Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας από οπουδήποτε το 2020 [+ VIDEO]


Εάν είστε εκτός Ουγγαρίας και θέλετε να παρακολουθήσετε M4 Sports ή χρησιμοποιήστε τους ουγγρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σας, ίσως να διαπιστώσετε ότι σας η πρόσβαση είναι περιορισμένη.

Πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν φίλτρα για να αποφασίσουν τι να σας δείξουν και σε ποια γλώσσα να τα δείξουν. Είναι δύσκολο να πείσετε αυτούς τους ιστότοπους να σας δώσουν ουγγρικό περιεχόμενο αν η IP σας λέει ότι είστε κάπου αλλού. Για να έχετε την ίδια πρόσβαση με κάποιον στη Βουδαπέστη, χρειάζεστε μια διεύθυνση IP στην Ουγγαρία.

Κάνοντας ένα είναι γρήγορο και εύκολο με ένα VPN που διαθέτει διακομιστές στην Ουγγαρία. Διαβάστε για την απλή μέθοδο μας, μαζί με μερικές συμβουλές για την εξεύρεση των καλύτερων VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στην Ουγγαρία.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας με ένα VPN

 1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στην Ουγγαρία. CyberGhostείναι η καλύτερη επιλογή για μια ουγγρική διεύθυνση IP.
 2. Κάντε λήψη του λογισμικού VPN και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
 3. Εκκινήστε το λογισμικό και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ουγγαρία.
 4. Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη νέα σας διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το εύκολο εργαλείο μας.

Πίνακας περιεχομένων

 • Πώς ένα VPN μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας
 • Τι άλλο κάνει ένα VPN; Μείνετε ασφαλείς στα δημόσια δίκτυα και κάνετε streaming από οπουδήποτε
 • Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για εσάς - Βασικές λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε
 • Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας

Πώς ένα VPN μπορεί να σας πάρει μια ουγγρική διεύθυνση IP

Ένα VPN κρυπτογραφεί την διαδικτυακή σας κίνηση και την εκτρέπει μέσω ενός ιδιωτικού διακομιστή στο δίκτυο. Τα Premium VPN προσφέρουν πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο και σας επιτρέπουν να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε.

Αν συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ουγγαρία, η επισκεψιμότητά σας θα μεταφερθεί μέσω αυτού του διακομιστή, προτού συνεχίσετε τον προορισμό του. ο ο διακομιστής σφραγίζει το κιβώτιό σας με τη δική του διεύθυνση IP, καλύπτοντας την πραγματική σας τοποθεσία.

Σαν άποτέλεσμα, οποιαδήποτε ιστοσελίδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά βλέπει μια ουγγρική διεύθυνση IP και νομίζετε ότι είστε πραγματικά στην Ουγγαρία.

Ένα VPN σας κρατά επίσης ασφαλές & Σας επιτρέπει να κάνετε ροή σχεδόν οτιδήποτε

Με το νέο σας IP στην Ουγγαρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο που ενδέχεται να περιορίζεται στους χρήστες στην Ουγγαρία ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πρόληψη κρυπτογράφησης και εντοπισμού VPN επίσης να σας κρατούν ασφαλείς σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, και να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα από τον πάροχο υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) και άλλους συλλέκτες δεδομένων.

Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση φιλτράρει περιεχόμενο στο διαδίκτυο, α Η ουγγρική διεύθυνση IP θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε αυτές τις ομάδες λογοκρισίας. Η Ουγγαρία είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει σχετικά ανοικτό διαδίκτυο.

