Πώς να κάνετε κάθε εμφάνιση στο KIJK εκτός Ολλανδίας


Θέλεις να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ολλανδική τηλεόραση όπως SBS6, Net5 και Veronica, ή να πάρετε μια νέα προοπτική στις ολλανδικές ειδήσεις με Hart van Nederland? Στη συνέχεια, χρειάζεστε πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα ροής KIJK!

Δυστυχώς, Το KIJK χρησιμοποιεί τεχνολογία γεωγραφικού εντοπισμού για να εμποδίσει μεγάλο μέρος του περιεχομένου του για θεατές εκτός των Κάτω Χωρών. Κάποια παρελθόντα επεισόδια είναι διαθέσιμα για ροή οπουδήποτε, αλλά οι καλύτερες και νεότερες εκπομπές μπορούν να προβληθούν μόνο στη χώρα.

Αυτά είναι κακά νέα για τους Ολλανδούς ταξιδιώτες και τους εκπατριστές, μαζί με τους οπαδούς της μεγάλης ολλανδικής τηλεόρασης παντού Εάν δεν διαθέτετε Ολλανδία IP, λείπετε - εκτός εάν χρησιμοποιείτε VPN να παρακάμψει το geoblocking του KIJK!

VPN υψηλής ποιότητας έχουν ολλανδικούς διακομιστές ξεκλειδώστε τα ρεύματα του KIJK από οπουδήποτε στον κόσμο, δίνοντάς σας απεριόριστη πρόσβαση στην ολόκληρη βιβλιοθήκη του διαδικτυακού δικτύου.

Θα σας δείξουμε πώς έχει γίνει και επίσης να σας δώσουμε συμβουλές για την εύρεση ενός VPN που παρέχει ομαλή ροή χωρίς ενοχλήσεις. Ακολουθήστε τον γρήγορο οδηγό μας, και θα είστε streaming κάθε επίδειξη που θέλετε στο KIJK σε καμία περίπτωση, καθόλου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Πώς να παρακολουθήσετε KIJK Anywhere: Γρήγορος οδηγός

Χρειάζεται μόνο τέσσερα εύκολα βήματα για να ξεμπλοκάρετε το KIJK.

 1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στην Ολλανδία - NordVPNείναι η # 1 επιλογή μας για εύκολη πρόσβαση και εξαιρετική ποιότητα streaming!
 2. Λήψη και έναρξη του VPN σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες του παρόχου για να εγκατασταθεί.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ολλανδία.
 4. Έχετε κάνει όλα - πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του KIJK και απολαύστε!

Ξεκινήστε την παρακολούθηση ΤΩΡΑ!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το KIJK

KIJK geoblocks πολλά από τα ρέματα της εκτός των Κάτω Χωρών. Έτσι εάν ζείτε ή ταξιδεύετε πέρα ​​από τα σύνορα της χώρας, θα χρειαστείτε ένα VPN για να δείτε πώς η τελευταία νύφη αντιδρά στις επιλογές της γαμήλιας ημέρας του αρραβωνιαστικιού στο Als de Bruid van Huis Is ή ρέει τα άλλα αγαπημένα ολλανδικά shows σας.

Δημιουργώντας μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ της συσκευής σας και ενός ολλανδικού διακομιστή, το VPN σας κάνει να φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση στο KIJK από την Ολλανδία. Θα είστε σε θέση επίσης να ξεκλειδώσετε γεωγραφικές υπηρεσίες όπως το Netflix και ακόμη και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πάνω από αυτό, το VPN θα σας κάνει προστατέψτε τη σύνδεσή σας από κακόβουλες επιθέσεις και να διατηρείτε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς και ανώνυμες. Κανείς κυβερνητικός πράκτορας ούτε ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν θα έχει καμία ιδέα για το τι κάνετε online.

Για την καλύτερη εμπειρία KIJK, θα χρειαστείτε ένα VPN που λειτουργεί διακομιστές υψηλής ταχύτητας στην Ολλανδία και σας δίνει απεριόριστο εύρος ζώνης. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη σύνδεσή σας να πέσει στα μισά του δρόμου μέσα από ένα νέο επεισόδιο του Dokter Tinus!

Είναι επίσης ωραίο να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που σας επιτρέπει να κάνετε συνδέστε ταυτόχρονα πολλές συσκευές, έτσι ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να παρακολουθήσει τις αγαπημένες τους εκπομπές χωρίς να αγωνιστεί σε μια οθόνη.

