Top 7 100% VPN PERCUMA untuk Google Chrome | Dikemaskini Januari 2020

Kadang-kadang anda mahu melindungi Google Chrome pada peranti baru, tetapi tidak mahu membayar VPN premium. Saya telah mendapat anda dilindungi.

Saya telah menguji dan menyenaraikan VPN percuma terbaik untuk Google Chrome menurut kelajuan, keselamatan, kualiti, dan keserasian.

Walaupun VPN percuma tidak akan membebankan anda ke hadapan, anda mendapat apa yang anda bayar. Dalam kes VPN percuma, ini bermakna bahawa beberapa ciri, jika ada, dijamin. Isu seperti kebocoran data, kelajuan rendah, dan topi jalur lebar juga biasa dengan VPN percuma.

Itulah sebabnya saya cadangkan untuk menyemak a perkhidmatan premium murah seperti NordVPN. Anda boleh menggunakannya Jaminan wang balik 30 hari untuk menguji data tanpa had, kolam pelayan di seluruh dunia, kelajuan pesat, dan keselamatan industri yang terkemuka.

VPN premium sentiasa menjadi pilihan pilihan untuk perkhidmatan percuma. Walau bagaimanapun, beberapa VPN percuma lebih baik daripada yang lain jika anda mencari VPN percuma untuk digunakan dengan Chrome.

Saya telah membuat senarai tujuh terbaik VPN percuma untuk Google Chrome-serta satu VPN percuma anda pasti harus mengelakkan.

VPN Percuma Terbaik untuk Google Chrome - Panduan Pantas

 1. NordVPN: Kelajuan pantas, keselamatan teratas, jumlah tidak mahu dikenali, dan data tanpa had untuk streaming, menganggu, dan melayari. Cubalah bebas risiko dengan jaminan wang balik 30 hari.
 2. Perisai Hotspot: Reka bentuk yang mesra pengguna, sambungan yang boleh dipercayai, dan akses ke lokasi maya AS dengan 500MB data percuma yang semula setiap hari. VPN ini tidak akan berfungsi untuk streaming, tetapi ia adalah pilihan yang baik untuk melayari dengan selamat dengan Chrome.
 3. Bercerita: Menyediakan 10GB data percuma sebulan, suis bunuh yang berkesan, dan perlindungan terhadap perisian hasad, tetapi versi percuma tidak dapat mengakses Netflix.
 4. hide.me: Penyulitan yang kuat, suis bunuh automatik, dan lima lokasi pelayan percuma, tetapi anda hanya mendapat 2GB data sebulan. Seperti dengan beberapa VPN percuma, ia tidak memotong sekatan geografi Netflix.
 5. TunnelBear: Penyulitan kuat, antara muka mesra pengguna dan pelayan di 22 negara. Dengan hanya 500MB data percuma sebulan, VPN percuma ini adalah yang terbaik untuk menyemak imbas sekali-sekala.

Apa yang Catch Dengan VPN Percuma?

VPN percuma adalah hebat apabila anda memerlukan VPN yang cepat dan tidak mahu melakukan perkhidmatan premium. Walau bagaimanapun, mereka biasanya mempunyai ciri beberapa kelemahan berbanding dengan rakan sejawat premium mereka.

Keserasian

Kebanyakan VPN percuma tidak mempunyai sumber untuk menyediakan keserasian penuh dengan Chrome. VPN percuma pada senarai ini semua menawarkan sambungan Chrome, tetapi masih ada tidak memberi anda ciri komprehensif yang sama seperti VPN premium.

VPN premium yang hebat menawarkan aplikasi selamat dan pelanjutan penyemak imbas dengan reka bentuk yang mesra pengguna itu mengintegrasikan dengan lancar dengan peranti atau penyemak imbas kegemaran anda, termasuk Chrome.

Keselamatan

VPN Premium menawarkan penyulitan kedap udara dan ciri keselamatan lanjutan untuk melindungi anda daripada perkara seperti malware dan kebocoran DNS. VPN premium terbaik menyewa pakar keselamatan untuk melaksanakan audit bebas mengenai pelanjutan penyemak imbas mereka, jadi anda boleh memastikan mereka selamat.

Perkara yang sama tidak berlaku untuk VPN percuma, yang paling kerap ciri keselamatan terhad untuk mengurangkan kos. VPN percuma boleh meninggalkan anda tidak dilindungi daripada pelacak, malware, dan mata mengintip. Ada juga berkongsi data peribadi anda dengan pengiklan pihak ketiga.

