Πώς να κάνετε εύκολη ροή του SBS Australia από οπουδήποτε το 2020


Όταν βρίσκεστε στη ροή Safe Harbor ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη εκπομπή SBS, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείτε είναι αυτό το πολύ ενοχλητικό μήνυμα: "Λυπούμαστε, λόγω των δικαιωμάτων δημοσίευσης, το περιεχόμενο που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε είναι Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη εκτός Αυστραλίας."

Δυστυχώς, η SBS χρησιμοποιεί τεχνολογία γεωλογικού αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο του δικτύου από μια αυστραλιανή διεύθυνση IP. Αλλά υπάρχουν καλά νέα - α το premium VPN μπορεί εύκολα να παρακάμψει αυτά τα μπλοκ και να σας δώσει αδιάκοπη πρόσβαση σε λίγα λεπτά!

Το τέχνασμα βρίσκει ένα VPN που είναι ασφαλές στη χρήση και παρέχει τις ταχύτητες σύνδεσης που χρειάζεστε για ομαλή ροή. Μην ανησυχείς φίλε! Έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες VPN να βρουν αυτά που καθιστούν απλή την παρακολούθηση της SBS οπουδήποτε στον κόσμο με υψηλή ποιότητα.

Πώς να παρακολουθήσετε τη SBS Αυστραλία: Σύντομος οδηγός

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη SBS Αυστραλία αυτή τη στιγμή.

  1. Επιλέξτε ένα VPN υψηλής ποιότητας με διακομιστές στην Αυστραλία. NordVPNποτέ δεν θα σας αφήσει κάτω, και θα σας προσφέρουμε δύο ακόμα καλύτερες επιλογές παρακάτω.
  2. Εγγραφείτε για την υπηρεσία VPN ή χρησιμοποιήστε δωρεάν δοκιμή. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN.
  3. Συνδεθείτε σε έναν αυστραλιανό διακομιστή και μεταβείτε στη διεύθυνση www.sbs.com.au/ondemand
  4. Συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και αρχίστε να παρακολουθείτε!

Παρακολουθήστε με το NordVPN NOW!

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το SBS έξω από την Αυστραλία

Από το Safari τροφίμων ως τη Ζωή με τον Εχθρό, το περιεχόμενο του SBS είναι γεωγραφικά περιορισμένο στην Αυστραλία. Ο ιστότοπος και η εφαρμογή SBS θα σας αποτρέψουν από την πρόσβαση σε ροές εάν η IP σας δείχνει ότι είστε εκτός χώρας, ακόμη και αν είστε Αυστραλός πολίτης σε διακοπές.

Συνδέοντας με ασφάλεια σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, α Το VPN αλλάζει τη διεύθυνση IP σας για να πείσετε τη SBS ότι συνδέεστε από την Αυστραλία. Ακριβώς έτσι, θα έχετε αδιάκοπη πρόσβαση σε κάθε έκθεση SBS, από ζωντανές εκπομπές μέχρι παρελθόντα επεισόδια για την παρακολούθηση των binge.

Ωστόσο, για αυτό το κόλπο θα χρειαστείτε ένα VPN που έχει διακομιστές στην Αυστραλία. Βεβαιωθείτε επίσης ότι το VPN σας προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και υψηλές ταχύτητες, έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς buffering ή άλλα ανεπιθύμητα βίντεο streaming.

ο καλύτερους παρόχους VPN προχωρήστε ακόμα περισσότερο, χρησιμοποιώντας την προηγμένη ομιλία για να κάνετε την επισκεψιμότητα του VPN να μοιάζει με κανονικές μεταδόσεις μέσω διαδικτύου. Έτσι είναι αυτοί σας δίνουν πρόσβαση ακόμα και σε πολύ προστατευμένες περιοχές όπως το US Netflix, κάτι που τα περισσότερα δίκτυα VPN δεν μπορούν να κάνουν.

Επιπλέον, μια υπηρεσία VPN premium θα κρυπτογραφήσει πλήρως τα δεδομένα σας για να κρατήσει την περιήγησή σας ασφαλή και ανώνυμη, και σας προστατεύει από κάθε είδους εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Επίσης, θα αποτρέψει την παρακολούθηση από την ISP, την κυβέρνηση και την μηχανή αναζήτησης της δραστηριότητάς σας.

Αυτή η προστασία ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ένας πολύ καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όποτε είστε συνδεδεμένοι. Απλά να το γνωρίζετε τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι πιο δύσκολα απ 'ότι αξίζουν. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αρκετές ταχύτητες για streaming, και πολλοί πραγματικά συλλέγουν τα δεδομένα σας.

Η δοκιμή VPN περιλαμβάνει όχι μόνο δοκιμές συνεχούς ροής, αλλά και σε βάθος ανάλυση της πολιτικής απορρήτου κάθε παρόχου για να το επιβεβαιώσει συνιστούμε μόνο VPN που δεν θα θέσουν ποτέ σε κίνδυνο τα δεδομένα ή τις συσκευές σας.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την παρακολούθηση της SBS Australia Anywhere

1. NordVPN

Συσκευές NordVPN

Το NordVPN παρέχει ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενώ προσφέρει ένα εύκολη στη χρήση interface και προσιτά σχέδια. Η κρυπτογράφηση DoubleVPN (δύο στρώματα) και το κρεμμύδι πάνω από τον διακομιστή VPN hopping εξασφαλίζουν την εμφάνισή σας απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία.

