Muat turun VPN Percuma – Top 5 VPN untuk 2020


Banyak laman web di luar sana mendakwa mempunyai muat turun VPN percuma, tetapi jika anda menghabiskan masa untuk menyaringnya, anda akan menyedari bahawa VPN yang mereka tawarkan sama ada:

 • Tidak boleh dimuat turun secara langsung tanpa mendaftar
 • Tidak benar-benar percuma, atau
 • Adakah kualiti super rendah dan tidak akan memberikan perkhidmatan yang anda cari

Berbeza, kebanyakan VPN berikut boleh dimuat turun tanpa perlu mendaftarkan maklumat peribadi, seperti nama, alamat e-mel, dan nombor kad kredit anda. Ini bukan sahaja bermula dengan VPN anda, tetapi juga membolehkan anda mengekalkan privasi anda - yang mungkin salah satu sebab yang anda mahukan VPN di tempat pertama.

Kerana kebanyakan VPN yang kami bincangkan adalah percuma, mereka akan mempunyai beberapa kelemahan berbanding dengan perkhidmatan premium anda perlu bayar. Ini biasanya bermakna mereka mengehadkan data anda, dengan harapan bahawa anda akan membuat keputusan untuk menaik taraf kepada pelan berbayar, atau mereka menunjukkan kepada anda iklan. (Mereka perlu membayar bil entah bagaimana, kan?)

Yang menyatakan, VPN ini masih banyak ditawarkan. Oleh itu, sama ada anda memerlukan VPN untuk mengakses kandungan yang dihadkan oleh geo, melindungi anda daripada penggodam, atau memberikan nama tanpa nama semasa melayari web, kemungkinan anda akan mendapati yang tepat untuk anda.

1. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

Kami tahu apa yang anda fikirkan. Express bukanlah VPN percuma. (Sebenarnya, ia adalah jenis di sisi mahal.) Jadi apa yang dilakukan pada senarai ini?

Nah, VPN lain yang disenaraikan di sini semuanya cukup padat, dan bergantung pada sebab yang anda perlukan VPN, mereka mungkin mendapat pekerjaan yang baik. Tetapi kami tidak akan melakukan usaha yang wajar jika kami tidak memberi tahu anda masuk ke VPN yang kami tahu merangkumi semua pangkalan dan tidak akan mengecewakan.

Dari terbukti, keselamatan kedap udara, untuk membuka sekatan kandungan geo-terhad seperti Netflix AS dan laman web yang ditapis di China, untuk memberikan kelajuan kilat cepat yang anda perlukan untuk mengurai dan penstriman tanpa penyediaan, Express mempunyai semua kualiti yang anda perlukan dalam VPN.

Plus, Express mempunyai jaminan wang kembali 30 hari, jadi jika anda hanya memerlukan VPN untuk mengatakannya, perjalanan ke China atau ke tempat di mana anda akan bergantung kepada WiFi awam, anda boleh mendapatkannya secara percuma.

 • Beribu-ribu pelayan di 90+ ​​negara untuk kelajuan yang tiada tandingan dan akses ke kandungan di seluruh dunia
 • Pelayan dioptimumkan, sesuai untuk filem streaming dan muat turun torrents
 • Enkripsi ketenteraan untuk melindungi anda dari pengawasan dan peretasan
 • Dasar tiada log yang terbukti supaya tiada siapa yang boleh menjejaki aktiviti dalam talian anda
 • Serasi dengan berpuluh-puluh platform dan peranti, termasuk Windows, Mac, Linux, Android, iOS, dan Chromebook

Muat turun VPN

Klik di sini untuk membaca ulasan dari salah seorang pakar kami, dan untuk melihat apa yang dikatakan pengguna sebenar tentang ExpressVPN.

Express sangat mudah untuk memuat turun dan memasang. Tetapi jika anda memerlukan panduan, ikuti langkah-langkah ini.  

2Bercerita

Peranti bercelaru

Versi percuma Windscribe mempunyai beberapa batasan berbanding dengan pelan berbayar mereka, seperti membataskan penggunaan data hingga 10 GB sebulan, dan hanya membiarkan anda mengakses 10 pelayan, yang berpotensi boleh memperlahankan kelajuan internet anda. Yang menyatakan, ia masih mempunyai beberapa ciri hebat.  

 • Bypass firewall besar China dan blok Netflix VPN AS
 • Aplikasi untuk semua platform utama, termasuk panduan pemasangan router, supaya anda boleh menyulitkan semua peranti di rumah anda
 • Tiada log disimpan, jadi anda akan mendapat privasi tanpa kompromi semasa semua aktiviti dalam talian anda
 • Bunuh suis jadi alamat IP anda tidak akan didedahkan, walaupun anda kehilangan sambungan VPN anda
 • Alat Bonus yang menghalang iklan, mengalih keluar pelacak dari laman media sosial, dan melumpuhkan cap jari pelayar

Muat turun VPN

Semak ulasan pakar dan ulasan pengguna kami di sini.

