Πώς να πληρώσετε ανώνυμα. Αναπτύχθηκαν οι ανώνυμοι μέθοδοι πληρωμής


Εδώ είναι ο γρήγορος οδηγός για το πώς να πληρώσετε ανώνυμα

  1. Χρησιμοποιήστε TOR ή άλλες μεθόδους για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP. Όταν οι συναλλαγές Bitcoin μεταδίδονται μέσω TOR, δεν υπάρχει τρόπος να προσδιοριστεί από πού προέρχονται.
  2. Να χρησιμοποιείτε πάντα ανώνυμες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Ξεκινήστε ένα νέο πορτοφόλι διεύθυνσης Bitcoin για κάθε συναλλαγή.
  4. Ακόμη και όταν ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να το κάνετε, μην χρησιμοποιείτε ποτέ τις πραγματικές πληροφορίες σας, ειδικά τη διεύθυνσή σας.
  5. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία ανάμειξης όταν χρησιμοποιείτε το Bitcoin

Και εδώ είναι ο μακρύτερος οδηγός ��

Σε έναν κόσμο συλλήψεων δεδομένων και πειρατών στον κυβερνοχώρο, γνωρίζουμε ήδη ότι η εύρεση τρόπων για την πραγματοποίηση ανώνυμων ηλεκτρονικών αγορών είναι απαραίτητη. Κάτι τέτοιο μπορεί να προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες, να ελαχιστοποιήσει την ποσότητα των δεδομένων που μοιράζονται με τις εταιρείες και, το σημαντικότερο, να προστατεύσει από την απάτη. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να περιηγηθείτε στον κόσμο των ανώνυμων μεθόδων πληρωμής. Υπάρχουν περιστροφές και περιστροφές για να πλοηγηθείτε με κάθε υπηρεσία που υπάρχει. Ορισμένοι είναι γρήγοροι και εύκολοι στη χρήση, ενώ άλλοι είναι εξειδικευμένοι ως προς την τοποθεσία και είναι αδύνατο να συμπληρώσουν χρήματα. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι εισέρχεστε, ακόμα και αν υποτίθεται ότι είστε ανώνυμοι.

Τοποθετήστε τα γυαλιά ηλίου και το καπέλο και επωφεληθείτε από αυτές τις υπηρεσίες με πραγματική ανωνυμία.

1. Κρυπτογραφημένες Κάρτες:

image1

Πλεονεκτήματα:

Η δωρεάν υπηρεσία μιας πιστωτικής κάρτας, που δημιουργήθηκε από το Abine.com, είναι απόλυτα νόμιμη και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές online με ένα πλασματικό όνομα. Αυτό που είναι εξαιρετικό για αυτήν την υπηρεσία είναι ότι η κάρτα δεν μπορεί ποτέ να φορτιστεί αυτόματα - όπως συμβαίνει με άλλες πιστωτικές κάρτες - χωρίς την έγκρισή σας.

Απλά εγγραφείτε για την online πιστωτική κάρτα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την για να αγοράσετε αντικείμενα online και, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καταστήματα, δίνοντας στους εμπόρους λιανικής τις λεπτομέρειες της κάρτας. Λειτουργεί ακριβώς όπως μια κάρτα SIM pay-as-you-go, προσθέτοντας χρήματα σε αυτήν και στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσετε.

Η κάλυψη κυριολεκτικά σημαίνει ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσής σας, καλύπτονται από την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι συναλλαγές σας εμφανίζονται στους παρόχους πιστωτικών καρτών.

"Οι κάρτες με μάσκα είναι χρήσιμες επειδή δεν αφήνουν κανένα ίχνος της πραγματικής πιστωτικής σας κάρτας σε όλες τις βάσεις δεδομένων όπου ψωνίζετε", λέει ο συνιδρυτής Abine και ο διευθύνων σύμβουλος Rob Shavell. "Η αρχή πίσω από αυτό που κάνουμε για την ασφάλεια είναι πολύ απλή: Οι χάκερ δεν μπορούν να κλέψουν τι δεν έχουν."

Μειονεκτήματα:

Πρώτον, υπάρχει το θέμα των ορίων των καρτών. Οι κάρτες με μάσκες γενικά δεν σας επιτρέπουν να ξοδέψετε περισσότερα από $ 500. Ένα άλλο con με μασκαρισμένες κάρτες είναι ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για επαναλαμβανόμενες πληρωμές, όπως η συμμετοχή στο γυμναστήριο που ελπίζατε. Τέλος, οι κάρτες με μάσκα μπορεί να είναι τόσο συγκεχυμένες. Φανταστείτε χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όνομα για ένα πράγμα, και ένα άλλο ψευδές όνομα για ένα άλλο πράγμα. Είναι εντελώς περίπλοκο.

Τι να κάνετε γι 'αυτό:

Χρησιμοποιήστε κάρτες με μάσκες για απλές αγορές που δεν ξεπερνούν τα $ 500 και δεν απαιτούν μηνιαίες πληρωμές - όπως λογαριασμούς τηλεφώνου ή συμμετοχές σε γυμναστήρια.

