Πώς να πάρετε μια δωρεάν δοκιμή PrivateVPN – πιο εύκολη απόκριση για το 2020


Ως μια αρκετά νέα υπηρεσία στη σκηνή, το PrivateVPN αυξάνεται, ωστόσο, λόγω της δημοτικότητάς του πρώτες ταχύτητες και ασφάλεια.

Ενώ οι αναθεωρήσεις των χρηστών μας φαίνονται πολλά υποσχόμενες, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς όταν καταλαβαίνετε ακριβώς τι χρειάζεστε από ένα VPN. Λαμβάνοντας τη λέξη κάποιου άλλου για αυτό είναι ωραία, αλλά είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη δική σας κρίση και δοκιμάστε μια υπηρεσία προτού δεσμευθείτε να πληρώσετε.

Δυστυχώς, Το PrivateVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή με τον τρόπο που κάνουν άλλες υπηρεσίες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επωφεληθείτε από το PrivateVPN's 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων αντι αυτου.

PrivateVPN Δωρεάν δοκιμή: Επισκόπηση

Η δοκιμή του PrivateVPN δεν είναι ακριβώς δωρεάν. θα πρέπει να παράσχετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να κάνετε μια πληρωμή για αρχή.

Ωστόσο, αν είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία μετά από 30 ημέρες, μπορείτε απλά ακυρώστε τη συνδρομή σας και ζητήστε επιστροφή χρημάτων.

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είστε τόσο ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Το PrivateVPN μπορεί να υπερηφανεύεται για κάποια όμορφα απίστευτες ταχύτητες μέσω του 150+ διακομιστές σε 60 χώρες - ιδανικό για να αξιοποιήσει στο έπακρο το δικό του Φιλικοί διακομιστές P2P και ανώνυμο torrenting.

Το PrivateVPN προσφέρει επίσης εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο υψηλότερος δυνατός βαθμός Κρυπτογράφηση 2048-bit θα κρατήσει την κυκλοφορία σας εντελώς ασφαλής και ιδιωτική. Ενα αυτόματο διακόπτη σκοτώματος, προστασία από διαρροές, και ένα αυστηρή μηδενική πολιτική καταγραφής θα προστατεύσει επίσης τα δεδομένα σας.

Τέλος, το PrivateVPN σας επιτρέπει να κάνετε συνδέστε ταυτόχρονα έως και 6 συσκευές υπό μία άδεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το VPN λειτουργεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιείτε.

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό γρήγορης εγκατάστασης.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή PrivateVPN τώρα

PrivateVPN Free Trial: Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο PrivateVPN και κάντε κλικ στην επιλογή 'Λήψη ιδιωτικούVPN'.

Πώς να πάρετε μια δωρεάν δοκιμή PrivateVPN - πιο εύκολη απόκριση για το 2020
2. Επιλέξτε το μήκος του σχεδίου που σας ταιριάζει καλύτερα. Είναι όλα καλύπτονται από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών οπότε δεν έχει σημασία σε ποιον πηγαίνετε.

ιδιωτική δωρεάν δοκιμή 1
3. Καταχωρίστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής.

4. Κάντε λήψη της σχετικής εφαρμογής PrivateVPN για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και απολαύστε 30 ημέρες ασφάλειας και ιδιωτικότητας!

Έχετε χρησιμοποιήσει το δικό σας ιδιωτικόVPN Δοκιμή Δωρεάν - Τι είναι Next?

Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε τώρα ότι ακυρώσατε τη συνδρομή σας PrivateVPN και παίρνοντας τα χρήματά σας πίσω μπορεί να είναι δύσκολη.

Υπάρχει δεν υπάρχει διαδικασία αυτόματης ακύρωσης έτσι όλα τα αιτήματα για ακύρωση πρέπει να περάσουν από την ομάδα υποστήριξης του PrivateVPN. Εσύ θα πρέπει να δώσετε έναν λόγο για τον οποίο ακυρώνετε, αν και αυτό δεν πρέπει να είναι μακρύ ή περίπλοκο. Εσύ επίσης δεν είναι δυνατή η χρήση περισσότερων από 100 GB κίνησης κατά τη διάρκεια των αρχικών 30 ημερών.

Η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι αργή και ο κριτικός μας ήταν δεν είναι σε θέση να πάρει τα χρήματά της πίσω καθόλου. Ωστόσο, στον οδηγό μας για την ακύρωση του PrivateVPN και την επιστροφή χρημάτων, δεν είχαμε καθόλου προβλήματα και έλαβε την επιστροφή μας την ίδια ημέρα.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή PrivateVPN τώρα

Περίληψη

Το ασυνεπές ιστορικό του PrivateVPN όσον αφορά τις επιστροφές αφορά. Ωστόσο, με τέτοια τεράστια ασφάλεια, ευκολία χρήσης και απλά προγράμματα πληρωμών, ίσως να μην θέλετε να την ακυρώσετε ούτως ή άλλως!

Δεν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο; Εδώ είναι μερικά VPN με δωρεάν δοκιμές που είναι πραγματικά δωρεάν.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε κάποια άλλα VPN που είναι ωραία για torrenting.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me