Για να εξασφαλίσετε τα δεδομένα σας και να προστατέψετε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο, αναζητήστε ένα VPN με λειτουργίες ασφάλειας υψηλού επιπέδου, όπως Κρυπτογράφηση 256-bit, μια αυστηρή no-logs πολιτική, και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του KIJK

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN συνδυάζει υψηλές ταχύτητες, απεριόριστο εύρος ζώνης, και κορυφαία ασφάλεια για να σας προσφέρουμε την ομαλότερη εμπειρία streaming KIJK. Με πάνω 5.000 διακομιστές για να διαλέξετε από 62 χώρες, μεταξύ άλλων 291 στις Κάτω Χώρες, ποτέ δεν θα εξαντληθούν εικονικές τοποθεσίες.

Με τη μοναδική τεχνολογία SmartPlay, το NordVPN καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη ροή οποιουδήποτε περιεχομένου με geoblock. Το VPN είναι σε θέση να εντοπίστε το διακομιστή που χρειάζεστε για να παρακάμψετε το geoblock εσείς αντιμετωπίζετε και κάνετε αυτόματα τον διακόπτη.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, προσπαθήσαμε να παρακολουθήσουμε το KIJK από έναν αμερικανικό διακομιστή και να αποκτήσαμε απρόσκοπτη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να επιλέγουμε χειροκίνητα μια νέα θέση στην Ολλανδία - Το SmartPlay έκανε όλη τη δουλειά για εμάς!

Το NordVPN προστατεύει επίσης τις προσωπικές σας πληροφορίες με κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος. Στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας δύο φορές χρησιμοποιώντας ένα διπλό πρωτόκολλο VPN.

Η εντυπωσιακή υπηρεσία all-around έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές πελατών από το NordVPN και μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κινδύνους με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Παρακολουθήστε με το NordVPN Τώρα!

2. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά, και δείχνει πραγματικά πότε μετακινείτε περιεχόμενο KIJK! Με απεριόριστο εύρος ζώνης, μπορείτε να πείτε αντίο να καθυστερήσει και να γλιτώσει και να καλωσορίσω στους μαραθώνες του MasterChef Holland.

Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστές στο Άμστερνταμ, στο Ρότερνταμ και στη Χάγη. Ωστόσο, το ExpressVPN δεν είναι απλά ιδανικό για streaming. Τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας σημαίνουν ότι τα δεδομένα σας θα είναι πάντα ασφαλή.

Το ExpressVPN προσφέρει εξαιρετικό 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω διαδικτυακής συνομιλίας, εάν έχετε οποιεσδήποτε ζημίες (αν και αμφιβάλλουμε σοβαρά ότι θα), καθώς και α 30-ημερών, χωρίς ερωτήσεις, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τις εφαρμογές Android και iOS.

Για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει αυτό το VPN με αστραπιαία ταχύτητα, ελέγξτε τι έχουν οι πραγματικοί χρήστες για το ExpressVPN.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Παρακολουθήστε με το ExpressVPN Τώρα!

3. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost είναι μια κορυφαία επιλογή για streaming KIJK από οπουδήποτε στον κόσμο. Του σταθερά γρήγορες ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης εξασφαλίστε την απρόσκοπτη παρακολούθηση των εχθρών.

Στην πραγματικότητα, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του CyberGhost περιλαμβάνει ένα προεπιλεγμένο προφίλ ροής για να βελτιστοποιήσετε την προβολή σας με μερικά μόνο κλικ! Με το CyberGhost, μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 6.000 διακομιστές σε 90+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 110 διακομιστές υψηλής ταχύτητας στην Ολλανδία.

CyberGhost χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου θα διατηρήσετε τη σύνδεσή σας ιδιωτική και μπορείτε να δοκιμάσετε την χωρίς κινδύνους με ένα γενναιόδωρο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, με δωρεάν δοκιμές έως 7 ημέρες για Android, iOS και Windows.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Παρακολουθήστε με το CyberGhost τώρα!

Περίληψη

Εάν βρίσκεστε εκτός Ολλανδίας και δεν μπορείτε να περιμένετε να καλύψετε όλες τις αγαπημένες σας προσφορές KIJK, ένα VPN θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε το geoblocking και προβάλλετε τις εκπομπές που αγαπάτε. Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος πρόσβασης στο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο ασφαλώς και ανώνυμα.

Εάν είστε νέοι σε VPN, έχουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό μόνο για εσάς, καλύπτοντας όχι μόνο τι VPNs κάνουν αλλά πώς το κάνουν. Είναι μεγάλη ανάγνωση για όσους ανησυχούν για το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο.

Και έχουμε κάτι ακόμα καλύτερο για εσάς - μια συλλογή του τις καλύτερες προσφορές που διατίθενται επί του παρόντος στα κορυφαία VPN, ενημερώνονται τακτικά από τα πλεονεκτήματα των κυνηγών μας!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me