IPVanish vs NordVPN Σύγκριση – Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

[ware_item id=33][/ware_item]

IPVanish και NordVPN είναι δύο γνωστές υπηρεσίες VPN που έχουν κερδίσει τη θέση τους τις καλύτερες συνολικές βαθμολογίες VPN. Κάθε ένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι είναι γρήγορος, ευέλικτος και ασφαλής - αλλά ποιος θα βγει νικητής σε μια σύγκριση με επικεφαλής το κεφάλι?

Εάν βρίσκεστε εδώ, μάλλον ζητάτε τον εαυτό σας ακριβώς αυτό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση για σας - κολλήστε γύρω καθώς βάζουμε το IPVanish και το NordVPN εναντίον του άλλου σε μια μάχη σε διάφορες σημαντικές κατηγορίες.

Για να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτά τα δημοφιλή VPN, ρίξτε μια ματιά στα λεπτομερή μας IPVanish αναθεώρηση και Ανασκόπηση NordVPN.

Πίνακας περιεχομένων


 1. Streaming
 2. Torrenting
 3. Κόστος
 4. Ευκολία στη χρήση
 5. Συμβατότητα
 6. Ταχύτητα
 7. Διακομιστές και δίκτυο
 8. Απορρήτου και Ασφάλεια
 9. Τελική ετυμηγορία

IPVanish vs NordVPN - Οι Κατηγορίες

Για αυτή τη σύγκριση, επιλέξαμε οκτώ πτυχές VPN για make-or-break.

Θα ξεκινήσουμε με το streaming και torrenting για να βρείτε ποιο VPN είναι καλύτερο για να παρακάμψετε περιφερειακούς περιορισμούς και να κατεβάσετε torrents.

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε κόστος, ευκολία στη χρήση, και συμβατότητα. Εδώ θα συγκρίνουμε τα σημεία τιμών IPVanish και NordVPN, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη συνολική υποστήριξη πλατφόρμας.

Πραγματοποιήσαμε επίσης διεξοδικές δοκιμές ταχύτητας για να βρούμε το ταχύτερο VPN μεταξύ των δύο. Θα βρείτε τα τελικά αποτελέσματα στο Ταχύτητα κατηγορία.

Τέλος, θα ρίξουμε μια ματιά δίκτυα διακομιστών, μυστικότητα, και ασφάλεια. Με τα δύο δίκτυα VPN που προσφέρουν χιλιάδες servers και αλεξίσφαιρα κρυπτογράφηση, οι κατηγορίες αυτές σίγουρα θα αμφισβητηθούν.

Κλείσιμο κλήσης, ή πειστική νίκη; Πρόκειται να μάθουμε - ας δούμε ποιο VPN βγαίνει στην κορυφή!

1. Streaming

Στη σημερινή ηλικία των γεωγραφικών περιορισμών, η αξιόπιστη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο είναι απαραίτητη για πολλούς χρήστες VPN.

Το NordVPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για streaming, αν όχι το καλύτερο. Κερδίζει ένα τέλειο σκορ μέσα λεπτομερείς δοκιμές Netflix, καταφέρνοντας να παρακάμψει τα μπλοκ για ΜΑΣ Netflix, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Γαλλία, Ιαπωνία, και ακόμα Βραζιλία.

Άλλες δημοφιλείς ροές που μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα με το NordVPN περιλαμβάνουν Το BBC, το Hulu, το HBO GO, το Amazon Prime Video και ο κατάλογος συνεχίζεται. Μπορεί το IPVanish να ανταγωνιστεί αυτή τη μακρά λίστα?

Δυστυχώς δεν. Ενώ ο κατάλογος Netflix των ΗΠΑ πρέπει να λειτουργεί σε μερικούς διακομιστές IPVanish, το συνολικό δυναμικό απενεργοποίησης είναι αρκετά χαμηλό με αυτό το VPN. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλά ρεύματα - το BBC ήταν εκτός ορίων, όπως και ο Hulu, το Amazon Prime Video και το HBO GO.

