Πώς να παρακολουθήσετε M6 εκτός Γαλλίας


Ίσως είστε ένας Γάλλος ταξιδιώτης που δεν μπορεί να σταθεί για να χάσει ένα επεισόδιο του Scénes de Ménages ενώ είστε στο εξωτερικό. Ίσως μαθαίνετε γαλλικά και θα ήθελα να εντείνω τις ικανότητές σας, δίδοντας στον εαυτό σας ένα γέλιο και να παρακολουθείτε Kaamelott. Ίσως είστε ένας γαλλικός ομιλητής που ζει εκτός Γαλλίας και θέλει μια νέα επίδειξη να μιλήσει και να το ξέρει αυτό Ο μοναδικός συνδυασμός της M6 με γαλλικές και αμερικανικές παραστάσεις είναι το ιδανικό μέρος για να το βρείτε.

Όποια και αν είναι ο λόγος που θέλετε να παρακολουθήσετε το M6, ένα πράγμα σας σταματά να το κάνετε: M6 μόνο αερα στη Γαλλία και βλέποντας το έξω από τα σύνορα της χώρας μπορεί να είναι κοντά στο αδύνατο.

Αλλά μην φοβάσαι! Μπορείτε εύκολα διορθώστε αυτό το πρόβλημα, αποκτώντας ένα καλό VPN και συνδέοντας σε ένα διακομιστή στη Γαλλία. Μόλις έχετε το σωστό VPN, η απεριόριστη πρόσβαση στις εκπομπές του M6 είναι δική σας!

Πώς να παρακολουθήσετε: Γρήγορος οδηγός

Για να παρακολουθήσετε M6 έξω από τη Γαλλία, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε πέντε απλά βήματα:

  1. Επιλέξτε έναν πάροχο VPN προσφέροντας servers στη Γαλλία. Δείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας παρακάτω, όπως CyberGhost VPN.
  2. Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας.
  3. Επιλέξτε έναν γαλλικό διακομιστή από τη λίστα διαθέσιμων διακομιστών του VPN και να συνδεθείτε.
  4. Μεταβείτε στον ιστότοπο 6Play για να αποκτήσετε πρόσβαση στη ροή M6 και επιλέξτε την εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  5. Απολαύστε την απρόσκοπτη ροή των αγαπημένων σας γαλλικών εκπομπών!

Ξεκινήστε την παρακολούθηση ΤΩΡΑ!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε M6 εκτός Γαλλίας

Πλέον Τα τηλεοπτικά δίκτυα μπορούν να μεταδίδονται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές λόγω συμφωνιών αδειοδότησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δίκτυο M6 είναι διαθέσιμο μόνο στη Γαλλία. Ωστόσο, μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα αυτόν τον γεωγραφικό περιορισμό και να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εκπομπές M6 αν διαθέτετε ένα VPN, το οποίο αλλάζει τη διεύθυνση IP σας με βάση τη θέση του διακομιστή που επιλέγετε. Μόλις χρησιμοποιήστε ένα VPN για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στη Γαλλία και θα έχετε την ίδια πρόσβαση στο M6 όπως κάποιος που παρακολουθεί στο σπίτι στο Παρίσι!

Ένα VPN προστατεύει επίσης το ιδιωτικό σας απόρρητο, κρυπτογραφώντας τη δραστηριότητα και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας την ανωνυμία του ιστού σας. Ενώ υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN που διατίθενται στην αγορά, ορισμένα από αυτά πωλούν τα δεδομένα σας σε τρίτους ακριβώς όπως κάνουν οι ISP. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα που δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο.

Κατά την επιλογή ενός VPN για να παρακολουθήσετε το M6 στο εξωτερικό, η κορυφαία προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η εύρεση ενός VPN με εξαιρετική απόδοση ροής και ένα υψηλή αρίθμηση γαλλικών διακομιστών. Η καλή απόδοση ροής απαιτεί μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση για να αποφευχθεί ο πονοκέφαλος της προσωρινής αποθήκευσης, ενώ ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών στη Γαλλία βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητές σας να βρείτε ένα με χαμηλή επισκεψιμότητα.

