Πώς να ζωντανή ροή RTE εκτός της Ιρλανδίας το 2020 [Super Easy Hack]


Εάν είστε ένας από τους 1 εκατομμύριο Ιρλανδούς που ζουν σήμερα στο εξωτερικό, μοιραστείτε πιθανώς μια απογοήτευση που αισθάνθηκε πολλοί: χάσετε την αγαπημένη σας τηλεόραση από το σπίτι.

Ίσως προσπαθείτε να συνεχίσετε με το Ros Na Rún ή τη Fair City. Πολύ πιθανότερο - και πολύ πιο σημαντικό - χάνετε το χτύπημα και το ποδόσφαιρο κάθε Σαββατοκύριακο. 

Η λύση είναι η RTE Player. Προσφέρει ζωντανή ροή σε κάθε μεγάλο αγώνα GAA, παράλληλα με την αγαπημένη σας ιρλανδική τηλεόραση και πολλά άλλα. Ωστόσο, αν ζείτε εκτός της Ιρλανδίας ή αφήσετε να κάνετε διακοπές, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά.

 Ένα VPN διορθώνει εύκολα αυτό, ξεκλειδαλίζοντας τον RTE Player από οπουδήποτε στον κόσμο. Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές από την Ιρλανδία και την ποτέ δεν χάνετε άλλο τελικό ζωντανό νομό.

Για να σας βοηθήσουμε, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να ζήσετε τη ροή RTE από οπουδήποτε στον κόσμο, με λίγα βήματα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κόσμο.

Γρήγορος οδηγός: Πώς να ξεμπλοκάρετε το RTE Player Χρησιμοποιώντας ένα VPN

  1. Επιλέξτε ένα VPN με διακομιστές στην Ιρλανδία. Συνιστούμε ExpressVPN για τον παίκτη RTE.
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το VPN σας.
  3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ιρλανδία.
  4. Συνδεθείτε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής RTE και ξεκινήστε τη ροή!

Έναρξη ροής τώρα!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για την απεμπλοκή του RTE Player

Ως κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας, η RTE θέλει μόνο άτομα που πραγματικά διαμένουν στην Ιρλανδία να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, ειδικά οτιδήποτε μεταδίδει ζωντανά. Για να περιορίσετε την πρόσβαση από το εξωτερικό, ο RTE Player χρησιμοποιεί ισχυρά geoblocks, βάσει της φυσικής θέσης της διεύθυνσης IP.

Είτε βρίσκεστε στο Σίδνεϊ, την Αυστραλία ή τη Σόφια της Βουλγαρίας, αν βλέπετε ότι βρίσκεστε εκτός της Ιρλανδίας, ο παίκτης RTE θα σας εμποδίσει να μεταδώσετε ζωντανά το περιεχόμενό του.

Πώς να ζωντανή ροή RTE εκτός της Ιρλανδίας το 2020 [Super Easy Hack]Εγκαθιστώντας ένα VPN, μπορείτε να ξεγελάσετε τον παίκτη RTE για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στην Ιρλανδία. Ένα VPN σάς επιτρέπει να αποκρύψετε την πραγματική σας θέση και να μετακινήσετε τη διεύθυνση IP σας σε όλο τον κόσμο. Στην περίπτωση αυτή, η μετακίνηση της διεύθυνσης IP σας στην Ιρλανδία θα αποκλείσει την αναπαραγωγή RTE Player.

Τα VPN χρησιμοποιούν επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για να αποκρύψουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, να αποκρύψουν την ταυτότητά σας και ακόμη και να επιταχύνουν το διαδίκτυο. Όχι μόνο μπορείτε να ζήσετε ροή RTE από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά θα είστε επίσης πολύ πιο ασφαλείς, ενώ online. 

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα VPN αρκετά ισχυρά για να απεμπλακεί ο παίκτης RTE. Οι πλατφόρμες ροής μισούν τα VPN και κάνουν ό, τι μπορούν για να τους εμποδίσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει VPN που μπορεί να παρακάμψει geoblocks και να παραμείνει ανιχνεύεται από RTE Player. 

Για να σας βοηθήσουμε, θα σας δείξουμε γρήγορα πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε ένα VPN. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από τα κορυφαία 5 VPN και να αποφασίσετε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

Έναρξη ροής τώρα!

Τα κορυφαία 5 VPN για το RTE: Μια γρήγορη ματιά

Το σωστό VPN πρέπει να κάνει περισσότερα από ό, τι απλά σας επιτρέπει να κάνετε streaming RTE. Χρειάζεται επίσης ισχυρή ασφάλεια και ευρύ φάσμα άλλων χαρακτηριστικών. Έχουμε επιλέξει τα 5 καλύτερα VPN στην αγορά για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

1. ExpressVPN

Το ταχύτερο VPN στην αγορά, Το ExpressVPN εγγυάται σταθερές συνδέσεις και συνεχή ροή. Οι ταχύτητες VPN ενισχύονται από μια εύκολη διασύνδεση, στρατιωτική ασφάλεια και πολλά προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά.