Και παρόλο που το torrenting είναι τεχνικά παράνομο στην Ουγγαρία όταν τα αρχεία που έχουν ληφθεί περιέχουν υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, οι νόμοι συνήθως δεν επιβάλλονται. Δημοφιλής Τα torrenting sites όπως το Pirate Bay είναι συνήθως προσβάσιμα με μια ουγγρική διεύθυνση IP.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN και υπηρεσίες μεσολάβησης μπορούν επίσης να αλλάξουν τη διεύθυνση IP σας, αλλά είναι πολύ λιγότερο ασφαλή. Αυτές οι υπηρεσίες συχνά χρησιμοποιούν αδύναμη κρυπτογράφηση και μπορούν εύκολα να εντοπιστούν και να μπλοκαριστούν από πολλούς ιστότοπους. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση που χρειάζεστε και ότι το απόρρητό σας ενδέχεται να παραβιαστεί.

Τα πρωτόκολλα VPN ξεκλειδώνουν ακόμη και εκτεταμένες περιοχές όπως το US Netflix, παρέχοντας παράλληλα πλήρη προστασία δεδομένων. Τα VPN που συνιστούμε περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως διακόπτη kill, το οποίο σταματά τη μετάδοση δεδομένων, εάν η σύνδεσή σας αποτύχει η πραγματική διεύθυνση IP σας δεν αποκαλύπτεται ποτέ.

Τι να ψάξετε σε ένα VPN

 • Διακομιστές στη Ουγγαρία: Θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα εάν θέλετε μια διεύθυνση IP από την Ουγγαρία.
 • Υψηλές ταχύτητες: Για να αποφύγετε την απογοητευτική καθυστέρηση και την προσωρινή αποθήκευση όταν κάνετε streaming Ουγγρική τηλεόραση, αναζητήστε VPN με γρήγορους διακομιστές και απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Topentich πιστοποιήσεις ασφαλείας: Αναζητήστε Προηγμένο Πρότυπο Κρυπτογράφησης (AES), έναν διακόπτη kill, προστασία από διαρροές DNS και έναν αποκλεισμό διαφημίσεων.
 • Πολιτική μη λογαρίθμων: Βεβαιωθείτε ότι το VPN δεν αποθηκεύει πληροφορίες χρήστη ή λεπτομέρειες σχετικά με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.
 • Χρήσιμες εφαρμογές: Οι καλύτερες εφαρμογές VPN προσφέρουν ασφαλείς, προρυθμισμένες λειτουργίες ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα. Κάνουν επίσης εύκολη την αλλαγή της θέσης του διακομιστή σας.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας

1. CyberGhost

Συνολική Βαθμολογία: 4.8 - VPN Best-Value για μια Ουγγρική διεύθυνση IP

CyberGhost VPN

Για περιορισμένη ώρα μόνο - Πάρτε το 73% OFF CyberGhost NOW!

Υπάρχουν πολλά που αγαπάς για το CyberGhost. Προσφέρει ασφάλεια αιχμής, φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές για όλες τις συσκευές και πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση. Αυτός ο νικηφόρος συνδυασμός το έκανε ένα από τα καλύτερα αναγνωρισμένα δίκτυα VPN.

Το CyberGhost διαθέτει 5.700+ διακομιστές σε 90 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 20 διακομιστών στην Ουγγαρία. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit στρατιωτικής ποιότητας και έρχεται με ένα διαφήμιση και αποκλεισμό κακόβουλων προγραμμάτων.

Οι εφαρμογές CyberGhost περιλαμβάνουν ένα αποκλειστικό προφίλ ροής που επιλέγει αυτόματα τους καλύτερους διακομιστές και τις ρυθμίσεις να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε γεωγραφικό περιεχόμενο χρειάζεσαι.

Το CyberGost προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Μια συνδρομή θα γίνει προστατεύουν έως και 7 συσκευές, έτσι είναι μια μεγάλη επιλογή για το σύνολο της οικογένειας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το CyberGhost; Ακολουθεί η αναλυτική εξέταση εμπειρογνωμόνων μας.

Πάρτε το CyberGhost τώρα!

