Top 10 VPN PERCUMA PERCUMA untuk Australia pada tahun 2020

Jika anda sedang mencari Australia VPN percuma, saya di sini untuk membantu! Saya menjalankan ujian ke atas lebih daripada 50 VPN dan datang dengan 10 VPN percuma terbaik untuk Australia. Kriteria saya untuk setiap VPN melihat penstriman, keselamatan, dan kelajuan.

Walau bagaimanapun, dengan kebanyakan VPN percuma, terdapat tangkapan. Walaupun anda tidak boleh membayar pada mulanya, anda boleh membayar besar dalam jangka panjang. Isu-isu keselamatan seperti VPN yang membakar data dan malware dan pencerobohan adware adalah biasa dengan VPN percuma.

Selain itu, anda hanya boleh mempunyai akses kepada sejumlah pelayan yang terhad dengan kelajuan perlahan dan pendaratan bandwidth sehingga anda menaik taraf kepada pelan premium.

Itu tidak baik.

Terdapat banyak VPN premium di luar sana yang kos rendah dan tolak perangkap banyak VPN percuma. Saya cadangkan NordVPN untuk kekuatan keseluruhannya dalam nombor pelayan, kelajuan, dan keselamatan.

Anda boleh mencuba NordVPN tanpa bimbang dengan jaminan wang balik 30 hari. Ia sempurna jika anda bekerja atau melancong ke luar negara selama kurang dari sebulan.

Masih berminat untuk mengejar VPN percuma? Tiada masalah. Selepas banyak ujian dan penyelidikan, berikut adalah 10 VPN percuma terbaik untuk Australia.

VPN Percuma Terbaik untuk Australia - Panduan Pantas

 1. NordVPN: VPN # 1 saya disyorkan mempunyai enkripsi gred ketenteraan dan kelajuan kilat cepat pada lebih daripada 5,100 pelayan. Ia juga dilengkapi dengan jaminan wang balik 30 hari.
 2. Perisai Hotspot: 500MB sehari data bersama dengan penyulitan gred ketenteraan. Walaupun tidak cukup untuk aliran, anda boleh menyemak mel, menonton YouTube, dan mendengar beberapa muzik.
 3. Bercerita: Apl yang mesra pengguna dengan 10GB data percuma sebulan. Ciri-ciri keselamatan yang hebat termasuk penyekat adware dan malware. Sambungan peranti tanpa had.
 4. ProtonVPN: Dilengkapi dengan data yang tidak terhad, walaupun versi per a tidak membenarkan streaming atau meresap. Ciri cybersecurity yang sangat baik termasuk penyekat iklan dan penyulitan AES 256-bit.
 5. hide.me: Anda mendapat data percuma 2GB setiap bulan yang berjumlah kira-kira 24 jam penyemakan imbas. Tidak ada bandwidth throttling bersama-sama dengan ciri keselamatan cybersecurity.

Dan lima VPN yang lebih hebat

Apa yang Catch Dengan VPN Percuma?

Segala-galanya percuma adalah punca kebimbangan. Ia tidak berbeza dengan VPN percuma. Berikut adalah beberapa risiko yang anda dapati dengan memilih VPN percuma.

Streaming

Jika anda ingin aliran Netflix atau DAZN di Australia dengan VPN percuma, sebagai contoh, tapak streaming sering geo-membataskan anda dari kandungannya. Sebab itulah lebih baik untuk pergi dengan VPN premium jika anda mengalir secara tetap. Kebanyakan perkhidmatan premium boleh memintas geoblock dari tapak streaming yang popular.

Keselamatan

VPN percuma membawa risiko keselamatan terhad. Ada yang tidak mempunyai dasar tidak log, yang membuka data anda untuk menjejak dan meretas. VPN percuma lain menggunakan iklan untuk menghasilkan wang, yang bermaksud mereka boleh membawa malware yang menjangkiti sistem anda. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesan malware dan risiko lain VPN percuma, baca artikel kami tentang bahaya yang tersembunyi daripada tidak membayar VPN yang boleh dipercayai.

