Top 10 δωρεάν δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές το 2020

Χρειάζεται να προστατεύσετε το φορητό υπολογιστή σας, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε μια περιουσία για ένα premium VPN; Καταλαβαίνω πλήρως. Γι 'αυτό αποφάσισα να βρω τα δέκα τα καλύτερα δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές.

Εχε στο νου σου οτι κανένα "ελεύθερο VPN" δεν είναι ποτέ πραγματικά ελεύθερο. Ορισμένα δωρεάν download VPNs κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας και να παρακολουθείτε τα ψηφιακά σας αποτυπώματα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω τη χρήση μιας premium υπηρεσίας όπως NordVPN. Χρησιμοποιεί προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και έχει μια αυστηρή πολιτική που δεν εγγυάται την ανωνυμία σας. Επιπλέον, μπορεί να ξεμπλοκάρει όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix US. Το NordVPN έχει ένα 30-ημερών, χωρίς κινδύνους επιστροφής χρημάτων ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν μερικά δωρεάν VPN που είναι ασφαλή στη χρήση. Δοκίμασα 33 VPN για να βρω το ασφαλέστερα δωρεάν VPN για την προστασία του φορητού υπολογιστή σας. 

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές - Γρήγορος οδηγός

 1. NordVPN: Απεριόριστα δεδομένα, διακομιστές με αστραπιαία ταχύτητα και ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από διαρροές DNS και IPv6. Μπορείτε να δοκιμάσετε NordVPN με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 2. Εγγραφείτε: 10GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα και η δυνατότητα παράκαμψης της λογοκρισίας και των geoblocks, αλλά δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix US.
 3. TunnelBear: 500MB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα και διακομιστές σε 22+ χώρες. Αυτά είναι αρκετά δεδομένα για να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα κοινωνικά σας μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν μπορείτε να torrent ή stream.
 4. ZenMate: Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και στρατιωτική κρυπτογράφηση, αλλά περιορίζει την ταχύτητά σας σε 2Mbps. Αυτό είναι κατάλληλο για περιήγηση, αλλά δεν είναι αρκετά γρήγορο για torrenting ή streaming σε υψηλή ευκρίνεια.
 5. ProtonVPN: Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και τέλεια εμπιστευτικότητα, αλλά έχετε πρόσβαση μόνο σε τρεις τοποθεσίες διακομιστών.

Δείτε τα άλλα 5 δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές

Τι είναι το Catch With Free VPN?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN ακούγονται υπέροχα θεωρητικά, αλλά μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από ένα premium VPN μακροπρόθεσμα. Ας ρίξουμε μια ματιά στους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε αν χρησιμοποιείτε δωρεάν VPN στο φορητό υπολογιστή σας.

Ασφάλεια

Η οικοδόμηση ενός ασφαλούς VPN απαιτεί πολλούς σχεδιασμούς και η ανάπτυξη είναι πολύ δαπανηρή. Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν μπορούν να επενδύσουν πολλά χρήματα στην κατασκευή και τη διατήρηση του δικτύου τους.

Τα περισσότερα ελεύθερα δίκτυα VPN εξοικονομούν χρήματα κόβοντας βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Χρησιμοποιούν λιγότερο ασφαλή πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και μερικά ακόμη καταγράφουν τη δραστηριότητα περιήγησής σας για να πουλήσουν σε διαφημιζόμενους.

Μιλώντας για διαφημίσεις, πολλά δωρεάν δίκτυα VPN εμφανίζουν διαταραγμένα αναδυόμενα παράθυρα, και μερικοί έχουν συλλάβει τη λήψη επιβλαβούς κακόβουλου λογισμικού στις συσκευές των χρηστών. 

Τα premium δίκτυα VPN μπορούν να επενδύσουν σε ισχυρότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως διακόπτες θανάτου και κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας. Επιτυγχάνουν ή αποτυγχάνουν με βάση τη φήμη τους, οπότε δεν κινδυνεύουν να χάσουν τις δραστηριότητές τους διαχέοντας τις πληροφορίες σας σε τρίτους.

Συμβατότητα

Τα περισσότερα από τα δωρεάν VPN που εξέτασα μόνο είχαν εφαρμογές για Windows. Εάν ο φορητός σας υπολογιστής εκτελείται MacOS, Linux ή Chrome OS, δεν έχετε τύχη.