Η ροή με VPN είναι ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο και δεν λέμε ούτε VPN ποτέ αλλά με βάση τα αποτελέσματα, η IPVanish δεν είναι σε θέση να παρέχει συνεπή πρόσβαση στις καλύτερες τοποθεσίες εκεί έξω. Από την άλλη πλευρά, το NordVPN έχει αστρική απόδοση σε αυτή την κατηγορία. Ποιος είναι ο λόγος πίσω από αυτό?

Με απλά λόγια, το NordVPN βάζει την πρόσθετη προσπάθεια για ροή χωρίς προβλήματα. Ανάμεσα σε 5.100+ διακομιστές και το αυτόματη λειτουργία SmartPlay DNS, αυτός ο πάροχος έχει την τεχνολογία και την ευελιξία που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε σχεδόν οτιδήποτε από οπουδήποτε.

Σε σύγκριση με αυτό, Το IPVanish δεν προσφέρει πραγματικά διακομιστές ή χαρακτηριστικά που να προσανατολίζονται σε ροή και έχει ένα μικρότερο δίκτυο για να παίξει γύρω με. 1.300+ διακομιστές δεν είναι ένας κακός αριθμός, αλλά με τους περισσότερους από αυτούς ήδη μπλοκαριστεί από δημοφιλή ρέματα, μπορείτε να δείτε γιατί IPVanish αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία.

Νικητής για ροή: NordVPN

Το IPVanish δεν θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για streaming - αυτό είπε, το US Netflix εξακολουθεί να είναι προσβάσιμο από αυτό το VPN. Για εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, το NordVPN είναι η καλύτερη (και φθηνότερη) επιλογή.

Δοκιμάστε την ροή με το NordVPN!

2. Ενεργοποίηση

Ενώ τόσο το IPVanish όσο και το NordVPN υποστηρίζουν την κυκλοφορία P2P, υπάρχει μια σημαντική διαφορά στον τρόπο προσέγγισης των δύο.

Το IPVanish δεν διαθέτει ειδικό προφίλ torrenting, αλλά επιτρέπει συνδέσεις P2P σε όλους τους διακομιστές. Αυτό κάνει τα πράγματα ελαφρώς ευκολότερα, καθώς οι ασφαλείς συνεδρίες torrenting απαιτούν απλά να συνδέσετε το VPN όπως θα κάνατε κανονικά.

Το NordVPN πηγαίνει στην αντίθετη διαδρομή, με ξεχωριστή καρτέλα P2P όπου μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές βελτιστοποιημένους για torrents. Το καλύτερο μέρος - παίρνετε πάνω από 4.400 από αυτούς, που είναι πολύ περισσότερο από το πλήρες φάκελο διακομιστή του IPVanish.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Για επιπλέον χαρακτηριστικά, και τα δύο VPN παρέχουν SOCKS5 proxy το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί με τον πελάτη σας. Αυτά τα πληρεξούσια είναι συνήθως ταχύτερα, καθώς δεν επιβραδύνονται από την κρυπτογράφηση - αλλά υπάρχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας χάρη στον προηγμένο έλεγχο ταυτότητας. Η προώθηση των θυρών δεν υποστηρίζεται ούτε από VPN.

Ένα μειονέκτημα για το IPVanish είναι η πολιτική DMCA (Digital Millennium Copyright Act). Ως VPN με έδρα τις Η.Π.Α., πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και να ενεργήσει σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις DMCA.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Οι γραμμές μεταξύ νόμιμης και παράνομης θρυαλλίδας είναι συχνά θολές και εύκολο να καταχραστούν από τους συγγραφείς πνευματικών δικαιωμάτων, οι οποίοι δυστυχώς τρέχουν αχαλίνωτες στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας IPVanish για torrenting μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους και ακόμη και αναστολές του λογαριασμού εάν δεν είστε προσεκτικοί.