Saya juga pernah melihat laporan perkhidmatan VPN percuma yang mencuri maklumat peribadi dan menjualnya kepada pihak ketiga. Tidak, Terima kasih.

Cara terbaik untuk memastikan identiti dalam talian anda selamat adalah dengan pergi dengan VPN premium yang mempunyai ciri-ciri keselamatan siber seperti penyulitan AES 256-bit, dasar tidak log, dan penghalang adware dan malware.

Had

VPN percuma biasanya memberikan sedikit data jika anda tidak menaik taraf kepada salah satu perkhidmatan premium mereka. Ia biasanya bermaksud bahawa penstriman dan penyesalan tidak boleh dilakukan. Walaupun anda boleh aliran, data habis dengan cepat.

Keterbatasan lain termasuk kelajuan perlahan dan pendikit jalur lebar, jika VPN percuma mempunyai sebilangan kecil pelayan.

VPN Percuma Terbaik untuk Australia (Dikemaskini 2020)

Selepas ujian menyeluruh, saya mendapat 10 VPN percuma Australia terbaik. Mereka semua menegakkan piawaian untuk keselamatan siber supaya anda selamat di internet. Walaupun kelajuan dan penstriman berbeza-beza dengan setiap VPN dalam senarai ini, semuanya membolehkan anda menyambung ke internet untuk menonton video dan mendengar muzik. Mari kita lihat.

1.NordVPN
NordVPN

 • Jaminan wang balik 30 hari
 • Bandwidth tanpa had
 • Lebih 250 pelayan di Australia
 • Penyulitan gred ketenteraan, dasar tidak log
 • Ciri CyberSec dan SmartPlay
 • Bekerja dengan: Netflix, Showtime, BBC iPlayer, Sling TV, Hulu, HBO GO, Amazon Prime Video, ESPN
 • Serasi dengan: macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Windows, Linux, Chrome, Firefox, router

NordVPN adalah VPN premium sahaja dalam senarai ini. Tetapi di sini kerana ia adalah VPN keseluruhan terbaik yang sebenarnya percuma untuk masa yang terhad dengan jaminan wang balik 30 hari.

Kehadiran dalam talian anda sentiasa selamat dari cyberthieves dan pemerhati kerajaan dengan ciri keselamatan NordVPN yang hebat.

Ciri VPN Double menyediakan dua lapisan keselamatan dengan meluluskan data yang disulitkan anda melalui dua pelayan. Selain itu, penggodam tidak dapat mentafsirkan maklumat anda melalui penyulitan gred ketenteraan.

VPN ini merangkumi semua data anda pada setiap masa dengan memastikan ia tanpa nama dengan dasar tidak ketat dan suis bunuh automatik.

Di Australia sahaja, NordVPN mempunyai lebih daripada 250 pelayan. Its 5,100+ pelayan global membolehkan anda untuk mencari hampir semua laman streaming tanpa geoblocks. Kelajuan yang pantas dan jalur lebar tanpa had bermakna anda boleh menstrim dan mengalir selama anda suka.

Ia boleh membuka kunci lebih 400 perkhidmatan streaming di seluruh dunia termasuk Netflix, HBO, ESPN, dan banyak lagi.

Berbicara dengan aliran lancar, NordVPN mengandungi pilihan SmartPlay. Ia secara automatik menghubungkan anda ke pelayan terpantas untuk pilihan tapak streaming anda.

Teknologi CyberSec melindungi semua aliran anda dan akaun bank seperti maklumat yang berharga-daripada serangan malware, adware, dan DDoS.

Jika, sebagai contoh, anda menghadapi masalah untuk menyambung dengan SmartPlay, NordVPN menawarkan pantas dan informatif 24/7 live chat. Anda juga boleh mencuba NordVPN dengan jaring keselamatan berkat jaminan jaminan wang 30 hari.

Sekiranya anda mempunyai keluarga besar atau melancong dengan sekumpulan teman yang besar, anda boleh menggunakan enam sambungan peranti bagi setiap akaun.

Kami pakar kajian NordVPN menunjukkan kepada anda mengapa ia sesuai untuk memilih VPN premium ini secara percuma.

