Πώς να παρακολουθήσετε την RTP εκτός της Πορτογαλίας


Η RTP (Rádio e Televisão de Portugal), το δημόσιο δίκτυο ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων της Πορτογαλίας, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε όλα τα σημαντικά matchups της UEFA και της FIFA, μαζί με παρουσιάσεις όπως ο Big Brother Portugal και το Médico de Familia. Παρόλο που η RTP έχει διεθνείς θυγατρικές, πολλές περιφέρειες έχουν γεω-περιορισμούς που εμποδίζουν τους θεατές να έχουν πρόσβαση στο εγχώριο προγραμματισμό της RTP.

Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μία από αυτές τις περιοχές, δεν είστε απαραιτήτως τυχεροί - απλά χρειάζεστε έναν τρόπο να περάσετε τα geoblocks! Έχοντας ένα καλό VPN είναι η τέλεια λύση για αυτό και πολλά άλλα προβλήματα που θα μπορούσατε να συναντήσετε όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το RTP από τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Με αυτό τον απλό οδηγό, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε παρακολουθήστε όλο τον προγραμματισμό του RTP από οπουδήποτε με την εγκατάσταση ενός VPN στον υπολογιστή σας, στο δρομολογητή, στην τηλεόραση ή σε μια κινητή συσκευή.

Πώς να παρακολουθήσετε: Γρήγορος οδηγός

  1. Επιλέξτε μια υπηρεσία VPN με διακομιστές στην Πορτογαλία που είναι κατάλληλη για τη συσκευή σας και το λειτουργικό της σύστημα. (Υπάρχουν χιλιάδες VPN στην αγορά, αλλά τα δοκιμάσαμε και προσφέρουμε τις παρακάτω προτάσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής # 1 CyberGhost VPN.)
  2. Αγοράστε ένα πρόγραμμα εγγραφής από το VPN πάροχο ή εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή.
  3. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού VPN στη συσκευή σας.
  4. Χρησιμοποιήστε το VPN για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Πορτογαλία.
  5. Μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματος αναπαραγωγής RTP, επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε!

Ξεκινήστε την παρακολούθηση ΤΩΡΑ!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το RTP

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω, ένα VPN με διακομιστές στην Πορτογαλία θα σας πάρει παρελθόν geoblocks RTP. Έτσι είναι ότι όλα υπάρχουν σε αυτό; Δεν είναι καν κοντά. Ας υποθέσουμε ότι καταφέρνετε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της RTP, μόνο για να το ανακαλύψετε έχετε κολλήσει παρακολουθώντας κατεψυγμένα καρέ και βίντεο από το βίντεο επειδή το VPN έχει αργή ή ασταθή σύνδεση.

Για να μεταφέρετε ομαλά τις αγαπημένες σας RTP χωρίς διακοπές, είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα VPN γνωστό για το δικό του υψηλές ταχύτητες και αξιοπιστία σύνδεσης. Αυτό θα σας δώσει το καλύτερη πιθανότητα αποφυγής ενοχλήσεων, όπως αποσυνδέσεις, buffering και υστέρηση.

Ένα άλλο κλειδί για την επιλογή της σωστής υπηρεσίας είναι να ανατρέξτε στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προσφέρει κάθε VPN. Για παράδειγμα, με ορισμένες υπηρεσίες VPN, αν διακοπεί η ασφαλής σύνδεση, η συσκευή σας θα συνδεθεί αυτόματα σε ένα διαφορετικό δίκτυο μέσω του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), αφήνοντάς σας εκτεθειμένο σε κατασκοπεία. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή και να διατηρήσετε την ανωνυμία σας, επιλέξτε μια υπηρεσία VPN με έναν αυτόματο διακόπτη kill έτσι ώστε η εφαρμογή να διακόπτει την αποστολή και τη λήψη δεδομένων σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN.

Για πλήρη ασφάλεια κατά τη ροή, την περιήγηση ή το torrenting, βεβαιωθείτε ότι το VPN έχει επίσης ισχυρή κρυπτογράφηση και πολλαπλά πρωτόκολλα VPN.

Ενώ πολλές υπηρεσίες μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά, κάντε διπλό έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε πάρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από το VPN σας προτού εγγραφείτε. Για παράδειγμα, ορισμένες υπηρεσίες σχεδιάζονται για να είναι συμβατές με τις τηλεοράσεις της Apple, ενώ άλλες δεν είναι.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση του RTP από την εξωτερική Πορτογαλία

1. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost διαθέτει περισσότερους από 1300 εξυπηρετητές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 10 στην Πορτογαλία. Λειτουργεί σε πολλές πλατφόρμες, όπως Windows, MacOS, iOS, Android, Linux και δρομολογητές. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα, επειδή a η ενιαία συνδρομή επιτρέπει επτά ταυτόχρονες συνδέσεις.

Εκτός από την έδρα της στη Ρουμανία (μια χώρα γνωστή για τους νόμους προστασίας της ιδιωτικής ζωής μέσω διαδικτύου), η CyberGhost εγγυάται Κρυπτογράφηση AES 256-bit, αυστηρή πολιτική μη λογαρίθμων και προστασία από διαρροές DNS και IP. Η υπηρεσία προσφέρει διαφορετικά προφίλ VPN για διαφορετικούς σκοπούς, από P2P και torrenting σε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής (όπως Netflix, Hulu, και BBC).

