Top 3 VPN PERCUMA TERBAIK untuk Netflix | Dikemaskini Januari 2020

[ware_item id=33][/ware_item]

Tidak dapat menyelesaikan tindakan zombie anda kerana The Walking Dead tidak ditunjukkan di rantau anda? Perjalanan dan hilang semua drama dari The Crown?

Netflix mempunyai beberapa geoblock yang paling sukar di dunia dan mencari VPN yang boleh dipercayai, yang membolehkan anda menyahsekat kandungan global Netflix adalah sukar. Tetapi saya boleh membantu.

Saya telah menghabiskan berjam-jam menguji VPN percuma untuk memastikan anda tidak membuang masa anda untuk menonton Netflix dengan VPN yang sangat lambat yang anda dapatkan adalah buffering abadi.

Saya biasanya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan premium kos rendah seperti NordVPN, dengan pantas, konsisten untuk streaming.


Walaupun kebanyakan perkhidmatan VPN percuma tidak boleh memintas geoblock Netflix, VPN percuma pada senarai saya boleh.

Mulakan Streaming Netflix Dengan NordVPN!

Pendek pada masa? Berikut adalah VPN PERCUMA terbaik untuk Netflix

 1. NordVPN: Akses tanpa had ke rangkaian global yang luas, kelajuan kilat cepat, dan keselamatan bertaraf dunia. Ia cadangan atas saya untuk streaming, dan anda boleh cuba bebas risiko selama sebulan dengan jaminan wang baliknya.
 2. VPN Opera: Ini benar-benar percuma VPN dalam pelayar boleh buka kunci Netflix UK. Tiada langganan diperlukan dan anda mendapat kelajuan, data dan jalur lebar yang tidak terhad - itu sahaja penstriman tanpa had untuk anda. Bagaimanapun, ia tidak boleh mengakses Netflix AS.
 3. PrivateVPN: Keupayaan pembasmian yang sangat baik, keselamatan gred tentera, dan pelayan yang dioptimumkan untuk streaming untuk paparan TV yang lancar dan mudah. Anda boleh mendapatkan VPN premium ini tanpa sebarang kos dengan Percubaan percuma 7 hari.
 • Bagaimana Kami Menguji dan Menyusun VPN ini
 • Premium VPN Terbaik yang Kami Cadangan untuk Netflix
 • Soalan Lazim

VPN Percuma Terbaik untuk Netflix (dikemaskini 2020)

Tidak ada banyak VPN percuma yang berfungsi dengan Netflix. Daripada 15 saya diuji, Saya mendapati hanya 3 pilihan yang bekerja. Malah perkhidmatan ini datang dengan batasan mereka sendiri.

1. NordVPN

Top 3 VPN PERCUMA TERBAIK untuk Netflix | Dikemaskini Januari 2020

Ciri-ciri Utama NordVPN

 • Cubalah tanpa risiko dengan jaminan wang balik 30 hari
 • 5,500 + pelayan di 59 negara
 • Kelajuan aliran terpantas
 • SmartPlay DNS pasti menyekat Netflix
 • Bekerja dengan: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Disney +, TV YouTube, Showtime, Sling TV
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, Amazon Fire TV, penghala, Android TV

NordVPN tidak sepenuhnya bebas, tetapi ia VPN terbaik untuk penstriman. Ia tidak terhad, mudah digunakan, dan super cepat. Dan anda boleh mencuba tanpa risiko selama sebulan dengannya Jaminan wang balik 30 hari.

Semasa 30 hari pertama, anda akses ke NordVPN adalah tidak terhad. Ini bermakna tiada sekatan pada kelajuan, data, atau penggunaan. Awak boleh arahkan Netflix seberapa banyak yang anda suka.

Anda mendapat akses penuh ke semua pelayan global NordVPN. Rangkaian yang mengagumkan, digabungkan dengan SmartPlay DNS, membolehkan anda buka kunci Netflix di setiap rantau.

Bukan sahaja NordVPN boleh menyahsekat Netflix, tetapi juga menyekat setiap tapak penstriman utama yang lain Saya telah diuji, termasuk Amazon Prime Video, BBC iPlayer, dan HBO GO.

Kelajuan kilat cepat menjamin aliran lancar. Ciri Sambung Pantas berguna menghubungkan anda ke pelayan terpantas untuk lokasi pilihan anda.