Had

VPN percuma biasanya ada had data yang ketat untuk meyakinkan anda untuk menaik taraf kepada pelan premium yang terlalu mahal. Dengan data yang terhad, anda tidak akan dapat menstrim lebih daripada satu episod atau dua-iaitu, jika anda boleh mengalir sama sekali.

Kebanyakan perkhidmatan percuma tidak boleh memintas geoblock di Netflix dan tapak penstriman lain. Sesetengah pembekal mampu mengakses laman streaming, tetapi mereka tidak membenarkan anda mengalir dengan akaun percuma. Mereka juga cenderung untuk menghadkan anda kepada pelayan bebas yang penuh, yang membawa kepada penimbunan menjengkelkan, ketinggalan dan video berkualiti rendah.

VPN Percuma Terbaik untuk Google Chrome (Dikemaskini 2020)

Malah VPN yang selamat dan bebas untuk Google Chrome sebenarnya ada. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk memahami batasan dan kebimbangan yang berpotensi perkhidmatan ini. Untuk menjimatkan jam penyelidikan, saya menguji dan menyenaraikan VPN percuma terbaik untuk Google Chrome jadi anda tidak perlu.

1. NordVPN

Top 7 100% VPN PERCUMA untuk Google Chrome | Dikemaskini Januari 2020

 • Data tidak terhad
 • 5,300+ pelayan di 59 negara di seluruh dunia
 • Enkripsi tentera AES 256-bit
 • Iklan blok, pelacak, dan perisian hasad
 • Dasar tidak log
 • Cubalah tanpa risiko dengan jaminan wang balik 30 hari
 • Bekerja dengan: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Showtime, HBO, Amazon Prime Video
 • Serasi dengan: Chrome, Firefox, iOS, Android, Windows, macOS, Linux, penghala

Walaupun NordVPN tidak bebas, saya telah mengujinya Jaminan wang balik 30 hari- ia benar-benar bebas risiko. Ini bermakna anda boleh memanfaatkan perkhidmatan premiumnya sehingga sebulan tanpa membuat komitmen.

VPN ini ialah sesuai untuk kegunaan jangka pendek semasa perjalanan atau bekerja di luar negara. Anda mendapatkan data tanpa had, jadi anda boleh menstrim atau torrent sebanyak yang anda mahu.

Tidak seperti VPN percuma, NordVPN cukup kuat untuk memintas geoblock sukar jadi anda boleh mengakses platform streaming popular kegemaran anda dari mana-mana sahaja.

VPN ini berfungsi dengan hebat 400+ tapak streaming. Semasa ujian saya, NordVPN berjaya membantu saya aliran Netflix US, BBC iPlayer, dan Hulu pada penyemak imbas Chrome saya.

Terima kasih kepada NordVPN rangkaian besar 5,300+ pelayan di 59 negara, anda tidak perlu risau tentang pelayan sesak yang melambatkan anda semasa tempoh lalu lintas tinggi. saya dapat aliran dalam kualiti tertinggi tanpa penangguhan buffering.

NordVPN's penyulitan kuat dan perlindungan IP kebocoran / DNS memastikan data anda selamat walaupun anda menyambung ke rangkaian wi-fi awam tanpa jaminan di lapangan terbang, perpustakaan, atau kedai kopi kegemaran anda.

Ia juga menyediakan suis bunuh automatik, yang mana melindungi maklumat peribadi anda dari bocor, walaupun sambungan anda jatuh tanpa diduga. Dengan ciri CyberSec, anda dapat menyekat iklan dan perlindungan daripada penjejak yang mengganggu dan perisian hasad.

NordVPN juga menawarkan keistimewaan Pelayan P2P dioptimumkan untuk mengutuk. Plus, yang dasar tidak ketat bermaksud NordVPN tidak mengumpul apa-apa maklumat mengenai aktiviti dalam talian anda, menjamin bahawa perkhidmatan itu tidak pernah menjual atau menjejaskan data peribadi anda.

Pengelakan lanjutan topeng lalu lintas VPN anda jadi blok VPN tidak boleh menghalang anda. Ini bermakna ia dapat membantu anda mengakses tapak kegemaran anda dan platform media sosial walaupun di kawasan yang mempunyai ketat penapisan, termasuk China.

Ada pelbagai peranti yang memerlukan VPN? NordVPN membenarkan anda menjamin sehingga enam peranti dengan satu akaun NordVPN-Komputer, telefon pintar, dan juga penghala. Ini menjimatkan wang kerana anda tidak perlu membeli berbilang langganan, yang bagus untuk keluarga.