2. Προπληρωμένες κάρτες:

image2Πλεονεκτήματα:

Μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μια προπληρωμένη κάρτα σχεδόν οπουδήποτε, ειδικά τα καταστήματα φαρμάκων και τα σούπερ μάρκετ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε με μετρητά και η κάρτα είναι δική σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα σε απευθείας σύνδεση, αλλά αυτό θα απαιτούσε την παροχή των δεδομένων σας στην εταιρεία από την οποία το αγοράσατε. Αυτό που είναι καλύτερο για αυτή την επιλογή είναι ότι η κάρτα είναι εντελώς ανιχνεύσιμη.

Μειονεκτήματα:

Παρόλο που ακούγεται απλό να έχετε μια προπληρωμένη κάρτα, υπάρχουν ορισμένα εμπόδια που πρέπει να θυμάστε. Οι περισσότερες προπληρωμένες κάρτες - σε αντίθεση με τις κάρτες με μάσκα που έχουν μέγιστο όριο - έχουν ένα ελάχιστο όριο $ 20. Ακόμη και όταν μπορείτε να βρείτε κάτι για λιγότερα, σας ζητούν συνήθως να υπογράψετε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τη διεύθυνσή σας, καταστρέφοντας έτσι ολόκληρη την ανωνυμία. Τέλος, οι κάρτες είναι αρκετά δύσκολο να συμπληρωθούν. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε online, πρέπει να καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, δίνοντας απόλυτα την ταυτότητά σας.
Τι να κάνετε γι 'αυτό:

Σκεφτείτε γιατί ακριβώς θα επιλέγατε μια προπληρωμένη κάρτα. Ουσιαστικά, είναι μια φανταστική κάρτα δώρων.

Έτσι, η λογική εξυπηρετεί ότι αν επιλέξετε να πάρετε μια προπληρωμένη κάρτα, θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε ως κάρτα δώρου - μια απλή, απλή ανώνυμη επιλογή αγοράς.
3. Bitcoin:

image3Πλεονεκτήματα:

Φανταστείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε, να πουλήσετε, να επενδύσετε και να αγοράσετε οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία με ένα ολοκαίνουργιο νόμισμα.

Σίγουρα η πιο δημοφιλής επιλογή στην αγορά, η Bitcoin υπερηφανεύεται ότι είναι "ένα καινοτόμο δίκτυο πληρωμών και ένα νέο είδος χρημάτων".

"Χρησιμοποιεί την τεχνολογία peer-to-peer για να λειτουργεί χωρίς κεντρική αρχή ή τράπεζες. η διαχείριση συναλλαγών και η έκδοση Bitcoins εκτελείται συλλογικά από το δίκτυο. "

Το πιο σημαντικό από την άποψη αυτού του άρθρου, είναι πράγματι δυνατόν να στείλετε και να λάβετε Bitcoins χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε από τις πληροφορίες σας, και, τι περισσότερο, οι συναλλαγές δεν συνδέονται με την ταυτότητα των χρηστών.

Ακούγεται σαν ένας κόσμος ονείρων. Στην πραγματικότητα είναι. Λοιπόν, σε κάποιο βαθμό.

Μειονεκτήματα:

Οι διευθύνσεις Bitcoin μπορούν να συνδεθούν με πραγματικές ταυτότητες, αν αυτές οι πραγματικές ταυτότητες χρησιμοποιούνται με κάποιο τρόπο σε συνδυασμό με τις διευθύνσεις Bitcoin. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα όταν στέλνετε δωρεές και χρησιμοποιείτε μια πραγματική διεύθυνση ή όταν στέλνετε χρήματα σε κάποιον άλλο και χρησιμοποιείτε τη διεύθυνσή σας.

Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση με την Bitcoin είναι ότι όλες οι συναλλαγές είναι απολύτως διαφανείς και ανιχνεύσιμες. Αυτό δυστυχώς επιτρέπει στις ομάδες Bitcoin να συγκεντρωθούν μαζί και να συνδεθούν με τον ίδιο χρήστη.

Χμμ, όχι καθόλου ανώνυμος.

Πως να το χρησιμοποιήσεις:

Αυτό το άρθρο σκιαγραφεί, πολύ απλά, τα κόλπα του εμπορίου και πώς είναι δυνατόν να αγοραστούν γρήγορα και έξυπνα Bitcoins ανώνυμα.
Οι άλλοι:

Σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να πληρώσετε ανώνυμα για αντικείμενα και υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν το Litecoin, το Ripple, το OpenCoin, το MintChip και τα δολάρια Linden. Κάθε υπηρεσία έχει τα plusses και τα μειονεκτήματά της.

Οι συμβουλές μας κατά την επιλογή οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες:

Καθορίστε συγκεκριμένα αυτό που ψάχνετε σε μια υπηρεσία. Γνωρίζοντας αυτό, θα μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

  • Πώς να κάνετε το Chrome Incognito πραγματικά ιδιωτικό το 2020
  • Τα 5 καλύτερα (VERIFIED) χωρίς σύνδεση VPNs - ασφαλέστερα & Φτηνότερες
  • Αν το VPN σας είναι πάντα ενεργοποιημένο; Εξαρτάται από αυτά τα 7 πράγματα
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me