Ακόμη και αν ο φορητός υπολογιστής σας εκτελεί Windows, δεν θα βρείτε πολλά δωρεάν VPN με χρησιμοποιήσιμες εφαρμογές των Windows. Οι δωρεάν υπηρεσίες δεν απελευθερώνουν συχνά ενημερώσεις και ενημερώσεις, επομένως οι εφαρμογές είναι συχνά καθυστερημένες. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου, μερικοί μάλιστα πάγωσαν το φορητό υπολογιστή μου, και έπρεπε να το επανεκκινήσω για να μπορέσω να δουλέψω και πάλι. 

Τα Premium VPN προσφέρουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα. Ορισμένες ακόμη διαθέτουν εφαρμογές για την κονσόλα παιχνιδιών και την έξυπνη τηλεόραση. Αυτές οι εφαρμογές ενημερώνονται τακτικά, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κακή απόδοση ή υστέρηση.

Περιορισμοί

Τα ελεύθερα VPN περιορίζουν το εύρος ζώνης, την ταχύτητα, τις τοποθεσίες διακομιστών και τα δεδομένα σας για να εξοικονομήσετε χρήματα και να σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα ασφαλιστικό σχέδιο.

Οι περιορισμένες τοποθεσίες διακομιστών σημαίνουν ότι τα ελεύθερα δίκτυα VPN συνήθως δεν μπορούν να παρακάμψουν γεωπλάκες, έτσι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως Netflix και SlingTV. Ακόμα κι αν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε μια υπηρεσία, το μειωμένο εύρος ζώνης και τα δεδομένα καθιστούν αδύνατη την παρακολούθηση σε υψηλή ευκρίνεια. 

Τα Premium VPN λειτουργούν σε παγκόσμια δίκτυα διακομιστών και πολλοί έχουν διακομιστές βελτιστοποιημένων ροής που μπορούν να ξεπεράσουν γεωγραφικούς περιορισμούς και μπλοκ VPN. Προσφέρουν επίσης απεριόριστα δεδομένα, εύρος ζώνης και ταχύτητες.

Τα καλύτερα δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές

Δοκίμασα 33 δωρεάν VPN για να βρω τις καλύτερες επιλογές για φορητούς υπολογιστές. Ψάξαμε για υπηρεσίες με επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, υψηλής ασφάλειας, χαρακτηριστικά για φορητούς υπολογιστές.

1. NordVPN

NordVPN

 • Απεριόριστα δεδομένα και υψηλές ταχύτητες
 • Κρεμμύδι πάνω από το VPN για Tor
 • Έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Προστασία διαρροών DNS και IPv6
 • 5.100+ διακομιστές σε 60 χώρες
 • P2P και διακομιστές βελτιστοποιημένων με ροή
 • Λειτουργεί με: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Βίντεο, Showtime, SlingTV
 • Συμβατό με: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, AndroidTV, Chrome, Firefox και δρομολογητές

Το NordVPN είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, αλλά είναι γενναιόδωρη 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κινδύνους το βάζει στην κορυφή της λίστας μου. Ένας μήνας είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε αν σας αρέσει η υπηρεσία, και θα πάρετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του premium ενώ το δοκιμάζετε.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit να ανώνυμα την επισκεψιμότητά σας. Το NordVPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική χωρίς λογαρίσματα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή της δραστηριότητας περιήγησής σας οπουδήποτε. Βασίζεται σε φιλικό προς την ιδιωτικότητα Παναμάς, έξω από το 5/9/14-μάτια«Δικαιοδοσία.

Προστασία διαρροών IPv6 και DNS προσπαθήστε να σταματήσετε τυχόν ελαττώματα ασφαλείας που διαρρέουν τη θέση σας και τη δραστηριότητα περιήγησης σε τρίτους, όπως ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Εάν θέλετε να κάνετε streaming, η προστασία από διαρροές DNS είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την παράκαμψη των μπλοκ VPN.

Το δίκτυό του αποτελείται από 5.100+ διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 59 χώρες, συμπεριλαμβανομένων διακομιστών βελτιστοποιημένων με ροή, οι οποίοι μπορούν να ξεμπλοκάρουν τις υπηρεσίες Netflix US και Hulu. Η λειτουργία CyberSec αποκλείει τις διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες ενώ κάνετε streaming και περιήγηση. Βοηθά επίσης στην πρόληψη λοιμώξεων από κακόβουλο λογισμικό εμποδίζοντας ύποπτους ιστότοπους πριν φορτώσουν.