Bermula Dengan NordVPN!

2. Perisai Hotspot
Top 10 VPN PERCUMA PERCUMA untuk Australia pada tahun 2020

 • 500MB data percuma setiap hari
 • Jaminan wang balik 45 hari dengan pelan premium
 • Penyulitan gred ketenteraan, dasar tidak log, perlindungan kebocoran DNS
 • Menyokong torrenting
 • Bekerja dengan: YouTube, Hulu, Kodi
 • Serasi dengan: Windows, Android, macOS, iOS, Firefox, Chrome

VPN ini adalah salah satu VPN percuma terpantas untuk Australia dalam ujian saya. 500MB data percuma setiap hari tidak mencukupi untuk streaming, tetapi ia membolehkan sekitar enam jam pelayaran internet.

Ciri-ciri privasi dan keselamatan Hotspot Shield adalah kukuh, walaupun dengan versi percuma. Ia menggunakan penyulitan 128-bit dan perlindungan kebocoran DNS. Ia juga dilengkapi dengan rahsia ke hadapan yang sempurna, yang sentiasa mengubah kunci penyulitannya.

Suis bunuh automatik tersedia tetapi ia hanya boleh diakses untuk pengguna Windows.

Hotspot Shield tidak berkongsi lokasi anda dengan Google supaya ia boleh memaparkan iklan yang relevan. Walau bagaimanapun, Google tidak dapat melihat alamat IP sebenar anda semasa anda berada di VPN. Selain itu, jejak internet anda tetap rahsia kerana Hotspot tidak menyimpan log aktiviti internet anda.

Versi percuma datang dengan iklan dan akses kepada hanya satu pelayan di Amerika Syarikat, tetapi anda masih mendapat kelajuan yang baik.

Torrenting boleh didapati dengan pakej percuma, tetapi hanya dengan 500MB data percuma setiap hari, itu pasti tidak mencukupi untuk memuat turun filem penuh.

Saya juga suka antara muka intuitif, yang ideal jika anda seorang pemula VPN.

Khidmat pelanggan di platform percuma adalah terhad, tetapi anda mendapat 24 jam live chat jika anda menaik taraf. Versi premium datang dengan jaminan wang balik 45 hari, dan ia membuka perkhidmatan streaming seperti Hulu dan Netflix AS tanpa apa-apa buffering.

Hanya satu sambungan peranti yang tersedia secara percuma, tetapi anda mendapat lima sambungan serentak bermula dengan pelan berbayar asas.

Lihat bagaimana Hotspot Shield lakukan dalam semua ujian kelajuan dan keselamatan kami kajian komprehensif kami.

Dapatkan Perisai Hotspot untuk Percuma!

3. Berkancah
tingkap windscribe

 • 10GB data sebulan dengan peluang pada 5GB tambahan
 • Ciri-ciri keselamatan yang kuat termasuk penghalang adware dan penghalang malware
 • Sepuluh pelayan tersedia dengan versi percuma
 • Perkhidmatan yang mesra pengguna
 • Sokongan Torrent pada kebanyakan pelayan
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi
 • Serasi dengan: macOS, iOS, Windows, Linux, Amazon Fire TV Stick, Chrome, Firefox, Nvidia Shield, penghala

Versi percuma Windscribe memberikan anda 10GB data sebulan, yang berjumlah untuk streaming beberapa filem. Tambahan pula, anda boleh mendapatkan tambahan 5GB sebulan jika anda tweet syarikat itu.

Percuma tidak bermakna penggodam dan pelacak boleh memecah masuk. Data dalam talian anda selamat dan tanpa nama dengan ciri penyulitan kuat VPN ini.

Windscribe menyimpan rekod jumlah ingatan yang anda gunakan dalam sebulan dan juga cap waktu aktiviti dalam talian terakhir anda. Tetapi ia tidak menyimpan log pada perkara seperti alamat IP atau tapak yang anda lawati.

Di atas pendirian tanpa log, anda mempunyai perlindungan tambahan penyulitan AES 256-bit.