Θα θέλετε επίσης ένα VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης και, ιδανικά, διακομιστές βελτιστοποιημένους για ροή.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση της M6 εκτός Γαλλίας

1. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των VPN και θέλετε να συνδυάσετε κορυφαία απόδοση με εύκολη ρύθμιση και ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, τότε το CyberGhost είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Αυτό το VPN δεν λαμβάνει συντομεύσεις με ασφάλεια, προσφέροντας κρυπτογράφηση AES-256, πολλαπλά πρωτόκολλα σήραγγας και έναν αυτόματο διακόπτη καταστροφής που σας κρατά κρυφό ακόμη και αν διακόπτεται η σύνδεση του διακομιστή σας.

CyberGhost έχει επίσης 240 διακομιστές στη Γαλλία, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για streaming M6 στο εξωτερικό - ένας από τους πολλούς λόγους που είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των αρχάριων VPN και των επαγγελματιών.

Για να έχετε την καλύτερη τιμή σε αυτό το VPN, θα χρειαστείτε μια μακροπρόθεσμη συνδρομή, αλλά μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να κάνετε αυτή τη δέσμευση χωρίς να γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει για εσάς. CyberGhost προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας 1 μέρας για τα Windows και μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για κινητές εφαρμογές, ιδανικό για χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν πρώτα τις υπηρεσίες τους. Υπάρχει επίσης a Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για συνδρομητές.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

2. NordVPN

Πώς να παρακολουθήσετε M6 εκτός Γαλλίας

Αν ψάχνετε για ένα VPN που παρέχει εντυπωσιακές ταχύτητες, αξεπέραστη ασφάλεια και ένα από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα δίκτυα εξυπηρετητών, τότε το NordVPN είναι για εσάς.

NordVPN's Τεχνολογία SmartPlay επιτρέπει στους χρήστες της να παρακάμπτουν γεωγραφικούς περιορισμούς από streaming ιστοσελίδων από όλο τον κόσμο, παρέχοντας σας ευκολία και απεριόριστη πρόσβαση στις αγαπημένες σας παρουσιάσεις M6. Η επικέντρωσή της στην απόδοση ροής και την πλήρη κάλυψη των ταυτοτήτων των χρηστών καθιστά το NordVPN κορυφαίο όνομα στη βιομηχανία VPN, με ικανοποιημένους πελάτες που αναζητούν τις υπηρεσίες του.

Αν και η εγγραφή σας στο NordVPN μπορεί να κοστίσει λίγο περισσότερο από ό, τι χρεώνεται με άλλα δίκτυα VPN, το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για το αν το αγαπάτε.

Το NordVPN προσφέρει 157 γαλλικοί διακομιστές, πολλές από αυτές βελτιστοποιήθηκαν για streaming.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

3. Express VPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Με τις κορυφαίες ταχύτητες σύνδεσης και την αποδεδειγμένη δέσμευση για ιδιωτικό απόρρητο, το ExpressVPN συνιστάται ιδιαίτερα για τηλεθεατές που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο M6 πέρα ​​από τα σύνορα της Γαλλίας.

Τρεις γαλλικές τοποθεσίες διακομιστών μπορεί να μην φαίνεται αρκετά, αλλά αυτή η δυνατότητα VPN να παραδώσει σταθερά γρήγορες, σταθερές συνδέσεις και απεριόριστο εύρος ζώνης όπου κι αν λειτουργεί, μας έχει πείσει ότι θα απολαύσετε ομαλή ροή του M6 ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι χρήστες εμπιστεύονται το ExpressVPN όταν πρόκειται για την προστασία της ανωνυμίας τους και για την απασφάλιση της πρόσβασης σε περιεχόμενο με γεωγραφική δέσμευση.

