και όλη η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο θα έχει διεύθυνση IP στη Χιλή. Οι ιστότοποι στη χώρα θα ρίξουν τα geoblocks τους και θα σας δώσουν εύκολη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ένα VPN σας κρατά επίσης ασφαλές & Σας επιτρέπει να κάνετε ροή σχεδόν οτιδήποτε

Με IP από τη Χιλή από αξιόπιστο VPN, μπορείτε να δείτε κάθε επεισόδιο του Amar y Morir στο TVN, ρεύμα Netflix Χιλή, ή παρακολουθήστε το χιλιανό Primera Division από οπουδήποτε. Χρησιμοποιώντας τους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σας για την πληρωμή λογαριασμών σε πέσα της Χιλής θα είναι τόσο εύκολο όσο θα ήταν στο Σαντιάγκο.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην αποκλειστική κάλυψη ειδήσεων της Χιλής και στο περιφερειακό κοινωνικό δίκτυομικρό. Αν ασκείτε επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Χιλή, μπορείτε τις τοπικές τάσεις στις τοπικές αγορές πριν από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές σας.

Ωστόσο, η διεξαγωγή επιχειρηματικών ή οικονομικών συναλλαγών σε απευθείας σύνδεση σας θέτει πάντα σε κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, ειδικά εάν ταξιδεύετε και χρησιμοποιείτε δημόσιο wi-fi. Εδώ είναι που οι δωρεάν υπηρεσίες αλλαγής IP (proxy και τα λεγόμενα δωρεάν δίκτυα VPN) θα σας απογοητεύσουν.

Δωρεάν πληρεξούσια χρησιμοποιούν δίκτυα ομότιμων χρηστών δίνουν στους άλλους χρήστες πρόσβαση στη σύνδεσή σας. Εν τω μεταξύ, πολλά δωρεάν VPN συλλέγουν και πωλούν τα δεδομένα περιήγησής σας. Αυτοί με αξιοπρεπή ασφάλεια έχουν χαμηλές ταχύτητες και όρια εύρους ζώνης που τα κάνουν κακές επιλογές για streaming.

ο VPN που σας προτείνουμε όλα υποστηρίζουν την ισχυρή κρυπτογράφηση τους με προηγμένα μέτρα ασφάλειας, όπως το ιδιωτικό DNS, την προστασία από διαρροές και τους αποκλεισμούς διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού. Αυτοί να αποκρύψετε τα δεδομένα σας από τους hackers και τους συλλέκτες δεδομένων και προστατεύστε τις συσκευές σας από επιθέσεις DoS.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN ξεπερνούν ακόμη και τα μπλοκ VPN που χρησιμοποιούνται από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στον κόσμο. Εκτός από οποιοδήποτε περιεχόμενο που θέλετε στη Χιλή, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο US Netflix, το HBO GO, το BBC iPlayer, κι αλλα.

Τι να ψάξετε σε ένα VPN

 • Αξιόπιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας: Για να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας, επιλέξτε ένα VPN που προσφέρει κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS.
 • Σέρβερ στη Χιλή: Ένα VPN μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP της Χιλής μόνο αν διαθέτει διακομιστές στη χώρα.
 • Πολιτική μη καταγραφής: Τα καλύτερα δίκτυα VPN προστατεύουν το απόρρητό σας, παρακολουθώντας ποτέ τη δραστηριότητά σας ή αποθηκεύοντας δεδομένα από τις περιόδους σύνδεσης.
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Θα θελήσετε να έχετε ένα VPN με δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας διαθέσιμο όλο το 24ωρο στα Αγγλικά και στα Ισπανικά.
 • Δυνατότητες απεμπλοκής: Ένα VPN με καταγραφή του παρελθόντος των μπλοκ σε Netflix ή Sky Go θα σας δώσει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming στη Χιλή.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Χιλής

1. CyberGhost

Συνολική Βαθμολογία: 4.8 - Το VPN Best Value για τη Χιλή / Intuitively Designed Interface για άμεση ροή

CyberGhost VPN

Για περιορισμένο χρόνο ΜΟΝΟ - Πάρτε το 73% OFF CyberGhost NOW!

CyberGhost έχει σε 90 χώρες, με 10 από αυτούς στη Χιλή. Οι χρήστες αγαπούν την απλότητα της διαισθητικής διασύνδεσης του CyberGhost. Προρρυθμισμένα προφίλ για κοινές χρήσεις VPN το κάνουν εύκολη σύνδεση, ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα VPN.

Χρησιμοποιήστε το προφίλ ροής για να απολαμβάνετε ομαλή ροή χωρίς περιορισμούς χάρη στις γρήγορες ταχύτητες και το απεριόριστο εύρος ζώνης. Μεταβείτε σε ένα από τα τρόπους για την ασφάλεια και την ανωνυμία εάν εργάζεστε εξ αποστάσεως ή χρησιμοποιείτε δημόσιο wi-fi.

Σε κάθε λειτουργία, θα έχετε την προστασία κρυπτογράφησης 256-bit AES, ένα διακόπτη kill, και διαφήμιση και κακόβουλου λογισμικούσολ. Δοκιμάστε CyberGhost πριν αγοράσετε με ένα 24ωρη δωρεάν δοκιμή και Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Διαβάστε την λεπτομερή αναθεώρηση των CyberGhost από τους ειδικούς.