NordVPN menawarkan pelanjutan penyemak imbas selamat yang mesra pengguna untuk Chrome, serta aplikasi VPN khusus untuk semua platform peranti utama.

Sama ada anda pemula VPN atau veteran, NordVPN's 24/7 sokongan langsung sembang pelanggan tidak akan lebih daripada satu klik jika anda memerlukan bantuan yang cepat. Ia Jaminan 30 hari-pulangan wang membolehkan anda mengalami kuasa premium VPN tanpa risiko ini.

Semak kami ulasan pakar mendalam untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri dan prestasi NordVPN.

Bermula Dengan NordVPN Sekarang!

2. Perisai Hotspot

Top 7 100% VPN PERCUMA untuk Google Chrome | Dikemaskini Januari 2020

 • 500MB data percuma setiap hari
 • Kelajuan sambungan kilat-cepat walaupun dalam jarak jauh
 • Perlindungan kebocoran DNS dan suis VPN membunuh
 • Aplikasi VPN yang mudah dan mudah digunakan untuk kebanyakan platform
 • Pelanjutan penyemak imbas percuma untuk Google Chrome
 • Bekerja dengan: Spotify
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Windows, Android, Ubuntu, Firefox

Kepunyaan Hotspot Shield Protokol VPN Catapult VPN dioptimumkan untuk kelajuan, menjadikannya salah satu VPN percuma terpantas yang tersedia. Protokol ini memampatkan data anda dan mengurangkan latensi VPN anda, membuat sambungan anda lebih cepat tanpa menjejaskan keselamatan.

Walaupun rangsangan kelajuannya, perkhidmatan percuma Hotspot Shield hanya membolehkan anda mengakses ke satu lokasi pelayan-Amerika Syarikat.

Apabila sejumlah besar pengguna bebas memanfaatkan satu lokasi maya sekaligus, trafik pelayan yang tinggi boleh menyebabkan sambungan lamban dan kelewatan pemuatan lebih lama.

Ini mungkin bukan masalah besar jika anda tinggal di AS, tetapi jika anda tinggal lebih jauh dari pelayan AS percuma, anda akan melihat sambungan yang lebih perlahan. Anda secara umumnya mendapatkan kelajuan VPN terbaik dengan menyambung ke pelayan sedekat mungkin ke lokasi fizikal anda, jadi data anda tidak perlu pergi jauh.

Sebaliknya, terima kasih kepada Hotspot Shield's Penyulitan AES 256-bit dan perlindungan kebocoran IP / DNS, data anda hampir mustahil untuk mencuri.

Anda juga mendapat automatik VPN membunuh suis untuk melindungi anda sekiranya berlaku kegagalan sambungan VPN.

Awak boleh cepat dan mudah memasangnya Sambungan Chrome pada semua peranti anda. Walau bagaimanapun, sangat penting untuk memahami bahawa sambungan Chrome tidak menyulitkan seluruh peranti lalu lintas.

Versi Perisikan Hotspot percuma memberi anda banyak perlindungan, tetapi ia tidak terhad. Ia cap data sebanyak 500MB sehari tidak mencukupi untuk mengurai atau mengalir. Versi percuma adalah yang terbaik untuk melayari kasual-anda boleh melayari web selama kira-kira enam jam sebelum habis.

Anda tidak akan dapat menonton rancangan Netflix kegemaran anda atau mengesan filem kegemaran anda- mungkin juga menggunakan layanan gratis ini.

Apabila anda cuba mengalir sebagai pengguna percuma, Hotspot Shield menghalang anda a dinding pembayaran premium.

Hotspot Shield adalah perkhidmatan berasaskan AS dan oleh itu tertakluk kepada pengawasan dan perjanjian perkongsian perisikan negara seperti AS, UK, Kanada, dan Australia. VPN tidak mengumpul maklumat mengenai sejarah pelayaran sebenar anda, jadi ini tidak semestinya masalah besar.

Tetapi Hotspot Shield mengumpul data berkaitan dengan alamat IP anda, lokasi geografi, ID peranti mudah alih dan banyak lagi. Oleh kerana versi percuma adalah disokong oleh hasil iklan, Hotspot Shield juga berkongsi maklumat ini dengan Google untuk membuat iklan yang disasarkan dalam aplikasi.

Kekurangan yang diketepikan, Perisai Hotspot kekal VPN percuma yang selamat dan mesra pengguna pilihan untuk melindungi data anda semasa anda semak imbas web dengan Google Chrome.

