Πώς να παρακολουθήσετε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά Fast Hack για το 2020

Εάν είστε συνδρομητής Netflix στον Καναδά, πιθανώς να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να έχετε το δικαίωμα να παρακολουθήσετε τα πάντα διαθέσιμα στην υπηρεσία των ΗΠΑ. Αλλά το Netflix χρησιμοποιεί geoblocks για να παρέχει διαφορετικές βιβλιοθήκες εκπομπών και ταινιών που διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Μην ανησυχείτε, όμως. Εάν βρίσκεστε στον Καναδά, μπορείτε αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο Netflix στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN).

Ένα VPN αντιμετωπίζει γεωγραφικούς περιορισμούς που βασίζονται σε περιφέρειες αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP και συνδέοντάς σας σε ένα διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία.

Με VPN, μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστή με βάση τις Η.Π.Α. και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα εύρος περιεχομένου που δεν διατίθεται προς το παρόν με την Καναδική συνδρομή Netflix.

Εδώ σας παρουσιάζουμε πώς να παρακολουθήσετε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά με ένα αξιόπιστο VPN βοηθώντας σας να επιλέξετε τον καλύτερο πάροχο για τις προσωπικές σας ανάγκες ροής.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να παρακολουθήσετε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά

 1. Επιλέξτε ένα κορυφαίο VPN ροής που προσφέρει πρόσβαση σε μια επιλογή διακομιστών στις ΗΠΑ. Σας συνιστούμε το NordVPN.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό VPN που έχετε επιλέξει.
 3. Συνδεθείτε σε διακομιστή με έδρα τις ΗΠΑ.
 4. Προχωρήστε στο Netflix να εγγραφείτε, να συνδεθείτε, να κλωτσήσετε και να απολαύσετε απεριόριστο αμερικανικό περιεχόμενο.

Παρακολουθήστε Netflix στις ΗΠΑ τώρα!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε Netflix ΗΠΑ

Το Netflix εφαρμόζει γεωπεριπτώσεις στο περιεχόμενό του, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε χώρα έχει ένα μοναδικό κατάλογο εκπομπών, ταινιών και κιβωτίων.

Αλλά εάν ζείτε στον Καναδά ή ταξιδεύετε εκεί και θέλετε απολαύστε ό, τι έχει να προσφέρει η βιβλιοθήκη περιεχομένου των ΗΠΑ, ένα VPN είναι η απάντηση.

Ένα VPN συνδέει την επιφάνεια εργασίας ή το κινητό σας με έναν απομακρυσμένο διακομιστή των ΗΠΑ μέσω ασφαλούς σήραγγας, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας για να εξαπατήσετε το Netflix να σκεφτεί ότι κάνετε streaming περιεχομένου από τις ΗΠΑ.

Εάν βρίσκεστε στον Καναδά, η σύνδεση με έναν αμερικανικό διακομιστή θα σας επιτρέψει μεταφέρετε τα πάντα από τη βιβλιοθήκη περιεχομένου της Netflix στις ΗΠΑ.

Για το καλύτερες επιδόσεις και γρήγορους χρόνους φόρτωσης, σας προτείνουμε να πάτε VPN που προσφέρουν πρόσβαση σε πολλούς servers υψηλής ταχύτητας στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, συνιστούμε να ψάχνετε για VPN ότι ανανεώνετε συχνά τις διευθύνσεις IP των διακομιστών τους για να αποφευχθεί η ανίχνευσή τους από το Netflix.

Αυτό δεν είναι όλα ένα VPN μπορεί να κάνει

Με ένα VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix από τη συσκευή και τη θέση της επιλογής σας σε ασφαλή και ασφαλή ρύθμιση. Αλλά, αυτό δεν είναι όλα VPN μπορεί να κάνει.

Τα VPN κρυπτογραφούν τα δεδομένα περιήγησης για να βεβαιωθείτε ότι η δραστηριότητά σας σε απευθείας σύνδεση ροής είναι ιδιωτική και ασφαλής, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε δημόσια σύνδεση Wi-Fi.

Τα κορυφαία VPN προσφέρουν επίσης μια σειρά από υδατοστεγή χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως 256-bit κρυπτογράφηση, αυτόματο διακόπτη kill και αυστηρή πολιτική μη-logs.

Αυτές οι εύρωστες λειτουργίες ασφαλείας εμποδίζουν τρίτα μέρη να αποκτήσουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική σας δραστηριότητα ενώ σταματούν (ISP) από την κατασκοπεία σε σας κατά την αναζήτηση, περιήγηση ή ροή.

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ εμποδίζουν το εύρος ζώνης σας όταν αναλαμβάνουν δραστηριότητες που σχετίζονται με δεδομένα, όπως streaming. ΕΝΑ Το VPN θα σας κάνει να απολαμβάνετε τις ταχύτητες σύνδεσης που σας αξίζει, παρέχοντας σας απρόσκοπτη εμπειρία προβολής.