Το NordVPN με έδρα το Παναμά έχει σημαντικό πλεονέκτημα δεδομένου ότι δεν υποχρεούται να συμμορφωθεί με τα αιτήματα DMCA.

Νικητής για το Torrenting: NordVPN

Και τα δύο δίκτυα VPN καθιστούν το torrenting γρήγορο και εύκολο τόσο για αρχάριους όσο και για εμπειρογνώμονες. Τούτου λεχθέντος, το NordVPN έχει το πλεονέκτημα με το ειδικό προφίλ torrenting του και P2P-φιλική δικαιοδοσία. Το IPVanish εκτελεί πολύ καλά, αλλά νομικά ζητήματα μπορούν (θεωρητικά) να κλείσουν τους χρήστες BitTorrent ακόμα και αν δεν είναι σε λάθος.

Δοκιμάστε το Torrenting με το NordVPN!

3. Κόστος

Η αξία για τα χρήματα είναι μια σημαντική πτυχή κατά την επιλογή του επόμενου VPN. Τόσο η IPVanish όσο και η NordVPN έχουν πολλά να προσφέρουν, αλλά ποια είναι η καλύτερη τιμή?

Όπως συνήθως, με την τιμολόγηση VPN, δεν θα βρείτε συμφωνία αν ψάχνετε για μηνιαία συνδρομή. Και οι δύο υποψήφιοι είναι εξίσου ακριβοί εδώ, αλλά το IPVanish είναι λίγο ελαφρύτερο στο πορτοφόλι σας χάρη στην προστιθέμενη έκπτωση (συνήθως περίπου 15%).

Τα πράγματα αλλάζουν με μεγαλύτερα σχέδια. Το μονοετές σχέδιο του NordVPN είναι 41% φθηνότερο από αυτό που θα πληρώνετε κάθε μήνα, και μια διετής συνδρομή θα ξυρίσει το 58% της τελικής τιμής. Η IPVanish έχει παρόμοια συμφωνία στο ετήσιο σχέδιό της (επί του παρόντος 46% έκπτωση), αλλά αυτό είναι το καλύτερο που θα πάρετε.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξαιρετική τριετή προσφορά της NordVPN με έκπτωση 70% - απλά χρησιμοποιήστε τον ειδικό κωδικό κουπονιού μας! Με τόσο μεγάλο βαθμό, παίρνετε βασικά ένα από τα κορυφαία VPN στην αγορά για αλλαγή τσέπης.

Ακόμα, δεν θέλουν όλοι ένα VPN για πολύ μεγάλες χρονικές περιόδους. Αν θέλετε κάποιο μεσαίο έδαφος μεταξύ ενός μήνα και ενός έτους, το IPVanish διαθέτει ένα πρόγραμμα τριών μηνών με έκπτωση 25% - δεν είναι η καλύτερη συμφωνία που μπορείτε να πάρετε, αλλά λίγο πιο ευέλικτη από την ετήσια εναλλακτική λύση.

Νικητής για Κόστος: NordVPN

Με τις κανονικές μεγάλες εκπτώσεις στα μακρύτερα σχέδιά της, το NordVPN είναι η υπηρεσία που αγοράζετε αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για λίγο. Συνολικά, το IPVanish είναι ακριβότερο και προσφέρει λιγότερη αξία για streaming, αλλά η τρίμηνη συνδρομή μπορεί να είναι αποφασιστική για ορισμένους.

Δοκιμάστε το NordVPN!

4. Ευκολία στη χρήση

Δεδομένου ότι δύο από τα κορυφαία πρωτεύοντα δίκτυα VPN, το IPVanish και το NordVPN επικεντρώνονται στο να δίνουν στους χρήστες έναν εύκολο, χωρίς προβλήματα χρόνο. Αλλά ποιος κάνει καλύτερη δουλειά εδώ?