Untuk sokongan, Hotspot Shield tidak menyediakan sokongan sembang langsung, walaupun anda perlu log masuk dengan info akaun anda untuk menggunakannya. Anda juga boleh menghantar e-mel kepada syarikat soalan anda.

Pasukan pakar kami menjalankan ujian menyeluruh. Dapatkan paparan yang mendalam pada hasil dalam kami semakan penuh.

Dapatkan Perisai Hotspot untuk Percuma!

3. Berkancah

tingkap windscribe

 • 10GB data percuma sebulan
 • Ukuran keselamatan premium tanpa biaya, termasuk tiada log data
 • Versi percuma menawarkan pelayan di sepuluh negara
 • Kelajuan muat turun yang boleh dipercayai
 • Bekerja dengan: HBO GO
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Firefox

Jangan biarkan fakta bahawa Windscribe adalah orang bodoh percuma anda memikirkan bahawa ia akan menghilangkan penggunaan data anda. Perkhidmatan percuma Windscribe membolehkan 10GB penggunaan data yang murah setiap bulan. Anda akan dapat mengejar beberapa episod siri kegemaran anda atau menyiarkan beberapa filem.

Saya juga mendapati bahawa jika anda memerlukan lebih banyak data, anda boleh tweet syarikat itu. Ia akan dengan senang hati hadiah anda 5GB tambahan!

Anda boleh menyambung ke pelayan masuk sepuluh negara dengan akaun percuma: Amerika Syarikat, UK, Jerman, Kanada, Perancis, Hong Kong, Switzerland, Romania, Belanda, dan Norway.

The versi percuma dari Windscribe tidak boleh menyahsekat Netflix. Bagaimanapun, saya dapat mengakses HBO GO. Sediakan diri anda untuk kelajuan perlahan, bagaimanapun. Saya pasti perasan penangguhan buffering semasa ujian saya.

Jika anda tidak keberatan menunggu, kerja mengerikan agak baik dengan versi percuma daripada Windscribe. Langganan percuma memberikan anda akses kepada pelayan itu menyokong perkongsian fail P2P. Ini jelas dilabelkan dalam senarai pelayan.

Di bahagian hadapan keselamatan, Windscribe melampaui kebanyakan VPN percuma dengan menawarkan semua tetapan privasi dan keselamatan yang ada dalam versi premium. Ciri-ciri seperti penyulitan AES 256-bit dan pilihan empat protokol VPN yang berbeza akan memastikan anda sentiasa dilindungi daripada ancaman cybert.

Menambah ke suite keselamatan tertinggi itu adalah R.O.B.E.R.T, domain sepenuhnya disesuaikan dan alat penyekatan IP. R.O.B.E.R.T. membolehkan anda menyekat senarai spesifik ancaman di Google Chrome dengan bertukar suis tunggal dalam tetapan.

Jangan ambil perhatian bahawa dengan versi percuma, R.O.B.E.R.T. anda akses sedikit terhad, dengan hanya menghalang malware dan tiga peraturan tersuai.

Terakhir tetapi tidak semestinya dalam senarai ciri-ciri keselamatan adalah kemasukan suis pembunuh VPN. Sekiranya Wrathful gagal, suis membunuh anda dari internet untuk mengelakkan pendedahan aktiviti dalam talian anda.

Bercerita juga bermegah dasar tanpa log yang boleh disahkan. Ia tidak pernah memantau aktiviti anda atau menyimpan log sambungan anda, cap waktu IP, atau log sesi.

Bercerita sahaja mengumpulkan data sambungan yang diperlukan untuk menguatkuasakan batasan versi percuma- tidak pernah log apa-apa yang menjejaskan keselamatan atau keselamatan anda.

Ia juga menarik, intuitif, dan mudah digunakan. Terlepas dari mana platform anda menggunakannya, yang Aplikasi VPN berangin kelihatan sama dengan pilihan premium. Di sana tidak ada iklan sama ada, yang perlu diperhatikan apabila membandingkan VPN percuma.

Walaupun Windscribe menyediakan sembang automatik dan banyak panduan dan Soalan Lazim yang berguna, sokongan sembang secara langsung tidak dapat ditemui.

Itu bukan untuk mengatakan tiada pasukan sokongan. Jika chatbot Garry tidak dapat menjawab soalan anda, pertanyaan anda akan diubah kepada wakil manusia. Ia tidak hidup, tetapi pasukan sokongan biasanya bertindak balas dengan cepat.