Pelayan yang disembunyikan menyembunyikan penggunaan VPN anda dari penyedia perkhidmatan internet anda (ISP). Serta menyekat ISP anda daripada memantau kelakuan dalam talian anda, ini juga menghalang ISP anda daripada menyekat lebar jalur anda apabila anda menstrim. Ia juga bermakna bahawa anda boleh menggunakan NordVPN di kawasan yang biasanya menghalang atau menggunakan penggunaan VPN sensor.

Anda boleh menyambung sehingga enam peranti pada masa yang sama di bawah satu profil NordVPN, jadi seluruh keluarga dapat mengalirkan kandungan global kegemaran mereka serentak.

Ia Teknologi CyberSec blok pelacak, perisian hasad dan iklan. Penyulitan AES 256 menyembunyikan semua data peribadi anda di belakang dinding perlindungan tentera.

Suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS pastikan alamat IP anda dan aktiviti dalam talian kekal tersembunyi, walaupun semasa sambungan jatuh.

Ada juga dasar tidak ketat yang menjamin pelayan tidak pernah menyimpan data anda.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Terokai kami Kajian NordVPN untuk melihat hasil penuh penyelidikan dan ujian kami.

Mulakan Streaming Dengan NordVPN Hari Ini!

2. VPN Opera

Top 3 VPN PERCUMA TERBAIK untuk Netflix | Dikemaskini Januari 2020

Ciri-ciri Utama VPN Opera

 • Data dan jalur lebar tanpa had percuma untuk streaming Netflix
 • Tiada sekatan kelajuan
 • Penyulitan gred ketenteraan
 • Bekerja dengan: Netflix UK, Netflix Sweden, Netflix Singapura
 • Serasi dengan: Windows, macOS, Android, Linux

Opera adalah VPN dalam pelayar yang percuma. Ia adalah satu-satunya perkhidmatan percuma yang sepenuhnya tidak terbatas. Anda mendapatkan data tanpa had dan lebar jalur, jadi tidak ada had berapa banyak Netflix yang boleh anda tonton.

Anda tidak perlu mendaftar, mendaftar atau memasukkan butiran pembayaran untuk mengakses Opera VPN. Ini bermakna ia tidak dapat merakam sebarang maklumat peribadi anda.

VPN Opera juga merupakan satu-satunya perkhidmatan percuma serasi dengan Netflix. Tetapi berhati-hatilah. Ia tidak semudah membongkar Netflix dengan VPN premium.

VPN ini hanya memberikan anda akses kepada pelayan di tiga lokasi umum: Eropah, Amerika, dan Asia. Walaupun anda boleh beralih antara lokasi-lokasi ini sebanyak yang anda mahu, anda tidak boleh memilih pelayan atau negara yang lebih spesifik. 

Semasa ujian saya, saya dapat bersambung ke Netflix UK, Sweden, dan Singapura dengan menukar lokasi pelayan. Saya tidak dapat mengakses Netflix AS.

Kelajuan kebanyakannya pantas dan boleh dipercayai. Sambungan anda akan melambatkan jika anda menyambung ke kawasan paling jauh dari lokasi sebenar anda.

Ciri-ciri keselamatan Opera VPN adalah dihormati untuk perkhidmatan percuma. Ia menggunakan penyulitan gred tentera dan mempunyai dasar tidak log, jadi anda tahu anda data selamat dan peribadi.

Ada juga pelanjutan pengesanan dan pelekat iklan bahawa anda boleh memasang secara berasingan, yang bermaksud tiada popup menjengkelkan mengganggu rancangan Netflix kegemaran anda.

Walau bagaimanapun, anda hanya boleh menggunakan VPN dalam penyemak imbas Opera. Ini bermakna bahawa VPN tidak akan melindungi sambungan anda di luar penyemak imbas anda. Ia tidak meliputi sebarang aplikasi lain, seperti pelanggan torrent. Jika anda hanya ingin aliran Netflix walaupun, ini tidak sepatutnya menjadi masalah.

Opera berfungsi dengan baik jika anda tinggal di - atau melancong ke - sebuah negara di mana Netflix tidak tersedia, dan anda tidak keberatan kawasan mana yang anda akses.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Terokai kami Kajian VPN Opera untuk melihat hasil penuh penyelidikan dan ujian kami.

