Τα Torrents είναι παράνομα; Ενημέρωση ανά χώρα 2020


Το Torrenting είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τρόπους για να μοιράζεστε αρχεία στο Διαδίκτυο και κατ 'αρχήν, είναι νόμιμο.

Ωστόσο, η κοινή χρήση και η λήψη υλικού που δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη, και αυτό αφήνει torrents, εκείνοι που παρέχουν τις υπηρεσίες, και εκείνοι που τα χρησιμοποιούν σε μια πολύ γκρίζα περιοχή.

Επειδή είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η νομιμότητα των κοινόχρηστων αρχείων, πολλές χώρες αποφάσισαν να καταστήσουν παράνομη τη διαρροή, υπό οποιαδήποτε μορφή.

Οι συνέπειες της χρήσης χείμαρρων όπου είναι παράνομες ποικίλλουν, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν πρόστιμα και φυλάκιση. Ωστόσο, ακόμα και όταν τα torrents είναι νόμιμα χρήσιμα, αν τα χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εξακολουθείτε να χρεώνεστε με την πειρατεία.

Παρόλο που δεν ενθαρρύνουμε ή εγκρίνουμε την παράνομη πρόσβαση σε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, πιστεύουμε ότι σας παρέχουμε πρόσβαση στις καλύτερες και πιο ακριβείς πληροφορίες εκεί έξω, και με αυτό το πνεύμα εδώ είναι μια ενημέρωση ανά χώρα όπου επιτρέπονται torrents και όπου δεν είναι.

Τα Torrents είναι παράνομα; Ενημέρωση ανά χώρα 2020

* Δεν αναφέρονται όλες οι χώρες.

Για να καταλάβουμε πού επιτρέπεται το torrenting, εξετάσαμε τις χώρες που επιτρέπουν τη λήψη περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων.

Χώρες όπου επιτρέπεται η λήψη (για προσωπική χρήση) Χώρες όπου παραβλέπεται η λήψη περιεχομένου Χώρες όπου κατεβαίνει το παράνομο περιεχόμενο σε πρόστιμο Χώρες που έχουν απενεργοποιήσει τις τοποθεσίες torrenting
Ελβετία Ολλανδία Γερμανία Πορτογαλία
Ισπανία Καναδάς Ιαπωνία Ιταλία
Πολωνία Μεξικό Ηνωμένο Βασίλειο Μαλαισία
Ισραήλ Φινλανδία Κίνα
Ρουμανία Γαλλία ΜΑΣ
Ελλάδα ΗΑΕ Αυστραλία
Ινδία Ρωσία
Ουρουγουάη Νότια Αφρική
Τσεχική Δημοκρατία Λετονία
Σλοβακία
Σλοβενία
Κολομβία
Βραζιλία
Φιλιππίνες
Αργεντίνη
Ιράν
Αίγυπτος
Δανία
Σιγκαπούρη

Χρησιμοποιήστε ένα VPN στο Torrent ανώνυμα από οποιαδήποτε χώρα 

Εάν βρίσκεστε σε μια χώρα όπου το torrenting είναι παράνομο, μην χάσετε ακόμα την ελπίδα. Υπάρχει ακόμη ένας τρόπος για να έχετε πρόσβαση στον πλούτο των αρχείων που είναι εκεί έξω. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα VPN.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN (Virtual Private Network) όχι μόνο σας επιτρέπει πρόσβαση στο διαδίκτυο ανώνυμα αλλά σημαίνει επίσης ότι μπορείτε αποκρύψετε την τοποθεσία σας συνδέοντας σε έναν διακομιστή σε διαφορετική χώρα. Χρησιμοποιήστε το ενημερωτικό μας υλικό για να βρείτε μια χώρα όπου τα torrents είναι νόμιμα, συνδεθείτε με ένα διακομιστή σε αυτήν τη χώρα και presto, είστε καλό να πάτε.

Αλλά, είναι σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά το VPN σας. Όλοι οι πάροχοι δεν επιτρέπουν τη ροή δεδομένων στους διακομιστές τους, ενώ άλλοι περιορίζουν το torrenting σε συγκεκριμένους, αποκλειστικούς διακομιστές και αυτές μπορεί να μην είναι στις χώρες που θέλετε να έχουν πρόσβαση. Θα χρειαστείτε επίσης ένα VPN με καλές ταχύτητες λήψης, ειδάλλως, θα έχετε ακραίες ώρες αναμονής για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε.

Γι 'αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όπως ExpressVPN. Η Express έχει διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες, και είναι γνωστοί για τους γρήγορες ταχύτητες. Έχουν ακόμη και μια δοκιμή ταχύτητας που θα βρει το ταχύτερο διακομιστή για σας, έτσι δεν θα σας απογοητευτεί από αργούς χρόνους λήψης. Και έχουν μια αποδεδειγμένη καμία πολιτική αρχείων καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν τηρούν αρχεία σε καμία από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, και ένα διακόπτη kill, έτσι η πραγματική διεύθυνση IP σας δεν θα εκτεθεί ποτέ ενώ είστε torrenting.

Ή μπορείτε να δείτε τα άλλα καλύτερα δίκτυα VPN για torrents.

Παροχέας Κατάταξης Βαθμολογία Βαθμολογίας Χρήστη
Η επιλογή των συντακτών 5.0 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
2 4,9 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
3 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
4 4.8 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
5 4.7 / 5
Διαβάστε την αναθεώρηση
Μάθετε περισσότερα Ξεκίνα >> Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

  • 10 πιο δημοφιλείς (NON BLOCKED) Torrent Sites
  • 10 εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent που συνεχίζουν να είναι ισχυρές
  • Top 10 καλύτερα δίκτυα VPN για Torrenting
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 96

map