3. Hide.me

Muat turun VPN Percuma - Top 5 VPN untuk 2020

Versi Hide.me percuma membolehkan sehingga 2 GB data sebulan. Walaupun anda tidak akan mempunyai pilihan untuk menggunakan protokol OpenVPN yang selamat, banyak protokol lain boleh didapati, termasuk PPTP, L2TP, IPsec, SoftEther, SSTP, dan SOCKS. Perasaan lain adalah bahawa tidak seperti beberapa VPN percuma lain, Hide.me tidak akan membombardir anda dengan iklan. Pada sisi negatifnya, ia tidak akan memberi anda akses kepada Netflix AS.

 • Tiada log pada aktiviti pengguna, jadi mereka tidak akan menjejaki apa yang anda lakukan dalam talian
 • Boleh digunakan pada Windows, Mac, Android, dan iOS
 • Membolehkan P2P pada kebanyakan pelayan, jadi anda boleh memuat turun torrents
 • Membunuh suis yang secara automatik memotong internet anda jika anda kehilangan sambungan VPN anda - memastikan bahawa alamat IP anda tidak pernah bocor

Muat turun VPN

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Hide.me, klik di sini untuk melihat ulasan pakar kami dan baca pendapat pengguna.

4. Opera

Muat turun VPN Percuma - Top 5 VPN untuk 2020

Tidak seperti VPN tradisional, Opera sebenarnya adalah pelayar web dengan VPN terbina dalam. Ini bermakna bukannya menyulitkan dan menjalankan semua aktiviti internet anda melalui pelayan mereka, satu-satunya aktiviti yang dicagarkan adalah apa yang berlaku melalui penyemak imbas mereka.

Kelemahan lain yang ketara apabila membandingkannya dengan beberapa VPN lain, adalah bahawa ia tidak akan membawa anda AS Netflix, tidak boleh digunakan di China, dan tidak membenarkan torrenting. Juga, walaupun mereka tidak menjejaki aktiviti internet anda, mereka log beberapa butiran teknikal mengenai peranti anda. Masih, jika anda hanya ingin melayari web dengan selamat dan tanpa nama, itu alat yang hebat - terutamanya memandangkan ianya percuma.

 • Blok iklan dan alihkan pelacak iklan dari tapak web yang anda lawati
 • Serasi dengan Windows, Mac, dan Linux
 • Mengamankan data web anda menggunakan penyulitan AES 256-bit gred tentera

Muat turun VPN

Baca lebih lanjut mengenai Opera - termasuk kajian pakar dan penilaian pengguna kami - di sini.

5. Hotspot Shield

peranti perisai hotspot

Hotspot Shield telah lama menjadi pilihan popular di kalangan pengguna yang mencari VPN percuma yang boleh dipercayai. Dan diberi hakikat bahawa mereka telah diuji, dan telah terbukti menawarkan beberapa kelajuan terpantas di pasaran, Tidak hairanlah mereka mempunyai banyak peminat.

Mereka menyokong versi percuma mereka dengan menunjukkan iklan, tetapi kebanyakan pengguna sepatutnya tidak keberatan. Yang berkata, jika iklan mengganggu anda, anda sentiasa boleh meningkatkan kepada pelan premium.

 • Kelajuan internet yang tiada tandingannya
 • Membenarkan pengguna sehingga 500 MB data setiap hari
 • Serasi dengan semua sistem operasi utama, termasuk Windows, Mac, Android dan iOS
 • Menyokong P2P, jadi anda boleh merentasi kandungan jantung anda

Muat turun VPN

Klik di sini untuk membaca ulasan pakar dan mengetahui pengguna yang memikirkan Hotspot Shield.

Lebih banyak Pilihan

Sekarang anda sudah selesai membacanya tentang kebaikan dan keburukan VPN percuma yang tidak membuat anda mendaftar, mungkin anda telah memutuskan terdapat terlalu banyak kontra (yang boleh anda baca lebih lanjut mengenai sini). Mungkin anda tidak mahu berkompromi dengan kelajuan, melihat iklan, atau meletakkan had jumlah data yang anda gunakan.

Tidak perlu risau. Anda mempunyai lebih banyak pilihan. Itu kerana kami juga menyusun senarai VPN percuma secara keseluruhan terbaik - yang merangkumi perkhidmatan yang anda perlukan untuk mendaftar.

Tetapi bagaimana jika mereka masih tidak memenuhi semua keperluan VPN anda, dan anda telah memutuskan anda sudah bersedia untuk melabur beberapa dolar sebulan dan menaik taraf kepada pelan berbayar?

Kami telah mendapat anda dilindungi di sana juga.

Cuma lihat pilihan kami yang terpilih, atas garisan VPN. Ini akan memberikan anda keselamatan, kelajuan, dan perkhidmatan pelanggan yang tidak dikompromi dengan banyak kekurangan VPN percuma.

Dan jika anda sedang mencari diskaun, ada satu tan tawaran hebat boleh didapati. Jadi, anda masih boleh mendapatkan beberapa VPN terbaik di luar sana, tanpa melanggar bank.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana VPN berfungsi? Lihat panduan berguna ini.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me