Και τα δύο δίκτυα VPN προορίζονται για κομψό, αλλά λειτουργικό σχεδιασμό. Η επιλογή διακομιστών είναι εύκολη χάρη στο γρήγορη σύνδεση - IPVanish σας δίνει επίσης αρκετές λίστες με αναπτυσσόμενες παραμέτρους αν θέλετε μια συγκεκριμένη χώρα ή πόλη.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Το NordVPN προσφέρει παρόμοια χρησιμότητα, αλλά παίρνετε ένα συμπαγής λίστα διακομιστών στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής, επίσης.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Από τη λίστα, μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα τον ταχύτερο διακομιστή (που καθορίζεται από την εφαρμογή) ή επιλέξτε μία με το χέρι. Μπορείτε επίσης να αποφύγετε πολλούς διακομιστές χάρη στις πρόσθετες πληροφορίες φόρτωσης διακομιστή.

Η λίστα διακομιστών IPVanish βρίσκεται σε ξεχωριστή καρτέλα, αλλά έρχεται με μερικά πολύ χρήσιμα φίλτρα. Αυτά σας επιτρέπουν να ταξινόμηση διακομιστών ανά χώρα, χρόνος απόκρισης, φόρτωση διακομιστή, και αγαπημένα.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Και τα δύο δίκτυα VPN σας μεταφέρουν στο μενού ρυθμίσεων με ένα μόνο κλικ. Η λίστα του NordVPN είναι λίγο μεγαλύτερη, καθώς υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Το IPVanish έχει δύο ξεχωριστά μενού για γενικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις σύνδεσης. Ωστόσο, ο συνολικός αριθμός των επιλογών δεν είναι τόσο μεγάλος, κάνοντας αυτό το VPN λίγο πιο βασικό σε αυτό το τμήμα.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Εν τέλει, και τα δύο δίκτυα VPN παρέχουν αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN στους ιστοτόπους τους, αν προτιμάτε να εκτελέσετε μια προσαρμοσμένη ρύθμιση με μια διεπαφή τρίτου κατασκευαστή.

Νικητής για Ευκολία Χρήσης: NordVPN

Δεν θα απογοητευτείτε με το VPN όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης. Και τα δύο είναι απλά, σταθερά και όμορφα για να τα δούμε, αλλά το NordVPN προσφέρει μια διακριτική διασύνδεση με πολλές υπέροχες ρυθμίσεις.

Δοκιμάστε το NordVPN!

5. Συμβατότητα

Το IPVanish και το NordVPN μπορούν να εγκατασταθούν σε μια μεγάλη γκάμα πλατφορμών. Με εξαιρετικές εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και πολλές επιλογές για χειροκίνητες ρυθμίσεις, θα πρέπει να εξετάσουμε προσεχτικά τον νικητή εδώ.

Windows

Εάν η εφαρμογή των Windows για VPN σας δίνει πρόβλημα, ίσως δεν αξίζει τον κόπο. Ευτυχώς, κανένας παροχέας σε αυτή τη σύγκριση δεν πέτυχε την μπάλα εδώ.

Η υποστήριξη των Windows ξεκινά από τα Windows 7 και για τα IPVanish και για το NordVPN. Ωστόσο, Το NordVPN έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για παλαιότερες εκδόσεις, επιτρέποντας μια χειροκίνητη διαμόρφωση σε XP και Vista. Το IPVanish δεν το κάνει.

Μακ

Η συμβατότητα των Mac είναι ίση μεταξύ IPVanish και NordVPN. Για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τους, χρειάζεστε τουλάχιστον την έκδοση Yosemite (10.10).

Android

Και τα δύο δίκτυα VPN προσφέρουν μια ειδική εφαρμογή για διάφορες εκδόσεις Android. Το IPVanish είναι ελαφρώς καλύτερο, πηγαίνοντας μέχρι την έκδοση 4.0.3, οπότε μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή Android.

iOS

Η συσκευή σας iOS χρειάζεται τουλάχιστον έκδοση 9.0 για να εκτελέσετε εφαρμογές VPN. Μια άλλη κλήρωση!