Οι χρήστες συνήθως βρίσκουν το CyberGhost ως α αποδοτική VPN λύση, αλλά θα έχετε αρκετό χρόνο να αποφασίσετε μόνοι σας, επειδή κάθε ένα από τα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνει ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών με ορισμένους περιορισμούς στην πρόσβαση και τη χρήση.

Δείτε τις προσφορές του CyberGhost

2. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Αληθινή στο όνομά του, το ExpressVPN είναι γνωστό για το δικό του αλλά προσφέρει επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με στρατιωτική κρυπτογράφηση και πάνω από 3.000 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σχεδόν σε οποιοδήποτε ιστοτόπο γρήγορα και με ασφάλεια.

Το ExpressVPN είναι εύκολο στη λήψη και εγκατάσταση σε Windows, MacOS, iOS, Android και Linux, καθώς και σε δρομολογητές. ο το λογισμικό μπορεί επίσης να μεταφορτωθεί σε τηλεοράσεις Apple, Fire TV Stick, Playstation και άλλες συσκευές, και επιτρέπονται έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. Για να εξασφαλίσετε την πλήρη ικανοποίηση σας, το ExpressVPN προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σε κινητές συσκευές και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλες τις εφαρμογές.

Δείτε τις προσφορές ExpressVPN

3. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Με περισσότερα από 4.500 εξυπηρετητές σε 62 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 17 στην Πορτογαλία, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή αν η ταχύτητα είναι σημαντική για εσάς. Το NordVPN είναι συμβατό με Windows, Mac OS / iOS, Linux, Android, δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις και άλλες συσκευές, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα σε έως και έξι συσκευές. Το NordVPN προσφέρει επίσης όλα του apps στα πορτογαλικά.

Αυτό το VPN προσφέρει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που λειτουργούν για να διατηρούν τα δεδομένα των χρηστών ασφαλή, όπως η προστασία διαρροής DNS και ένας αυτόματος διακόπτης θανάτου. Αν και το NordVPN κάνει προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οι συνδρομητές έχουν αισθανθεί ελάχιστα την ανάγκη να επωφεληθούν από αυτό, βρίσκοντας τον εαυτό τους κερδισμένο από φιλική, 24/7 εξυπηρέτηση πελατών που είναι εξαιρετικά χρήσιμη όποτε προκύπτουν ερωτήσεις.

Δείτε τις προσφορές του NordVPN

4. PrivateVPN

privatevpn συσκευές

Για οποιονδήποτε από τους αναγνώστες μας που έχουν περιγραφεί ποτέ ως "ανυπόμονοι", το PrivateVPN μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Του οι εφαρμογές μπορούν να μεταφορτωθούν και να εγκατασταθούν σε Windows, Mac, Linux και δρομολογητές σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Με μερικά μόνο κλικ, μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Πορτογαλία.

Αφού λειτουργήσει, οι χρήστες απολαμβάνουν ασφαλείς συνδέσεις VPN με εντυπωσιακές ταχύτητες. Το PrivateVPN υποστηρίζει επίσης απεριόριστο torrenting και P2P κοινή χρήση αρχείων και έχει πολιτική μηδενικής καταγραφής. PrivateVPN προσφέρει 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αλλά μόνο εάν χρησιμοποιείτε λιγότερα από 100GB δεδομένα πριν υποβάλετε αίτηση επιστροφής.

Δείτε τις προσφορές PrivateVPN

5. IPVanish

συσκευές ipVanish

Το IPVanish είναι συμβατό με Windows και Windows Mobile, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromebook και δρομολογητές και επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις σε έως και 10 συσκευές. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών, IPVanish κατέχει όλους τους δικούς του διακομιστές, παρέχοντας στους χρήστες ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας πέρα από την κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας και άλλα πρότυπα πρωτόκολλα ασφάλειας. Αυτοί οι διακομιστές περιλαμβάνουν τρεις στην Πορτογαλία.

Απλά να γνωρίζετε ότι αν προσπαθήσετε IPVanish, θα πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα αν είναι για σας, επειδή το η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διαρκεί μόνο επτά ημέρες. Διαβάστε τι έχουν να πουν οι άλλοι χρήστες.

Προβολή προσφορών IPVanish

Περίληψη

Υπάρχει μια υπηρεσία VPN που μπορεί να σας συνδέσει με όλες τις εκπομπές και τα ζωντανά γεγονότα που μπορεί να προσφέρει η RTP από οπουδήποτε στον κόσμο. Το σωστό VPN θα κάνει την όλη σας online εμπειρία καλύτερη, ανεξάρτητα από το αν είναι η πρώτη σας προτεραιότητα το απόλυτο απόρρητο, την προστασία από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, τις σταθερές ταχύτητες σύνδεσης ή την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους και περιεχόμενο.

Ως vpnMentors σας, θέλουμε να απολαμβάνετε όλα αυτά τα οφέλη, ενώ έχετε μεγάλη αξία για τα χρήματά σας, γι 'αυτό χτίζουμε καθημερινά το διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές για premium VPN. Για να δείτε τους τρέχοντες κωδικούς κουπονιών, τις εκπτώσεις και άλλες προσφορές, φροντίστε να ελέγξετε τη σελίδα των προσφορών VPN!

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή CyberGhost τώρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

  • Τα καλύτερα δίκτυα VPN
  • Κορυφαία 6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ VPN - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
  • 5 VPN εγγυημένα για να ξεπεράσουν τον αποκλεισμό VPN του Netflix
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me