Το NordVPN έχει αποκλειστικούς διακομιστές P2P. Αυτοί οι εξυπηρετητές είναι γρήγοροι και βελτιστοποιημένοι για το torrenting. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κρεμμυδιού μέσω VPN στην εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση σε ιστότοπους Tor και .onion.

Υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα, και μπορείτε να ασφαλίσετε έως έξι από τις συσκευές σας με έναν μόνο λογαριασμό. Έτσι, μπορείτε να προστατέψετε το τηλέφωνό σας, την τηλεόραση και το tablet σας χωρίς να πληρώσετε για επιπλέον συνδρομές.

Η υποστήριξη διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο μέσω της ζωντανής συνομιλίας στην αρχική σελίδα του NordVPN.

Βάλαμε το NordVPN για να δούμε πώς συγκρίνεται με άλλες ασφαλείς και δωρεάν υπηρεσίες. Μπορείτε να διαβάσετε την εκτεταμένη αναθεώρηση του συνάδελφου σας για τα πλήρη αποτελέσματα. 

Ξεκινήστε με το NordVPN τώρα!

2. Εγγραφείτε

συσκευές ταξινόμησης

 • 10GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα
 • Προστασία διαρροών WebRTC / IPv6 / DNS
 • Διακομιστές σε δέκα τοποθεσίες
 • Υποστηρίζει συνδέσεις P2P
 • Συνεργάζεται με: το HBO GO, το YouTube και το Kodi
 • Συμβατό με: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Kodi και δρομολογητές

Το ταξίδι είναι α πραγματικά δωρεάν υπηρεσία VPN με 10GB δεδομένων ανά μήνα και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Αυτό αρκεί για να παρακολουθήσετε δέκα ώρες βίντεο, αλλά δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής εκτός αν αναβαθμίσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα, μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 5GB με το tweeting της εταιρείας.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα δωρεάν VPN, δεν απαιτεί την εγγραφή προσωπικών στοιχείων. Χρειάζεται μόνο να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διατηρεί καμία από τις αναγνωρίσιμες πληροφορίες σας.

Αυστηρό πολιτική μη λογαρίθμων και στρατιωτική κρυπτογράφηση κρατήστε τη δραστηριότητά σας ανώνυμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Stealth Mode του Windscribe για να παρακάμπτοντας τη λογοκρισία και τα γεωπλάγια ακόμη και στις πιο περιοριστικές περιοχές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ρωσίας.

Η υπηρεσία εγγραφής στο ίντερνετ, και είναι αρκετά γρήγορο για γρήγορη λήψη μεγάλων αρχείων. Παρόλο που δεν έχει πρόσβαση στο Netflix ή στο Hulu, μπόρεσα να μεταδώσω αρχεία YouTube και Kodi απρόσκοπτα.

Έχετε διακομιστές πρόσβασης σε 10 παγκόσμιες τοποθεσίες. Αυτό δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN, αλλά σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους με γεωγραφική κάλυψη από άλλες χώρες.

Οι εφαρμογές είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να συμπεριληφθούν ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας και σύστημα ελέγχου ταχύτητας, που σας συνδέει με τον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή. Δεν σας εξυπηρετεί κανένα αναδυόμενο παράθυρο στην εφαρμογή, αλλά δεν υπάρχει αποκλεισμός διαφημίσεων, έτσι θα εξακολουθείτε να βλέπετε διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων μερών όπως το YouTube.

Το chatbot του Windscribe μπορεί να απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση που έχετε σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα σχέδια. Εάν δεν μπορεί, σας συνδέει με έναν ανθρώπινο εκπρόσωπο για υποστήριξη live chat.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Εγγραφή στο Διαδίκτυο? Πάρτε μια καλύτερη ματιά για το πώς αντέδρασε στις δοκιμές μας στην κριτική μας.

Ξεκινήστε με την υπηρεσία Εγγραφή τώρα!

3. TunnelBear

Top 10 δωρεάν δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές το 2020

 • 500MB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα
 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 22+ χώρες
 • Ξεχωριστός, δωρεάν blocker διαφημίσεων για το Chrome
 • Συνεργάζεται με: HBO GO, YouTube, Kodi
 • Συμβατό με: Mac, Windows, iOS, Android, Opera, Chrome και Firefox

Το TunnelBear σας δίνει 500MB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα. Μπορείτε να προσεγγίσετε τα κοινωνικά μέσα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να παρακολουθήσετε βίντεο για περίπου 30 λεπτά, αλλά δεν είναι αρκετά δεδομένα για λήψη μεγάλων αρχείων ή torrents.