Setakat potensi aliran, Ia tidak dapat menyahsekat Netflix, Hulu, atau BBC iPlayer. Tetapi dengan menaik taraf premium, saya dapat mengalir Netflix AS.

Walaupun anda hanya mendapat akses ke pelayan di 10 negara dengan rancangan percuma, anda mendapat pelayan di 60+ negara-dan 5 lokasi pelayan di Australia-dengan pelan premium kos rendah.

Malah ada diskaun pelajar.

Berlangganan tidak tergendala dalam bidang keselamatan siber, walaupun anda memilikinya secara percuma. R.O.B.E.R.T uniknya. ciri menghalangnya daripada membenarkan adware dan malware untuk sampai ke peranti anda.

Windscribe datang dengan mod Firewall, yang seperti suis bunuh sekiranya sambungan anda jatuh. Ia menyekat semua sambungan di luar terowong yang disulitkan untuk memastikan tiada kebocoran apa-apa jenis, seperti DNS atau IPv6, berlaku.

Saya cadangkan menggunakan chatbert Windscribe, yang membalas dengan cepat kepada soalan anda.

Ia menawarkan sambungan peranti tanpa had dan mengecilkan versi percuma, yang bagus untuk isi rumah dengan belanjawan. Tetapi sambungan yang lambat dengan versi percuma bermakna penimbunan adalah malar.

Masih berminat? Semak kajian mendalam kami mengenai Windscribe untuk melihat sama ada VPN percuma yang betul untuk anda.

Dapatkan Berangkah untuk Bebas!

4. ProtonVPN
protonvpn tingkap

 • Bandwidth tanpa had dan penggunaan data tanpa had
 • VPN mesra pemula
 • Ciri keselamatan siber teratas seperti dasar tidak log, penyekat iklan, dan penyulitan AES 256-bit
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, penghala

Adakah benar bahawa VPN Australia percuma ini menawarkan jalur lebar tanpa had dan data tanpa had?

Ya, dengan tangkapan.

Jika anda ingin aliran Netflix atau melakukan perkongsian fail P2P, anda perlu menaik taraf ke pelan Plus. Sebaik sahaja anda melanggan, sambungan akan mempercepatkan semua pelayannya, dan ia membolehkan kedua-dua penstriman dan penyesalan. Tambahan pula, anda boleh mengakses Hulu jika anda menaik taraf ke Rancangan Visionary pricier.

Kedua-dua versi berbayar dan percuma mempunyai keselamatan siber yang sangat baik. Oleh kerana ProtonVPN berada di Switzerland, ia berada di luar 5, 9, dan 14 Mata Perikatan, menjaga data anda dari pengintip kerajaan.

Semua data dalam talian anda melalui benteng enkripsi 256-bit. Selain itu, laporan ketelusan di laman web memastikan dasar sifar log.

Perkhidmatan pelanggan melalui e-mel atau tiket bukan salah satu sifat ProtonVPN yang lebih kuat kerana masa tindak balas yang perlahan. Walau bagaimanapun, saya suka pangkalan pengetahuan yang luas dengan segala-galanya dari muat turun dan setup untuk panduan penyelesaian masalah.

Terdapat juga jaminan pulangan wang 30 hari dengan semua pelan.

Versi percuma hanya mempunyai satu sambungan peranti dan akses ke pelayan di Jepun, Belanda, dan Amerika Syarikat. Jika anda menaik taraf ke pelan Plus, anda mendapat akses ke lebih 550 pelayan di 40+ negara dengan lima sambungan peranti.

Lihat perbezaan antara versi percuma dan premium ProtonVPN dalam kajian penuh kami.

Dapatkan ProtonVPN untuk Percuma!

5. hide.me
tetingkap hide.me

 • 2GB data sebulan
 • Tiada iklan
 • Kelajuan sambungan yang cepat
 • Ciri-ciri keselamatan yang kukuh termasuk Pengawal Stealth
 • Bekerja dengan: BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube, Kodi, HBO GO
 • Serasi dengan: macOS, iOS, Windows, Android, Linux, Android TV, Amazon Fire TV Stick, Chrome, Firefox, router

Satu lagi VPN hebat untuk Australia, hide.me menawarkan 2GB data percuma sebulan. Walaupun anda tidak boleh mengalir sepanjang hari, anda masih boleh menonton kira-kira dua jam streaming di SD.