Με περισσότερα από 200 διακομιστές στην Αυστραλία, Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη ροή του SBS, και οι μαραθώνιοι που παρακολουθούν την ταλαιπωρία δεν αποτελούν πρόβλημα χάρη απεριόριστο εύρος ζώνης. Θα απολαύσετε γρήγορες ταχύτητες σε έως και 6 συσκευές ταυτόχρονα.

Η λειτουργία SmartPlay του NordVPN το κάνει απίστευτα εύκολο να έχετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους με συνεχή ροή. Και η σουίτα ασφαλείας CyberSec θα αποκλείσει αυτόματα ενοχλητικές διαφημίσεις και θα σας προστατεύσει από κακόβουλο λογισμικό.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το NordVPN συνδρομών και να απολαμβάνετε την προβολή χωρίς κίνδυνο με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Για να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει αυτό το VPN το καλύτερο στην επιχείρηση, δείτε τη συλλογή μας πραγματικών αναφορών χρηστών του NordVPN.

Παρακολουθήστε με το NordVPN NOW!

2. ExpressVPN

Τα οφέλη του ExpressVPN

Οι χρήστες του ExpressVPN αγαπούν το εύχρηστες προσαρμοσμένες εφαρμογές για όλες τις σημαντικές συσκευές και πλατφόρμες, μαζί με την ισχυρή φήμη του δικτύου για την παράκαμψη ακόμη και των σκληρών geoblocks σε υπηρεσίες όπως Hulu και το BBC iPlayer.

Το ExpressVPN σας δίνει πρόσβαση σε ένα δωδεκάδες διακομιστές της Αυστραλίας, απεριόριστο εύρος ζώνης και το ταχύτερες ταχύτητες από οποιοδήποτε VPN πριμοδότηση - τα τρία βασικά συστατικά για μια εμπειρία ροής SBS χωρίς προβλήματα.

Ένας συνήγορος για το ιδιωτικό απόρρητο στο διαδίκτυο, το ExpressVPN θα σας κρατήσει ασφαλές και ανώνυμο ενώ θα κάνετε πλοήγηση στον ιστό ή θα μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές SBS. Η σύνδεσή σας θα εξασφαλιστεί με κρυπτογράφηση 256-bit, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το ExpressVPN χωρίς κινδύνους με ένα 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ή να το δοκιμάσετε στη συσκευή σας iOS ή Android με ένα 7-ημερών δωρεάν δοκιμής.

Παρακολουθήστε με ExpressVPN NOW!

3. CyberGhost

πολλαπλές συσκευές cyberghost

Το CyberGhost VPN προσφέρει ένα τεράστιο δίκτυο 3.700 εξυπηρετητών, συμπεριλαμβανομένων 49 στην Αυστραλία, πολλοί από αυτούς βελτιστοποιηθεί για συγκεκριμένες χρήσεις VPN όπως η ροή δεδομένων και το torrenting. Παρέχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και καλές ταχύτητες σε έως και 7 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.

Το CyberGhost παρέχει μια υπηρεσία topnotch με στρατιωτική ασφάλεια, παρέχοντας μία από τις απλούστερες διεπαφές χρήστη VPN. Με την Αποκλεισμός ροής mode, θα είστε βλέποντας SBS μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το CyberGhost με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για iOS και Android. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια υποστηρίζονται από ένα γενναιόδωρο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών πολιτική, κάνοντας αυτό το VPN μια πολύ δημοφιλής επιλογή.

Παρακολουθήστε με το CyberGhost NOW!

Περίληψη

Η SBS Australia είναι μια θαυμάσια υπηρεσία streaming που προσφέρει αξεπέραστες κωμωδίες, παγκόσμια αθλητική κάλυψη και ντοκιμαντέρ που προκαλούν σκέψη, όπως το Is Australia Sexist; - όλα ΔΩΡΕΑΝ! Με ένα καλό VPN, μπορείτε απολαύστε όλο αυτό το περιεχόμενο οπουδήποτε στη Γη.

Εάν ανησυχείτε για το πόσο θα σας κοστίσει μια υπηρεσία VPN premium, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και με αυτό! Ελέγξτε μας αποκλειστική λίστα των κωδικών κουπονιών προμηθευτών VPN - δεν πρόκειται να πιστέψετε πόσο προσιτά είναι τα καλύτερα δίκτυα VPN.

Εάν είστε περίεργοι για το πώς τα ψηφιακά πλεονεκτήματα δοκιμής VPNs μας για να αποφασίσουν ποια θα προτείνουν για streaming SBS, θα το σπάσει κάτω για σας στον οδηγό μας για την καλύτερη VPNs για streaming.

Παρακολουθήστε με το NordVPN NOW!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me