Linux

Και τα δύο δίκτυα VPN μπορούν να λειτουργούν στο Linux, αλλά επικεντρώνονται γύρω από διαφορετικές διανομές. Επιλέξτε IPVanish εάν εκτελείτε το Ubuntu. Το NordVPN είναι κατάλληλο για χρήστες του Debian. Γενικά, η υποστήριξη του Linux είναι μάλλον περιορισμένη μεταξύ αυτών των δύο υπηρεσιών.

Δρομολογητές

Και τα δύο δίκτυα VPN διαθέτουν εξαιρετικά μαθήματα για δρομολογητές DD-WRT και Tomato, αλλά Το NordVPN προσφέρει υποστήριξη για μερικά επιπλέον firmware. Αυτοί οι οδηγοί μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι αν σας ενδιαφέρει τη δημιουργία ενός δρομολογητή VPN από μόνος σας.

Προρυθμισμένοι δρομολογητές με VPN είναι επίσης διαθέσιμοι σε ιστότοπους τρίτων μερών.

Άλλες πλατφόρμες

Το IPVanish λειτουργεί στις ακόλουθες πρόσθετες πλατφόρμες:

 • Chromebook
 • Windows Phone

Το NordVPN υποστηρίζει τις ακόλουθες πρόσθετες πλατφόρμες:

 • Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης (Chrome, Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer)
 • Μαυρο μουρο
 • Kodi
 • Κονσόλες μέσων και παιχνιδιών (μέσω δρομολογητή)
 • Έξυπνες τηλεοράσεις (μέσω δρομολογητή)

Νικητής για Συμβατότητα: NordVPN

Όσο το λογισμικό σας δεν είναι υπερβολικά παρωχημένο, θα έχετε μηδενικό πρόβλημα με οποιαδήποτε υπηρεσία. Το NordVPN υποστηρίζει περισσότερες πλατφόρμες και έχει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, καθιστώντας την πιο ευέλικτη επιλογή σε αυτή την κατηγορία.

Δοκιμάστε το NordVPN!

6. Ταχύτητα

Η κρυπτογράφηση σας κρατά ασφαλή online, αλλά επίσης απομακρύνεται από την ταχύτητά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχετε ένα σταθερά γρήγορο VPN.

Οι ταχύτητες VPN μπορούν να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον διακομιστή που έχετε επιλέξει. Επί πλέον, τα πράγματα μπορούν να πάρουν αφόρητα αργά αν προσθέσετε απόσταση από την εξίσωση.

Είναι το IPVanish και το NordVPN γρήγορο ή υποτονικό; Και ποια είναι καλύτερη? Δοκιμάσαμε διακομιστές σε 10 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις σημαντικές ερωτήσεις.

Οι δοκιμές μας διεξήχθησαν από την Ανατολική Ευρώπη. Για αναφορά, δείτε τις ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης χωρίς VPN:

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς βαθμολογήθηκαν τα IPVanish και NordVPN.

Υπηρέτης Ταχύτητα λήψης (Mbps) Ταχύτητα αποστολής (Mbps)
IPVanish NordVPN IPVanish NordVPN
Αυτόματο (πλησιέστερο) 69.54 70.05 32.63 32.61
Ρουμανία 64.38 55.90 30.81 34.15
Γερμανία 69.33 63.95 30.90 34.53
Ηνωμένο Βασίλειο 68.25 53.72 35.67 24.44
Πορτογαλία 50.54 33.93 24.13 30.00
Ισραήλ 53.14 34.52 31.09 11.62
Ηνωμένες Πολιτείες (Νέα Υόρκη) 43.44 54,35 22.91 27.61
Ηνωμένες Πολιτείες (Λος Άντζελες) 21.39 51.12 15.21 7.77
Ιαπωνία 0,53 28.09 1.16 2.02
Αυστραλία 10.67 24.56 0,35 1.97

Τα τελικά αποτελέσματα είναι σίγουρα εντυπωσιακά. Και τα δύο δίκτυα VPN ήταν πολύ γρήγορα στην Ευρώπη - το IPVanish έχει ελαφρώς καλύτερες ταχύτητες λήψης, ενώ το NordVPN αναλαμβάνει το προβάδισμα. Συνολικά, οι διαφορές είναι αμελητέες.