Sekiranya anda mempunyai versi percuma, anda masih boleh menikmati semua ciri keselamatan dan privasi rahsia hide.me. Data anda tetap tidak kelihatan-walaupun dengan wi-fi awam-di belakang penyulitan AES 256-bit VPN ini.

Sejak hide.me berada di Malaysia, tidak perlu menyimpan log. Ia menjalankan DNS sendiri pada setiap pelayan untuk memastikan bahawa tiada penceroboh luar boleh memantau atau merekodkan data anda.

Polisi 0% log membawa ke langganan percuma. Anda tidak perlu menyediakan kad kredit atau e-mel untuk menggunakan pelan percuma. Anda hanya memuat turun aplikasi dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Anda juga akan mendapat keselamatan perlindungan kebocoran IP dan suis bunuh automatik yang anda aktifkan secara manual dengan klik mudah.

Ciri Pengawal Stealth memberi anda dua pilihan cara untuk melindungi data anda. Anda boleh mengehadkan sambungan internet anda ke hanya pelayan hide.me. Atau, anda boleh memilih aplikasi yang berfungsi hanya jika anda menyambung ke VPN. Bagaimana itu untuk ketenangan fikiran?

Lain-lain faedah percuma yang premium dalam ciri-cirinya termasuk tiada bandwidth throttling dan tiada iklan.

Jika anda menaik taraf kepada pelan premium, anda mendapat akses kepada 1,400 pelayan di 57 lokasi, termasuk 2 di Australia. Walaupun ia tidak dapat menyahsekat Netflix, anda mendapat streaming tanpa had dari laman-laman seperti BBC iPlayer, Amazon Prime Video, dan HBO GO.

Terdapat jaminan wang balik 30 hari dengan pelan berbayar selagi anda menghantar e-mel kepada syarikat sebelum perbicaraan selama sebulan selesai. Walaupun anda hanya mendapat satu sambungan peranti dengan pilihan percuma, anda akan mendapat sepuluh sambungan serentak jika anda menaik taraf.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai keupayaan hide.me, lihat kajian pakar penuh kami untuk mengetahui sama ada ini adalah VPN percuma terbaik untuk Australia.

Dapatkan hide.me for Free!

6. TunnelBear

windows tunnelbear

 • 500MB data percuma sebulan
 • Iklan minus
 • Aplikasi mesra pengguna
 • Keselamatan cybersecurity bermutu tinggi tidak termasuk log, penyulitan AES 256-bit, dan suis pembunuh
 • Bekerja di China dengan ciri GhostBear
 • Bekerja dengan: Kodi, YouTube, HBO GO
 • Serasi dengan: Android, Windows, macOS, iOS, Linux, Chrome, Firefox

Jika anda baru kepada VPN, TunnelBear adalah salah satu VPN percuma terbaik untuk Australia dengan apl yang mudah digunakan. Versi percuma hanya menawarkan 500MB data percuma setiap bulan, tetapi ia bebas iklan, dan anda boleh mengemas kini rangkaian sosial anda, menonton beberapa YouTube, dan mendengar muzik dengan banyak data.

Anda boleh tweet TunnelBear untuk 1GB tambahan!

Jika anda menggunakan VPN TunnelBear percuma di Australia, anda masih menikmati semua ciri keselamatan sibernya. Sebagai permulaan, TunnelBear menggunakan penyulitan AES 256-bit untuk menyembunyikan semua data dalam talian anda. Selain itu, ia menggunakan audit keselamatan awam bebas untuk memastikan ia menyimpan log kosong.

Mod VigilantBear adalah suis pembunuh automatik TunnelBear. Sekiranya sambungan anda jatuh, ia akan menutup data anda semasa ia mencari penyambungan semula ke internet.