Mulakan Percuma Dengan VPN Opera!

3. PrivateVPN

Top 3 VPN PERCUMA TERBAIK untuk Netflix | Dikemaskini Januari 2020

Ciri-ciri Utama PrivateVPN

 • VPN Premium dengan satu minggu penggunaan tanpa had melalui percubaan percuma
 • 150+ lokasi pelayan di 60 negara
 • Server yang dioptimumkan untuk streaming untuk Netflix
 • Kelajuan penstriman pantas
 • AES 256-bit enkripsi
 • Bekerja dengan: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ABC, HBO GO, Showtime, YouTube
 • Serasi dengan: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Kodi, Chrome, Firefox, Safari, penghala

PrivateVPN adalah satu lagi VPN premium yang boleh anda gunakan secara percuma dengannya Percubaan percuma 7 hari. Ini menjadikannya pilihan yang tepat untuk maraton filem Netflix atau sesi bingung boxset yang dilanjutkan!

Anda perlu mendaftar untuk percubaan percuma, tetapi anda tidak perlu memasukkan butiran pembayaran atau buat pembayaran awal. Oleh itu, anda selamat dari pembaharuan yang tidak dijangka.

Percubaan percuma PrivateVPN ialah sama sekali tidak terhad dan tidak terhad. Anda mendapat semua ciri yang sama sebagai pelanggan premium. Ini termasuk akses kepada 150+ pelayan di 60 negara.

Ia juga mempunyai pelayan yang dioptimumkan untuk streaming. Setiap pelayan yang dioptimumkan mempunyai label yang memperincikan perkhidmatan streaming yang disekat. Jika anda ingin menonton Netflix, cuma pilih pelayan berlabel "Netflix" untuk menyambung ke alamat IP yang sesuai.

Semasa ujian saya, PrivateVPN dapat buka kunci Netflix dengan cepat dan boleh dipercayai. Anda juga boleh menggunakannya untuk mengakses BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, dan kebanyakan perkhidmatan streaming utama yang lain.

Kelajuan PrivateVPN cukup cepat untuk aliran lancar dengan tiada buffering, lag, atau masa beban perlahan.

PrivateVPN membolehkan anda menyambung sehingga enam peranti pada masa yang sama, jadi anda mempunyai akses kepada rancangan Netflix kegemaran anda dari semua alat anda.

Ia juga salah satu VPN yang paling selamat Saya telah diuji. Ia menggunakan penyulitan AES 256-bit, suis bunuh, dan perlindungan kebocoran DNS / IPv6. Ciri-ciri canggih ini menyimpan aktiviti dalam talian anda dan mengenal pasti data tersembunyi dari pelacak dan cybersnoops.

Ingin mengetahui lebih lanjut? Terokai kami Kajian PrivateVPN untuk melihat hasil penuh penyelidikan dan ujian kami.

Mulakan Percuma Dengan PrivateVPN!

Bagaimana Kami Menguji dan Menyusun VPN ini

Apa-apa VPN percuma untuk Netflix perlu selamat, pantas, dan - tentu saja - dapat memintas geoflock Netflix, jadi anda boleh menonton seberapa banyak Ahli Politik atau Big Mouth yang anda suka.

Pertama, saya melihat saiz dan penyebaran setiap rangkaian pelayan VPN. Hanya VPN dengan rangkaian global yang besar biasanya mampu melangkau geoblock Netflix, kerana VPN dapat terus mengemaskini dan menambah pelayan baru. Saya telah mencatat nombor pelayan dan lokasi dalam semua ulasan saya.

Saya juga menguji beberapa pelayan di lokasi yang berbeza untuk setiap VPN, untuk memastikan mereka memberikan anda akses kepada perpustakaan Netflix sebanyak mungkin.

Saya menguji setiap VPN untuk kelajuan menggunakan speedtest.net. Dengan merakam kelajuan saya sebelum dan selepas menyambung ke VPN, saya dapat menentukan berapa banyak - atau berapa sedikit - setiap cadangan saya mempengaruhi sambungan anda.

Semakin cepat sambungan, semakin kecil kemungkinannya anda perlu memasang buffering atau lag semasa streaming Netflix.

Akhir sekali, saya menguji setiap VPN percuma keselamatan dan privasi.