Το IPVanish παίρνει επίσης μια πειστική νίκη στο ισραηλινό διακομιστή, αλλά τα πράγματα παίρνουν μια στροφή για το χειρότερο μετά από αυτό. Το NordVPN έχει καλύτερα αποτελέσματα και στους δύο διακομιστές των ΗΠΑ και κυριαρχεί στις δοκιμές της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας.

Η κύρια λήψη - το NordVPN εκτελεί πολύ καλύτερα από το IPVanish σε απομακρυσμένους διακομιστές. Ήμασταν σε θέση να επιτύχουμε εξαιρετικές ταχύτητες με αυτό το VPN, παρόλο που η θέση δοκιμής μας ήταν χιλιάδες μίλια μακριά.

Παρόλα αυτά, το IPVanish δεν είναι πολύ απογοητευτικό, με εξαίρεση τον Ιαπωνικό διακομιστή. Προσπαθήσαμε να αλλάζουμε διακομιστές και να δοκιμάζουμε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά η σύνδεση παρέμεινε τρομερά αργή σε εκείνη την τοποθεσία. Κακή τύχη ή κακοί διακομιστές; Είτε έτσι είτε αλλιώς, το IPVanish δεν ήταν τόσο συνεπές όσο το NordVPN.

Νικητής για ταχύτητα: NordVPN

Το NordVPN ξεχωρίζει με εκπληκτικές ταχύτητες σε διακομιστές κοντά και μακριά. Οι ευρωπαϊκοί εξυπηρετητές της IPVanish επωφελήθηκαν από τις δοκιμές μας, αλλά αυτό το VPN έγινε λιγότερο και λιγότερο αποτελεσματικό από απόσταση.

Δοκιμάστε το NordVPN!

7. Servers και Network

Χιλιάδες servers και παγκόσμια κάλυψη είναι εξαιρετικά νέα εάν χρειάζεστε το VPN σας να είναι ευέλικτο. Υπάρχει μια ισχυρή περίπτωση που πρέπει να γίνουν για το VPN σε αυτή τη σύγκριση, αλλά ένας από αυτούς είναι ο σαφής νικητής εδώ.

Το NordVPN παρέχει κοντά σε 4.600 τυπικούς διακομιστές, από τους οποίους 4.400 υποστηρίζουν P2P. Επιπλέον, παίρνετε 460+ κρυμμένους διακομιστές, 30 διπλούς διακομιστές VPN, 3 διακομιστές VPN με κρεμμύδι, και 70+ με αποκλειστικές διευθύνσεις IP, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό σε μια επιβλητική 5.100+ διακομιστές σε 60 χώρες.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Πολλοί πάροχοι δεν έχουν τους πόρους να κερδίσουν αυτό το πακέτο. Ο κατάλογος των NordVPN στις ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός - με 1,750+ διαθέσιμους διακομιστές σε αυτήν την περιοχή, δεν είναι περίεργο αυτό το VPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την πρόσβαση στο περιεχόμενο των ΗΠΑ.

Κανονικά, θα έπαιρνα επαίνους στην IPVanish για το δίκτυό της με αξιοπρεπή μεγέθους.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Αλλά όταν συγκρίνεται με το NordVPN, μπορείτε να δείτε πώς 1.300 διακομιστές σε 50 χώρες ξαφνικά δεν φαίνεται να είναι μεγάλη υπόθεση. Επιπλέον, η IPVanish δεν διαθέτει τις κατηγορίες ειδικότητας που μπορείτε να βρείτε στη λίστα διακομιστών του NordVPN.