Οι χαριτωμένες εφαρμογές της με θέμα τις αρκούδες είναι εύκολο να τις κατεβάσετε και να τις χρησιμοποιήσετε. Ήμουν σε θέση να το εγκαταστήσω και να το ρυθμίσω σε λιγότερο από πέντε λεπτά. 

Το TunnelBear χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit AES και διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη-logs. Η λειτουργία του GhostBear κάνει τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας να μοιάζουν με κανονική κυκλοφορία κάτω από βαθιά επιθεώρηση πακέτων (DPI). Αυτό είναι απαραίτητο σε χώρες όπως η Κίνα, όπου η κυβέρνηση περιορίζει συστηματικά τις συνδέσεις VPN. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία GhostBear, οι οργανισμοί επιτήρησης δεν γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN καθόλου.

Υπάρχει μια επέκταση του Chrome που ονομάζεται Blocker TunnelBear αποκλείει τις διαφημίσεις, τους ιχνηλάτες και το Flash. Δεν είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή, όμως, θα πρέπει να το κατεβάσετε χωριστά.

Το TunnelBear's Κατάσταση πάντα σε λειτουργία εκκινεί την εφαρμογή και σας συνδέει με τον καλύτερο διαθέσιμο διακομιστή VPN μόλις ξεκινήσετε τη συσκευή σας, έτσι ώστε να μην είστε ποτέ απροστάτευτοι. Λειτουργία επαγρύπνησης είναι ουσιαστικά ένας διακόπτης kill που αποτρέπει τη διαρροή δεδομένων σε σπάνιες περιπτώσεις που η σύνδεση VPN πέφτει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση Closest Tunnel της αυτόματη σύνδεση με τον ταχύτερο διακομιστή με βάση την τοποθεσία σας. Είναι κατάλληλο για βασική προστασία κατά την περιήγηση, αλλά δεν είναι χρήσιμο αν προσπαθείτε να παρακάμψετε ένα geoblock.

Το TunnelBear δεν έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως Netflix, Hulu ή BBC iPlayer. Παρόλα αυτά, μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω για να ξεκλειδώσω τα βίντεο YouTube και τα πρόσθετα Kodi.

Δεν είστε βέβαιοι ότι το TunnelBear είναι για εσάς? Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της πλήρους επισκόπησης προμηθευτή. 

Ξεκινήστε τώρα με το TunnelBear!

4. ZenMate

Συσκευές Zenmate-νέες

 • Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα
 • Κρυπτογράφηση 128-bit
 • Τέσσερις τοποθεσίες διακομιστών
 • Συνεργάζεται με: Netflix ΗΠΑ, HBO GO, Hulu και Amazon Prime Video
 • Συμβατό με: Chrome, Firefox και Opera

Η δωρεάν έκδοση του ZenMate προσφέρει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο ως επέκταση προγράμματος περιήγησης. Οι επεκτάσεις είναι ελαφρές και εύχρηστες, αλλά προστατεύουν μόνο την επισκεψιμότητα του προγράμματος περιήγησης. Τα δεδομένα από εφαρμογές και άλλα προγράμματα δεν είναι κρυπτογραφημένα.

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση 128 bit. Παρόλο που είναι μικρότερο από 256-bit, είναι ακόμα αρκετά ισχυρό για να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. ZenMate δεν καταγράφει τη δραστηριότητα περιήγησής σας, είτε.

Μπορεί να ξεκλειδώσει τις υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix ΗΠΑ και Hulu. Όμως, η ταχύτητα σύνδεσης σας περιορίζεται στα 2Mbps. Η ελάχιστη ταχύτητα που απαιτείται για τη ροή Netflix σε τυπική ευκρίνεια είναι 3Mbps. Εξακολουθώ να είμαι σε θέση να παρακολουθήσω τις δοκιμές μου, αλλά ο περιορισμός ταχύτητας προκάλεσε προσωρινή αποθήκευση και μείωσε την ποιότητα του βίντεο. 

Έχετε πρόσβαση σε διακομιστές στη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ. Επειδή μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο σε περιεχόμενο με γεωγραφικό πλάτος που είναι διαθέσιμο σε αυτές τις χώρες, δεν μπορείτε να κάνετε streaming του BBC iPlayer.

