Tonton TVB Online dari mana-mana | Cepat, Hack Selamat untuk 2020

Sekiranya anda tinggal di Hong Kong, tetapi pergi ke tempat kerja atau bercuti, anda mungkin menghadapi masalah dengan episod terkini Keadilan Bao atau As Time Goes By.

Masalahnya ialah TVB dan perkhidmatan penstriman dalam talian, myTV SUPER, kandungan geoblock untuk penonton di luar Hong Kong.

Jadi apa yang boleh anda lakukan?

Nah, anda boleh melanggan TVBAnywhere +, yang membolehkan anda menonton TVB di luar Hong Kong. Tetapi ini kos wang, yang boleh menjengkelkan jika anda biasanya menyiarkan TVB secara percuma.

Ia juga bergantung kepada tempat anda pergi: TVBAnywhere + kini sedang dibongkar di tanah besar China, Taiwan, Macau, Malaysia, Vietnam, dan Amerika Syarikat.

Nasib baik, ada cara lain. VPN boleh membantu anda memotong sekatan geografi dan menyiarkan TVB dari mana-mana sahaja di dunia.

Bagaimana Menonton TVB dari Mana-mana: Panduan Cepat

 • Pilih VPN yang ada pelayan di Hong Kong. NordVPN adalah cadangan nombor satu kami.
 • muat turun dan pasang VPN anda.
 • Sambung ke pelayan di Hong Kong.
 • Kepala ke myTV SUPER dan nikmati rancangan TVB tanpa had secara percuma!

Tonton TVB Sekarang!

Mengapa Anda Perlu VPN untuk Menonton TVB

Kecuali anda ingin membayar untuk TVBAnywhere +, anda tidak akan dapat menonton TVB di luar Hong Kong.

Itu kerana TVB geografis membataskan kandungannya untuk penonton di negara lain. Malah TVBAnywhere + adalah geoblocked di tanah besar China, Taiwan, Macau, Malaysia, Vietnam, dan Amerika Syarikat.

VPN boleh membantu anda menonton TVB secara percuma, tidak kira di mana anda berada. Ia melakukan ini dengan menipu TVB memikirkan alamat IP komputer anda di Hong Kong.

Apabila anda melawat TVB menggunakan VPN, lalu lintas anda melalui pelayan VPN sebelum sampai ke tapak. TVB hanya akan melihat alamat IP pelayan VPN, dan alamat IP sebenar anda akan disembunyikan. Apa yang perlu anda lakukan ialah berhubung dengan pelayan VPN di Hong Kong,

TVB akan berfikir anda berada di Hong Kong dan semua kandungannya akan disekat.

Itulah Tidak Semua VPN Boleh Lakukan

Jika anda cuba menonton TVB dari tanah besar China, perkara menjadi lebih rumit. Great Firewall China adalah hebat dan penapis lebih banyak daripada kandungan TVB sahaja-termasuk penggunaan VPN sendiri.

Syukurlah, terdapat VPN yang berfungsi di China. Menggunakan salah satu daripada ini, anda akan dapat akses TVB serta semua kandungan yang kini dibatasi oleh kerajaan China.

Perkhidmatan terbaik mendapatkan pengharaman VPN China dengan menggunakan pelayan yang dibongkar yang mampu mengelakkan pengesanan, serta melangkau Great Firewall.

Sama pentingnya, semua aktiviti dalam talian anda akan benar-benar tersembunyi dan peribadi. Apabila anda menyambung ke VPN, lalu lintas anda disulitkan secara automatik. Ini bermakna walaupun pihak ketiga mampu mengesan penggunaan VPN anda, mereka tidak akan dapat melihat apa yang anda lakukan semasa disambungkan ke VPN.

Ini menjadikan VPN sangat berguna untuk wartawan, aktivis, atau orang lain yang bekerja dengan kandungan sensitif di mana sahaja di dunia-bukan hanya di China. Ia juga bermakna anda akan menjadi tersembunyi dari mata pengintipan lain seperti syarikat pengiklanan, media sosial dan penyedia perkhidmatan internet anda.

5 VPN Terbaik untuk Menonton TVB

1. NordVPN

Peranti NordVPN

Bukan sahaja NordVPN ada 80 pelayan yang diganggu di Hong Kong, ia juga VPN terbaik untuk penstriman.

NordVPN akan menyediakan anda dengan kelajuan superfast anda perlu dengan cepat dan mudah menyiarkan semua rancangan TVB kegemaran anda. Ia juga mempunyai teknologi SmartPlay inovatif yang akan secara automatik menghubungkan anda ke pelayan Hong Kong yang terbaik untuk streaming.

VPN menyampaikan penyulitan gred tentera, Perlindungan kebocoran DNS, dua suis bunuh, dan malware dan penyekatan iklan.

Anda boleh berhubung sehingga 6 peranti di bawah satu lesen. Terbaik dari semua, NordVPN menawarkan banyak pilihan langganan yang berpatutan yang lebih baik jika anda menggunakan NordVPN kupon diskaun. Anda akan mempunyai seluruh bulan untuk mencuba perkhidmatan ini bebas risiko, dengan wang kembali jaminan.

NordVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan Sling TV.

Menyokong torrenting:

 • Ya, pelayan khusus P2P boleh didapati.

NordVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga serasi dengan penghala.