Τώρα ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε Netflix ΗΠΑ από τον Καναδά και καταλαβαίνετε τα πάντα που μπορεί να κάνει ένα VPN, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τις τρεις καλύτερες επιλογές streaming.

3 καλύτερα δίκτυα VPN για ροή Netflix US στον Καναδά

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Με πρόσβαση σε πάνω 5.700 εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 1.800 στις ΗΠΑ, καθώς και μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες στη βιομηχανία, το NordVPN είναι η τέλεια επιλογή για streaming Netflix ΗΠΑ στον Καναδά.

Η λειτουργία SmartPlay του NordVPN θα γίνει συνδέστε τη συσκευή σας στον ιδανικό διακομιστή για τις ανάγκες σας Netflix streaming αυτόματα, επιτρέποντάς σας να έχετε εύκολα πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε.

Το NordVPN έρχεται επίσης εξοπλισμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να σας προστατεύσει ενώ κάνετε ροή. Αυτά περιλαμβάνουν την στρατιωτική κρυπτογράφηση, το διπλό VPN, μια αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων, δύο διακόπτες θανάτου και προστασία από διαρροές DNS.

Επιπλέον, η καταξιωμένη σουίτα CyberSec αποκλείει κακόβουλο λογισμικό και ενοχλητικές διαφημίσεις και βελτιώνει την ασφάλεια του διαδικτύου σας.

Δοκιμάστε το NordVPN με το δικό του 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον αξιόπιστο πάροχο, ανακαλύψτε τον πλούτο των θετικών σχολίων του πελάτη.

Αν έχετε αποφασίσει ότι το NordVPN είναι το VPN για εσάς, ελέγξτε τον κωδικό κουπονιού μας για να απολαύσετε μεγάλη εξοικονόμηση στη συνδρομή σας.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, τηλεόραση Sling και Showtime.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Φυσικά, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Αυτό το VPN είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Παρακολουθήστε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά με το NordVPN

2. Surfshark

Surfshark

Το Surfshark σας δίνει πρόσβαση περισσότερους από 800 διακομιστές σε 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 26 τοποθεσιών διακομιστών στις ΗΠΑ.

Ένα σεβαστό VPN που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται ταυτόχρονα με απεριόριστο αριθμό συσκευών, αυτό το VPN είναι ένα εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που επιθυμούν να απολαύσουν περισσότερο περιεχόμενο ενώ προστατεύουν τον εαυτό τους online.

Surfshark προσφέρει επίσης στρατιωτική ασφάλεια, απεριόριστο εύρος ζώνης και οι εφαρμογές της διαθέτουν ενσωματωμένους αποκλειστές διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε Surfshark για streaming Netflix ΗΠΑ με την 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Starz και Amazon Prime Video, μεταξύ άλλων.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές Surfshark υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Παρακολουθήστε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά με το Surfshark

3. ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πλέον συνιστώμενα δίκτυα VPN στην αγορά. Με 3.000 διακομιστές σε 160 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός εύρους στις ΗΠΑ, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Netflix US στον Καναδά οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Προσφέροντας πλήθος ισχυρών λειτουργιών ασφαλείας, όπως ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος και κρυπτογράφηση 256-bit, Το ExpressVPN θα διασφαλίσει ότι η ροή σας είναι ασφαλής, ασφαλής και συνεπής ανά πάσα στιγμή.

Για streaming, το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι φιλική προς το χρήστη, γρήγορη εγκατάσταση και συμβατό με μια σειρά συσκευών.

Δοκιμάστε το για τον εαυτό σας χωρίς προβλήματα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εξοικονομήστε χρήματα στη συνδρομή σας με τον κωδικό κουπονιού μας.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, Starz και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ExpressVPN υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Παρακολουθήστε Netflix ΗΠΑ στον Καναδά με το ExpressVPN

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Ένα premium VPN είναι η καλύτερη λύση για παρακολουθώντας Netflix ΗΠΑ στον Καναδά τόσο ταχέως όσο και με ασφάλεια.

Μας τα συνιστώμενα δίκτυα VPN είναι τα καλύτερα για streaming και θα σας προσφέρει την πρόσβαση που χρειάζεστε για να απολαύσετε την πλήρη βιβλιοθήκη περιεχομένου των ΗΠΑ.

Με τις εντυπωσιακές ταχύτητες και την ποικιλία χαρακτηριστικών ασφάλειας αιχμής, Το NordVPN είναι η πρώτη μας επιλογή.

Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς να αλλάξετε την περιοχή Netflix σε δευτερόλεπτα, διαβάστε τον ενημερωμένο οδηγό μας.

Ξεκινήστε την παρακολούθηση του Netflix US με το NordVPN!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me