Η ZenMate εδρεύει στη Γερμανία, η οποία είναι μέλος της 14-μάτια συμμαχία. Αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό γιατί το ZenMate δεν καταγράφει κανένα από τα δεδομένα σας. Ακόμα κι αν μια συμμαχική κυβέρνηση ζήτησε πληροφορίες για εσάς, η ZenMate δεν θα είχε τίποτα να τους δώσει.

Κατά την πρώτη εγγραφή σας για έναν δωρεάν λογαριασμό ZenMate, θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για την υπηρεσία Premium. Δεν πρόκειται για συνδρομή και όταν λήξει η δοκιμή, δεν θα σας χρεώσει.

Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της. Όταν έφτασα έξω, έλαβα απάντηση μέσα σε 24 ώρες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ZenMate? Δείτε πώς βρισκόταν σε εκτεταμένες δοκιμές στην αναθεώρηση ZenMate.

Ξεκινήστε με το ZenMate τώρα!

5. ProtonVPN

συσκευές protonvpn

 • Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και εύρος ζώνης
 • IKEv2 / IPSec και OpenVPN πρωτόκολλα
 • Διακομιστές στην Ιαπωνία, τις Κάτω Χώρες και τις ΗΠΑ
 • Συνεργάζεται με: YouTube, Kodi, Netflix και Hulu
 • Συμβατό με: Windows, macOS, Android, iOS και Linux

Το ProtonVPN σας προσφέρει απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και εύρος ζώνης. Δεν καταγράφει καμία δραστηριότητα περιήγησής σας και προσφέρει απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Τέλεια εμπιστευτικότητα μπροστά σας εξασφαλίζει ένα νέο προσωρινό κλειδί κρυπτογράφησης για κάθε σύνοδο. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη και αν ένας χάκερ θέτει σε κίνδυνο ένα από τα κλειδιά κρυπτογράφησης, τα υπόλοιπα session σας είναι ασφαλή.

Χρησιμοποιεί επίσης Κρυπτογράφηση 256-bit AES, προστασία από διαρροές DNS και αυτόματο διακόπτη καταστροφής. Έχει έδρα στην Ελβετία, έξω από το 5/9/14-Eyes δικαιοδοσία.

Η εφαρμογή Ενεργή ρύθμιση δημιουργεί μια σύνδεση VPN μόλις ξεκινήσει ο φορητός υπολογιστής σας, ώστε να είστε πάντα προστατευμένοι.

Το ProtonVPN δεν σας παρέχει διαφημίσεις, αλλά δεν υπάρχει ενσωματωμένος αναστολέας. Θα εξακολουθείτε να βλέπετε διαφημίσεις από τρίτους όταν περιηγείστε και κάνετε streaming.

Ήμουν σε θέση να ρεύσει Netflix και Hulu σε τυποποιημένο ορισμό με ελάχιστο buffer. Επειδή το ProtonVPN λειτουργεί μόνο με δωρεάν διακομιστές στην Ιαπωνία, την Ολλανδία και τις ΗΠΑ, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε premium για να έχετε πρόσβαση σε διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες τοποθεσίες. Οι δωρεάν διακομιστές υποστηρίζουν συνδέσεις P2P. 

Η περιορισμένη επιλογή του διακομιστή προκαλεί συμφόρηση δικτύου κατά τους χρόνους αιχμής. Με τόσους πολλούς ελεύθερους χρήστες συνδεδεμένους σε μόλις τρεις διακομιστές, οι διακομιστές υπερφορτώνουν και επιβραδύνουν. Διαπίστωσα ότι, κατά τη διάρκεια αργών περιόδων, ήταν ακόμα αρκετά γρήγορος για να ελέγξει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου και το Facebook, αλλά δεν μπόρεσα να φορτώσω ένα βίντεο του YouTube μέχρι να μειωθεί η συμφόρηση. 

Υπάρχει εκτεταμένη βάση γνώσεων στην ιστοσελίδα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας εκεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων στο κέντρο βοήθειας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ProtonVPN στη συνολική μας ανασκόπηση.

Ξεκινήστε με το ProtonVPN τώρα!

