Παρακολουθήστε το ORF Live από οπουδήποτε το 2020 | Εύκολη ροή


Είτε είσαι ένας Αυστριακού εκπατριστή ή απλώς ταξιδεύετε εκτός της χώρας, ίσως χάσετε όλα τα μεγάλα κανάλια που διατίθενται στο ORF.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Wir Sind Kaiser ή να καλύψετε την Έκθεση, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ORF από έξω από την Αυστρία. Λόγω των ζητημάτων αδειοδότησης, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας geoblocks το ηλεκτρονικό του περιεχόμενο.

Να γιατί θα χρειαστείτε βοήθεια από ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Τα δίκτυα VPN μπορούν να σας ταξιδέψουν στο παρελθόν με γεωγραφικούς περιορισμούς. εφ 'όσον επιλέγετε το σωστό, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε ORF από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς να παρακολουθήσετε ORF από οπουδήποτε: Γρήγορος οδηγός

 • Επιλέξτε VPN με διακομιστές στην Αυστρία. Το NordVPN διαθέτει πάνω από 30 διακομιστές στη χώρα και είναι το το καλύτερο VPN για streaming.
 • Λήψη και εγκατάσταση την εφαρμογή VPN για τη συσκευή σας.
 • Συνδέω-συωδεομαι σε ένα διακομιστή στην Αυστρία.
 • Μεταβείτε στον ιστότοπο ORF, επιλέξτε ένα live stream και απολαύστε!

Παρακολουθήστε ORF Τώρα!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε ORF

Στην Αυστρία, τα κανάλια ORF είναι κρυπτογραφημένα και είναι διαθέσιμα μόνο σε άτομα που πληρώνουν την άδεια της υπηρεσίας πληροφοριών Gebühren. Προκειμένου να αποτραπεί η απλή παρακολούθηση από τους θεατές, Το ORF geoblocks το περιεχόμενό του στο διαδίκτυο, πολύ.

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ORF, αυτό χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IP σας για να ανιχνεύσει την τοποθεσία σας. Εάν δεν βρίσκεστε στην Αυστρία, ο ιστότοπος θα εμφανίσει ένα μήνυμα όπως "Dieses video darfausrechtlichen gründen nur in Österreich wiedergegebenwerden." ("Για νομικούς λόγους, αυτό το βίντεο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στην Αυστρία.")

Για να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο ORF, χρειάζεστε ένα VPN καλέστε τον ιστότοπο να σκεφτεί ότι παρακολουθείτε από την Αυστρία. VPN μάσκα τη διεύθυνση IP αναπροσανατολίζοντας την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός από τους δικούς του διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια χώρα θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για να αποτυπώσετε τη διεύθυνση IP σας.

Σε αυτή την περίπτωση, θα το κάνετε συνδεθείτε με έναν διακομιστή VPN στην Αυστρία για να ξεμπλοκάρετε το ORF.

Αυτό δεν είναι όλα ένα VPN μπορεί να κάνει

Η ροή καναλιών με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά η χρήση ενός VPN μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μόνο πραγματικά ασφαλείς τρόπους για να περιηγηθείτε στον ιστό.

Όταν ένα VPN ανακατευθύνει την επισκεψιμότητά σας, το επιτυγχάνει εξ ολοκλήρου κρυπτογραφημένη σύνδεση. Είσαι εντελώς ασφαλής από την παρακολούθηση και την κατασκοπεία, δεδομένου ότι καμία από τις ηλεκτρονικές σας συμπεριφορές δεν μπορεί να παρεμποδιστεί ή να αποκρυπτογραφηθεί.

Με την προστασία της ανωνυμίας σας, μπορείτε αποφύγετε στοχευμένες διαφημίσεις και αποτρέψτε τον παροχέα υπηρεσιών Internet από την υποχώρηση του εύρους ζώνης με βάση τις δραστηριότητες ροής και λήψης. Ακόμη πιο σημαντικό για εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτές τις μέρες κυβερνητικής υπέρβασης, μπορείτε αποτρέπουν την παρακολούθηση από επίσημους οργανισμούς.

Αν ταξιδεύετε πολύ ή τείνετε να χρησιμοποιείτε μη ασφαλείς δημόσιο wi-fi, η κρυπτογραφημένη σύνδεση που παρέχεται από το VPN σας προστατεύει από διακοπή και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο μεσοπρόθεσμου στυλ.

5 καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του ORF

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN έχει τελειώσει 30 διακομιστές στην Αυστρία, έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα να ξεκλειδώσετε το ORF. Αυτό το VPN είναι σχεδιασμένο για ροή, με διακομιστές βελτιστοποιημένους με ροή και τεχνολογία SmartPlay, το οποίο σας συνδέει αυτόματα με τον καλύτερο διακομιστή στην τοποθεσία που επιλέξατε.

Όταν πρόκειται για την ιδιωτική ζωή σας, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε ξανά. Το NordVPN έχει Κρυπτογράφηση AES 256-bit, διπλό VPN, δύο διακόπτες θανάτου, Προστασία διαρροής DNS, και ένα αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων. Μοναδικό λογισμικό CyberSec αποκλείει διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό.

Είστε επιτρεπτός 6 ταυτόχρονες συνδέσεις υπό μία άδεια. Διαβάστε γιατί οι πραγματικοί χρήστες πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο VPN ή δοκιμάστε το με ένα 30-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το NordVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video και Sling TV.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, οι διακομιστές ειδικότητας P2P είναι διαθέσιμοι.

Το NordVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Είναι επίσης συμβατό με δρομολογητές.

Παρακολουθήστε το ORF με το NordVPN!