2. CyberGhost

Αφιερωμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, το CyberGhost θα σας κάνει να μην εντοπίσετε τον έξω κόσμο. Αυτό το VPN όχι μόνο θα σας δώσει πρόσβαση στην RTE Player, αλλά θα σας κρατήσει ανώνυμο και ασφαλές από ζημιά ενώ είστε online.

3. Surfshark

Το Surfshark διαθέτει ασύγκριτες ικανότητες για να παρακάμψει οποιαδήποτε και όλα τα geoblocks. Το Surfshark, που βρίσκεται στο χώρο VPN, έχει αποδειχτεί όλο και πιο δημοφιλής για την απλή διεπαφή του, τις πολύ αξιόλογες συνδρομές και την εκπληκτική υποστήριξη πελατών.

4. PrivateVPN

Το PrivateVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν αρχάριο. Η διεπαφή είναι απίστευτα εύκολη, αλλά δεν έχει θυσιάσει ταχύτητα ή ασφάλεια για να το κάνει. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική υποστήριξη, αυτό καθιστά την PrivateVPN μεγάλη αξία και αξίζει να μελετηθεί.

5. VyprVPN 

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon της VyprVPN μπορεί να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς και μπλοκ VPN χωρίς να εντοπιστεί. Λειτουργεί 700+ διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας.

Για να μάθετε περισσότερα για κάθε ένα από αυτά τα VPN, ανατρέξτε στην πλήρη επισκόπηση του τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κόσμο. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για το RTE Player?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN ισχυρίζονται ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά και ασφαλή με τα πρωτεύοντα δίκτυα VPN, αλλά αυτό συνήθως δεν είναι δυνατό. Εάν υπήρχε, δεν θα υπήρχαν πρωτεύοντα VPN. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παρακάμπτοντας geoblocks. Τα ελεύθερα δίκτυα VPN έχουν περιορισμένους διακομιστές και βασικά εργαλεία ασφαλείας, είναι πολύ αδύναμα και περιορισμένα ώστε να μην εντοπίζονται από τις πλατφόρμες συνεχούς ροής.. 

Έρχονται επίσης με ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων ασφάλειας και χρηστικότητας. Πολλά δωρεάν δίκτυα VPN έχουν εντοπιστεί στην παρακολούθηση της ηλεκτρονικής δραστηριότητας των χρηστών και στην πώληση αυτών των δεδομένων στους διαφημιζόμενους. Επίσης επιβραδύνουν σκόπιμα τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις, ελπίζοντας ότι αυτό θα σας ωθήσει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πληρωμένο πακέτο.

Για μια πιο ευχάριστη και ασφαλέστερη εμπειρία, επενδύστε σε ένα premium VPN. Εκτός από την πρόσβαση στο RTE Player, θα επωφεληθείτε από μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση του διαδικτύου. Όλα τα καλύτερα δίκτυα VPN προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς χρέωση 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε δωρεάν και να δείτε τη διαφορά.

Δοκιμάστε το ExpressVPNVPN χωρίς κίνδυνο τώρα!

Περίληψη

Συνδυάζοντας ένα καλό δίκτυο VPN με το RTE Player, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας ιρλανδικές τηλεοράσεις από οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να ανησυχείτε για την απώλεια ενός άλλου αγώνα GAA ή ενός επεισοδίου του The Late Late Show.

Με το σωστό VPN, όχι μόνο θα έχετε τη δυνατότητα να ζείτε με ροή RTE γρήγορα και εύκολα, αλλά ολόκληρη η εμπειρία σας στο διαδίκτυο θα μετασχηματιστεί. Ένα VPN καθιστά το Διαδίκτυο πιο γρήγορο, ασφαλέστερο, πιο ιδιωτικό, πιο ανοιχτό και πολύ πιο ευχάριστο.

Μπορείτε να δείτε μόνοι σας μέσα σε λίγα λεπτά, με την εγγραφή σας ExpressVPN χωρίς κίνδυνο, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Έναρξη ροής τώρα!

Περαιτέρω ανάγνωση

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα VPN; Δείτε τον πλήρη οδηγό μας για τους αρχάριους.

Όταν καταλαβαίνετε τα απίστευτα οφέλη των VPN, ρίξτε μια ματιά στις αποκλειστικές προσφορές και κουπόνια μας.

Τι γίνεται με το Netflix; Μόνο τα πιο ισχυρά δίκτυα VPN μπορούν να αποδεσμεύσουν το περιεχόμενό τους. Έχουμε δοκιμάσει και επιλέξει το καλύτερο. 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me