6. PrivateVPN

Συσκευές PrivateVPN

 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών με απεριόριστα δεδομένα
 • OpenVPN, PPTP, L2TP, πρωτόκολλα IKEv2 / IPSec
 • Προστασία διαρροών IPv6
 • Λειτουργεί με: Netflix, BBCiPlayer, YouTube, και Kodi
 • Συμβατό με: Windows, Mac, iOS, Android

Το PrivateVPN σας δίνει απεριόριστα δεδομένα, ταχύτητα και εύρος ζώνης κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής 7 ημερών. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι έξι από τις συσκευές σας και με έναν λογαριασμό.

Διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή με στρατιωτική κρυπτογράφηση και ασφαλή πρωτόκολλα VPN, όπως το OpenVPN, το PPTP, το L2TP και το IKEv2 / IPSec. PrivateVPN's Προστασία διαρροών IPv6 διατηρεί τη διεύθυνση IP κρυμμένη, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλες εφαρμογές που διαρρέουν την τοποθεσία σας.

Το PrivateVPN εδρεύει στη Σουηδία, το οποίο αποτελεί μέρος της 14-Eyes Alliance. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί Το PrivateVPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη-logs. Δεν έχει καμία καταγραφή της δραστηριότητας περιήγησής σας για διαρροή.

Έχετε πρόσβαση σε 150+ διακομιστές υψηλής ταχύτητας σε 60 χώρες. Μπορεί να ξεμπλοκάρει τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Netflix ΗΠΑ και του BBC iPlayer. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήστε το PrivateVPN για να παρακάμψετε το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο L2TP.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα και επικοινωνείτε με την υποστήριξη, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας με τους προγραμματιστές, οπότε θα έχετε πάντα μια απάντηση που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το PrivateVPN? Διαβάστε τα αποτελέσματα των δοκιμών απόδοσης στην κριτική μας. 

Ξεκινήστε τώρα με το PrivateVPN!

7. VPN του Opera

εικόνα της όπερας

 • Απεριόριστα δωρεάν δεδομένα και εύρος ζώνης
 • Διακομιστές σε τρεις περιοχές
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Λειτουργεί με: το YouTube και το Kodi
 • Συμβατό με: Windows, macOS, Linux και Android

Το Opera VPN είναι μια δωρεάν επέκταση προγράμματος περιήγησης για Opera και OperaGX. Σας παρέχει απεριόριστα δεδομένα και εύρος ζώνης, αλλά οι διακομιστές περιορίζονται στην Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική. Δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν διακομιστή από μια συγκεκριμένη περιοχή εντός αυτών των περιοχών, οπότε είναι δύσκολο να παρακάμψετε γεωπλάκες με το Opera VPN.

Επειδή πρόκειται για επέκταση προγράμματος περιήγησης, το Opera VPN προστατεύει μόνο την κίνηση του Opera σας. Δεν είναι διαθέσιμο για άλλα προγράμματα περιήγησης.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit και διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη-logs. Ανακάλυψα κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου ότι οι διακομιστές του VPN του Opera είναι αργές. Ήμουν σε θέση να παρακολουθήσω ένα βίντεο YouTube σε χαμηλό ορισμό, αλλά έζησα πολύ buffering. Δεν είναι δυνατή η κατάργηση του αποκλεισμού του Netflix ή άλλων υπηρεσιών συνεχούς ροής.

Υπάρχει ένα σύντομο τμήμα VPN Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την κύρια ιστοσελίδα της Opera, αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη για την επέκταση του προγράμματος περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Opera VPN από διαβάζοντας την εις βάθος αναθεώρηση του συναδέλφου μου. 

Ξεκινήστε τώρα με το OperaVPN!

8. hide.me

windows hide.me

 • 2GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα
 • Αυτόματος διακόπτης θανάτου και κρυπτογράφηση 256-bit
 • Διαχωρισμός σήραγγας
 • Συνεργάζεται με: Hulu, Netflix, HBO Go, Spotify και Amazon Prime Video
 • Συμβατό με: Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire OS, Windows Phone, Linux, Blackberry, Chrome, Firefox, δρομολογητές και NAS

Παίρνετε 2GB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα με το hide.me. Αρκεί να ελέγξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να ενημερώσετε το Facebook ή να κάνετε ροή σε κανονικό ορισμό για περίπου δύο ώρες.