2. CyberGhost

Συσκευές CyberGhost

Αν ψάχνετε για έναν καλό συμβιβασμό μεταξύ ευκολία στη χρήση και εξαιρετική ασφάλεια, Το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το VPN έχει ειδικά προφίλ ροής που σας συνδέουν με τον καλύτερο διακομιστή για να παρακολουθήσετε την υπηρεσία που επιλέξατε. Υπάρχει ακόμη και ένα προφίλ μόνο για το ORF.

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας του CyberGhost περιλαμβάνουν ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος, Κρυπτογράφηση AES 256-bit, και ένα αυστηρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής. Το VPN προσφέρει επίσης ενσωματωμένο κακόβουλο λογισμικό, διαφημίσεις και αποκλεισμούς παρακολούθησης.

Με 24ωρη δωρεάν δοκιμή και ένα 45-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων,θα έχετε αρκετό χρόνο για να μάθετε γιατί οι πραγματικοί πελάτες του CyberGhost αγαπούν αυτό το VPN.

Το CyberGhost μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Αφιερωμένο προφίλ συνεχούς ροής με διακομιστές βελτιστοποιημένους για: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναί; το αποκλειστικό προφίλ δείχνει τις χώρες και τον αριθμό των χρηστών.

Το CyberGhost λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux και Chrome.

Παρακολουθήστε το ORF με το CyberGhost!

3. ExpressVPN

Συσκευές ExpressVPN

Όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας στα συνιστώμενα δίκτυα VPN, Το ExpressVPN ήταν το ταχύτερο από όλα αυτά. Αυτό σημαίνει αξιόπιστη και ομαλή ροή για εσάς - με πρακτικά χωρίς buffering.

Το ExpressVPN έχει σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, έτσι μπορεί εύκολα να ξεμπλοκάρετε το ORF.

Η σύνδεσή σας θα προστατεύεται από στρατιωτική κρυπτογράφηση, ένα διακόπτη σκοτώματος, Προστασία διαρροών DNS και IPv6, Τεχνολογία TrustedServer, και ένα no-logs πολιτική.

Δοκιμάστε το ExpressVPN μέχρι τις 5 συσκευές ταυτόχρονα με 30-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δείτε γιατί έχουν υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες.

Το ExpressVPN μπορεί να απεμπλακεί:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το ExpressVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome και Firefox. Προσφέρει επίσης μια εφαρμογή για χρήση με ορισμένους δρομολογητές.

Παρακολουθήστε ORF με το ExpressVPN!

4. Surfshark

Συσκευές Surfshark

Αν ψάχνετε για ένα εύκολος και φιλικός προς τον προϋπολογισμό τρόπος ροής ORF, επιλέξτε Surfshark.

Η λειτουργία QuickConnect του Surfshark θα γίνει σας συνδέει αυτόματα με τον ταχύτερο διακομιστή στην Αυστρία, για γρήγορη και αξιόπιστη ροή.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν Κρυπτογράφηση AES 256-bit, Προστασία διαρροής DNS, ένα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος σε όλες τις εφαρμογές συσκευών και α no-logs πολιτική. Το λογισμικό CleanWeb θα είναι επίσης να εμποδίζουν τις διαφημίσεις, τους ιχνηλάτες, το κακόβουλο λογισμικό και το ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Ένας από τους λόγους Surfshark είναι τόσο δημοφιλής είναι του απεριόριστες συνδέσεις συσκευών. Βλέπετε μόνοι σας με ένα 30-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το Surfshark μπορεί να ξεκλειδώσει:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video και άλλα.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P.

Το Surfshark λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome και Firefox.

Παρακολουθήστε ORF με το Surfshark!

5. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

Για νέους χρήστες VPN, η πλοήγηση μερικές από τις πιο προσαρμόσιμες υπηρεσίες μπορεί να είναι συντριπτική. Το PrivateVPN είναι σχεδιασμένο για αρχάριους, καθιστώντας το απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Αυτό το VPN έχει ειδικά προφίλ ροής για διαφορετικές χώρες και θα σας συνδέσει με τον καλύτερο διακομιστή για streaming ORF.

Η διατήρηση της ασφάλειας είναι επίσης εύκολη. Ρυθμίσεις ασφαλείας του PrivateVPN -συμπεριλαμβανομένων στρατιωτική κρυπτογράφηση και τα δύο Προστασία διαρροών DNS και IPv6-Έχει έρθει ως προεπιλογές χωρίς καμία απαιτούμενη διαδικασία διαμόρφωσης.

Μάθετε τι σκέφτονται οι αναθεωρητές μας για το PrivateVPN ή δοκιμάστε τον με τον εαυτό σας Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και 30-ημερών, εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το PrivateVPN μπορεί να αποδεσμεύσει:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video και BBC iPlayer.

Υποστηρίζει torrenting:

 • Ναι, όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν τη δραστηριότητα P2P. λίστα διακομιστών βελτιστοποιημένων με P2P που διατίθενται μέσω της εφαρμογής.

Το PrivateVPN λειτουργεί σε αυτές τις συσκευές:

 • Windows, macOS, Android και iOS.

Παρακολουθήστε το ORF με το PrivateVPN!

Περίληψη και περαιτέρω ανάγνωση

Όταν βρίσκεστε εκτός Αυστρίας, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα ORF. Ένα γρήγορο, αξιόπιστο και ασφαλές VPN όπως το NordVPN θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στη συνδρομή σας; Ελέγξτε αυτές τις εκπτώσεις NordVPN.

Αν ανησυχείτε για τα μπλοκ VPN που έχουν όλο και περισσότερες υπηρεσίες ροής, ανατρέξτε στον οδηγό μας για να καταστήσετε το VPN μη ανιχνεύσιμο.

Δεν είστε σίγουροι ποια υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me