Pastikan untuk menyemak analisis pakar kami mengenai Windscribe dalam kami ulasan terperinci

Dapatkan Berangkah untuk Bebas!

4. hide.me

Top 7 100% VPN PERCUMA untuk Google Chrome | Dikemaskini Januari 2020

 • 2GB data percuma sebulan
 • Muat turun pantas pada pelayan tempatan
 • Dasar log minimum
 • Percuma iklan
 • Aplikasi adat yang mudah digunakan
 • Bekerja dengan: Kodi, YouTube, HBO GO, Sky Go
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Firefox

hide.me menawarkan lanjutan mesra pengguna untuk Google Chrome. Walaupun syarikat menjanjikan tidak pernah mendekatkan sambungan anda, penggunaan data anda dihadkan pada 2GB sebulan. Itu cukup untuk kira-kira empat jam streaming atau 24 jam pelayaran, yang akan banyak untuk sehari tetapi tidak banyak untuk sebulan.

VPN percuma hide.me tidak akan berfungsi dengan kebanyakan tapak penstriman, dan cap data percuma bulanan teruk menghadkan aliran anda.

Torrenting dibenarkan pada tiga pelayan hide.me. Walau bagaimanapun, di sini juga, topi data terbukti menjadi halangan utama.

hide.me hanya mempunyai lima lokasi pelayan di empat negara-Canada, Singapura, Belanda, dan AS (pelayan tempatan tempatan Pantai Timur dan Pantai Barat). Jika anda tidak dekat dengan salah satu lokasi maya ini, anda mungkin akan berjuang dengan sambungan yang lebih perlahan.

Satu kelemahan untuk perkhidmatan percuma hide.me ialah anda tidak boleh menggunakan VPN pada berbilang peranti pada masa yang sama. Ini bermakna anda tidak dapat melindungi telefon anda dan komputer riba anda pada masa yang sama.

Versi hide.me adalah sama tanpa nama dan selamat sebagai perkhidmatan VPN premium. hide.me menyediakan AES 256-bit enkripsi, a Suis pembunuh VPN, dan perlindungan terhadap kebocoran DNS dan IP.

Ia juga beroperasi sendiri Pelayan DNS untuk menjamin bahawa data peribadi anda tetap selamat. 

Kebanyakan VPN percuma menjual data anda kepada pihak ketiga untuk mendapatkan wang. Kerana hide.me berpusat di Malaysia, ia tidak mengumpul data peribadi yang boleh dikenalpasti. hide.me hanya menyimpan log data sambungan yang tidak berterusan.

Kerana itu sahaja menggunakan log ini untuk tujuan menyelesaikan masalah dan memadamnya setiap beberapa jam, ia sama sekali tidak memperlihatkan identiti anda yang selamat. Anda juga boleh minta data ini dihapuskan atas permintaan.

hide.me menyediakan 24/7 sokongan pelanggan melalui sembang, iaitu hebat untuk menjawab soalan asas, tetapi ia tidak begitu berguna apabila ia melibatkan masalah VPN yang lebih teknikal. Anda boleh menghantar e-mel kepada pasukan sokongan teknikal dalam situasi seperti itu, tetapi tidak mengharapkan respon yang cepat.

Ciri menyembunyikan hide.me adalah, tidak seperti perkhidmatan VPN percuma lain, ia mempunyai dasar bebas iklan yang ketat dan tidak pernah menghantui anda dengan iklan untuk menghasilkan wang.

Pasukan pakar kami diuji hide.me untuk memastikan bahawa ia sebenarnya VPN percuma yang baik. Pastikan anda tidak terlepas hasilnya ulasan menyeluruh.

Dapatkan hide.me for Free!

5. TunnelBear

windows tunnelbear

 • 500MB data percuma sebulan
 • Bincas penapisan kerajaan
 • Muat turun pantas pada pelayan tempatan
 • Pelayan di 20+ negara
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Firefox, Opera

TunnelBear kelajuan muat turun agak baikSebenarnya, mereka hampir secepat perkhidmatan premium.

Tetapi TunnelBear perkhidmatan percuma menghadkan anda kepada data 500MB setiap bulan, jadi anda tidak dapat menggunakan sepenuhnya kelajuan itu. 500MB hanya cukup untuk kira-kira enam jam melayari laman web setiap bulan.

Saiz rangkaian VPN TunnelBear sangat baik untuk VPN percuma. Dengan lebih daripada 20 negara untuk dipilih, anda lebih cenderung untuk mencari pelayan pantas berhampiran lokasi fizikal anda.