Ακόμα, πρέπει να δώσουμε στηρίγματα για τη συνολική κάλυψη. Το IPVanish είναι ισοδύναμο με το NordVPN, τουλάχιστον εδώ.

Νικητής για διακομιστές και δίκτυο: NordVPN

Το NordVPN διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα εξυπηρετητών στην αγορά και δείχνει. Το IPVanish είναι αξιοπρεπές από μόνο του, αλλά κάνει ένα βήμα πίσω σε αυτή τη σύγκριση.

Δοκιμάστε το NordVPN!

8. Απόρρητο και ασφάλεια

Στην επιφάνεια, και τα δύο VPN παίρνουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Η κρυπτογράφηση είναι σε σημείο και η καταγραφή μηδενικών δεδομένων υπόσχεται στις πολιτικές απορρήτου.

Και πάλι, θα χρειαστεί να πάμε βαθύτερα για να βρούμε ποιο VPN παίρνει τη νίκη.

Πολιτική καταγραφής

Το NordVPN έχει ένα σαφές πλεονέκτημα όταν πρόκειται για δικαιοδοσία. Είναι εγγεγραμμένος στον Παναμά - ένα ασφαλές καταφύγιο χωρίς νόμους περί διατήρησης δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στο NordVPN να εγγυηθεί μια πολιτική μη λογαρίθμων.

Υπάρχουν περισσότερα - ο Παναμάς δεν αποτελεί μέρος του 5/9/14-Συμμαχίες επιτήρησης ματιών, που διατηρεί τους χρήστες ασφαλείς από ενδεχόμενη κυβερνητική κατασκοπεία. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με την αμερικανική IPVanish.

Τώρα, αυτό δεν πρέπει να είναι ένα τεράστιο θέμα, σωστά? Μετά από όλα, το IPVanish λειτουργεί επίσης με αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής - αλλά το αρχείο του δεν είναι καθαρό.

Πίσω το 2016, η IPVanish παρέδωσε ευαίσθητα δεδομένα χρήστη στο Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας. Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμες σε μια έρευνα σχετικά με την κακοποίηση παιδιών και την πορνογραφία που διεξάγεται εκείνη τη στιγμή. Η δικαιοσύνη όντως εξυπηρετείται, αλλά στο τέλος, η IPVanish είχε ψέματα για την απαίτησή τους για μηδενικά αρχεία. Περιττό να πούμε ότι οι άνθρωποι δεν ήταν ευχαριστημένοι.

Τα καλά νέα είναι το StackPath (ο νέος ιδιοκτήτης IPVanish από το 2017) εισήγαγε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στην υπηρεσία και σήμερα αυτό το VPN θα πρέπει να προσφέρει πραγματικά άψογη ιδιωτικότητα. Ωστόσο, η εγγύηση αυτή δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί.

Κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα

Και τα δύο VPN εφαρμόζουν κρυπτογράφηση AES-256, η οποία είναι μεγάλη είδηση ​​για όσους ασχολούνται με την ασφάλεια. Κρυπτογράφηση 256-bit θεωρείται εξαιρετικά ισχυρή και πρακτικά άθραυστη.

Το NordVPN κάνει ένα επιπλέον βήμα προσθέτοντας Perfect Forward Secrecy στο μείγμα. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι οι περίοδοι σύνδεσης VPN είναι ακόμα πιο ασφαλείς με τα δυναμικά κλειδιά κρυπτογράφησης αντί για στατικά.

Το πρωτόκολλο OpenVPN χρησιμοποιείται έντονα και από τις δύο υπηρεσίες. Ως βιομηχανικό πρότυπο, μπορείτε να βρείτε εγγενή υποστήριξη για αυτό στις εφαρμογές των Windows, Mac και Android. IKEv2 / IPSec είναι επίσης διαθέσιμη.