Tonton TVB dengan NordVPN!

2. ExpressVPN

Peranti ExpressVPN

ExpressVPN mungkin sedikit lebih mahal daripada rakan-rakannya, tetapi ia berbaloi untuk perkhidmatan VPN terpantas kami pernah diuji.

Kelajuannya menjadikannya sangat baik untuk streaming TVB, dan ia ada 6 lokasi pelayan berasingan di Hong Kong bersendirian. Ia juga salah satu VPN terbaik untuk keselamatan, dengan suis bunuh, penyulitan AES 256-bit, dan teknologi TrustedServer.

Cuba sekarang di ExpressVPN 5 sambungan serentak. Tidak mahu mengambil risiko segera? Baca ulasan pengguna sebenar terlebih dahulu, atau buat sebahagian besar 30 hari, jaminan wang balik.

ExpressVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

ExpressVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome, dan Firefox. Ia juga menawarkan aplikasi untuk digunakan dengan router tertentu.

Tonton TVB dengan ExpressVPN!

3. CyberGhost

Peranti CyberGhost

Dengan 46 pelayan di Hong Kong, CyberGhost lebih mampu menyekat TVB. Ia juga direka untuk penstriman, dengan profil streaming khusus itu secara automatik menyambungkan anda ke pelayan yang dioptimumkan untuk streaming.

Kelajuan VPN ini cukup baik untuk aliran yang boleh dipercayai, dan langkah keselamatannya mengagumkan. Ciri-ciri pelbagai dari penyulitan gred tentera kepada automatik bunuh suis dan a iklan terbina dalam, perisian hasad dan pengesan penjejakan.

Anda boleh sambungkan 7 peranti pada masa yang sama di bawah satu profil CyberGhost. Anda juga boleh menikmati yang sangat murah hati 45 hari, jaminan wang balik dan a Percubaan percuma 24 jam. Lihat apa yang dikatakan pengguna sebenar CyberGhost mengenai semua yang sangat baik ini.

CyberGhost boleh menyahsekat:

 • Profil penstriman khusus dengan pelayan yang dioptimumkan untuk: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya; Profil berdedikasi menunjukkan negara dan bilangan pengguna.

CyberGhost berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux, dan Chrome.

Tonton TVB dengan CyberGhost!

4. Surfshark

Peranti Surfshark

Seperti idea VPN kos rendah yang membolehkan seluruh keluarga menonton TVB pada masa yang sama? Kemudian Surfshark adalah untuk anda. Ciri perkhidmatan yang paling popular ini mungkin adalah sambungan peranti tanpa had yang datang dengan setiap langganan.

VPN ini sangat bagus untuk streaming, juga, dengan teknologi Quick Connect yang secara automatik menghubungkan anda ke pelayan Surfshark yang terpantas di Hong Kong.

Kami terutamanya seperti ciri-ciri keselamatan Surfshark, termasuk teknologi CleanWeb, yang mana blok malware, iklan, pelacak, dan phishing, dan Mod Penyamaran, dengannya pelayan yang disembunyikan yang menyembunyikan penggunaan VPN anda- sempurna jika anda berada di China!

Cuba Surfshark dengan a 30 hari, wang balik jaminan.

Surfshark boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dan lain-lain.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P.

Surfshark berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome, dan Firefox.

Tonton TVB dengan Surfshark!

5. PrivateVPN

Peranti PrivateVPN

Sekiranya istilah seperti "penyulitan AES 256-bit" dan "perlindungan kebocoran IPv6" anda keliru, anda pasti suka mudah dan mudah digunakan PrivateVPN. Perkhidmatan ini sangat bernilai ciri-ciri keselamatan bahawa semua datang sebagai mungkir, jadi anda tidak perlu mengkonfigurasi apa sahaja.

Walaupun kesederhanaannya, PrivateVPN menyediakan kelajuan yang baik dan keupayaan pembasmian. Ia profil streaming khusus akan menghubungkan anda ke pelayan di Hong Kong dengan hanya satu klik.

Paling penting, PrivateVPN adalah satu-satunya perkhidmatan yang masih menawarkan percubaan percuma selama 7 hari serta a 30 hari, jaminan wang balik.

PrivateVPN boleh menyahsekat:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video, dan BBC iPlayer.

Menyokong torrenting:

 • Ya, semua pelayan menyokong aktiviti P2P; senarai pelayan yang dioptimumkan P2P yang ada melalui aplikasinya.

PrivateVPN berfungsi pada peranti ini:

 • Windows, macOS, Android dan iOS.

Tonton TVB dengan PrivateVPN!

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Anda tidak perlu membayar untuk TVBAnywhere+ untuk menonton TVB dari luar Hong Kong. Anda hanya memerlukan VPN yang baik - seperti NordVPN- yang mempunyai pelayan di Hong Kong, keupayaan pembasmian kuasa yang kuat, dan kelajuan kilat cepat.

Jika itu bagus untuk anda, jangan lupa untuk menyemak kupon diskaun NordVPN kami.

Ingin menjimatkan wang pada VPN lain? Kami mempunyai senarai eksklusif tawaran VPN dan kod kupon yang terbaik.

Cuba menonton TVB dari tanah besar China? Berikut ialah senarai VPN percuma terbaik yang berfungsi di China.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me