Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP από όλο τον κόσμο το 2020 [+ VIDEO]

[ware_item id=33][/ware_item]

Εάν είστε εκτός Μολδαβίας, ίσως έχετε πρόβλημα στην παρακολούθηση της Prime TV, Publika TV, Canal 2 και Canal 3. Λόγω της ξένης διεύθυνσης IP σας, yη τράπεζά μας μπορεί επίσης να σας αποκλείσει από τη χρήση του λογαριασμού σας.

Πρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας, προκειμένου να χρησιμοποιείτε δικτυακούς τόπους της Μολδαβίας ή ηλεκτρονικές υπηρεσίες. ΕΝΑ vτο ιδιωτικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) σας δίνει μια διεύθυνση IP στη Μολδαβία αυτό θα ξεγελάσει εντελώς τις ιστοσελίδες, αρκεί να επιλέξετε μια υπηρεσία με τα σωστά χαρακτηριστικά.

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να αποκτήσετε τη Μολδαβική διεύθυνση IP σας σε μερικά απλά βήματα. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για ορισμένα κορυφαία VPN που σας εγγυώνται γρήγορη, ασφαλή και απεριόριστη πρόσβαση σε ιστότοπους της Μολδαβίας.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να αποκτήσετε μια Μολδαβική διεύθυνση IP με ένα VPN

 1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στη Μολδαβία. CyberGhost VPN είναι η # 1 επιλογή μας.
 2. Κάντε λήψη του λογισμικού VPN και εγκαταστήστε τον στον υπολογιστή / τη συσκευή σας.
 3. Εκκινήστε το λογισμικό και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Μολδαβία.
 4. Ελέγξτε τη νέα σας διεύθυνση IP χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο μας.

Πίνακας περιεχομένων

 • Πώς μπορώ να αποκτήσω διεύθυνση Μολδαβίας με VPN?
 • Άλλα πλεονεκτήματα της χρήσης VPN - Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Endless Streaming και πολλά άλλα
 • Ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να ψάξω σε ένα VPN?
 • Συνιστώμενα δίκτυα VPN για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Μολδαβίας

Πώς ένα VPN μπορεί να σας δώσει μια διεύθυνση IP της Μολδαβίας


Ένα VPN συνδέει τη συσκευή σας μέσω ασφαλούς σήραγγας σε ιδιωτικό διακομιστή. Τα καλύτερα δίκτυα VPN διευκολύνουν τη χρήση διακομιστών σε χώρες του κόσμου. Πριν περάσετε την επισκεψιμότητά σας σε ιστότοπους, το Ο διακομιστής VPN καταργεί όλα τα σημάδια της πραγματικής διεύθυνσης IP σας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποι μπορούν να δουν μόνο το IP του διακομιστή. Εφόσον επιλέγετε διακομιστή VPN στη Μολδαβία, οι ιστότοποι που επισκέπτεστε θα πιστεύουν ότι βρίσκεστε στη χώρα. ο geoblocks που σας εμπόδισαν να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της Μολδαβίας θα εξαφανιστούν.

Προτού συνιστούμε τα καλύτερα δίκτυα VPN που προσφέρουν διευθύνσεις IP στη Μολδαβία, εδώ είναι μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα καλό VPN για εσάς.

Ένα VPN σας κρατά επίσης ασφαλές & Σας επιτρέπει να κάνετε ροή σχεδόν οτιδήποτε

Με μια Μολδαβική IP από ένα VPN ποιότητας, μπορείτε Απολαύστε κάθε επεισόδιο του A Cerului ή Ρίξτε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Netflix Republica Moldova. Η πραγματοποίηση αγορών από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μολδαβίας στο μολδαβικό νόμισμα θα είναι τόσο απλό όσο θα ήταν το Κισινάου.

Εάν ασκείτε επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Μολδαβία, θα διαπιστώσετε ότι ένα VPN σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Μπορείς έρευνα των τάσεων της τοπικής αγοράς, ακολουθήστε επιχειρηματικές και οικονομικές εκθέσεις σε πραγματικό χρόνο, και να παρακολουθήσουν τοπικά νέα στη Μολδαβία 1.

Όπου και αν βρίσκεστε, η διαχείριση οικονομικών ή επιχειρηματικών συναλλαγών σε απευθείας σύνδεση σας θέτει σε κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Η ισχυρή κρυπτογράφηση και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει Τα κορυφαία VPN διατηρούν τα δεδομένα και τις συσκευές σας ασφαλή, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε δημόσιο wi-fi.