Μπορείς πρόσβαση σε πέντε τοποθεσίες διακομιστών με το ελεύθερο σχέδιο, αλλά μπορείτε να προστατεύσετε μόνο μία συσκευή ανά λογαριασμό. Το hide.me δεν είναι κατάλληλο αν θέλετε να συνδέσετε το νοικοκυριό σας ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των Κρυπτογράφηση 256-bit, προστασία διαρροής IP και αυτόματο διακόπτη καταστροφής. Επίσης, δεν καταγράφει κανένα από τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χωριστή λειτουργία σήραγγας για να προσαρμόσετε ποια επισκεψιμότητα περνά μέσω του VPN σας και που χρησιμοποιεί την τοπική σας διεύθυνση IP. Μόνο μερικά κορυφαία VPN προσφέρουν διαχωρισμό σήραγγας και είναι σπάνιο να δούμε σε ένα δωρεάν VPN.

Μπορεί να ξεκλειδώσει Netflix ΗΠΑ, Amazon Prime Video, και Hulu. Υποστηρίζει επίσης το torrenting. Δεν σφίγγει την ταχύτητα της σύνδεσής σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε χείμαρρους και ροές χωρίς καθυστέρηση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το hide.me στην αναθεώρηση εμπειρογνωμόνων μας.

Ξεκινήστε με το hide.me Τώρα!

9. Επιταχύνετε

Top 10 δωρεάν δωρεάν VPN για φορητούς υπολογιστές το 2020

 • 2GB δωρεάν μηνιαία μηνύματα
 • Υποστηρίζει συνδέσεις P2P
 • 200+ διακομιστές σε 50 χώρες
 • Συνεργάζεται με: το YouTube, το HBO GO και το Kodi
 • Συμβατό με: Windows, macOS, Linux, iOS και Android

Το Speedify σας παρέχει 2GB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να παρέχετε ευαίσθητες πληροφορίες, και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 200+ διακομιστές σε 50 χώρες.

Αν και έχει διακομιστές ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix, το Hulu ή το BBC iPlayer. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο HBO GO, το YouTube και το Kodi.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128-GCM. Αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό όσο 256-bit, αλλά είναι ακόμα πολύ ασφαλές. Δεν καταγράφει τη δραστηριότητα περιήγησής σας και προσφέρει επίσης προστασία από διαρροές DNS.

Επιταχύνει τις προσφορές μια λειτουργία συγκόλλησης καναλιών που ισχυρίζεται ότι αυξάνει την ταχύτητα και την αξιοπιστία της σύνδεσης συνδυάζοντας τις συνδέσεις wi-fi, κινητού και Ethernet. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μου, όμως, διαπίστωσα ότι η σύνδεση των καναλιών δεν βοήθησε. Η σύνδεσή μου ήταν αργή ακόμη και με τη λειτουργία αυτή ενεργοποιημένη. 

Είναι επίσης σημαντικό να το σημειώσουμε η σύνδεση καναλιών χρησιμοποιεί διπλάσια δεδομένα. Έτσι, εάν είστε σε ένα περιορισμένο σχέδιο δεδομένων με το κινητό σας τηλέφωνο ή το wi-fi, πρέπει να το κρατήσετε απενεργοποιημένο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Speedify? Δείτε πώς συγκρίνεται με άλλες κορυφαίες υπηρεσίες στην κριτική μας. 

Ξεκινήστε με Επιταχύνετε τώρα!

10. Betternet

betternet chromebook

 • 500MB ελεύθερων δεδομένων ανά ημέρα
 • Στρατιωτική κρυπτογράφηση
 • Λειτουργεί με: το YouTube και το Kodi
 • Συμβατό με: Mac, Windows, iOS, Android και Chrome

Το δωρεάν σχέδιο υποστήριξης της Betternet περιλαμβάνει ασφάλεια στρατιωτικού επιπέδου και 500MB δεδομένων ανά ημέρα. Αυτό αρκεί για να περιηγηθείτε για περίπου οκτώ ώρες ή για ροή για 30 λεπτά. Δυστυχώς, Η Betternet δεν μπορεί να αποκλείσει υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, αλλά ήμουν σε θέση να παρακολουθώ το YouTube και το Kodi σε κανονικό ορισμό.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά δεν υπάρχει αυτόματος διακόπτης θανάτου. Το πρωτόκολλο Catapult Hydra έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ταχύτητα σύνδεσης.