TunnelBear tidak berfungsi dengan Netflix, Hulu, atau BBC iPlayer. Ini tidak banyak berubah, kerana elaun data bulanan 500MB menghadkan anda kurang dari setengah jam video HD.

Torrenting dibenarkan pada semua lokasi pelayan, Walau bagaimanapun, ini juga terhad oleh sekatan data.

TunnelBear adalah pilihan yang baik ketika datang negara dengan penapisan ketat seperti UAE atau Turki. The Protokol GhostBear menyembunyikan lalu lintas VPN anda untuk mendapatkan blok VPN.

walaupun cap data sekali lagi mengehadkan alat ini, ia sesuai untuk masa-masa apabila anda mungkin perlu mengakses beberapa laman sesawang kerajaan yang cepat.

Seperti kebanyakan VPN percuma yang saya telah disenaraikan di sini, TunnelBear menyediakan tahap privasi yang sama seperti tawaran premium.

Sebagai tambahan kepada penyulitan AES 256-bit 256, TunnelBear mempunyai a Mod Berhati-hati. Ini ialah versi suis bunuh vendor, yang mana blok semua lalu lintas yang tidak bercagar jika VPN gagal.

Apabila ia datang kepada kepercayaan dan ketelusan, TunnelBear mempunyai salah satu dasar privasi yang jelas mana-mana VPN. Tiada data yang dilog oleh TunnelBear dapat dikenalpasti secara peribadi. TunnelBear hanya menggunakan data untuk menyelesaikan masalah dan memantau had data pada perkhidmatan percuma.

Pusat Demokrasi & Teknologi (CDT) mendapati bahawa setiap pelayan TunnelBear menyediakan penyulitan cakera penuh, malware dan imbasan pencerobohan, dan teknik perlindungan pencerobohan. Dengan TunnelBear, anda benar-benar bebas untuk melayari internet tanpa sebarang kebimbangan.

Tawaran TunnelBear sambungan percuma untuk Google Chrome, Firefox, dan Opera. Walau bagaimanapun, tidak seperti VPN desktop percuma TunnelBear, yang sambungan pelayar bukan VPN penuh dan hanya menyulitkan lalu lintas penyemak imbas anda dan menyembunyikan alamat IP anda.

TunnelBears's Sambungan Chrome juga sangat mudah digunakan. Ciri-ciri seperti Terowong terdekat membenarkan anda sambung ke pelayan paling optimum dengan klik butang. 

Perkhidmatan ini tidak mempunyai sembang langsung, tetapi sebaliknya bahagian bantuan yang boleh menjawab banyak soalan anda. Untuk mendapatkan jawapan soalan khusus, anda perlu menghantar tiket.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ciri-ciri TunnelBear, periksa kami ulasan pakar.

Dapatkan TunnelBear untuk Percuma!

6. Betternet

peranti internet

 • 500MB data percuma setiap hari
 • Kerahsiaan ke hadapan yang sempurna
 • Lokasi maya AS
 • Mudah untuk digunakan
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android

Anda mendapatkan 500MB data bebas yang ditetapkan semula setiap hari, yang cukup untuk kira-kira enam jam melayari web atau menyemak media sosial anda. Ia tidak mencukupi data untuk streaming, dan semasa ujian saya, saya mendapati bahawa Betternet bahkan tidak membenarkan streaming pada akaun percuma Bagaimanapun.

Betternet menghadkan anda satu lokasi maya AS percuma, jadi ia hanya boleh membuka sekatan laman web yang terdapat di AS. Anda juga mungkin mula berjuang dengan kelajuan sambungan jika anda tinggal jauh dari AS.

Tawaran Betternet sambungan pelanjutan khusus untuk Google Chrome mudah untuk mengemudi. Ia tidak mengesan saya dengan kelajuan semasa ujian saya, tetapi ia sambungan adalah stabil dan boleh dipercayai.

Sambungan penyemak imbas menjamin data peribadi anda dengan penyulitan SSL, dan Saya tidak mengesan sebarang kebocoran IP atau DNS dalam ujian saya.

Betternet menambah lapisan tambahan keselamatan dengan rahsia ke hadapan yang sempurna. Ini memastikan perubahan kunci penyulitan anda sentiasa berubah penggodam tidak boleh kompromi data anda.

Keselamatan pepejal Betternet menjadikannya pilihan yang baik untuk menyemak imbas yang selamat. Ia boleh melindungi privasi anda dan topeng identiti anda apabila anda dalam perjalanan dan perlu menyambung ke rangkaian wi-fi awam yang tidak bercagar.