Υπάρχουν δωρεάν VPN και υπηρεσίες μεσολάβησης που μπορούν να σας δώσουν μια διεύθυνση IP Μολδαβίας, αλλά δεν προσφέρουν την ίδια προστασία με τα πρωτεύοντα δίκτυα VPN. Πολλά δωρεάν αντικατάστασης IP συλλέγουν και πωλούν τα δεδομένα σας αντί να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

ο υπηρεσίες που σας προτείνουμε κάτω από απόλυτη απόκρυψη της δραστηριότητάς σας από hackers και υπηρεσίες επιτήρησης. Παράλληλα παρακάμπτουν σχεδόν όλες τις οθόνες γεω-περιορισμού ή VPN σας δίνει εύκολη πρόσβαση στο Netflix, Amazon Prime, και ό, τι χρειάζεστε στη Μολδαβία.

Τι να ψάξετε σε ένα VPN

 • Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας: Για ασφαλή περιήγηση, επιλέξτε VPN με κρυπτογράφηση AES, διακόπτη kill, προστασία διαρροών DNS και διπλό VPN (server multi-hop).
 • Διακομιστές στη Μολδαβία: Για να αποκτήσετε διεύθυνση Μολδαβίας IP, χρειάζεστε ένα VPN με τουλάχιστον ένα διακομιστή στη χώρα.
 • Πολιτική μη καταγραφής: Πολλοί πάροχοι VPN έχουν πιάσει την αποθήκευση δεδομένων χρήστη και την πώλησή τους ή την κοινοποίησή τους με τις αρχές. Τα δίκτυα VPN που δεν καταγράφουν ποτέ τη δραστηριότητά σας δεν μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες σχετικά με εσάς, ακόμα και αν μια κυβέρνηση το ζητήσει.
 • Απεμπλοκή δυνατοτήτων: Για να είστε σίγουροι ότι το VPN σας δίνει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της Μολδαβίας που παίζετε σε ροή που θέλετε, επιλέξτε πάροχο που χτυπά τα σκληρά μπλοκ στο US Netflix, το BBC iPlayer και το Hulu.
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών: Τα καλύτερα δίκτυα VPN διαθέτουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Μολδαβίας

1. CyberGhost

Συνολική Βαθμολογία: 4.8 - Η Best-Value VPN για τη Μολδαβία / Intuitively Designed Interface για άμεση ροή

CyberGhost VPN

Για περιορισμένο χρόνο ΜΟΝΟ - Πάρτε το 73% OFF CyberGhost NOW!

Με 10 διακομιστές στο Κισινάου, Το CyberGhost VPN σας προσφέρει πολλές επιλογές για μια διεύθυνση IP της Μολδαβίας. Για πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο, η CyberGhost προσφέρει άλλους 57000 εξυπηρετητές σε 90 χώρες.

Οι εφαρμογές του CyberGhost για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες σχεδιάζονται γύρω από μια απλή διεπαφή που αγαπούν τόσο οι αρχάριοι όσο και οι βετεράνοι χρήστες VPN. Απλά επιλέξτε το σκοπό σας (ροή, ανώνυμη περιήγηση κ.λπ.) και το CyberGhost σας παίρνει όπου πρέπει να πάτε με μερικά κλικ.

Η κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας υποστηρίζεται από έναν αξιόπιστο διακόπτη kill (πραγματικά, τα δοκιμάζουμε!) Και πολλαπλά στρώματα προστασίας από διαρροές. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το VPN θα ποτέ να αποκαλύψετε την πραγματική σας θέση ή να επιτρέψετε σε κανέναν να σας παρακολουθήσει.

Επίσης, θα έχετε ενσωματωμένο blocking διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού. Δοκιμάστε το CyberGhost με ένα 24ωρη δωρεάν δοκιμή, ή να εγγραφείτε για ένα από τα πολύ προσιτά μακροπρόθεσμα σχέδια με την ειρήνη του μυαλού ενός Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Διαβάστε περισσότερα στην αναλυτική επισκόπηση εμπειρογνωμόνων της CyberGhost.

Πάρτε το CyberGhost τώρα!

2. ExpressVPN

Συνολική Αξιολόγηση: 4.9 - Το Ταχύτερο VPN Δοκιμάσαμε για τη Μολδαβία

Συσκευές ExpressVPN

Μην το χάσετε: Πάρτε το 49% από το ταχύτερο VPN & δοκιμάστε το για 30 ημέρες χωρίς κίνδυνο!

Η τοποθεσία διακομιστή ExpressVPN στη Μολδαβία σας δίνει ένα επιλογή Μολδαβικών ΙΡ και εύκολη πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο στη χώρα. Ασφαλείς διακομιστές σε άλλες 93 χώρες σημαίνουν ότι θα έχετε ένα κόσμο του περιεχομένου στα χέρια σας.