Βασισμένο στις ΗΠΑ, η Betternet εμπίπτει στο πεδίο 5/9/14-Eyes δικαιοδοσία. Όταν έλεγξα την πολιτική απορρήτου, το έμαθα δεν καταγράφει τη δραστηριότητα περιήγησής σας, αλλά διατηρεί κάποια αρχεία σχετικά με τη σύνδεσή σας, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής σας και των πληροφοριών δικτύου. Συλλέγει και κρυπτογραφεί την πραγματική διεύθυνση IP σας, αλλά διαγράφει αυτές τις πληροφορίες αφού αποσυνδεθείτε.

Υπάρχει ένα εκτενές τμήμα ερωτήσεων που μπορεί να απαντήσει σχεδόν σε κάθε ερώτηση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της.

Ανατρέξτε στη λεπτομερή αναθεώρηση του Betternet για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες ασφαλείας του. 

Ξεκινήστε με το Betternet τώρα!

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί η κρυπτογράφηση είναι σημαντική για τους χρήστες φορητών υπολογιστών?

Όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο χωρίς VPN, ο καθένας μπορεί να κατασκοπεύει τη δραστηριότητα περιήγησής σας. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα που στέλνετε και τους κωδικούς πρόσβασης που εισάγετε στους ιστότοπους

Η κρυπτογράφηση κλειδώνει την διαδικτυακή σας κίνηση, έτσι ώστε οι χάκερ και οι κατάσκοποι να μην έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Εάν ένας χάκερ παρακολουθήσει τη σύνδεσή σας και τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα, βλέπουν μια σειρά τυχαίων γραμμάτων και αριθμών αντί των προσωπικών σας πληροφοριών.

Οι χρήστες φορητών υπολογιστών αντιμετωπίζουν έναν μοναδικό κίνδυνο επειδή χρησιμοποιούν δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Οποιοσδήποτε μπορεί να χειριστεί ένα δημόσιο δίκτυο wi-fi, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα επικίνδυνο δίκτυο χωρίς να το γνωρίζετε, οπότε είναι σημαντικό τα προσωπικά σας στοιχεία να είναι κρυπτογραφημένα.

Είναι νομικά VPN?

Ναί. Τα VPN είναι απολύτως νόμιμα στις περισσότερες χώρες. Μόνο μερικές περιοχές περιορίζουν ή απαγορεύουν τη χρήση VPN.

Αλλά μην ανησυχείτε, κανένας τουρίστας ποτέ δεν έχει συλληφθεί για τη χρήση ενός VPN ενώ είναι σε διακοπές.

Ποιους είναι οι κίνδυνοι χρήσης ενός δωρεάν VPN σε ένα φορητό υπολογιστή?

Είχα έναν δύσκολο χρόνο να βρω δέκα ασφαλή δωρεάν VPN για αυτή τη λίστα. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες που δοκιμάσαμε χρησιμοποιούν χαμηλή κρυπτογράφηση, καταγράφουν δεδομένα χρηστών ή έχουν εφαρμογές που δεν λειτουργούν.

Ανακάλυψα ότι τα περισσότερα δωρεάν VPN κόβουν γωνίες όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά ασφαλείας. Χρησιμοποιώντας ένα λιγότερο ασφαλές VPN, θέτετε σε κίνδυνο τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτά περιλαμβάνουν τους τραπεζικούς κωδικούς πρόσβασης, τα στοιχεία πιστωτικών καρτών και τα στοιχεία σύνδεσης.

Περίληψη

Η εύρεση ενός πραγματικά δωρεάν VPN είναι σχεδόν αδύνατο. Ακόμη και τα καλύτερα δεδομένα ορίων για τις δωρεάν υπηρεσίες, τις ταχύτητες και τη ροή δεδομένων. Ορισμένοι μάλιστα περιορίζουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, οπότε δεν γνωρίζετε ποτέ εάν τα δεδομένα σας είναι πραγματικά ασφαλή.

Αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν χρησιμοποιείτε ένα premium VPN. Οι περισσότερες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως NordVPN, προσφέρετε δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις χρημάτων, ώστε να μπορείτε να τις δοκιμάσετε δωρεάν. Δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσετε την ασφάλειά σας ή να περιορίσετε τον εαυτό σας με ένα δωρεάν VPN.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα VPN για τις άλλες συσκευές σας στον οδηγό του συναδέλφου μου τα καλύτερα δίκτυα VPN για πολλές συνδέσειςΉ, εξοικονομήστε χρήματα σε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας με τη χρήση των υπηρεσιών μας συμφωνίες και κουπόνια.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me