Πώς να διεκδικήσετε την δωρεάν δοκιμή Surfshark – Ενημέρωση για το 2020

Surfshark είναι ένα από τα νεότερα VPN συνδρομητών, αλλά παίρνει αξιοπρεπείς κριτικές από τους χρήστες της, χάρη στην εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης. Ωστόσο, προτού κλείσετε τον εαυτό σας σε ένα σχέδιο 12 μηνών, είναι συνετό να προσδιορίσετε εάν το Surfshark έχει αυτό που χρειάζεστε σε ένα VPN.

Βρήκαμε έναν εύκολο τρόπο για να πάρετε ένα 30 ημέρες Surfshark δωρεάν δοκιμή. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να πειραματιστείτε με το VPN και να δείτε αν είναι αυτό για εσάς.

Surfshark δωρεάν δοκιμή: Επισκόπηση

Συσκευές Surfshark

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, θα πρέπει να το πούμε Το Surfshark δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή με την παραδοσιακή έννοια.

Αντ 'αυτού, το Surfshark προσφέρει ένα χωρίς εγγύηση 30 ημερών για την επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα στις πρώτες 30 ημέρες χρήσης, ακόμη και αν είστε 100% ικανοποιημένοι. Περισσότερο από την τυπική δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, έχετε ένα πλήρες μήνα για να αντιμετωπίσετε τα χαρακτηριστικά και τη διεπαφή, έτσι μπορείτε πραγματικά να διαπιστώσετε εάν είναι το σωστό VPN για εσάς.

Εφόσον δεν παραβιάζετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Surfshark, η επιστροφή χρημάτων σας είναι πολύ απλή. Απλά στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα υποστήριξης που ζητά την επιστροφή χρημάτων σας εντός της δοκιμαστικής περιόδου των 30 ημερών. Ο χρόνος που χρειάζεται για να λάβετε την επιστροφή χρημάτων εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε και από την ταχύτητα της προσωπικής σας τράπεζας. Surfshark προσφέρουν Live Chat υποστήριξη πελατών 24/7 αν χρειάζεστε επιπλέον απαντήσεις.

Με τη δοκιμή 30 ημερών, δεν λαμβάνετε μια αποδυναμωμένη έκδοση του VPN. Εχεις πρόσβαση στην έκδοση premium και όλα τα χαρακτηριστικά που έρχονται με αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες σε 1041+ διακομιστές, μια αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, προχωρημένα πρωτόκολλα ασφαλείας και χωρίς διαφημίσεις, ιχνηλάτες ή κακόβουλα προγράμματα, για να αναφέρω μερικά. Αυτό γίνεται μέσω μιας διαισθητικής, εύκολης πλοήγησης διεπαφής που μπορείτε χρήση σε απεριόριστες συσκευές.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο VPN στην πόλη και την απόδοση, την ταχύτητα, την ασφάλεια, τις εφαρμογές για κινητά και πολλά άλλα, ελέγξτε σε βάθος αναθεώρηση του Surfshark.

Ξεκινήστε τη δική σας δοκιμή Surfshark Free!

Δωρεάν δοκιμή Surfshark: Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

Είναι εξαιρετικά απλό να εγγραφείτε στο Surfshark και να λάβετε τη δοκιμή 30 ημερών επιστροφής χρημάτων. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  1. Προχωρήστε στη δωρεάν δοκιμαστική σελίδα VPN του Surfshark.
    Πώς να διεκδικήσετε την δωρεάν δοκιμή Surfshark - Ενημέρωση για το 2020
  2. Κάντε κλικ στο κόκκινο 'Ξεκινήστε τη δοκιμή ΔΩΡΕΑΝ'Και να εγγραφείτε για λογαριασμό. Επιλέξτε ένα σχέδιο - οι επιλογές σας είναι 24 μήνες, 12 μήνες ή ένα μήνα, αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία ποια συνδρομή χρησιμοποιείτε καθώς θα λάβετε επιστροφή χρημάτων μετά τις 30 ημέρες.Surfshark Δωρεάν Δοκιμαστικό Κουμπί
  3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν την πιστωτική κάρτα, το PayPal, το Google Pay, ορισμένους τύπους κρυπτογράφησης και την Alipay.Επιλογές δωρεάν συνδρομής Surfshark
  4. Απολαύστε τις 30 ημέρες σας παρακάμπτοντας τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς, μεταδώστε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε υψηλές ταχύτητες και περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ασφαλές με δεδομένο ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή από τους χάκερ.

Surfshark Δωρεάν Δοκιμή: Τι είναι Next?

Μόλις συνδεθείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το λογισμικό σας και να απολαύσετε τις εξαιρετικές δυνατότητες του Surfshark σε όσες συσκευές θέλετε.

Πριν ξεκινήσετε τη δοκιμή 30 ημερών, αποφύγετε την αυτόματη ανανέωση της πληρωμής, επικοινωνώντας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της (είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε χρησιμοποιώντας τη ζωντανή συνομιλία 24/7) και ζητήστε επιστροφή χρημάτων και το κλείσιμο του λογαριασμού σας. Εξαρτάται από εσάς αν αποφασίσετε να προχωρήσετε με μια συνδρομή με το Surfshark στο μέλλον, αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε μερικές ακόμη δωρεάν δοκιμές VPN, όπως με ExpressVPN.

Ξεκινήστε τη δική σας δοκιμή Surfshark Free!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me