Ο πάροχος ισχυρίζεται υπερήφανα ότι το ExpressVPN είναι το το ταχύτερο VPN στην αγορά, και οι δοκιμές μας το επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο. Όλη αυτή η ταχύτητα την καθιστά δημοφιλής επιλογή για streaming, torrenting και gaming.

Το χαρακτηριστικό split-tunneling σας επιτρέπει να συνδεθείτε με μια υπηρεσία στην περιοχή σας, όπως μια εφαρμογή παράδοσης τροφίμων ή κοινής χρήσης, χωρίς να χάσει την πρόσβαση στο περιεχόμενο της Μολδαβίας. Είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου εάν είστε ψηφιακός νομάδος.

Κρυπτογράφηση AES στρατιωτικής ποιότητας 256-bit, διακόπτης σκοτώματος και προστασία από διαρροές DNS διασφαλίζουν ότι η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο παραμένει ιδιωτική και ασφαλής, ανεξάρτητα από το πού θα κάνετε πλοήγηση. ο 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων έρχεται με μια υπόσχεση "χωρίς ερωτήσεις".

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Ακολουθεί η αναλυτική ανασκόπηση εμπειρογνωμόνων του ExpressVPN.

Αποκτήστε το ExpressVPN τώρα!

3. NordVPN

Συνολική Βαθμολογία: 4.9 - Το Συνολικό μας # 1 VPN

Συσκευές NordVPN

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ 70% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΑΣ για να αποκτήσετε Μολδαβική διεύθυνση IP με το NordVPN NOW!

Με περισσότερους από 5.000 εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο, το NordVPN προσφέρει γρήγορες συνδέσεις με IP σε 62 χώρες. Επίσης, παραμένει ένα βήμα μπροστά από τα εργαλεία προβολής VPN καθιστά εύκολη την αποδέσμευση του Netflix. Οι 5 Μολδαβοί διακομιστές είναι γρήγοροι και αξιόπιστοι.

Οταν πρόκειται για διατηρώντας τις συσκευές και τα δεδομένα σας ασφαλή, Το NordVPN είναι α χωρίς αδυναμία. Η κρυπτογράφηση AES, η υποστήριξη για τα εξαιρετικά ασφαλή πρωτόκολλα OpenVPN και IKEv2 και αρκετές επιλογές θωράκισης πολλαπλών λόγων είναι μόνο η αρχή.

Οι Streamers αγαπούν τη λειτουργία SmartPlay, η οποία σας συνδέει άμεσα με τον καλύτερο διακομιστή για σχεδόν οποιοδήποτε τηλεοπτικό δίκτυο ή χώρο ροής. Εν τω μεταξύ, η ενσωματωμένη σουίτα CyberSec αποκλείει διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τον κίνδυνο NordVPN χωρίς α 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε την λεπτομερή αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων του NordVPN.

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

4. Surfshark

Συνολική βαθμολογία: 4.7 - Top Ten VPN για ταχύτητα, αξία και ασφάλεια

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP από όλο τον κόσμο το 2020 [+ VIDEO]

Παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα υπηρεσία, το Surfshark έχει ήδη τελειώσει 1041+ διακομιστές σε λειτουργία σε 61+ χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μολδαβίας. Οι συνδέσεις είναι αξιόπιστες και η απόδοση αυτών των VPN στις δοκιμές ταχύτητας μας έδειξε γιατί τόσοι πολλοί οι χρήστες το αγαπούν για streaming.

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, προστασία από διαρροές και διακόπτης σκοτώματος κάνουν Surfshark και άριστη επιλογή για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μια πολιτική μη λογαρίθμων σας εξασφαλίζει την πλήρη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση.

Προσιτές τιμές συνδρομής και υποστήριξη για ένα απεριόριστο αριθμό συνδέσεων συσκευών σημαίνει ότι Surfshark προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματά σας.

Χάρη στις χρήσιμες ιστοσελίδες Συχνές ερωτήσεις και υποστήριξη 24/7 live chat, μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη απάντηση σε κάθε ερώτηση που εμφανίζεται ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Η εμπειρία Surfshark χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Εδώ είναι η αναλυτική κριτική εμπειρογνωμόνων μας για το Surfshark.

Πάρτε Surfshark τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τον τρόπο προστασίας των δεδομένων σας στο διαδίκτυο.

Τι είναι το geoblocking και πώς λειτουργεί; Έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Μπορώ να αλλάξω την περιοχή Netflix με VPN; ΝΑΙ! Θα σας δείξουμε πώς!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me