Walau bagaimanapun, ia bukan pilihan terbaik untuk disiarkan tanpa nama. VPN ini tidak menawarkan suis bunuh automatik, yang boleh meninggalkan sejumlah kecil data yang terdedah jika sambungan VPN tiba-tiba jatuh.

Betternet adalah disokong oleh iklan, yang bermaksud ia berkongsi beberapa data anda dengan pengiklan pihak ketiga.

Jika anda mempunyai soalan, anda perlu bergantung halaman pusat bantuan laman web atau menghantar e-mel.

Ketahui lebih lanjut mengenai prestasi Betternet dalam kami kajian pakar yang menyeluruh.

Dapatkan Betternet percuma!

7. VPNBook

Top 7 100% VPN PERCUMA untuk Google Chrome | Dikemaskini Januari 2020

 • Data tidak terhad
 • Pelayan VPN di enam negara
 • Mengganggu sokongan
 • Penyulitan kuat
 • Bekerja dengan: YouTube, Kodi, Netflix, Hulu
 • Serasi dengan: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Ubuntu

VPNBook menyediakan data tanpa had percuma dan menggunakan protokol OpenVPN dan penyulitan AES-256 untuk melindungi privasi anda. Tetapi adalah benar bahawa muat turun pantas dan muat turun-jangan biarkan anda meletakkan data percuma untuk digunakan dengan baik.

VPNBook memberikan anda pelayan di enam negara- AS, UK, Kanada, Poland, Belanda, dan Switzerland. Walaupun ini bukan kumpulan pelayan yang paling luas bagi mana-mana VPN percuma, pilihan untuk memilih di antara beberapa lokasi maya adalah bagus.

Tawaran VPN ini pelanjutan penyemak imbas selamat untuk Chrome. Walaupun antara muka kelihatan agak ketinggalan zaman, ia berfungsi dengan baik dan mudah digunakan.

Sementara itu torrenting dibenarkan pada VPNBook, kelajuan perlahan mengehadkan keupayaan muat turun anda. The kekurangan suis pembunuh membuat pelanggaran berisiko sekiranya berlaku kegagalan VPN dan privasi anda menjadi tidak dilindungi.

VPNBook didasarkan terutamanya di Switzerland, iaitu suatu bidang kuasa yang berada di luar perkongsian perkongsian pengawasan seperti 14 mata. Ini bermakna VPNBook tidak perlu mematuhi peraturan pengekalan data pengguna yang wajib.

Jadilah seperti itu, VPNBook log alamat IP anda yang berasal dan masa yang anda sambungkan kepada VPN. VPNBook mendakwa bahawa ia hanya menggunakan log ini untuk mengurangkan aktiviti yang menyakitkan hati dan itu memotong mereka selepas satu minggu.

VPNBook menjana pendapatan dari iklan yang diharapkan lihat bahagian saksama anda semasa menggunakan perkhidmatan ini. 

Tidak ada sokongan sembang secara langsung, tetapi anda boleh e-mel pasukan perkhidmatan pelanggan jika anda mempunyai soalan.

Baca kami ulasan pakar yang komprehensif untuk mengetahui lebih lanjut mengenai VPNBook.

Dapatkan VPNBook untuk Percuma!

VPN Premium Top-Ranking yang Kami Cadangan Untuk Chrome

VPN percuma pada senarai ini adalah selamat dan menawarkan sambungan penyemak imbas yang selamat yang berfungsi lancar dengan Google Chrome, tetapi mereka tidak boleh bersaing dengan VPN premium yang hebat. 

Ini top-rated VPN premium menawarkan data tanpa had dan ciri-ciri yang berkuasa untuk membantu anda menstrim, torrent, dan melindungi ketiadaan anonim anda.

Kedudukan Penyedia Kedudukan Markah Skor kami

Pilihan Editor 5.0 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
2 4.9 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
3 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
4 4.8 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak
5 4.7 / 5
Baca Ulasan
Ketahui lebih lanjut Bermula >> Lawati Tapak

Mengapa Anda Harus Elakkan Hola

Anda mungkin tertanya-tanya mengapa saya tidak memasukkan Hola dalam senarai VPN percuma terbaik untuk Chrome.

Jawapannya adalah mudah: Hola adalah terkenal tidak boleh dipercayai.

Walaupun ia adalah perkhidmatan percuma, tiada iklan, dan tidak menyekat penggunaan data anda, yang kerugian pasti melebihi manfaatnya.