Πάρτε το CyberGhost τώρα!

2. ExpressVPN

Συνολική Αξιολόγηση: 4.9 - Το Ταχύτερο VPN Δοκιμάσαμε για τη Χιλή

Συσκευές ExpressVPN

Μην το χάσετε: Πάρτε το 49% από το ταχύτερο VPN & δοκιμάστε το για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο!

Το ExpressVPN συνδυάζει εντυπωσιακά τις ταχύτερες συνδέσεις της βιομηχανίας με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Στρατιωτική Κρυπτογράφηση AES 256-bit, ένα διακόπτη kill και προστασία διαρροής DNS σας εξασφαλίζουν ιδιωτική, ασφαλή περιήγηση.

Μεταξύ των 2.000+ εξυπηρετητών ExpressVPN παγκοσμίως είναι ιδιωτικούς διακομιστές DNS στη Χιλή με πολλαπλές διευθύνσεις IP. Μπορείτε επίσης να πάρετε IP σε άλλες 93 χώρες. Η λειτουργία διαίρεσης σήραγγας σάς επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο της περιοχής σας, ενώ χρησιμοποιείτε ασφαλείς ιστοσελίδες της Χιλής από το εξωτερικό.

Απολαύστε ExpressVPN χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μάθετε περισσότερα στην αναλυτική επισκόπηση εμπειρογνωμόνων του ExpressVPN.

Αποκτήστε το ExpressVPN τώρα!

3. NordVPN

Συνολική Βαθμολογία: 4.9 - Το Συνολικό μας # 1 VPN

Συσκευές NordVPN

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ 70% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ για να πάρετε Χιλιανή διεύθυνση IP με το NordVPN NOW!

Το NordVPN έχει πάνω από 5.000 διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων 8 στη Χιλή, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές πρόσβασης από γεωγραφική περιοχή της Χιλής από οπουδήποτε. NordVPN αποκλείει τη μείωση του bandwidth από τον ISP σας για να σας διαβεβαιώσω για μια γρήγορη σύνδεση.

Θεωρείται ως το πιο ασφαλές προσωπικό VPN στην αγορά, το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και 2048-bit. Όλες οι εφαρμογές περιλαμβάνουν διακόπτη kill και προστασία διαρροών κρατήστε τα δεδομένα σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή, μαζί με το Double VPN και το κρεμμύδι μέσω VPN επιλογές για πλήρη ανωνυμία.

Μια μοναδική λειτουργία SmartPlay σας συνδέει άμεσα με τον καλύτερο διακομιστή για να ξεμπλοκάρετε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο συνεχούς ροής θέλεις. Οι χρήστες αγαπούν επίσης τη σουίτα CyberSec, μια προηγμένη λύση ασφάλειας που αποκλείει τις διαφημίσεις και το κακόβουλο λογισμικό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τον κίνδυνο NordVPN χωρίς α 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η λεπτομερής αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων μας για το NordVPN.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

4. Surfshark

Συνολική Βαθμολογία: 4.5 - Top Ten VPN για ταχύτητα, αξία και ασφάλεια

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP από όλο τον κόσμο το 2020 [+ VIDEO]

Με τοποθεσία διακομιστή στο Σαντιάγκο, Το Surfshark σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες στη Χιλή και σε περισσότερες από 61 άλλες χώρες. Ένα σχετικά νέο δίκτυο γρήγορων διακομιστών εξασφαλίζει ομαλή ροή των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών και ταινίες.

Το Surfshark VPN είναι εξοπλισμένο με στρατιωτική κρυπτογράφηση, προηγμένη προστασία διαρροής, και ένα διακόπτη σκοτώματος. Οι χρήστες αγαπούν ιδιαίτερα τη λειτουργία CleanWeb, η οποία αποκλείει τις διαφημίσεις, τους ιχνηλάτες και το κακόβουλο λογισμικό, και μπορεί να σας προειδοποιήσει ακόμη και για απόπειρες ηλεκτρονικού "ψαρέματος".

Ως τεράστιο επίδομα, το Surfshark σας δίνει ένα απεριόριστο αριθμό συνδέσεων σε ένα λογαριασμό. Απολαύστε αυτό το ανερχόμενο αστέρι στον παγκόσμιο κίνδυνο VPN δωρεάν με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε την λεπτομερή αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων του Surfshark.

Πάρτε Surfshark τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Μάθετε πώς ο περιορισμός του εύρους ζώνης μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεση στο διαδίκτυο και πώς μπορούν τα VPN να τα κατακτήσει.

Πώς το κακόβουλο λογισμικό βλάπτει τον υπολογιστή σας και άλλες συσκευές?

Θέλετε να μάθετε ποιο VPN θα χρησιμοποιήσετε κατά την επίσκεψή σας στη Χιλή; Ελέγξτε τα Top Five VPN για τη Χιλή!

Μάθετε γιατί ένας διακόπτης σκοτώματος βελτιώνει την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me