2. ExpressVPN

Συνολική Βαθμολογία: 4.9 - Το καλύτερο VPN για το ξεκλείδωμα περιεχομένου παγκοσμίως

Συσκευές ExpressVPN

Μην το χάσετε: Πάρτε το 49% από το ταχύτερο VPN & δοκιμάστε το για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο

Το ExpressVPN έχει ένα άξιωτη φήμη για ταχύτητα και δυνατότητες ξεκλειδώματος. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για streaming περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES 256-CBC και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής χρήσης.

Το ExpressVPN έχει τουλάχιστον μια τοποθεσία δικτύου στην Ουγγαρία με πολλούς διακομιστές και διευθύνσεις IP να επιλέξεις απο. Αν είστε προηγμένος χρήστης, θα εκτιμήσετε ότι οι διακομιστές υποστηρίζουν μια σειρά πρωτοκόλλων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του IKEv2.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα αλλαγές εγκατάστασης μέσα στις εφαρμογές cross-platform της ExpressVPN. Εάν είστε νέοι σε VPN, ή απλά δεν θέλετε να μπεις στις λεπτομέρειες, μπορείτε να ξεκουραστείτε. Το ExpressVPN θα επιλέξει αυτόματα τις πιο ασφαλείς ρυθμίσεις για το σκοπό σας.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι άμεση, χρήσιμη και διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο. Εάν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να επωφεληθείτε από το ExpressVPN's 30-ημερών, χωρίς ερωτήσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Ακολουθεί η αναλυτική ανασκόπηση εμπειρογνωμόνων του ExpressVPN.

Αποκτήστε το ExpressVPN τώρα!

3. NordVPN

Συνολική Βαθμολογία: 4.9 - Το Συνολικό μας # 1 VPN

Συσκευές NordVPN

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ 70% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ για να πάρετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Ουγγαρία με το NordVPN NOW!

Το δίκτυο της NordVPN είναι πάνω από 5.000 διακομιστές σε 62 χώρες περιλαμβάνει 12 διακομιστές στην Ουγγαρία. Όλοι υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P και την προώθηση των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για torrenting.

Το NordVPN προσφέρει προηγμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής, μεταξύ των οποίων Κρυπτογράφηση AES 2048-bit, Προστασία διαρροής DNS και α διπλή δυνατότητα κρυπτογράφησης.

Οι ειδικοί το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο ασφαλή δίκτυα VPN γύρω από σήμερα και οι χρήστες αγαπούν τον συνδυασμό ταχύτητας, προστασίας και φιλικότητας προς το χρήστη που παρέχουν όλες οι εφαρμογές του NordVPN.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το NordVPN και λάβετε ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η λεπτομερής αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων μας για το NordVPN.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

4. Surfshark

Συνολική Βαθμολογία: 4.5 - Top Ten VPN για ταχύτητα, αξία και ασφάλεια

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ουγγαρίας από οπουδήποτε το 2020 [+ VIDEO]

Σε σύγκριση με τα VPN που έχουν παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Surfshark διαθέτει μικρότερο δίκτυο, με περίπου 1041+ διακομιστές παγκοσμίως. Ωστόσο, προσφέρει 61 + διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλές διευθύνσεις IP στην Ουγγαρία, και υποστηρίζει απεριόριστη αλλαγή θέσης.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Surfshark είναι εντυπωσιακά. Περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας, α Μulti-hop διαδικασία κρυπτογράφησης για ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας, και προστασία από διαρροές DNS.

Μια συνδρομή Surfshark προστατεύει ένα απεριόριστο αριθμό συσκευών, που κάνει αυτό το VPN χρήστης αγαπημένο. Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση, αλλά οι νέοι χρήστες λαμβάνουν ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Surfshark και τα χαρακτηριστικά του; Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Πάρτε Surfshark τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών VPN για να λάβετε την καλύτερη τιμή για τη συνδρομή σας

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ουγγαρία - τα γρηγορότερα και ασφαλέστερα για ιδιωτική περιήγηση

Πώς να παρακολουθήσετε τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς M1 και M2 εκτός της Ουγγαρίας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα VPN - ο πιο ενημερωμένος οδηγός μας για τους αρχάριους

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me