Εκτός από τα OpenVPN και IKEv2 / IPSec, Το IPVanish λειτουργεί με PPTP και L2TP / IPSec.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το NordVPN διαθέτει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο χαρακτηριστικών ασφαλείας. ο η αποκλειστική σουίτα CyberSec παρέχει προστασία αποκλεισμού και προστασία από κακόβουλο λογισμικό. Μπορείτε επίσης να πάρετε δύο διαφορετικούς διακόπτες θανάτου και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις DNS, με την επιλογή χρήσης του DNS που προτιμάτε ή αυτών που παρέχονται από το NordVPN. Διπλοί διακομιστές VPN συμπεριλαμβάνονται επίσης.

Το IPVanish δεν είναι πολύ πίσω, αλλά δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο βάθους. Ο διακόπτης kill είναι εκεί, αλλά έχετε μόνο ένα για ολόκληρη τη σύνδεσή σας - Το NordVPN διαθέτει ένα δεύτερο για συγκεκριμένες εφαρμογές. ο Προστασία διαρροής DNS είναι επίσης βασικό σε σύγκριση με την προσφορά του NordVPN, αφού δεν μπορείτε να εισάγετε τις δικές σας ρυθμίσεις DNS.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Στην άκρη, Το IPVanish σάς επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα τους αριθμούς των θυρών OpenVPN, και υπάρχει ένα χαρακτηριστικό συσκότισης. Η πρόσθετη μυστικότητα είναι συχνά απαραίτητη σε χώρες με βαριά λογοκρισία στο διαδίκτυο - που είπε, να έχετε κατά νου IPVanish είναι σήμερα μπλοκαριστεί στην Κίνα.

Εάν θέλετε ένα VPN που λειτουργεί επίσης στην Κίνα, το NordVPN είναι η τέλεια επιλογή. Όπως και το IPVanish, προσφέρει επίσης επιπλέον θόλωση - αλλά εδώ, έχετε εκατοντάδες ειδικούς διακομιστές.

IPVanish vs NordVPN Σύγκριση - Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς το 2020;

Αυτή η σύνθετη ρύθμιση θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν τη χρειάζεστε, καθώς οι τυπικοί διακομιστές δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια λειτουργίας Obfuscated.

Νικητής για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα: NordVPN

Το IPVanish διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση και πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά η δικαιοδοσία των ΗΠΑ μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τη συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής. Το NordVPN έρχεται μπροστά σε κάθε πτυχή αυτής της κατηγορίας, κερδίζοντας μια πειστική νίκη.

Δοκιμάστε το NordVPN!

9. Τελική ετυμηγορία

Ένα καθαρό σκούπισμα για το NordVPN - Η IPVanish θέτει ένα αξιοπρεπή αγώνα, αλλά πέφτει πίσω σε κάθε μία από τις οκτώ συγκρίσεις μας. Ανεξάρτητα από αυτό που ψάχνετε, το NordVPN θα κάνει πιθανώς καλύτερη δουλειά από τον ανταγωνιστή του.

Το NordVPN έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για streaming, με ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και σταθερά υψηλές ταχύτητες. Επίσης αφήνει μηδενικές αμφιβολίες ως προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια - κάτι το IPVanish δεν επιτυγχάνει.

Είναι δύσκολο για κάθε πάροχο να πάει ενάντια στο NordVPN. Το IPVanish δεν είναι απαραιτήτως κακή υπηρεσία - είναι γρήγορη, γυαλισμένη και έχει πολλά να προσφέρει. Συνολικά, μια μεγάλη εναλλακτική λύση για να εξετάσετε εάν δεν ενδιαφέρεστε πολύ για streaming.

Αλλά η κατώτατη γραμμή είναι σαφής. Το NordVPN αποδεικνύει τη μεγαλύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση σε αυτή τη σύγκριση, δίνοντάς σας πολύ περισσότερη αξία για τα χρήματά σας.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me