Jika anda berada di negara penapisan yang ketat seperti China, anda boleh menghidupkan mod GhostBear untuk menyambungkannya. Ciri yang mantap ini menyembunyikan semua data anda pada rangkaian, yang kemudiannya boleh memintas Firewall Besar yang terkenal di China. Buat masa ini, ciri ini tidak berfungsi pada iOS.

Satu lagi aspek penting TunnelBear adalah bahawa ia mempunyai kelajuan sambungan yang cepat dan boleh dipercayai pada 23+ servernya. Ia tidak boleh memintas sekatan geografi yang paling banyak, seperti Netflix, tetapi pengalaman internet anda dengan TunnelBear tidak pernah buffer.

Apabila anda menaik taraf ke versi premiumnya, anda akan mendapat data tanpa had, lima sambungan peranti, dan perkhidmatan pelanggan keutamaan.

Kami kajian menyeluruh mengenai TunnelBear memberikan markah yang tinggi untuk ciri-ciri yang teguh namun mudah.

Dapatkan TunnelBear untuk Percuma!

7. Opera
imej peranti opera

 • Tiada keperluan pemasangan perisian
 • Bandwidth tanpa had
 • Data tidak terhad
 • Penyulitan AES 256-bit, penyekat iklan
 • Bekerja dengan: Netflix, YouTube
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Linux

Opera VPN tidak berfungsi sebagai VPN standard kerana anda mengaksesnya menerusi penyemak imbas Opera. Anda kemudian pergi ke tetapan penyemak imbas Opera (atau keutamaan pada Mac). Seterusnya, anda klik pada privasi dan keselamatan dan kemudian bertukar kepada tetapan VPN. Itulah yang mudah.

Selain itu, tidak ada tangkapan dengan menggunakan VPN percuma ini di Australia. Opera menggunakan penyulitan 256-bit standard industri untuk memastikan data dalam talian anda tersembunyi daripada snoop siber. Ia juga menyekat iklan pada penyemak imbas anda dan ia membuang penjejakan sejarah internet anda.

Tetapi kelajuan tidak boleh dipercayai. Walaupun saya dapat mengakses Netflix, kelajuan perlahan dengan setiap pelayan di Eropah, Amerika, dan Asia. Hulu dan BBC iPlayer kedua-duanya dikunci.

Selain itu, tidak ada jaminan bahawa aktiviti dalam talian anda benar-benar selamat kerana Opera VPN hanya berfungsi pada penyemak imbas. Ia bermasalah jika, sebagai contoh, anda torrent dengan perisian luaran.

Dasar privasi Opera menyatakan bahawa ia tidak menyimpan log. Walau bagaimanapun, ia mengumpul data penggunaan-sehingga tiga tahun-untuk lebih memahami bagaimana pengguna berinteraksi dengan aplikasi dan perkhidmatan Opera. Walau bagaimanapun, Opera menyatakan bahawa ia tidak dapat mengenal pasti pengguna secara peribadi.

Jika anda menghadapi masalah seperti yang saya lakukan, tidak ada perkhidmatan pelanggan di luar FAQ dan panduan penyelesaian masalah. Jika anda memerlukan VPN yang serasi dengan peranti mudah alih, lihat di tempat lain. Opera tidak mempunyai versi mudah alih untuk VPN lagi.

Namun, VPN Opera mudah dipasang, dan ia bebas untuk hidup. Tambahan, buat masa ini, anda boleh aliran Netflix.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang Perkhidmatan VPN Opera, baca ulasan terkini kami.

Dapatkan Opera Percuma!

8. Mempercepatkan
Top 10 VPN PERCUMA PERCUMA untuk Australia pada tahun 2020

 • 2GB data percuma sebulan
 • VPN yang mesra pengguna
 • Sorotan keselamatan termasuk penyulitan kuat, ikatan saluran, dan tiada log
 • Pelayan di 50+ lokasi
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi
 • Serasi dengan: macOS, iOS, Windows, Android, Linux

Anda boleh mencuba Australia VPN percuma ini dengan data 2GB sebulan, dan anda tidak perlu mendaftar untuk akaun. Ia cukup untuk aliran di SD selama dua jam sebulan.