Saya meletakkan tuntutan perlindungan DNS dan IPv6 ke ujian dengan ipleak.net. Saya juga menyatakan tahap penyulitan dan sebarang ciri bonus seperti bunuh suis atau perlindungan malware.

Banyak VPN percuma tuntutan untuk memberikan anda tidak mahu dikenali lengkap, tetapi ia sentiasa bernilai memeriksa cetakan kecil supaya selamat. saya melihat kepada dasar privasi dan pembalakan setiap VPN percuma untuk memberitahu anda dengan tepat jenis maklumat dan data yang mereka simpan - jika ada.

Premium VPN Terbaik yang Kami Cadangan untuk Netflix

VPN percuma benar-benar berjuang untuk membuka kunci Netflix. Pilihan anda sangat terhad jika anda mencari VPN benar-benar percuma yang berfungsi dengan Netflix dan boleh mengendalikan streaming.

Anda lebih baik menggunakan VPN premium kos rendah yang menjamin keserasian, kelajuan, dan keselamatan. 

Sekiranya anda lebih suka menyelamatkan stres dan memilih VPN premium yang berpatutan, berikut ini 5 cadangan atas saya untuk streaming. Mereka semua mampu membuka kunci Netflix dan menjamin sambungan yang pantas dan boleh dipercayai dengan keselamatan bertaraf dunia.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami
Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Soalan Lazim

Apa yang ditangkap dengan VPN percuma?

Keserasian adalah isu terbesar dengan Netflix VPN percuma. Netflix menggunakan perisian pengesanan VPN yang sangat kuat. VPN percuma tidak boleh selalu melangkaui perisian ini. Hanya cadangan percuma pada senarai saya bekerja dengan Netflix.

VPN percuma jarang menawarkan tahap penyulitan dan keselamatan yang sama sebagai perkhidmatan premium. Walaupun VPN percuma pada senarai saya selamat untuk digunakan, perkhidmatan percuma lain telah diketahui untuk log dan menjual data anda kepada pihak ketiga.

Adakah VPN saya akan berfungsi dengan tapak penstriman lain??

Netflix menggunakan beberapa perisian anti-VPN dan anti-proksi yang paling berkuasa yang ada. Sekiranya VPN yang anda pilih mampu membuka kunci kepada Netflix, kemungkinan besar akan membuka kunci laman streaming utama lain juga. Kami memberikan butir-butir yang komprehensif mengenai kebolehan membuka kunci VPN dalam ulasan penuh kami.

Adakah VPN saya berfungsi pada semua peranti penstriman saya?

Semua VPN percuma dan premium yang disyorkan untuk Netflix serasi dengan pelbagai platform dan peranti. Saya telah memasukkan panduan keserasian dengan setiap cadangan.

Mempunyai kelajuan streaming kesan VPN?

VPN mengarahkan trafik internet anda melalui pelayan tambahan, yang dapat memperlambat anda. Bagaimanapun, semua VPN premium yang saya cadangkan begitu cepat sehingga anda tidak akan melihat apa-apa kelewatan. Anda lebih cenderung untuk melihat penurunan kelajuan dengan VPN percuma, disebabkan oleh sekatan kelajuan dan lebar jalur atau batasan pelayan.

Pokoknya

Dalam mencari VPN percuma yang berfungsi dengan Netflix, terdapat beberapa pilihan. Walau bagaimanapun, tidak ada penyelesaian yang sempurna.

Jika anda mahu VPN percuma untuk Netflix, anda perlu memilih untuk kegunaan sementara atau bertolak ansur dengan sambungan yang tidak boleh dipercayai.

Berita baiknya ialah anda tidak perlu memasang unblocking, kelajuan perlahan, dan keselamatan yang tidak boleh dipercayai. Perkhidmatan premium seperti NordVPN dengan pasti membuka kunci Netflix dan memastikan anda selamat pada masa yang sama - semua untuk harga yang sangat rendah.

Jika anda hanya perlu mengakses Netflix untuk masa yang singkat, anda boleh gunakan VPN premium ini secara percuma dengan percubaan atau jaminan wang balik.

Berfikir anda lebih suka menggunakan VPN premium sekarang? Ketahui lebih lanjut mengenai kami perkhidmatan premium yang disyorkan atas Netflix.

Anda juga boleh menikmati wang dari semua mereka dengan kami tawaran VPN terbaik dan kod kupon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me