Ενώ αυτό το VPN μπορεί να είναι μια πιο ακριβή επιλογή από πολλούς από τους ανταγωνιστές του, τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα VPN στην αγορά, 24/7 ζωντανή υποστήριξη, και είναι 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων αξίζει τον κόπο σας να δούμε τι σας προσφέρει η ExpressVPN. Υπάρχει επίσης α Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για συσκευές Android και iOS.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

4. VyprVPN

Πώς να παρακολουθήσετε M6 εκτός Γαλλίας

Όταν ψάχνετε για ένα VPN για να παρακολουθήσετε M6 όταν δεν είστε στη Γαλλία, η σύνδεση με τις ταχύτητες με αστραπές είναι απαραίτητη. Η VyprVPN παρέχει αυτές τις ταχύτητες, εν μέρει επειδή ανήκει στον Golden Frog, έναν όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων δικό του διακομιστικό.

Οι πρόσφατες επεκτάσεις της βάσης διακομιστών της εταιρείας στη Γαλλία σημαίνουν ότι θα έχετε εύκολη πρόσβαση στο M6 από οπουδήποτε. Το VyprVPN εδρεύει στη γειτονική Ελβετία, μια χώρα με εθνική δέσμευση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο παροχέας έχει κερδίσει πάνω από ένα μεγάλο μερίδιο ικανοποιημένων πελατών.

VyprVPN προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και ασφάλεια του πρωτοκόλλου OpenVPN.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι αν και το VyprVPN προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών, χρειάζεται λίγη δουλειά για να ακυρωθεί η υπηρεσία για να αποφευχθεί η χρέωση.

Προβολή εκπτώσεων VyprVPN

5. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

PrivateVPN προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα VPN - ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων, η δυνατότητα παράκαμψης των γεωγραφικών περιορισμών, μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων για την προστασία της ανωνυμίας σας και ένα αυτόματο διακόπτη καταστροφής. Αυτά τα χαρακτηριστικά εγγυώνται ότι δεν θα θυσιάσετε την ηλεκτρονική σας ασφάλεια για να παρακολουθήσετε προγράμματα M6 εκτός της Γαλλίας.

Το PrivateVPN είναι επίσης ένα εξαιρετική υπηρεσία VPN για αρχάριους. Χάρη στην ενημερωτική ιστοσελίδα και είναι απλές επιτραπέζιες και κινητές εφαρμογές, οι πρώτοι χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συνδεθούν για να μεταδώσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές.

Ενώ το PrivateVPN προσφέρει υποστήριξη 24/7 για τους πελάτες του, δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, οπότε οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν μια τυποποιημένη φόρμα επικοινωνίας για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Αυτό γενικά σημαίνει πιο αργό χρόνο απόκρισης από ό, τι με τα άλλα δίκτυα VPN σε αυτήν τη λίστα. Παρόλα αυτά, η εξαιρετική υπηρεσία του PrivateVPN εντυπωσίασε πολλούς ευχαριστημένους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας με το 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Δείτε τις προσφορές PrivateVPN

Περίληψη

Με ένα VPN, μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες ανέσεις - όπως η παρακολούθηση των αγαπημένων σας M6 δείχνει - είναι δυνατόν σε μέρη που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι. Απλά θυμηθείτε να επιλέξτε μια υπηρεσία με υψηλή βαθμολογία που μπορεί να σας προσφέρει 99,9% uptime χωρίς όρια ταχύτητας ή bandwidth για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής. Εκτός από την ανύψωση του geoblock του M6, ένα καλό VPN καλύπτει επίσης την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε η περιήγησή σας στο διαδίκτυο να είναι ανώνυμη και ασφαλής.

Με άλλα λόγια, τα VPN είναι για όλους, όχι μόνο για χρήστες που θέλουν να μάθουν πώς να παρακολουθήσουν M6 εκτός Γαλλίας. Και για να βοηθήσετε όλους να συνδεθούν με ένα αξιόπιστο VPN, ακόμα και αν βρίσκονται σε περιορισμένο προϋπολογισμό, παρακολουθούμε συνεχώς τις καλύτερες προσφορές για συνδρομές VPN.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή CyberGhost τώρα

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me