Salah satu ciri yang lebih unik dari Speedify ialah ciri ikatan salurannya. Ia menggabungkan data selular dan wi-fi anda untuk mempercepatkan sambungan internet anda. Walau bagaimanapun, ujian saya terhadap ciri ini menunjukkan kelajuan perlahan. Juga, sejak ikatan saluran menghantar trafik anda ke atas kedua-dua sambungan, ia menggunakan data dua kali ganda.

Speedify menyimpan semua data anda selamat, walaupun dengan versi percuma. Ia menggunakan penyulitan berasaskan ChaCha atau AES, bergantung pada peranti yang anda gunakan.

Ia juga mempunyai suis membunuh pilihan untuk Windows yang anda aktifkan secara manual. Ia bagus untuk menyembunyikan alamat IP anda jika sambungan anda jatuh.

Syarikat ini mempunyai dasar tidak ketat, walaupun ia mengumpul maklumat seperti maklumat kenalan dan tempoh sambungan anda.

Jika anda menaik taraf pelan premium Speedify, anda berpindah dari satu sambungan pelayan ke lima sambungan, dan anda mendapat data tanpa had.

Buat masa ini, ia diketepikan daripada Netflix, Hulu, dan BBC iPlayer, untuk menamakan beberapa.

Anda boleh belajar semua tentang Mempercepatkan dalam kajian menyeluruh kami kelajuan dan keselamatannya.

Dapatkan Speedify Percuma!

9. Betternet
peranti internet

 • 500MB data percuma sehari
 • Aplikasi yang mudah digunakan
 • Menyokong P2P pada semua pelayannya
 • Penyulitan 128-bit dan protokol keselamatan Catapult Hydra
 • Serasi dengan: macOS, iOS, Windows, Android, Chrome

Dengan 500MB data percuma sehari dan pemasangan yang mesra pengguna, Betternet adalah pilihan yang baik sebagai VPN percuma untuk Australia. Tetapi anda terhad kepada satu pelayan Amerika Syarikat dengan iklan, aliran dibatalkan, dan anda hanya mendapat satu sambungan peranti.

Ujian kelajuan saya dari versi percuma adalah perlahan. Ini disebabkan sebahagiannya kerana pengguna bebas hanya dapat menyambung ke pelayan AS tunggal.

Jika anda menaik taraf ke pelan premium-pelan tahunan menjadi agak menjimatkan-anda mendapat pelayaran percuma, enam sambungan peranti, dan 17 lokasi global.

Mempercepatkan, dengan kedua-dua pelan bebas dan menaik taraf, menawarkan keselamatan siber yang mencukupi. Semua data dalam talian anda selamat dengan penyulitan 128-bit dan protokol keselamatan Catapult Hydra.

Ia tidak merakam aktiviti penyemakan imbas anda, walaupun iklan dengan versi per a mempunyai potensi untuk penjejakan iklan.

Namun, jika anda memilih perkhidmatan percuma, anda tidak perlu mendaftar untuk akaun.

Lihat bagaimana Betternet menyusun seluruh VPN di dalam kami ulasan muktamad.

Dapatkan Betternet percuma!

10. VPNBook

VPNBook

 • Mudah dipasang, tiada keperluan pemasang perisian
 • Enam pelayan berbeza
 • AES 128-bit dan penyulitan 256-bit
 • Menyokong OpenVPN dan PPTP
 • Bekerja dengan: Netflix US, YouTube, Hulu
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

VPNBook adalah perkhidmatan percuma yang anda muat turun dari tapaknya sama ada OpenVPN atau PPTP. Ia juga memberitahu anda jika pelayan yang anda pilih boleh melakukan muat turun P2P.

Ia mempunyai lebar jalur tanpa had dan tiada sekatan data.

Jadi bagaimana ia kekal bebas? VPNBook mempunyai iklan untuk mengewangkan laman webnya, yang bermaksud terdapat kemungkinan data anda dapat dilihat oleh pengiklan.

Walaupun syarikat menyatakan bahawa ia tidak menyimpan log, ia menyimpan alamat IP dan cap waktu, dan ia menyimpan log sambungan selama seminggu. Walau bagaimanapun, anda kekal tanpa nama dalam talian dengan penyulitan gred tentera VPNBook.