Perkhidmatan peer-to-peer yang unik bermakna anda berkongsi alamat IP dan lebar jalur anda dengan pengguna lain. Bukan sahaja ini melambatkan sambungan anda, tetapi juga meletakkan anda pada risiko seseorang yang menggunakan alamat IP anda untuk melakukan jenayah siber. Tingkah laku mencurigakan pengguna lain dapat dikesan kembali kepada anda!

Hola telah digodam beberapa kali. Serangan ini Pengguna kiri sepenuhnya terbuka untuk serangan berniat jahat dan kecurian cryptocurrency.

Syarikat itu juga log data-dan banyaknya. Ia merekodkan laman web yang anda lawati, apabila anda melawatnya, dan berapa lama anda membelanjakan setiap halaman.

Ia tidak menyulitkan data anda, tidak mengarahkan aktiviti anda melalui pelayan selamat, dan tidak memudahkan akses kepada Netflix atau platform penstriman lain.

Ini Kerugian yang serius meyakinkan saya untuk tidak meletakkan Hola dalam senarai saya, tetapi untuk memaparkannya sebagai VPN percuma untuk mengelakkan. 

Soalan Lazim

Adakah pembekal VPN percuma ini menyimpan fail log?

Banyak VPN percuma log data anda, kadang-kadang termasuk aktiviti dalam talian dan sejarah penyemakan imbas anda! Tiada VPN dalam senarai ini mengumpul sebarang data tentang apa yang anda lakukan semasa anda menggunakan VPN.

Walau bagaimanapun, kebanyakan mereka mengumpul beberapa log sambungan, seperti berapa lama anda disambungkan ke VPN dan berapa banyak data yang anda gunakan. Ini tidak dapat dielakkan kerana ia satu-satunya cara untuk VPN percuma untuk menguatkuasakan had data.

Mempunyai kelajuan melayari kesan VPN?

Pengurangan kelajuan hampir tidak dapat dielakkan apabila menggunakan mana-mana VPN-sama ada perkhidmatan percuma atau premium. Walau bagaimanapun, VPN premium biasanya hanya mengalami sedikit penurunan dalam kelajuan, manakala kelajuan anda mungkin banyak dikompromikan apabila menggunakan VPN percuma tertentu.

Faktor terbesar yang mempengaruhi kelajuan anda apabila menggunakan VPN ialah proses penyulitan yang menyebabkan data anda bergerak dari peranti anda ke pelayan VPN. Dengan VPN percuma, terdapat pelbagai faktor lain yang mengakibatkan pengurangan kelajuan, termasuk lokasi pelayan terhad, protokol penyulitan VPN yang sudah lapuk, dan had yang dikenakan oleh VPN pada kelajuan.

Apakah ciri-ciri teratas yang perlu saya cari dalam VPN untuk Google Chrome?

Keselamatan kedap udara adalah penting dalam VPN untuk Google Chrome. Sesetengah VPN tidak menawarkan tahap keselamatan yang sama dalam sambungan penyemak imbas mereka seperti dalam aplikasi VPN selamat mereka.

Sebaik-baiknya, VPN anda harus menawarkan pelanjutan penyesuai khusus yang mempunyai penyulitan kuat, suis bunuh automatik dan perlindungan kebocoran IP / DNS untuk menutup lokasi anda dan melindungi data peribadi anda dari mata mata.

Ringkasan

Ciri-ciri keselamatan terbina dalam Google Chrome semata-mata tidak cukup untuk melindungi data dan privasi anda. 

Dengan VPN percuma pada senarai ini, anda boleh melindungi diri anda dari ancaman siber dan mengakses kandungan yang ditapis kerajaan.

Jika anda mahukan VPN dengan data tanpa had dan kelajuan kilat cepat yang boleh memintas geoblock pada perkhidmatan penstriman, VPN premium mesra bajet seperti NordVPN adalah pilihan terbaik anda untuk Google Chrome.

Ia mungkin tidak percuma, tetapi ia menawarkan jaminan 30 hari wang balik dan ciri-ciri canggih yang sempurna bukan sahaja untuk Google Chrome tetapi untuk hampir mana-mana platform yang anda boleh gunakan.

Jangan tunggu! NordVPN menawarkan beberapa tawaran yang luar biasa! Dapatkan sehingga 70% off NordVPN hari ini!

Mahu lebih? Semak kami tawaran tambahan dan diskaun.

Perlu kelajuan? Semak kami kedudukan VPN terpantas mengikut ujian kelajuan pakar kami.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me