Ujian kelajuan saya pada VPNBook di enam pelayannya tidak konsisten dan lambat. Namun, saya dapat menyambung ke Netflix AS. Tidak terlalu lusuh secara percuma!

Sekiranya anda berada di Australia dan cari VPN percuma, baca kami mengkaji semula VPNBook untuk mengetahui sama ada ia selamat dan boleh dipercayai untuk anda cuba.

Dapatkan VPNBook untuk Percuma!

Soalan Lazim

Adakah pembekal VPN percuma ini menyimpan fail log?

Kebanyakan VPN dalam senarai ini tidak menyimpan apa-apa log aktiviti dalam talian anda. Terdapat beberapa pengecualian:

Hotspot Shield tidak menyimpan log sejarah pelayaran anda, tetapi ia berkongsi lokasi anda dengan Iklan Google.
Jika anda membaca dasar privasi Betternet, ia menyatakan bahawa ia mungkin mengumpul alamat IP untuk cara pemasaran.
Speedify menggunakan iklan dalam versi percuma, yang boleh mendedahkan anda kepada pengiklan pihak ketiga.
VPNBook menyatakan ia tidak menyimpan log; ia menyimpan log sambungan selama seminggu.

Adakah kelajuan impak VPN?

VPN Premium menyulitkan semua data anda dan menghantarnya melalui salah satu pelayan global mereka tanpa sebarang kompromi dalam kelajuan.

Saya tidak boleh mengatakan yang sama mengenai VPN percuma. Sesetengah melambatkan kelajuan anda dengan tujuan dengan harapan anda menaik taraf kepada pelan berbayar. Banyak VPN percuma ini hanya mempunyai sebilangan kecil pelayan. Jika terlalu banyak pengguna berada di pelayan terhad ini, anda akan mendapat banyak penimbal dan kurang.

Adakah VPN selamat di Australia?

Ya mereka. Selain itu, ia adalah optimum untuk memiliki VPN di Australia sejak negara memperkenalkan undang-undang pengekalan data mandatori pada tahun 2015 yang membolehkan data dan e-mel seperti metadata-disimpan sehingga dua tahun.

Adakah VPN sahkan?

VPN sah di 95% dari dunia. Walau bagaimanapun, VPN dihadkan di negara-negara seperti Iraq dan UAE. Anda boleh membaca laporan penuh kami di mana VPN sah dan tidak sah.

China tidak boleh dipercayai untuk sambungan VPN, dan Firewall Besar menghalang penyedia VPN. Walau bagaimanapun, VPN premium seperti NordVPN boleh memintas halangan China.

Ringkasan

Perkhidmatan VPN percuma hampir selalu terlalu baik untuk menjadi kenyataan. Anda menjalankan risiko mendedahkan data dalam talian anda atau mendapati kesabaran anda hilang dengan kelajuan lambat dan pelayan yang tidak boleh dipercayai.

Jika anda berada di Australia, anda mahukan VPN terkemuka yang memberi anda ciri-ciri seperti lebar jalur tanpa had dan keselamatan siber yang tidak dapat dilalui.

VPN percuma di senarai saya cukup kuat untuk kegunaan internet. Walaupun topi data untuk kebanyakan VPN ini bermakna anda akan menonton YouTube lebih daripada streaming Netflix.

VPN yang menawarkan percubaan percuma atau jaminan wang balik sangat sesuai, terutamanya jika anda berada di Australia untuk tempoh yang singkat. Itulah sebabnya saya cadangkan NordVPN. Anda mendapat jaminan wang balik 30 hari, akses kepada 5,100 pelayan global, kelajuan sambungan yang sangat baik, dan keselamatan yang boleh dipercayai.

Sekiranya anda bersembunyi dari laluan VPN percuma, kami ada kupon dan tawaran pada VPN terbaik.

Mencari percuma VPN untuk Google Chrome? Baca artikel kami mengenai 5 yang terbaik dan yang hendak dielakkan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me